Maalesef testim yok biryerlerde 3 tane olması lazım ama bulamadım bana test lazim böyle akışına birakacam dedim ama test bana rahatlık oluyorduAteşle bunu kestirmek zor cnm ovu testi yapıyor musun?
aynen canım bugun böyle görünce artık test yapmam gerek ,sonucu yazıcam hemen.pamukkksekerrr ateşin çok güzel bugün test yapacaksın sanırım inşallah güzel haberlerle gelirsin sonucu hemen yaz
ivitt , güzel haberlerle gelirim inşallahpamukkksekerrr ooo :) hadi bakalım bekliyoruz heyecanls
Enfeksiyondan su içmeye başladığım için bayağı rahatladımi hissediyorum yanmalar geçti bakalım tekrar tahlilde ne çıkar mide yanması şişkinlik de kötü ben aşama aşama yaşıyorum zorluğunu sanırım ay sen yolun yarısını geçtin bile nasıl bebisin kıpır kıpır mı hissetmek çok güzel olsa gerek :)
başlıyor canım benım ovudn 2 gün sonra başladı
Canım ya. Benim ilk gebeligimde ve şimdi de ovulasyindan sonra kasik agrisi ve adete 3-4 gün kala başlayan tiksinme bulantı hamilelik belirtisiydi. Bende kusma yok ama tiksinme ve sabah bulantilari gittikçe artıyor. Gerçi ben kusunca çok kötü oluyorum ve aşırı korkuyorum kusmaktanbir nevi fobi bende.
Çatladık meraktan canım yap bizede haber veraynen canım bugun böyle görünce artık test yapmam gerek ,sonucu yazıcam hemen.
cibi35 ateşi normal saatinde mi ölçtün yine içi boş nokta olmuş saat farkı
bence ölçtüğün saati yaz canım7:30 da ölçtüm ama 7:35 de yazdım o yüzden herhalde işlediğim saati giriyor ya otomatik olarak. elle mi düzeltiyim böyle olunca?
Sagolasin canım teşekkür ederim. İnşallah kucagimiza sağlıcakla almak nasip olur :)Seni cok iyi anliyorum canim. Birebir ayni durum bende de var. Hamilelik konusunda en korktugum sey kusmakti.
Bulanti ve tiksinme oldu ama ben de hic kusmadim cok sukur.
Insallah rahat bir sekilde tamamlarsin hamileligi.
Bugün aile sağlığı merkezine gidip kan tahlilleri yaptıracaktım, Allah ne verdiyse, unuttum meyve suyu içtim. Çok unutkan oldum ya, kafam çok dalgın. Aklımda hep bebek sorunu var. O yüzden galiba...
Hadi bakalım canım barkod numarsını alsaydın netten bakardınKızlarrr aile sağlığı merkezine gdip kan verdim. sonuç öğleden sonra çıkacak. Artık hakkımda hayırlısı , yoksa da nasip değilmiş , bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?