- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Yazin benim de basima boyle birsey geldi. Carpinti mide bulantısı hersey vardi dpo 16 sürdü test yaptim hayalet cizgi cikti. Ben o zmaan kimyasal olduğunu düşünüyorum. Insallah daha fazla bekletmez bu bebislerEvet canım ya çok hissettim mide bulantısı bile vardı düşün yani ilginç olan dunde test yaptım ben gölge gibi bişi vardı bi kaç saat sonra çok hafif kırmızılık vardı dedim bu buharlaşma heralde su tuttum gitti sonra yine belirdi foto çektim ama belli olmuyordu atamadım size hatta eşim bile gördü sabahki testte hiç bişi yoktu soktayim ilk defa böyle bişey oldu anlam veremedim öğlen de adet geldi
Canım inşallah hissettiğim gibidir. Cidden insan vücudunun zorlandığını hissediyor. Benimde bir önceki ay öyle olmuştu. Hamileyim filan demiştim ama sonra adet gelmişti. Bir sonraki ay hamileydim. İnşallah senin de bu son adetin olurBenim adet geldi kızlar sanki bu ay bunyen hamile kalmaya zorlandı sanki tüm sinyaller o yöndeydi hele rahimdeki kasılmalar akıntılar ömrümde ilk defa hep islaktim hep akintim vardı gün içinde. Bile kaç kez çamaşır değiştirdim bu arada yumda 19. Gece hissetmistim demek doğru anlamışım müthiş bir sancı olduydu o zaman çatlamış 14 gün sonra adet de geldi inşallah. Bu son adettir bi dahaki ay olur insallah
Ne misafiri hanııımyolladiktan sonra hemen değerlendir. Bugün vitamin mi içersin enerji içeceği mi artık. .. en uzun gün olabilir. Oğlan da uyudu mu inşallah değerlendir bence. Nasılsa hala Şansın var bence.
İnşallah yakındır canım insallahInşallah yakın olsun güzel sonuçlar canım vücut sinyaller veriyor olabilir benim de belli belirsiz çıkardı testler acaba derken adet olurdum teste suç attım hep pkoya ama belki vücut çabalıyordu
Amin canım inşallah dediğin gibi olurCanım inşallah hissettiğim gibidir. Cidden insan vücudunun zorlandığını hissediyor. Benimde bir önceki ay öyle olmuştu. Hamileyim filan demiştim ama sonra adet gelmişti. Bir sonraki ay hamileydim. İnşallah senin de bu son adetin olur
Bilmiyorum canım belki de dediğin gibidir kimyasal nasıl olur bilmiyorum ki inşallah beklemem daha fazlaYazin benim de basima boyle birsey geldi. Carpinti mide bulantısı hersey vardi dpo 16 sürdü test yaptim hayalet cizgi cikti. Ben o zmaan kimyasal olduğunu düşünüyorum. Insallah daha fazla bekletmez bu bebisler
Yok canim sende kimyasal olmustur anlaminda demedim ama oluyor iste vücut hazirliyor kendini. Kimyasalda hamile kaliyorsun genelde tutunma asamasinda bebis tutunamiyor. Deger cok yukselmeden düşüyor.Bilmiyorum canım belki de dediğin gibidir kimyasal nasıl olur bilmiyorum ki inşallah beklemem daha fazla
daha heyecanlı oluyo diye konuşmuştuk geçen kızlarlaBiz yapamıyoz misafir varken
bakalım nolacak görecez:)))
Evet onu bende duymuştum zamanı gelmedi daha demekki baya da alismistim bosvermeye böyle olunca hevesleniyo insan büyük bir yere doktora gidene kadar salacam dediydim güya amaan degissin artık birşeyler yaBirçok kadın kimyasal yaşadığını anlamıyormuş zaten adet oldum sanıyormuş.tsefem28
Aynen benim de bu ay dpo 16. Gündeyim. Sabah kan test yaptırtım negatif çıktı . Öğlen de leke geldi. Adet başlamadı karnım da ağrımıyor . Ateşim de yüksek . Ama kan testi kesin sonuç , yok demek ki birşey bende deYazin benim de basima boyle birsey geldi. Carpinti mide bulantısı hersey vardi dpo 16 sürdü test yaptim hayalet cizgi cikti. Ben o zmaan kimyasal olduğunu düşünüyorum. Insallah daha fazla bekletmez bu bebisler
Benim adet geldi kızlar sanki bu ay bunyen hamile kalmaya zorlandı sanki tüm sinyaller o yöndeydi hele rahimdeki kasılmalar akıntılar ömrümde ilk defa hep islaktim hep akintim vardı gün içinde. Bile kaç kez çamaşır değiştirdim bu arada yumda 19. Gece hissetmistim demek doğru anlamışım müthiş bir sancı olduydu o zaman çatlamış 14 gün sonra adet de geldi inşallah. Bu son adettir bi dahaki ay olur insallah
mucizevi macununu da sçyle canım belki almak ister arkadaşta :)
Biz yapamıyoz misafir varken
bakalım nolacak görecez:)))
Evet macun ve hsg de etkili oldu diye düşünüyorum :)mucizevi macununu da sçyle canım belki almak ister arkadaşta :)
Canım Allah şifa versin, geçmiş olsun inşallah.bana yine bi depresif hal çöktü babamı 4 gündür acile götürüyoruz ağrıdan duramıo diye ağrı kesici serum takıyolar ertesi gün yine aynı Allah yardımcımız olsun bi çırpıda geçip gitse şu zor zamanlar
Olmasi gerektigi gibi canim seninki de mi erkek acepp :))Cuma 508 pazartesi 1364 cnm ikisinde sabah 9 da
evet canım saraçoğlu da zencefil için diyor alamadım hala evden cıkamıyorum ki doğrudüzgünEki Görüntüle 1944234
Canim ben iyiyim elhamdulillah bas donmem var sadece ve nadir bulaniyor. ama bunu yolladi ablam belki isnize yarar
Canim insalllah tedavi fayda ettigi icin çektiği bu aci giderek azalir.allah yardimciniz olsun insallah.bana yine bi depresif hal çöktü babamı 4 gündür acile götürüyoruz ağrıdan duramıo diye ağrı kesici serum takıyolar ertesi gün yine aynı Allah yardımcımız olsun bi çırpıda geçip gitse şu zor zamanlar
Benim cin takvimi de erkek diyor. Bakalim tahminin tutacak mi?Olmasi gerektigi gibi canim seninki de mi erkek acepp :))
Canim niye bu kadar kötü oldun ki sen ya kiyamam. Eşin eve gelirken alsa sen cikamiyorsan. Bence o kadar kotuysen doktora da gitmelisinevet canım saraçoğlu da zencefil için diyor alamadım hala evden cıkamıyorum ki doğrudüzgün
Cannnımmmm ya Allah Kolaylık vvverisnn. Ç evrennnnizde. Size yardım edecek serum takıp çıkaracak biri olsaydı keşke. O zaman baban bu sürecin evde atlatırdıbana yine bi depresif hal çöktü babamı 4 gündür acile götürüyoruz ağrıdan duramıo diye ağrı kesici serum takıyolar ertesi gün yine aynı Allah yardımcımız olsun bi çırpıda geçip gitse şu zor zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?