Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah yükselmemiştir cnm aklına kötü Şeyler getirme

Kızlar kadınların % 95 ı ilk bebekleri kız olsun istermiş. Anne olmayı kız bebekte daha cok yaşayacagımızı sanıyoruz. Koruyup kollama iç güdüsü sevimli olması süsleyip püsleme isteği yaşayamadığımız çocukluğu onunla yaşama yada ona yaşatma isteği nazlı oluşu kendini sevdirmesi.... Falan filan uzayıp gidiyor... Taa ki o küçük pipili şebeği kucağınıza alana kadar. Anlıyorsunuz ki annelik hepsinde ayni.. Sevgisi paha biçilemez. Anneye nazi niyazı her iki cinsinde var..

Bende ilk bebeğim kız olsun istedim bu topikte yazışırken kız bebeği olacakları biraz kıskandım. Ama şimdi hangi kız çocuğunu bu aşkıma değişirim ki diyorum..
Evladın kızı erkeği yok gerçekten.

Allahtan hayırlısını isteyelim herşeyden önce.. Tabiki gönlünüzden geçeni de Allahım nasib etsin...

Cuma 508 pazartesi 1364 cnm ikisinde sabah 9 da

Ne misafiri hanııım yolladiktan sonra hemen değerlendir. Bugün vitamin mi içersin enerji içeceği mi artık. .. en uzun gün olabilir. Oğlan da uyudu mu inşallah değerlendir bence. Nasılsa hala Şansın var bence.

kızlar baktım şimdi koca bir negatif. hayırlısı değilmiş bu ay , Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin
aaa valla bugün ateşin yükselmesinden sonra ümitlenmiştim ben baya hayırlı zamanda inşallah yarın ateş düşüşe devam eder diye düşünüyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…