Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu akşam iş çıkışında test almayı unuttum , görümcemin çocukları da bendeydi kaldı öyle az önce akıntı hissettim kesin adet oldum diye koştum lavaboya , şeffaf bi akıntım olmuş o kadar . Adet olcam diye korkuyorum

Evet canim Klomenle ignesiz hamile kaldim. Darisi basina insallah.
Eger oyleyse igneye gerek olmaz.
Benim doktorum ilk 2 ay igne yapmayiz eger oyle olmuyorsa daha sonra catlama problemi var mi diye degerlendirilir demisti. Gercekten de yokmus :)

Sana bakmak icin girdim insan unutur mu test almayi
Insallah olmazsin da yarin guzel haber verirsin.

Sana bakmak icin girdim insan unutur mu test almayi
Insallah olmazsin da yarin guzel haber verirsin.
İnşallah canım . Bi de bende şöyle bi durum var özellikle 2 gündür akşamları midem bulanıyor , aç da olsam tok da olsam farketmiyor . Bi de şeffaf akıntılarım olunca acaba dedim . Ama test de yapmadan belli olmuyo işte

Evet canim Klomenle ignesiz hamile kaldim. Darisi basina insallah.
Eger oyleyse igneye gerek olmaz.
Benim doktorum ilk 2 ay igne yapmayiz eger oyle olmuyorsa daha sonra catlama problemi var mi diye degerlendirilir demisti. Gercekten de yokmus :)
inşallah canım doktorda pek iğne taraftarı değil gibi inşallah gerek kalmaz iğneye de bizede klomen le nasip olur bebişimiz.ikiz istiyoruz biz

Mide bulantisi o kadar erken baslamiyor diye biliyorum canim psikolojik olabilir mi acaba?
Benim bulantilar 10.haftadan sonra basladi da acaba ben mi tuhafim
Akinti iyiye isaret olabilir insallah.

Allah gonlunize gore versin kuzum da ikiz cok zor olur ya. Ben de ikiz olursa diye korkmustum cunku benim sabir ve tahammul sinirim cok dusuk.
ne bilim canım seviyorum çocukları hem amcam hemde dayımın ikizleri var eşimin tarafında yok ama genetik olarak ikizimizin olmasını isterim.Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

heh aynından bende var
Ayyy tüm gün yazamadım. Canım ben tüp bebeklileri biliyorum. Sende durum farklı. Bence Dr ile konuşup görüşüp karar ver. İstanvul'un neresindensin bilmiyorum ama başkent üniversitesi hastanesi kadın doğumcuları iyi idi. Tüp sorunum öncesinde orada her şeyim yapılıyordu. Türkan Hanım vardı orda. Çok tatlı bir bayandır Normal yolla gebelik için anca onu önerebilirim.

Senin heyecanını yerim Valla buraya kadar geliyor enerjin maşallah Allah'ım bozmasın güzel haberlerini alalım inşallah :) Testi yap da çekil altımdan bende düşeyim bu ay diğer gruba

Kız bu ay ben tutturamadım, sen de in de ben de aşağıya zıplayıp

Aynen valla bize zeki çevik hızlı akıllısı lazım bu videoyu izledinizmi arkadaşlar süper anlatmışlar

Ay çok şirin. Yalnız Sakarya Meydan muhaberesi gibiydi. Spermler de kel ve bıyıklııııı

Anammm ne yani, yarın sabaha da mı test yokkkk

Evet canım maalesef ama Adet olmadım yarın Alıcam test ben de

Sorma sormaaa hepsi bıyıklıı yumurtada bir o kadar süslüydü yarışı kazansın artık şu spermlerden bitanesi yaa

Mide bulantisi o kadar erken baslamiyor diye biliyorum canim psikolojik olabilir mi acaba?
Benim bulantilar 10.haftadan sonra basladi da acaba ben mi tuhafim
Akinti iyiye isaret olabilir insallah.
Ah canım olur mu benim adetim bi hafta geçti geçmedi bulantı ne ki kusmalar başladı felaket şekilde herkeste farklı oluyor bu durumlar Allah kimseye yaşatmasın gerçekten beni epey zorladı hala da arada vuruyor

Reactions: iiz
Ah canım olur mu benim adetim bi hafta geçti geçmedi bulantı ne ki kusmalar başladı felaket şekilde herkeste farklı oluyor bu durumlar Allah kimseye yaşatmasın gerçekten beni epey zorladı hala da arada vuruyor

Tatlim adet gectikten sonra oluyor tabi de adet gunu gecmeden olmuyor diye biliyorum. Allah kolaylik versin valla. Benim nispeten kolaydi. Sadece bulantim oldu. Su enfeksiyon olmasaydi bir de.

Tatlim adet gectikten sonra oluyor tabi de adet gunu gecmeden olmuyor diye biliyorum. Allah kolaylik versin valla. Benim nispeten kolaydi. Sadece bulantim oldu. Su enfeksiyon olmasaydi bir de.
Enfeksiyondan su içmeye başladığım için bayağı rahatladımi hissediyorum yanmalar geçti bakalım tekrar tahlilde ne çıkar mide yanması şişkinlik de kötü ben aşama aşama yaşıyorum zorluğunu sanırım ay sen yolun yarısını geçtin bile nasıl bebisin kıpır kıpır mı hissetmek çok güzel olsa gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…