Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aralığa göre mı bakcam ocağa göre mı kafam karıştı.

Cannnımmmm ya Allah Kolaylık vvverisnn. Ç evrennnnizde. Size yardım edecek serum takıp çıkaracak biri olsaydı keşke. O zaman baban bu sürecin evde atlatırdı
doktoru sürekli kullanabilir diip yazsa serum iğne bi hemşire çağırtıp taktırırız ama hap içsin dayanamazsa gelsin diyo dolarex kesmio bi gün arveles takıolar başka bi gittiğimizde contramal diye bişey takıyolar yarın kendi doktoruna götürcekler morfine alıştırayalaım şimdiden demiş ama bu cpntramal e baktım non narkotikler işe yaramadığında kullanılır diyo demek ki narkotik bişey ztn daha etkili

Rabbim şifa versin Şafi ismi ile inşallah.zor hastalık sizlere de sabır inşallah.allah babanı size bağışlasın inşallah ona dünya gözü ile torun görüp büyütmek nasip olsun

Ah canım Allah şifa versin dayanma gücü versin mükafatı sağlık olsun inşallah dedemden hatırlıyorum çok küçüktüm ama komşu hemşire vardı o her akşam takıyordu rahat uyuyordu gece en azından biraz ağır tedavi süreci geciriyo

Ah canım olur mu benim adetim bi hafta geçti geçmedi bulantı ne ki kusmalar başladı felaket şekilde herkeste farklı oluyor bu durumlar Allah kimseye yaşatmasın gerçekten beni epey zorladı hala da arada vuruyor
annem bugun en fazla 5-6 gun daha surup gececegını söyledı. bu agır bulantılar 15 gun surer dedi. acaba benı psikolojık olarak rahatlatmak ıcın mı soyledı emın olamadım sanki hiç bitmeyecek gibi

annem bugun en fazla 5-6 gun daha surup gececegını söyledı. bu agır bulantılar 15 gun surer dedi. acaba benı psikolojık olarak rahatlatmak ıcın mı soyledı emın olamadım sanki hiç bitmeyecek gibi
Yok canım gerçekten iki hafta kadar ağır tavan bi dönemi oluyor benim de öyle oldu sekiz dokuzda ben ben değildim su bile o kadar kokuyodu ki mafolmustum sonra biraz daha iyi gibi geçti o günlere nazaran 12 de epey hafifledi bikaç gün rahat bikaç gün kötüydüm şimdi de arada vuruyor iyice geçecek sanırım artık

ilk gunler cok yıyordum ama ıse yaramıyor canım. ben hıc bır sey yıyemıyrum hıçççç. bugun sadece ekmek yedım sırf midemı doldursun diye. peynıre bıle tahammulum yok

Evet cnm sabah 9.15 TE benim 9.30 da yengemin ne değişik duyguymus beraber gitcez
Biliyor musun benim yengemde hamile çıktı:) hatta aynı gün ogrenmisiz. Tabi ben hemen soylemedim ama:) bide emziriyordu kızı var dokuz aylık. su an 11 haftalık gebe . resmen 10 haftalikken öğrendi:). Adetlerim zaten düzensiz diye anlamamış. 4 hafta arayla doguracagiz insallah

ilk gunler cok yıyordum ama ıse yaramıyor canım. ben hıc bır sey yıyemıyrum hıçççç. bugun sadece ekmek yedım sırf midemı doldursun diye. peynıre bıle tahammulum yok
Valla canım Allah yardımcın olsun. Az i bile zorken hiç bisey yiyememek zordur. Annen psikolojik soylememistir kendinden bakarak söylemiştir. Genelde herkes annesine çekiyor. İnşallah seninkide bir iki haftaya rahatlar

Kızlar ingilizce otomatik çeviri diye dil bozuk amaanlasiliyor. Belki birimize faydası olur.

IVF Başarı için Çin Bitkileri

1. Dong Quai

Bu, PCOS tedavisinde kullanılabilen kereviz ailesinden bir bitkidir. Anti-inflamatuardır ve menstrüel kramplara yardımcı olduğuna inanılmaktadır ve kan inceltme özelliklerinden dolayı dolaşımı artırabilir

2. Chasteberry

Bu bitki, üreme ile ilgili çeşitli hormonların normal üretimini iyileştirmeye yardımcı olan, hipofiz bezinin işlevlerini düzenlemek için yardımcı olabilir.

3. Kırmızı Clover

Bu otun östrojen benzeri özellikleri doğurganlık için faydalı olabilir. Fallop tüplerinde yara izi, düzensiz menstrüasyon ve infertilitenin "açıklanamayan" nedenleri tedavi edilebileceği düşünülmektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…