İnşallah canım. Benim hiç böyle bir hikayem olmayacak sanıyorum mucizeler beni terk etti sanki
Cnm o zaman stres yapma akışına bırak şu gün olsun bugün olsun diye hesap kitap yapma olayları akışına bırak ilişki olacaksa olsun :)Maalesef testim yok biryerlerde 3 tane olması lazım ama bulamadım bana test lazim böyle akışına birakacam dedim ama test bana rahatlık oluyordu
Evet cnm7:30 da ölçtüm ama 7:35 de yazdım o yüzden herhalde işlediğim saati giriyor ya otomatik olarak. elle mi düzeltiyim böyle olunca?
Hadi yaaa niye bu kadar gecikti ya inşallah geç Döllenme dalandırVeson saol canım test yaptım ama yok neden gecikti bu kadar anlamadım hep bi engel çıkıyor ya
Yok be güzelim yum 19 da olmuş olsa bugün testte muhakkak çıkardı daha geç olduysa zaten ilişki yok bilmiyorum ya gelse de rahatlasamHadi yaaa niye bu kadar gecikti ya inşallah geç Döllenme dalandır
tamam canımpamukkksekerrr ates yükselişe gecmis insallah iyi haberlerle gel. Cikar cikmaz haber ver bizede
evet canım geç döllenme de olabilirHadi yaaa niye bu kadar gecikti ya inşallah geç Döllenme dalandır
20 dakikadan ızun Süreyi içi boş gösterir o Yüzden sen kaçta ölçüyorsan onu yaz inşallah hamile kalırsın yoksa gelecek aya daha düzenli Ölçüm yaparsınKaydolduğumda 07:00 girmişim elle o yüzden olabilir sonrası gerçek saatler onları da 07:30 a çekersem düzelir sanırım.
Canım d vitamininede baktir istersen. Hatta baktirnadan bile alabilirsin genelde hep düşük oluyor çünküReglin üçüncü günü Yen'i bir tüp bebek denemesi için kontrolüm var. Regl olmadan önce gidip tüm kan değerlerime ne bileyim potasyum magnezyum Demir,..Allah ne verdiyse baktırmaya niyetliydim. Sabah unutup taze sçıkılöış meyve suyu içtim :/
Ya evet bastırmadan kullanırsam zararı olur diye korktum. Hiç güneş göremiyorum. Evim güneşi doğrudan almıyor. İşte bütün gün bina içindeyim. İşe gidip gelem saatlerinde zaten hava kapalı.... kesin eksiktir bende deCanım d vitamininede baktir istersen. Hatta baktirnadan bile alabilirsin genelde hep düşük oluyor çünkü
bende aslında yumurta takibi istedim drdan.hiç tedaviye başlamamışlardı çünkü. hemde klomenle nasıl gelişiyor görmek istedim yumurtalrmn .yumurta takibiyle mi yoksa daha sonramı maşallah hamile olduğunu öğrendin canımCanım ben de yumurta takibi yaptırdım ama klomen ya da iğne kullanmadım. Kendi yumurtlamamı takip etmek amacıyla yaptırdım.
İlki 508.5 ikinci 1364Dgerini gormedim canim kac ?
Sıkıntım prolaktin yukselmemistir umarim cunku ovulasyon testi pozitif çıktı o gun iliski olmadi ertesi gun siliklesmis o gun iliski oldu sonra ben sehir dışına ciktim tek iliski cook zorBirşey demek için erken cnm inşallah iyi Şeyler oluyordur
Canim ikisi arasinda 2 gun varsa iyiİlki 508.5 ikinci 1364
Sıkıntım prolaktin yukselmemistir umarim cunku ovulasyon testi pozitif çıktı o gun iliski olmadi ertesi gun siliklesmis o gun iliski oldu sonra ben sehir dışına ciktim tek iliski cook zor
Canim ikisi arasinda 2 gun varsa iyi
Ayni saatlerde mi yaptırdın?
Eger hangi gun hangi saatte yaptirdigini yazarsan katlama zamani nasil bakarim netten
Hep zaten ovulasyon zamanı bir aksilik olur burdaki birçok arkadaş ben de dahil buna benzer Sıkıntılar yaşadık yaşıyoruz Tevekkül etmekten başka elden birşey gelmez biz elimizden grleni yapıyoruz inşallah vakti gelmiştirSlm kızlar ..sizi sessiz ssessiz takip ediyorum yeni hamişlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla gelişmelerini nasib etsin .
Banada dua edin .. Dün pik olmuştu ilişki sırasında pat diye oğlum uyandı kocayı bi fırlattım üstümden neye ugradını şaşırdı.
Yarım yamalak bişey oldu işte. Bu akşamda yatılı misafirin var olamayacak yine.
Hiç bir yum günümde İki ilişki olamadı hep bir sorun çıkıyor.. İnşallah tutmuştur bu sefer ama daha yum çatlamadı(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?