Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazin benim de basima boyle birsey geldi. Carpinti mide bulantısı hersey vardi dpo 16 sürdü test yaptim hayalet cizgi cikti. Ben o zmaan kimyasal olduğunu düşünüyorum. Insallah daha fazla bekletmez bu bebisler

Canım inşallah hissettiğim gibidir. Cidden insan vücudunun zorlandığını hissediyor. Benimde bir önceki ay öyle olmuştu. Hamileyim filan demiştim ama sonra adet gelmişti. Bir sonraki ay hamileydim. İnşallah senin de bu son adetin olur

Biz yapamıyoz misafir varken
bakalım nolacak görecez:)))

Inşallah yakın olsun güzel sonuçlar canım vücut sinyaller veriyor olabilir benim de belli belirsiz çıkardı testler acaba derken adet olurdum teste suç attım hep pkoya ama belki vücut çabalıyordu
İnşallah yakındır canım insallah

Amin canım inşallah dediğin gibi olur

Yazin benim de basima boyle birsey geldi. Carpinti mide bulantısı hersey vardi dpo 16 sürdü test yaptim hayalet cizgi cikti. Ben o zmaan kimyasal olduğunu düşünüyorum. Insallah daha fazla bekletmez bu bebisler
Bilmiyorum canım belki de dediğin gibidir kimyasal nasıl olur bilmiyorum ki inşallah beklemem daha fazla

Bilmiyorum canım belki de dediğin gibidir kimyasal nasıl olur bilmiyorum ki inşallah beklemem daha fazla
Yok canim sende kimyasal olmustur anlaminda demedim ama oluyor iste vücut hazirliyor kendini. Kimyasalda hamile kaliyorsun genelde tutunma asamasinda bebis tutunamiyor. Deger cok yukselmeden düşüyor.

Birçok kadın kimyasal yaşadığını anlamıyormuş zaten adet oldum sanıyormuş. tsefem28
Evet onu bende duymuştum zamanı gelmedi daha demekki baya da alismistim bosvermeye böyle olunca hevesleniyo insan büyük bir yere doktora gidene kadar salacam dediydim güya amaan degissin artık birşeyler ya

Aynen benim de bu ay dpo 16. Gündeyim. Sabah kan test yaptırtım negatif çıktı . Öğlen de leke geldi. Adet başlamadı karnım da ağrımıyor . Ateşim de yüksek . Ama kan testi kesin sonuç , yok demek ki birşey bende de

Hayırlısıyla gelsin cnm. Bazı aylar hepimiz heyecanlandık. Umarım önümüzdeki ay gelir bebiş
mucizevi macununu da sçyle canım belki almak ister arkadaşta :)

Ben de aydım o mucizeden inşallah bana da şifa olur

Biz yapamıyoz misafir varken
bakalım nolacak görecez:)))

Umarım yarın akşam da şansın vardır....

bana yine bi depresif hal çöktü babamı 4 gündür acile götürüyoruz ağrıdan duramıo diye ağrı kesici serum takıyolar ertesi gün yine aynı Allah yardımcımız olsun bi çırpıda geçip gitse şu zor zamanlar

Canım Allah şifa versin, geçmiş olsun inşallah.

Canim insalllah tedavi fayda ettigi icin çektiği bu aci giderek azalir.allah yardimciniz olsun insallah.

Olmasi gerektigi gibi canim seninki de mi erkek acepp :))
Benim cin takvimi de erkek diyor. Bakalim tahminin tutacak mi? 8403BHC canim sen baktin mi cin takvimine?

evet canım saraçoğlu da zencefil için diyor alamadım hala evden cıkamıyorum ki doğrudüzgün
Canim niye bu kadar kötü oldun ki sen ya kiyamam. Eşin eve gelirken alsa sen cikamiyorsan. Bence o kadar kotuysen doktora da gitmelisin

Cannnımmmm ya Allah Kolaylık vvverisnn. Ç evrennnnizde. Size yardım edecek serum takıp çıkaracak biri olsaydı keşke. O zaman baban bu sürecin evde atlatırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…