İnşallah yükselmemiştir cnm aklına kötü Şeyler getirmeSıkıntım prolaktin yukselmemistir umarim cunku ovulasyon testi pozitif çıktı o gun iliski olmadi ertesi gun siliklesmis o gun iliski oldu sonra ben sehir dışına ciktim tek iliski cook zor
Canim ikisi arasinda 2 gun varsa iyi
Ayni saatlerde mi yaptırdın?
Eger hangi gun hangi saatte yaptirdigini yazarsan katlama zamani nasil bakarim netten
Saglik ocaklarinda sabah veriyorsun aksam 3-4 te anca cikiyor ya ben de merak ettimpamukkksekerrr cnm hala sonuç çıkmadı mı? Netten bak çıkmış olmadı gerek
kuzum deminden beri 5 dk da bir bakıyorum. hemogram çıkmış o da birazdan çıkar sanırımpamukkksekerrr cnm hala sonuç çıkmadı mı? Netten bak çıkmış olmadı gerek
idrar testi olmadan da fikir yürütmiyoruz şimdi ateş süper ama :) bekliyorum bendekuzum deminden beri 5 dk da bir bakıyorum. hemogram çıkmış o da birazdan çıkar sanırım
kuzum deminden beri 5 dk da bir bakıyorum. hemogram çıkmış o da birazdan çıkar sanırım
heyecanla ben de bekliyorum canım senden gelecek güzel haberikuzum deminden beri 5 dk da bir bakıyorum. hemogram çıkmış o da birazdan çıkar sanırım
kuzum deminden beri 5 dk da bir bakıyorum. hemogram çıkmış o da birazdan çıkar sanırım
Cuma 508 pazartesi 1364 cnm ikisinde sabah 9 daSıkıntım prolaktin yukselmemistir umarim cunku ovulasyon testi pozitif çıktı o gun iliski olmadi ertesi gun siliklesmis o gun iliski oldu sonra ben sehir dışına ciktim tek iliski cook zor
Canim ikisi arasinda 2 gun varsa iyi
Ayni saatlerde mi yaptırdın?
Eger hangi gun hangi saatte yaptirdigini yazarsan katlama zamani nasil bakarim netten
Hadi Hadi:) heyecanla bekliyoruzkuzum deminden beri 5 dk da bir bakıyorum. hemogram çıkmış o da birazdan çıkar sanırım
evet ya hemogram 12 de çıkmış saat 2 buçuğa geliyor yok halaSaglik ocaklari bu konuda cok yavaslar ya.
bence değerlerin güzel canımCuma 508 pazartesi 1364 cnm ikisinde sabah 9 da
canim idrar testi yapmadin mi?evet ya hemogram 12 de çıkmış saat 2 buçuğa geliyor yok hala
Ne misafiri hanııımSlm kızlar ..sizi sessiz ssessiz takip ediyorum yeni hamişlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla gelişmelerini nasib etsin .
Banada dua edin .. Dün pik olmuştu ilişki sırasında pat diye oğlum uyandı kocayı bi fırlattım üstümden neye ugradını şaşırdı.
Yarım yamalak bişey oldu işte. Bu akşamda yatılı misafirin var olamayacak yine.
Hiç bir yum günümde İki ilişki olamadı hep bir sorun çıkıyor.. İnşallah tutmuştur bu sefer ama daha yum çatlamadı(((((
yapmadım canım. dün akşam iş çıkışı unuttum, dedim kan vereyim garanti sonuç çıksın dedim bekliyorum halacanim idrar testi yapmadin mi?
kızlar baktım şimdi koca bir negatif. hayırlısı değilmiş bu ay , Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin
aaa valla bugün ateşin yükselmesinden sonra ümitlenmiştim ben baya hayırlı zamanda inşallah yarın ateş düşüşe devam eder diye düşünüyorum o zamankızlar baktım şimdi koca bir negatif. hayırlısı değilmiş bu ay , Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?