- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Iyiyiz gibi ablacim biz. Sali günü gidicem doktora daha gitmedim. Allah tez zamanda sifa versin ablacim dikkat edin kendinizeSağol canım ya...kaç gündür onunla uğraştım...hastanede iğne falan yaptırdık..hala ilaçları kullanıyoruz...bronşları dolmuş yavrumun..mahvolduk kaç gündür...bugün biraz daha iyi ...sorduğun için sağolasın canım..sen nasılsın bebiş nasıl?doktora gittin mi?topici pek takip edemedim..bir giriyorum sayfalar uçmuş..uzun bakamıyorum...
ateşi bırak bence canım ya doktora gidene kdr mı ölçmek istiısun stres yapıo bak düşcek mi düşmicek mi neden düştü bebiş göbüşünde mutlu olsunnn :)
Ay canim ya cok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah. Darisi basimiza. Bebis de gorundu demek ay nasil guzel bir duygu ya.Kızlar keseyi gördük şükürler olsun içinde bebisi de gördük.minicik.teyzoslarina çok selam soledi kan pihtilasmaya, progestana falan bakmak için 3 tüp kan aldılar.rapor istediğin zaman verim dedi sıkıntım yok ama bir hafta daha yatsamiydim ben bilemedim.buarada iş yerine hamilelik ile ilgili bir belge goturmem gerekiyirmu
Amin cnm çok sağol Rabbim sizlerede nasip etsin inş.Çok sevindim canımm gözün aydın :) Kalp atışlarını duymak kucağına sağlıkla almak da nasip olsun inşallah :)
öksürük balgam varsa siyah turbun içine bal koyardı annem iyi gelirdi bide bronşit olduğumda bıldırcın yumurtası yedirmişler ama faydası olmuş mu bilmiyorum ablacmSağol canım ya...kaç gündür onunla uğraştım...hastanede iğne falan yaptırdık..hala ilaçları kullanıyoruz...bronşları dolmuş yavrumun..mahvolduk kaç gündür...bugün biraz daha iyi ...sorduğun için sağolasın canım..sen nasılsın bebiş nasıl?doktora gittin mi?topici pek takip edemedim..bir giriyorum sayfalar uçmuş..uzun bakamıyorum...
Evet cnm çok gusel.4+6 ymis bugün.30 eylül görünüyor dogum.darisi başına cnmAy canim ya cok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah. Darisi basimiza. Bebis de gorundu demek ay nasil guzel bir duygu ya.
Yarin da olceyim birakicam canim zatenateşi bırak bence canım ya doktora gidene kdr mı ölçmek istiısun stres yapıo bak düşcek mi düşmicek mi neden düştü bebiş göbüşünde mutlu olsunnn :)
ayy maşallah size çok sevindimmm :)Kızlar keseyi gördük şükürler olsun içinde bebisi de gördük.minicik.teyzoslarina çok selam soledi kan pihtilasmaya, progestana falan bakmak için 3 tüp kan aldılar.rapor istediğin zaman verim dedi sıkıntım yok ama bir hafta daha yatsamiydim ben bilemedim.buarada iş yerine hamilelik ile ilgili bir belge goturmem gerekiyirmu
Allah razı olsun cnm sizlerede nasip olsun en kısa zamanda.ayy maşallah size çok sevindimmm :)
Ayy super canim benim de suan gorunen oyle bakalim gidince daha net belli olur. Ben de dun 4+6ydim. Bugun 5 oldum hesaplarima goreEvet cnm çok gusel.4+6 ymis bugün.30 eylül görünüyor dogum.darisi başına cnm
hamilelerimiz arttıkça çok mutlu oluyorum maşallah hepinize inşallah tez vakitte hayırlısıyla hepimize sıra gelir cuma vakti
Ölçme artık ateşi cnm ya ateş düşmüş galiba.rabbim nasip etmişse inş büyüyordur annesiYarin da olceyim birakicam canim zaten8403BHC ile aramizda 1 -2 gun var buyuk ihtimalle aksilik olmazsa sali günü bizde kese ve bebisi görürüz. Aslinda mutluyuz stres yapmamaya calisiyorum. Sadece düşüş normalmi diye merak ettim
İnşallah canim evet ateş baya düştü. Yarin da olcerim bakalim yukseldigini gorursem birakicam zatenÖlçme artık ateşi cnm ya ateş düşmüş galiba.rabbim nasip etmişse inş büyüyordur annesi
evet ya ateşim düşmüyor , hele dün akşam yanıyordum. eşim bile dedi senin biraz ateşin var sanki diye. garip bi tablo gerçekten hala adet olmadımpamukkksekerrr senin geç döllenme olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım canım ya.. Senin tablon da ilginçler arasında :)
Kiz oyle profesyonel bi sey deil, kiz bebekte daha fazla mide bulantisi oluyormus, Hcg daha fazla oldugundan. Bi de katlama fazla oluyor, benim 75-195-1359 seklinde ilerlemisti.değerlere göre ne tahmını yapıyorsun canım ? bana da yapsana
Canim atesi yapan sey Progesteron, O dusukse ates de dusukten gidiyor. Ayin 31 ine bi sey kalmamis baktirirsin artik.İnşallah canim evet ateş baya düştü. Yarin da olcerim bakalim yukseldigini gorursem birakicam zaten
Hayirli olsun canim, kendimin olmus gibi seviniyorum zor olanlarin bebise kavusmasina. Devlette calisiyorsan bi belge goturmene gerek yok. Bilgilendir dikkat etsinler sadece. Raporu ne icin verecekler ki ?Amin cnm çok sağol Rabbim sizlerede nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?