Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyiz gibi ablacim biz. Sali günü gidicem doktora daha gitmedim. Allah tez zamanda sifa versin ablacim dikkat edin kendinize

ateşi bırak bence canım ya doktora gidene kdr mı ölçmek istiısun stres yapıo bak düşcek mi düşmicek mi neden düştü bebiş göbüşünde mutlu olsunnn :)

Ay canim ya cok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah. Darisi basimiza. Bebis de gorundu demek ay nasil guzel bir duygu ya.

öksürük balgam varsa siyah turbun içine bal koyardı annem iyi gelirdi bide bronşit olduğumda bıldırcın yumurtası yedirmişler ama faydası olmuş mu bilmiyorum ablacm

ateşi bırak bence canım ya doktora gidene kdr mı ölçmek istiısun stres yapıo bak düşcek mi düşmicek mi neden düştü bebiş göbüşünde mutlu olsunnn :)
Yarin da olceyim birakicam canim zaten 8403BHC ile aramizda 1 -2 gun var buyuk ihtimalle aksilik olmazsa sali günü bizde kese ve bebisi görürüz. Aslinda mutluyuz stres yapmamaya calisiyorum. Sadece düşüş normalmi diye merak ettim

ayy maşallah size çok sevindimmm :)

Ölçme artık ateşi cnm ya ateş düşmüş galiba.rabbim nasip etmişse inş büyüyordur annesi

Kızlar 2 gündür 10 yıl önceki sezeryanımdan olan dikişlerimde sertlik var. Tek taraflı da değil komple sanki tam o çizginin altına boru gibi bişey uzatmışlar.. Ağrı sızı batma vs yok. Gazdır dedim söylemiyim dedim ama niye olur ki kaç senedir hiçbişey yok??

pamukkksekerrr senin geç döllenme olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım canım ya.. Senin tablon da ilginçler arasında :)
evet ya ateşim düşmüyor , hele dün akşam yanıyordum. eşim bile dedi senin biraz ateşin var sanki diye. garip bi tablo gerçekten hala adet olmadım

değerlere göre ne tahmını yapıyorsun canım ? bana da yapsana
Kiz oyle profesyonel bi sey deil, kiz bebekte daha fazla mide bulantisi oluyormus, Hcg daha fazla oldugundan. Bi de katlama fazla oluyor, benim 75-195-1359 seklinde ilerlemisti.

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…