Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım. Biri her seferinde ise yarasa Dr da sabitler tedaviyi ama demek öyle olmuyor. Allah şifa versin tez zamanda

Rabbim tez vakitte sifasini versin babacığının insAllah.. yer gök duâ ileee

Sizin daha yakinmis biz üç ay arayla dogurcaz nasip olursa

o şimdi becereez aktarlık işlerı dıye söylemedım ne bileyım.
bir kere acile gidip serum aldım bırazcık rahatlatmıstı. doktora gıtmelıımde kafamı kaldrmadıgım ıcın hergun bugun kalkamam ben dıyrm. yarın mutlaka gıdecegım. kendıme gelıp bır an önce ıyı bır doktor secmelıyım ama .. annem fazla sürmez 5-6 gune gecer dıyor ama bilmiyorum benı rahatlatmak ıcınmı söyledı. herkes bu bulantılara hıcbırsey fayda etmez dıyor. bugun bulantı ılacını almadım almakla bır farkı yok nasılsa . eczacı doktor verecegı en ust ılac vermıs zatn dedı. bu aşırı bulantısı olanlar için dedi. başka bır sey yok ddi ama

bugun yenı yöntem buldum sadece ekmek yıyorum. böylece mıdem boskalmıyor hem bulantıyı azaltıyor. çok zorlandım gerçekende. eşimde şaşırdı kaldı. sürekli başımda . ne yapacagını bilmez halde herkesı arıyor ne işe yarar diye :) henuz kımseden cevap yok. kaynanama sormus . o da eskiden bıze arpa suyu içiirirlerdi ama hıc faydası olmazdı demiş sadece. bilmiyorum demiş yani :) ondan bir fayda gelseydi şaşırırdım zaten

annemde öyle dedi 15 gün sürer sonra rahatlarsın . eşimlede konusmus ne kadardr böyle demıs 10 gun oldu demıs 4-5 gun daha surer sonra hafıfler demiş . gecsın dıye dört gözle beklıyorum ama yarın serum ısteyecegım doktordan artık

Kızlar adetime 2 gün kaldı test yaptım2. ÇiZgi silik te olsa varrrrrrr. Hamile miyimmmmm

Fotograf ekledim ama orda cok gozukmuyor

büyüteçli bir program var ben onu ındırdım telefonuma testlere onunla bakıyodum . hem buyuteclı hem o şekilde foto cekılıyor. çizgi görünmüyor ama beklersen daha netleşecektir. hadi inşallah

büyüteçli bir program var ben onu ındırdım telefonuma testlere onunla bakıyodum . hem buyuteclı hem o şekilde foto cekılıyor. çizgi görünmüyor ama beklersen daha netleşecektir. hadi inşallah

Ben bakınca goruyorum da ısıklardan cekerken fotografta cıkmıyor. Bu nasıl?

Benim hic bulantim olmamisti hatta doktora dedim herkesin bulanıyor benim neden bulanmiyor diye genetik dedi gerçekten de anneannem annem teyzem bulantı olmadan dogurmus.
Zencefilli gazoz ic bi arkadasim cozumu onda bulmustu

Cok gecmis olsun kuzum insaAlalh gecicek sabrin sonu selamet derler rabbim acil sifa versin babana ve baban gibi nice hastaalraa sabretmeye calisin kuzum rabbimin verdigi hersey bizim imtihanimiz ama bu sinavi biz kazanicaz seytan degil allahim yuzunuzu guldursun

ilk gunler cok yıyordum ama ıse yaramıyor canım. ben hıc bır sey yıyemıyrum hıçççç. bugun sadece ekmek yedım sırf midemı doldursun diye. peynıre bıle tahammulum yok
Kiz geliyo kizzzzzzzz ahaa bende boykeydim amaaa ben kan kusuyodum yaaa allahim tez vakitte kirtarsin bu dertten seni mutfagin kapisindan gecemiyodum ablam esim 4 ayda bayagi zayiflamisti yemek yapamiyodum birak yapmayi yiyemiyodum ahhh ahhh 4 ay ne cektim bardak bardak kan cikardim haturladikca hala nasi dayndim diyom ilk basta oglan olucak dedim ama nedense arrik icimden seninde bi kizin olucakmis gibi geciyo yav abla guclu hissediyom bunu ayyy anasi gibi dadlimi dadli bi kizzzz gozumde canlandirdimdi da rabbim herkese nasio etsin ama ben israrla soyluyorum keskeee bende kussam demeyin aman deyim hamileligin hayirlisini rahatini guzelini dileyin rabbimden vallahi dayanilcak gibi olmuyi heleki mide rahatsizligi olanlar icin 4 ay araliksiz her kusmada bardak bardak kan kismak inanin kolay degil hamielliginde hayirlisini dilemek lazimmis cok gec ogrendim ama deyim siz boyle demeyin duaalrim sizinle kizlar ... bu arada banada dua edin kizim donmuyo bi turlu asagiya ya eger iki hafta icinde donmezse bize sezeryan yolu gorunuyo bende normal olsun istiyom hayirlisi ya duaniza cok ihtiyacim var

saol canım babama söylediklerin için hastalık çekene de bakana da imtihan gerçekten bebişin dönerde bi avazda acısız doğurursun inşallah bulantı bence de çok kötü ben hep rahat bi hamilelik diye dua ediyorum yeterki olsun bebek bulantısını çekerim diyemiyorum Rabbim verirse mecbur çekicez ama olmasa daha iyi annem kardeşimşe beni doğurana kadar kusmuş 2100 g doğmuşuz düşün sağlıklı hamilelikler nasip etsin Allah ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…