- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Dgerini gormedim canim kac ?Themodernmumma bana da tahmin lütfen :)
Kızlarrr aile sağlığı merkezine gdip kan verdim. sonuç öğleden sonra çıkacak. Artık hakkımda hayırlısı , yoksa da nasip değilmiş , bakalım
aslında 5 dk için problem çıkartmıyo ff canım sen içi dolu mavi olan günlerden birine tıklarmısın onlarda saat kaç gözüküyor7:30 da ölçtüm ama 7:35 de yazdım o yüzden herhalde işlediğim saati giriyor ya otomatik olarak. elle mi düzeltiyim böyle olunca?
Canım ben de yumurta takibi yaptırdım ama klomen ya da iğne kullanmadım. Kendi yumurtlamamı takip etmek amacıyla yaptırdım.Selam arkadaşlar bugün dr zor ikna ettim yumurta takibine klomen yazdı 4. Günümdeyim adetimin yarın kullanmaya başlıcam günde 2 kere ilk kez anlatırmısınız biraz nasıl takip edecek dr yumurtaları illa çatlatma iğnesi istiyormu.kim yapacak iğneyi.
Canım 20 dk farkları içi boş mavi daire yapmaz. Senin normal ölçüm saatini kaç kaydetmişsin?7:30 da ölçtüm ama 7:35 de yazdım o yüzden herhalde işlediğim saati giriyor ya otomatik olarak. elle mi düzeltiyim böyle olunca?
Reglin üçüncü günü Yen'i bir tüp bebek denemesi için kontrolüm var. Regl olmadan önce gidip tüm kan değerlerime ne bileyim potasyum magnezyum Demir,..Allah ne verdiyse baktırmaya niyetliydim. Sabah unutup taze sçıkılöış meyve suyu içtim :/ne tahlilin var ki canım?
Canım 20 dk farkları içi boş mavi daire yapmaz. Senin normal ölçüm saatini kaç kaydetmişsin?
Reglin üçüncü günü Yen'i bir tüp bebek denemesi için kontrolüm var. Regl olmadan önce gidip tüm kan değerlerime ne bileyim potasyum magnezyum Demir,..Allah ne verdiyse baktırmaya niyetliydim. Sabah unutup taze sçıkılöış meyve suyu içtim :/
Canım 20 dk farkları içi boş mavi daire yapmaz. Senin normal ölçüm saatini kaç kaydetmişsin?
Evet benim dpo 10 -12 gün sürüyor. Yarına gelir herhalde. Bu ay biz ovulasyonu kaçırdık, beklemiyordum zaten.4 saatlik açlıkla ölçülüyor biliyorum ama sen yarın sabahı bekle canım garanti olsun. Bugün sende de bende de düşüş var :/
aslında 5 dk için problem çıkartmıyo ff canım sen içi dolu mavi olan günlerden birine tıklarmısın onlarda saat kaç gözüküyor
Aman benim kadar tecrübelenmeYaww dikkatinize hayranım ben daha kendi tablomu anlamıyorum valla süpersiniz :)
Aman benim kadar tecrübelenmehemen bebiş gelsin sana.
Bana da bu kadar bilgi yeter açıkçası. Ben de artık bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorum.Kafamın içi sivilce gibi şeylerle doldu. Stresten herhalde. Ömrümde balıma böyle bir şey gelmemişti.
Setting--- set defayla values- default wakeup time-set adımları sayesinde ölçüm saatini tüm günler için sabitleyebilirsin. Böylece sadece 20 dakikadan farklı olan saatleri elle girersin. Zamanında ölçümlerde böylece saati her seferimde girmezsin.Kaydolduğumda 07:00 girmişim elle o yüzden olabilir sonrası gerçek saatler onları da 07:30 a çekersem düzelir sanırım.
Setting--- set defayla values- default wakeup time-set adımları sayesinde ölçüm saatini tüm günler için sabitleyebilirsin. Böylece sadece 20 dakikadan farklı olan saatleri elle girersin. Zamanında ölçümlerde böylece saati her seferimde girmezsin.
İnşallah canım. Benim hiç böyle bir hikayem olmayacak sanıyorum mucizeler beni terk etti sankiCanım yaa bu kadar bunaltma kendinibenim en yakın arkadaşım 6 yıl bekledi en son tüp bebeğe karar verdiler ama artık birbirlerine bile tahammülleri yoktu düşün.. Siz dedim herşeyi bırakın bi tatil yapın sonra gelip başlarsınız testlere falan.. O tatilde hamile kalmış :) Stres sıkıntı bizim en büyük düşmanımız, biliyorum elinde değil bende aynıyım ama azıcık daha sabır be kuşumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?