Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zafrina89 canım benim çok iyi bilirim bu süreci Rabbim sizlere sabır babana dayanma gücü versin en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Son düzenleme:
iiz canım kusuyor musun yoksa bulanti mi var sadece? Benim midem bulanıyor ama kusmuyorum öğürme var biraz.. halsizim ve gun icinde yarim saat Bi saat bas donmem oluyor... soda iciyorum bulantim olduğunda ve kesin bir seyler yemeye calis bastırsın meyve falan da aksatma

Reactions: iiz

Canim dikkat et kendine. Yine de doktor isini de ihmal etme. En azindan serum ile sivi kaybini kapatirsin.ikinizin kiz benim erkek gösteriyor bakalim saglikla gelsin.

Kızlar adetime 2 gün kaldı test yaptım2. ÇiZgi silik te olsa varrrrrrr. Hamile miyimmmmm

Fotograf ekledim ama orda cok gozukmuyor

Canim insallah git gde koyulasir. Gozle daha net gorunuyordur. Insallah bebis seninledir.

Valla bende anlamadım canım. Çizgi çekilmedi. Doğum kontrol hapı yüzündenmi bilmiyorum hiç.

Ablacim nasilsin? Kizin nasil oldu?

FreeSoull bizim tablolara baktıkça sinirim bozuluyo valla artema reklamı gibi
Ayyyyyynen.... martı kanadı gibi
Dün düşünce aha geliyor dedim., tüm gün bekledim gelen giden yok. Bugün eski haline dönünce saldım gitti kendimi, beklemiyorum vallahi. Bu ateşle adet zor gelir!

Benim de iniş çıkışlar olur ama böyle dikiş atar gibi olanı da ilk

Kizlar benim ateş bugün cok düştü nerdeyse adet sınırına geldi. 36.4 cikti ama tabloya onu girmek istemiyorum 36.5 girdim. Boyle çıkınca test yaptim yine koyulaşmış ama bilemedim FreeSoull bizim yerimize de yapin demistin bu senin yerine olsun. Veson normalmi bu kdar düşmesi.

Eklentiler

• PicsArt_01-27-11.29.47.webp
    7 KB · Görüntüleme: 51
passionete cnm test gayet güzel Endişe etme cnm kanama da yok çok şükür.ilk sayfada eksikbirşey in tablosuna bakarsan bir ara Ateş'i Bayağı düşmüş sonra yeniden yükselişe geçmiş

passionete cnm test gayet güzel Endişe etme cnm kanama da yok çok şükür.ilk sayfada eksikbirşey in tablosuna bakarsan bir ara Ateş'i Bayağı düşmüş sonra yeniden yükselişe geçmiş
Ayy canim ya ateş meleğim benim nasil rahatlatiyorsun anlatamam. Yukseldigi an ateş olcmeyi birakmam lazim ama olmuyor resmen bagimlilik yapti. Test bekleyince t cden daha koyu oldu hatta.

Hayırlara gitsin inşallah :)

Sağol canım ya...kaç gündür onunla uğraştım...hastanede iğne falan yaptırdık..hala ilaçları kullanıyoruz...bronşları dolmuş yavrumun..mahvolduk kaç gündür...bugün biraz daha iyi ...sorduğun için sağolasın canım..sen nasılsın bebiş nasıl?doktora gittin mi?topici pek takip edemedim..bir giriyorum sayfalar uçmuş..uzun bakamıyorum...

Kızlar adetime 2 gün kaldı test yaptım2. ÇiZgi silik te olsa varrrrrrr. Hamile miyimmmmm

Fotograf ekledim ama orda cok gozukmuyor
canım buharlaşma çizgisi de olabilir. idrar damlattığın yere su damlat birkaç damla. ikinci çizgi silinecek mi bir bak bakalım

Kızlar keseyi gördük şükürler olsun içinde bebisi de gördük.minicik.teyzoslarina çok selam soledi kan pihtilasmaya, progestana falan bakmak için 3 tüp kan aldılar.rapor istediğin zaman verim dedi sıkıntım yok ama bir hafta daha yatsamiydim ben bilemedim.buarada iş yerine hamilelik ile ilgili bir belge goturmem gerekiyirmu

Çok sevindim canımm gözün aydın :) Kalp atışlarını duymak kucağına sağlıkla almak da nasip olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…