- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Son adet tarihin ne canim ?Ayy super canim benim de suan gorunen oyle bakalim gidince daha net belli olur. Ben de dun 4+6ydim. Bugun 5 oldum hesaplarima gore
Dinlenmek için rapor cnm.cok sagolasin.Hayirli olsun canim, kendimin olmus gibi seviniyorum zor olanlarin bebise kavusmasina. Devlette calisiyorsan bi belge goturmene gerek yok. Bilgilendir dikkat etsinler sadece. Raporu ne icin verecekler ki ?
23 aralik canim. 4 ocakta ovitrele oldum. 5 ocaga cekti cizgiyi ffSon adet tarihin ne canim ?
O doktordan bana da lazim bir adet. Bana vereyim diyen olmadi hic yaaDinlenmek için rapor cnm.cok sagolasin.
Sen gittiginde ancak kese ve Yolk Sac gorulur, daha bebek gorunmez canim.23 aralik canim. 4 ocakta ovitrele oldum. 5 ocaga cekti cizgiyi ff
Aa oylemi pazartesi behicenin degeri 1370lerdeydi benim sali 1077ydi yakiniz diye dusundum ondan oyle dedimSen gittiginde ancak kese ve Yolk Sac gorulur, daha bebek gorunmez canim.
Koselerinde haftasi yaziyor bak :Aa oylemi pazartesi behicenin degeri 1370lerdeydi benim sali 1077ydi yakiniz diye dusundum ondan oyle dedim
Acilmiyor tatlim
Bi daha bak.Acilmiyor tatlim
Canim progestan kullaniyor musun?
Gozun aydin canim benim pitpitlarimizi da duyalim insAllahKızlar keseyi gördük şükürler olsun içinde bebisi de gördük.minicik.teyzoslarina çok selam soledi kan pihtilasmaya, progestana falan bakmak için 3 tüp kan aldılar.rapor istediğin zaman verim dedi sıkıntım yok ama bir hafta daha yatsamiydim ben bilemedim.buarada iş yerine hamilelik ile ilgili bir belge goturmem gerekiyirmu
Ay kurban olurum bu minnak kurabiye mi büyüdü. 5 hafta 2 gun diyor. 2 .side sadece goruntu var onda hafta gormedim.Bi daha bak.
Canim kullanmiyorum. Doktora gitmedim. Gittigim doktor da vermedi. Kendi basima alip kullansam miCanim progestan kullaniyor musun?
Canim kullan istersen.. atesi yukselten o bebege de destek olan sey.. ya da doktorunu ara sor..?? Ben bi zarari olcagini dusunmuyorumAy kurban olurum bu minnak kurabiye mi büyüdü. 5 hafta 2 gun diyor. 2 .side sadece goruntu var onda hafta gormedim.
Canim kullanmiyorum. Doktora gitmedim. Gittigim doktor da vermedi. Kendi basima alip kullansam mi
Canim gittigim doktor anlatmistim ya biraz olaylar oldu ona gidemiyorum dolayısıyla yeni doktora gidicem onun numarasi da yokeve gercerken alayim o zamanCanim kullan istersen.. atesi yukselten o bebege de destek olan sey.. ya da doktorunu ara sor..?? Ben bi zarari olcagini dusunmuyorum
Herkes kullaniyor...
Canim yine kotu kotu yorumlar yapiyor gibi olmayayim ama, yarin bi erken gitsen de baktirsan Progesterona? Cunku bebek uretene dek senin vucudun uretiyor bu hormonu ve yetersizligi iyi deggil. Belki doktor bi ilac verir. Kafana gore de kullanma cunku turlu kullanim yontemleri var, jel ya da hap verebilir. Igne bile verebilir. Ben hapini alttan uyguluyorum Mesela. Alttaki fotograf 7+2 canim.Ay kurban olurum bu minnak kurabiye mi büyüdü. 5 hafta 2 gun diyor. 2 .side sadece goruntu var onda hafta gormedim.
Canim kullanmiyorum. Doktora gitmedim. Gittigim doktor da vermedi. Kendi basima alip kullansam mi
Canım ben mi atladım? Sen niye yatıyorsun?Kızlar keseyi gördük şükürler olsun içinde bebisi de gördük.minicik.teyzoslarina çok selam soledi kan pihtilasmaya, progestana falan bakmak için 3 tüp kan aldılar.rapor istediğin zaman verim dedi sıkıntım yok ama bir hafta daha yatsamiydim ben bilemedim.buarada iş yerine hamilelik ile ilgili bir belge goturmem gerekiyirmu
Maşallah kuzuyaEki Görüntüle 1945035 Eki Görüntüle 1945034
Koselerinde haftasi yaziyor bak :
Icinde bebek olan 7. Hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?