Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaa valla bugün ateşin yükselmesinden sonra ümitlenmiştim ben baya hayırlı zamanda inşallah yarın ateş düşüşe devam eder diye düşünüyorum o zaman
evet canım muhtemelen düşer 1-2 gün içinde de adet olurum. bundan sonra da hayırlısı

Cok sasirdim 0.2 mi deger?
Hem ates umut vericiydi hem de dpo uzun surdu.
Hayirlisi olsun ne diyelim.
sonuç <1.2 çıktı. canım dpo uzun sürdü evet , belki de döllendi ama yerleşmedi. öyle de oluyormuş ya yerleşmeden gebelik sonlanıyormuş döllense de. zaten kahve leke gelmiş. muhtemelen yarın adet olurum

Son iki aydır takip yaptırıyordum ve 2. ay hamile olduğumu öğrendim.

Benim adet geldi kızlar sanki bu ay bunyen hamile kalmaya zorlandı sanki tüm sinyaller o yöndeydi hele rahimdeki kasılmalar akıntılar ömrümde ilk defa hep islaktim hep akintim vardı gün içinde. Bile kaç kez çamaşır değiştirdim bu arada yumda 19. Gece hissetmistim demek doğru anlamışım müthiş bir sancı olduydu o zaman çatlamış 14 gün sonra adet de geldi inşallah. Bu son adettir bi dahaki ay olur insallah

Hayırlısı olsun inşallah son adetin olsun

Inşallah son adetin olsun canım gerçekten mental olarak insan anliyo sanki kendini benim iki gün önce negatif test çıkmasına rağmen aşırı derece hissediyodum bişeyler var vücudum değişik dedim zar zor olan idrarla test yaptım hamd olsun inşallah size de nasip olsun canım

Canim insallah son adetin olsun. Rabbim daha fazla hicbirinizi bekletmesin.

Evet canım ya çok hissettim mide bulantısı bile vardı düşün yani ilginç olan dunde test yaptım ben gölge gibi bişi vardı bi kaç saat sonra çok hafif kırmızılık vardı dedim bu buharlaşma heralde su tuttum gitti sonra yine belirdi foto çektim ama belli olmuyordu atamadım size hatta eşim bile gördü sabahki testte hiç bişi yoktu soktayim ilk defa böyle bişey oldu anlam veremedim öğlen de adet geldi

Inşallah yakın olsun güzel sonuçlar canım vücut sinyaller veriyor olabilir benim de belli belirsiz çıkardı testler acaba derken adet olurdum teste suç attım hep pkoya ama belki vücut çabalıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…