Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben de yumurta takibi yaptırdım ama klomen ya da iğne kullanmadım. Kendi yumurtlamamı takip etmek amacıyla yaptırdım.

Gunaydinnnnn
Kizlar gogsumde aci var yoksa ben hahah
Ya prolaktin yükselmiş olabilir mi acaba Veson ShinSeGi

Canım 20 dk farkları içi boş mavi daire yapmaz. Senin normal ölçüm saatini kaç kaydetmişsin?

Kaydolduğumda 07:00 girmişim elle o yüzden olabilir sonrası gerçek saatler onları da 07:30 a çekersem düzelir sanırım.

4 saatlik açlıkla ölçülüyor biliyorum ama sen yarın sabahı bekle canım garanti olsun. Bugün sende de bende de düşüş var :/

Yaww dikkatinize hayranım ben daha kendi tablomu anlamıyorum valla süpersiniz :)
Aman benim kadar tecrübelenme hemen bebiş gelsin sana.

Bana da bu kadar bilgi yeter açıkçası. Ben de artık bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum. Kafamın içi sivilce gibi şeylerle doldu. Stresten herhalde. Ömrümde balıma böyle bir şey gelmemişti.

Canım yaa bu kadar bunaltma kendini benim en yakın arkadaşım 6 yıl bekledi en son tüp bebeğe karar verdiler ama artık birbirlerine bile tahammülleri yoktu düşün.. Siz dedim herşeyi bırakın bi tatil yapın sonra gelip başlarsınız testlere falan.. O tatilde hamile kalmış :) Stres sıkıntı bizim en büyük düşmanımız, biliyorum elinde değil bende aynıyım ama azıcık daha sabır be kuşumm

Kaydolduğumda 07:00 girmişim elle o yüzden olabilir sonrası gerçek saatler onları da 07:30 a çekersem düzelir sanırım.
Setting--- set defayla values- default wakeup time-set adımları sayesinde ölçüm saatini tüm günler için sabitleyebilirsin. Böylece sadece 20 dakikadan farklı olan saatleri elle girersin. Zamanında ölçümlerde böylece saati her seferimde girmezsin.

Bu süper oldu işte teşekkür ederimm :)

İnşallah canım. Benim hiç böyle bir hikayem olmayacak sanıyorum mucizeler beni terk etti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…