Valla bende anlamadım canım. Çizgi çekilmedi. Doğum kontrol hapı yüzündenmi bilmiyorum hiç.LeYLa_21 canım senin tablon ne ilginç olmuş bir artmış bir düşmüş acaba iki yumurtlama olabilir mi diye düşündüm.
o şimdi becereez aktarlık işlerı dıye söylemedım ne bileyım.
bir kere acile gidip serum aldım bırazcık rahatlatmıstı. doktora gıtmelıımde kafamı kaldrmadıgım ıcın hergun bugun kalkamam ben dıyrm. yarın mutlaka gıdecegım. kendıme gelıp bır an önce ıyı bır doktor secmelıyım ama .. annem fazla sürmez 5-6 gune gecer dıyor ama bilmiyorum benı rahatlatmak ıcınmı söyledı. herkes bu bulantılara hıcbırsey fayda etmez dıyor. bugun bulantı ılacını almadım almakla bır farkı yok nasılsa . eczacı doktor verecegı en ust ılac vermıs zatn dedı. bu aşırı bulantısı olanlar için dedi. başka bır sey yok ddi ama
bugun yenı yöntem buldum sadece ekmek yıyorum. böylece mıdem boskalmıyor hem bulantıyı azaltıyor. çok zorlandım gerçekende. eşimde şaşırdı kaldı. sürekli başımda . ne yapacagını bilmez halde herkesı arıyor ne işe yarar diye :) henuz kımseden cevap yok. kaynanama sormus . o da eskiden bıze arpa suyu içiirirlerdi ama hıc faydası olmazdı demiş sadece. bilmiyorum demiş yani :) ondan bir fayda gelseydi şaşırırdım zaten
Kızlar adetime 2 gün kaldı test yaptım2. ÇiZgi silik te olsa varrrrrrr. Hamile miyimmmmm
Fotograf ekledim ama orda cok gozukmuyor
Valla bende anlamadım canım. Çizgi çekilmedi. Doğum kontrol hapı yüzündenmi bilmiyorum hiç.
Ayyyyyynen.... martı kanadı gibi
Belli mi olur canm belki sabitlik sende işe yarar belli olmaz güzel haber verebilirsin bu ay inşallah senin tablodan güzel enerji aldım hayırlısı bakalım
Ayy canim ya ateş meleğim benimpassionete cnm test gayet güzel Endişe etme cnm kanama da yok çok şükür.ilk sayfada eksikbirşey in tablosuna bakarsan bir ara Ateş'i Bayağı düşmüş sonra yeniden yükselişe geçmiş
Ayy canim ya ateş meleğim benimnasil rahatlatiyorsun anlatamam. Yukseldigi an ateş olcmeyi birakmam lazim ama olmuyor resmen bagimlilik yapti. Test bekleyince t cden daha koyu oldu hatta.
Ayyyyyynen.... martı kanadı gibi
Dün düşünce aha geliyor dedim., tüm gün bekledim gelen giden yok. Bugün eski haline dönünce saldım gitti kendimi, beklemiyorum vallahi. Bu ateşle adet zor gelir!
Benim de iniş çıkışlar olur ama böyle dikiş atar gibi olanı da ilk
Hcg canimLH mı yaptın HCG mi canım?
Sağol canım ya...kaç gündür onunla uğraştım...hastanede iğne falan yaptırdık..hala ilaçları kullanıyoruz...bronşları dolmuş yavrumun..mahvolduk kaç gündür...bugün biraz daha iyi ...sorduğun için sağolasın canım..sen nasılsın bebiş nasıl?doktora gittin mi?topici pek takip edemedim..bir giriyorum sayfalar uçmuş..uzun bakamıyorum...Canim dikkat et kendine. Yine de doktor isini de ihmal etme. En azindan serum ile sivi kaybini kapatirsin.ikinizin kiz benim erkek gösteriyor bakalim saglikla gelsin.
Canim insallah git gde koyulasir. Gozle daha net gorunuyordur. Insallah bebis seninledir.
Ablacim nasilsin? Kizin nasil oldu?
canım buharlaşma çizgisi de olabilir. idrar damlattığın yere su damlat birkaç damla. ikinci çizgi silinecek mi bir bak bakalımKızlar adetime 2 gün kaldı test yaptım2. ÇiZgi silik te olsa varrrrrrr. Hamile miyimmmmm
Fotograf ekledim ama orda cok gozukmuyor
sonucu yaz mutlaka :) hadi hayırlısıkızlar bugun 16:00 da doktor randevum var. Kan tahlılı de yaptırıcam inşallah guzel sonuclar alırım
Kızlar keseyi gördük şükürler olsun içinde bebisi de gördük.minicik.teyzoslarina çok selam soledi kan pihtilasmaya, progestana falan bakmak için 3 tüp kan aldılar.rapor istediğin zaman verim dedi sıkıntım yok ama bir hafta daha yatsamiydim ben bilemedim.buarada iş yerine hamilelik ile ilgili bir belge goturmem gerekiyirmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?