Aralığa göre mı bakcam ocağa göre mı kafam karıştı.Canim insalllah tedavi fayda ettigi icin çektiği bu aci giderek azalir.allah yardimciniz olsun insallah.
Benim cin takvimi de erkek diyor. Bakalim tahminin tutacak mi?8403BHC canim sen baktin mi cin takvimine?
Canim niye bu kadar kötü oldun ki sen ya kiyamam. Eşin eve gelirken alsa sen cikamiyorsan. Bence o kadar kotuysen doktora da gitmelisin
doktoru sürekli kullanabilir diip yazsa serum iğne bi hemşire çağırtıp taktırırız ama hap içsin dayanamazsa gelsin diyo dolarex kesmio bi gün arveles takıolar başka bi gittiğimizde contramal diye bişey takıyolar yarın kendi doktoruna götürcekler morfine alıştırayalaım şimdiden demiş ama bu cpntramal e baktım non narkotikler işe yaramadığında kullanılır diyo demek ki narkotik bişey ztn daha etkiliCannnımmmm ya Allah Kolaylık vvverisnn. Ç evrennnnizde. Size yardım edecek serum takıp çıkaracak biri olsaydı keşke. O zaman baban bu sürecin evde atlatırdı
Son adet tarihine göre cikiyor. Ama bizim hamile kaldığımız ay ocak oyle de bakabilirsinAralığa göre mı bakcam ocağa göre mı kafam karıştı.
Rabbim şifa versin Şafi ismi ile inşallah.zor hastalık sizlere de sabır inşallah.allah babanı size bağışlasın inşallah ona dünya gözü ile torun görüp büyütmek nasip olsundoktoru sürekli kullanabilir diip yazsa serum iğne bi hemşire çağırtıp taktırırız ama hap içsin dayanamazsa gelsin diyo dolarex kesmio bi gün arveles takıolar başka bi gittiğimizde contramal diye bişey takıyolar yarın kendi doktoruna götürcekler morfine alıştırayalaım şimdiden demiş ama bu cpntramal e baktım non narkotikler işe yaramadığında kullanılır diyo demek ki narkotik bişey ztn daha etkili
İkiside kız cikiyo cnmSon adet tarihine göre cikiyor. Ama bizim hamile kaldığımız ay ocak oyle de bakabilirsin
Ah canım Allah şifa versin dayanma gücü versin mükafatı sağlık olsun inşallah dedemden hatırlıyorum çok küçüktüm ama komşu hemşire vardı o her akşam takıyordu rahat uyuyordu gece en azından biraz ağır tedavi süreci geciriyodoktoru sürekli kullanabilir diip yazsa serum iğne bi hemşire çağırtıp taktırırız ama hap içsin dayanamazsa gelsin diyo dolarex kesmio bi gün arveles takıolar başka bi gittiğimizde contramal diye bişey takıyolar yarın kendi doktoruna götürcekler morfine alıştırayalaım şimdiden demiş ama bu cpntramal e baktım non narkotikler işe yaramadığında kullanılır diyo demek ki narkotik bişey ztn daha etkili
Yarin gidiyorsun demi doktora oyle hatirliyorumİkiside kız cikiyo cnm
annem bugun en fazla 5-6 gun daha surup gececegını söyledı. bu agır bulantılar 15 gun surer dedi. acaba benı psikolojık olarak rahatlatmak ıcın mı soyledı emın olamadım sanki hiç bitmeyecek gibiAh canım olur mu benim adetim bi hafta geçti geçmedi bulantı ne ki kusmalar başladı felaket şekilde herkeste farklı oluyor bu durumlar Allah kimseye yaşatmasın gerçekten beni epey zorladı hala da arada vuruyor
ne tahmını yapıyorsunuz kızlar ?Themodernmumma bana da tahmin lütfen :)
Cinsiyet cnm kan değerine görene tahmını yapıyorsunuz kızlar ?
Yok canım gerçekten iki hafta kadar ağır tavan bi dönemi oluyor benim de öyle oldu sekiz dokuzda ben ben değildim su bile o kadar kokuyodu ki mafolmustum sonra biraz daha iyi gibi geçti o günlere nazaran 12 de epey hafifledi bikaç gün rahat bikaç gün kötüydüm şimdi de arada vuruyor iyice geçecek sanırım artıkannem bugun en fazla 5-6 gun daha surup gececegını söyledı. bu agır bulantılar 15 gun surer dedi. acaba benı psikolojık olarak rahatlatmak ıcın mı soyledı emın olamadım sanki hiç bitmeyecek gibi
Evet cnm sabah 9.15 TE benim 9.30 da yengemin ne değişik duyguymus beraber gitcezYarin gidiyorsun demi doktora oyle hatirliyorum
ilk gunler cok yıyordum ama ıse yaramıyor canım. ben hıc bır sey yıyemıyrum hıçççç. bugun sadece ekmek yedım sırf midemı doldursun diye. peynıre bıle tahammulum yokCanım böyle ananas filan ye sen. Ben kahvaltı filan edemiyorum. Öğlen bire kadar pek bisey yiyemiyorum. Ama muz ve ananas sabahları hem açlığımı bastırıyor hemde bulantimi azaltıyor birazda olsa. Belki sana da iyi gelecek bi meyve vardır.
Iyi haberlerini bekliyoruz canim.Evet cnm sabah 9.15 TE benim 9.30 da yengemin ne değişik duyguymus beraber gitcez
İnş cnm inşIyi haberlerini bekliyoruz canim.
değerlere göre ne tahmını yapıyorsun canım ? bana da yapsanaDgerini gormedim canim kac ?
Biliyor musun benim yengemde hamile çıktı:) hatta aynı gün ogrenmisiz. Tabi ben hemen soylemedim ama:) bide emziriyordu kızı var dokuz aylık. su an 11 haftalık gebe . resmen 10 haftalikken öğrendi:). Adetlerim zaten düzensiz diye anlamamış. 4 hafta arayla doguracagiz insallahEvet cnm sabah 9.15 TE benim 9.30 da yengemin ne değişik duyguymus beraber gitcez
Valla canım Allah yardımcın olsun. Az i bile zorken hiç bisey yiyememek zordur. Annen psikolojik soylememistir kendinden bakarak söylemiştir. Genelde herkes annesine çekiyor. İnşallah seninkide bir iki haftaya rahatlarilk gunler cok yıyordum ama ıse yaramıyor canım. ben hıc bır sey yıyemıyrum hıçççç. bugun sadece ekmek yedım sırf midemı doldursun diye. peynıre bıle tahammulum yok
İlki 508.5 ikinci 1364
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?