Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tsefem28 son durum ne? Ateş de 36,4 çıkmış çok düşük değil ama geçen ay da bu Ateşle regl gelmiş birşey diyemedim.inşallah yüzün Güler

Kisin su icmek cok zor ya. Bende yanma falan da yok gerci.
Evet canim kipirtilari artik iyice hissedilir olmaya basladi.
19.haftadan beri hissediyorum ama belirgin degildi. 2 haftadir baya belirgin :)

Seni cok iyi anliyorum canim. Birebir ayni durum bende de var. Hamilelik konusunda en korktugum sey kusmakti.
Bulanti ve tiksinme oldu ama ben de hic kusmadim cok sukur.
Insallah rahat bir sekilde tamamlarsin hamileligi.

Bugün aile sağlığı merkezine gidip kan tahlilleri yaptıracaktım, Allah ne verdiyse, unuttum meyve suyu içtim. Çok unutkan oldum ya, kafam çok dalgın. Aklımda hep bebek sorunu var. O yüzden galiba...

Seni cok iyi anliyorum canim. Birebir ayni durum bende de var. Hamilelik konusunda en korktugum sey kusmakti.
Bulanti ve tiksinme oldu ama ben de hic kusmadim cok sukur.
Insallah rahat bir sekilde tamamlarsin hamileligi.
Sagolasin canım teşekkür ederim. İnşallah kucagimiza sağlıcakla almak nasip olur :)

Kızlar dün 21. gündü Dr. bişey demedi ama ben progesteron testi yaptırdım gidip. Cuma akşamı çıkarmış sonuç. Kendi kendimizin dr.u olduk çıktık vesselam :)

Bugün aile sağlığı merkezine gidip kan tahlilleri yaptıracaktım, Allah ne verdiyse, unuttum meyve suyu içtim. Çok unutkan oldum ya, kafam çok dalgın. Aklımda hep bebek sorunu var. O yüzden galiba...

ne tahlilin var ki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…