Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef testim yok biryerlerde 3 tane olması lazım ama bulamadım bana test lazim böyle akışına birakacam dedim ama test bana rahatlık oluyordu
Cnm o zaman stres yapma akışına bırak şu gün olsun bugün olsun diye hesap kitap yapma olayları akışına bırak ilişki olacaksa olsun :)

Veson saol canım test yaptım ama yok neden gecikti bu kadar anlamadım hep bi engel çıkıyor ya

Kaydolduğumda 07:00 girmişim elle o yüzden olabilir sonrası gerçek saatler onları da 07:30 a çekersem düzelir sanırım.
20 dakikadan ızun Süreyi içi boş gösterir o Yüzden sen kaçta ölçüyorsan onu yaz inşallah hamile kalırsın yoksa gelecek aya daha düzenli Ölçüm yaparsın

Canım d vitamininede baktir istersen. Hatta baktirnadan bile alabilirsin genelde hep düşük oluyor çünkü

Canım d vitamininede baktir istersen. Hatta baktirnadan bile alabilirsin genelde hep düşük oluyor çünkü
Ya evet bastırmadan kullanırsam zararı olur diye korktum. Hiç güneş göremiyorum. Evim güneşi doğrudan almıyor. İşte bütün gün bina içindeyim. İşe gidip gelem saatlerinde zaten hava kapalı.... kesin eksiktir bende de

Canım ben de yumurta takibi yaptırdım ama klomen ya da iğne kullanmadım. Kendi yumurtlamamı takip etmek amacıyla yaptırdım.
bende aslında yumurta takibi istedim drdan.hiç tedaviye başlamamışlardı çünkü. hemde klomenle nasıl gelişiyor görmek istedim yumurtalrmn .yumurta takibiyle mi yoksa daha sonramı maşallah hamile olduğunu öğrendin canım

Slm kızlar ..sizi sessiz ssessiz takip ediyorum yeni hamişlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla gelişmelerini nasib etsin .
Banada dua edin .. Dün pik olmuştu ilişki sırasında pat diye oğlum uyandı kocayı bi fırlattım üstümden neye ugradını şaşırdı.
Yarım yamalak bişey oldu işte. Bu akşamda yatılı misafirin var olamayacak yine.

Hiç bir yum günümde İki ilişki olamadı hep bir sorun çıkıyor.. İnşallah tutmuştur bu sefer ama daha yum çatlamadı(((((

Birşey demek için erken cnm inşallah iyi Şeyler oluyordur
Sıkıntım prolaktin yukselmemistir umarim cunku ovulasyon testi pozitif çıktı o gun iliski olmadi ertesi gun siliklesmis o gun iliski oldu sonra ben sehir dışına ciktim tek iliski cook zor

İlki 508.5 ikinci 1364
Canim ikisi arasinda 2 gun varsa iyi
Ayni saatlerde mi yaptırdın?
Eger hangi gun hangi saatte yaptirdigini yazarsan katlama zamani nasil bakarim netten

Haha behice de ayni seyi söylemişti. Insallah senin de sonuc ayni olur. Allah bilir canim belli olmaz. Nasil bakıyorsun canim katlama zamanina netten?

Hep zaten ovulasyon zamanı bir aksilik olur burdaki birçok arkadaş ben de dahil buna benzer Sıkıntılar yaşadık yaşıyoruz Tevekkül etmekten başka elden birşey gelmez biz elimizden grleni yapıyoruz inşallah vakti gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…