Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana iyi geldi. Erkek olcak kanimca :)) erkeklerin yavas ilerlermis. Bundan sonra bi kan daha gormek istemez herhalde doktor:
Anam kiz sen ciddi misin bunu ilk defa duydum. Yuregim kalbim hep kiz isteginde ama suan inan rabbim ne nasip eylediyse sagligiyla gelsin devam etsin. Canim ben doktora cumartesi gittim deger farkli cikinca o bekle acele etme dedi. Simdi randevu 31 ocakta o zmana kadar doktora gitmemis olcam.

Themodernmumma bana da tahmin lütfen :)

Alttan baktimicam zaten cnm korkarım bisi.olur diye.
passionete kızlar ozel hastaneye mi gidiyorsunuz bilmiyorum ama benim keseyi ben ikisinde de 3000 civariyken gordum ultrasonda.. siz nerdeyse kalp atisini duycaksiniz bu gidişle ne kadar sabırlısınız.. ben degerim dusukken bile ultrasonla baktirdim.. doktor kese olusmamistir ama yer aciyodyr bakalim dedi... kese yoktu ama açtığı yer belliydu.. 3 gun sonra yine gel dedi gordum kesecigimi... iyi duruyorsunuz ben direk doktoru boyladim kan degerinden ziyade

Canim hepsi kökten çözüm işte napalim. Böylesi benim icin daha iyi olacak sanki. Ben özele gidiyorum canim. Ama doktora randevuda bulamadim çok yoğun napiyim

Elimde olsa dahada beklemek isterim ama cumaya randevu aldım nasipse gorucez artık cnmbenimde özel cnm

Tatlim adet gectikten sonra oluyor tabi de adet gunu gecmeden olmuyor diye biliyorum. Allah kolaylik versin valla. Benim nispeten kolaydi. Sadece bulantim oldu. Su enfeksiyon olmasaydi bir de.
Canım ya. Benim ilk gebeligimde ve şimdi de ovulasyindan sonra kasik agrisi ve adete 3-4 gün kala başlayan tiksinme bulantı hamilelik belirtisiydi. Bende kusma yok ama tiksinme ve sabah bulantilari gittikçe artıyor. Gerçi ben kusunca çok kötü oluyorum ve aşırı korkuyorum kusmaktan bir nevi fobi bende.

Canim hepsi kökten çözüm işte napalim. Böylesi benim icin daha iyi olacak sanki. Ben özele gidiyorum canim. Ama doktora randevuda bulamadim çok yoğun napiyim
Bende beklemek tarafindayim erken. Gitsem kendimi biliyorum saniyeleri sayacam. Şimdi günleri sayıyorum tık tık bitiyor . Birde o vajinal ultrason yok mu birde burada presedure göre kadın önce eldiveni takıyor iyice parmakliyor. (Ve bu parmaklamayi her seferinde yapıyor)20-30 saniye filan parmakla muayene sonra vajinal ultrason

deneyecegım mecbur dayanamıyorum böyle çok zorlanyorum serum ıcın doktora gıdecegım ama yerımden kalkamıyorum
Canım böyle ananas filan ye sen. Ben kahvaltı filan edemiyorum. Öğlen bire kadar pek bisey yiyemiyorum. Ama muz ve ananas sabahları hem açlığımı bastırıyor hemde bulantimi azaltıyor birazda olsa. Belki sana da iyi gelecek bi meyve vardır.

Veson canım hafta sonu eşim bi seminere gidecek pazar akşam dönemeyebilir sence bugünü boş geçip yarın aksama mı çalışma olmalı yoksa bu sabah ve yarın akşam mı en kritik günler ve yine gidiyo buda benim kaderim

Ateşle bunu kestirmek zor cnm ovu testi yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…