- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
evet canım muhtemelen düşer 1-2 gün içinde de adet olurum. bundan sonra da hayırlısıaaa valla bugün ateşin yükselmesinden sonra ümitlenmiştim ben baya hayırlı zamanda inşallah yarın ateş düşüşe devam eder diye düşünüyorum o zaman
Hayırlısı olsun canım, inşallah bir daha ki aya gelsin bebişin...kızlar baktım şimdi koca bir negatif. hayırlısı değilmiş bu ay , Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin
Hakkinda hayirlisi ama tablo cidden umut vericiydi. En hayirli zamanda gelsin insallahkızlar baktım şimdi koca bir negatif. hayırlısı değilmiş bu ay , Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin
kızlar baktım şimdi koca bir negatif. hayırlısı değilmiş bu ay , Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin
sonuç <1.2 çıktı. canım dpo uzun sürdü evet , belki de döllendi ama yerleşmedi. öyle de oluyormuş ya yerleşmeden gebelik sonlanıyormuş döllense de. zaten kahve leke gelmiş. muhtemelen yarın adet olurumCok sasirdim 0.2 mi deger?
Hem ates umut vericiydi hem de dpo uzun surdu.
Hayirlisi olsun ne diyelim.
Insaallah canımSaskinAnne cnm bazi dönemler benimde göğüs agrim oluyor hemen prolaktine yorma yulselmemistir insallah
Canim normal sınırlarda gorunuyor sıkıntı yok bundaCuma 508 pazartesi 1364 cnm ikisinde sabah 9 da
Cnm sonuç çıkmış Hayırlısı olsun inşallah bu ay olsunsonuç <1.2 çıktı. canım dpo uzun sürdü evet , belki de döllendi ama yerleşmedi. öyle de oluyormuş ya yerleşmeden gebelik sonlanıyormuş döllense de. zaten kahve leke gelmiş. muhtemelen yarın adet olurum
Amin cnmkızlar baktım şimdi koca bir negatif. hayırlısı değilmiş bu ay , Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin
inşallah kuzum... sizler de inşallah çok güzel haberler alırsınız burdan paylaşırsınız hepinizCnm sonuç çıkmış Hayırlısı olsun inşallah bu ay olsun
Son iki aydır takip yaptırıyordum ve 2. ay hamile olduğumu öğrendim.bende aslında yumurta takibi istedim drdan.hiç tedaviye başlamamışlardı çünkü. hemde klomenle nasıl gelişiyor görmek istedim yumurtalrmn .yumurta takibiyle mi yoksa daha sonramı maşallah hamile olduğunu öğrendin canım
Canım hakkında hayırlısı olsun, bu ay nasip değilmiş. İnşallah en kısa zamanda gelir bebişinkızlar baktım şimdi koca bir negatif. hayırlısı değilmiş bu ay , Allahım ne zaman hayırlısıysa o zaman nasip etsin
Hayırlısı olsun inşallah son adetin olsunBenim adet geldi kızlar sanki bu ay bunyen hamile kalmaya zorlandı sanki tüm sinyaller o yöndeydi hele rahimdeki kasılmalar akıntılar ömrümde ilk defa hep islaktim hep akintim vardı gün içinde. Bile kaç kez çamaşır değiştirdim bu arada yumda 19. Gece hissetmistim demek doğru anlamışım müthiş bir sancı olduydu o zaman çatlamış 14 gün sonra adet de geldi inşallah. Bu son adettir bi dahaki ay olur insallah
Amin canım insallahHayırlısı olsun inşallah son adetin olsun
Inşallah son adetin olsun canım gerçekten mental olarak insan anliyo sanki kendini benim iki gün önce negatif test çıkmasına rağmen aşırı derece hissediyodum bişeyler var vücudum değişik dedim zar zor olan idrarla test yaptım hamd olsun inşallah size de nasip olsun canımBenim adet geldi kızlar sanki bu ay bunyen hamile kalmaya zorlandı sanki tüm sinyaller o yöndeydi hele rahimdeki kasılmalar akıntılar ömrümde ilk defa hep islaktim hep akintim vardı gün içinde. Bile kaç kez çamaşır değiştirdim bu arada yumda 19. Gece hissetmistim demek doğru anlamışım müthiş bir sancı olduydu o zaman çatlamış 14 gün sonra adet de geldi inşallah. Bu son adettir bi dahaki ay olur insallah
mucizevi macununu da sçyle canım belki almak ister arkadaşta :)Son iki aydır takip yaptırıyordum ve 2. ay hamile olduğumu öğrendim.
Benim adet geldi kızlar sanki bu ay bunyen hamile kalmaya zorlandı sanki tüm sinyaller o yöndeydi hele rahimdeki kasılmalar akıntılar ömrümde ilk defa hep islaktim hep akintim vardı gün içinde. Bile kaç kez çamaşır değiştirdim bu arada yumda 19. Gece hissetmistim demek doğru anlamışım müthiş bir sancı olduydu o zaman çatlamış 14 gün sonra adet de geldi inşallah. Bu son adettir bi dahaki ay olur insallah
Evet canım ya çok hissettim mide bulantısı bile vardı düşün yani ilginç olan dunde test yaptım ben gölge gibi bişi vardı bi kaç saat sonra çok hafif kırmızılık vardı dedim bu buharlaşma heralde su tuttum gitti sonra yine belirdi foto çektim ama belli olmuyordu atamadım size hatta eşim bile gördü sabahki testte hiç bişi yoktu soktayim ilk defa böyle bişey oldu anlam veremedim öğlen de adet geldiInşallah son adetin olsun canım gerçekten mental olarak insan anliyo sanki kendini benim iki gün önce negatif test çıkmasına rağmen aşırı derece hissediyodum bişeyler var vücudum değişik dedim zar zor olan idrarla test yaptım hamd olsun inşallah size de nasip olsun canım
Amin canım benim insallahCanim insallah son adetin olsun. Rabbim daha fazla hicbirinizi bekletmesin.
Inşallah yakın olsun güzel sonuçlar canım vücut sinyaller veriyor olabilir benim de belli belirsiz çıkardı testler acaba derken adet olurdum teste suç attım hep pkoya ama belki vücut çabalıyorduEvet canım ya çok hissettim mide bulantısı bile vardı düşün yani ilginç olan dunde test yaptım ben gölge gibi bişi vardı bi kaç saat sonra çok hafif kırmızılık vardı dedim bu buharlaşma heralde su tuttum gitti sonra yine belirdi foto çektim ama belli olmuyordu atamadım size hatta eşim bile gördü sabahki testte hiç bişi yoktu soktayim ilk defa böyle bişey oldu anlam veremedim öğlen de adet geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?