Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli olsun canim, kendimin olmus gibi seviniyorum zor olanlarin bebise kavusmasina. Devlette calisiyorsan bi belge goturmene gerek yok. Bilgilendir dikkat etsinler sadece. Raporu ne icin verecekler ki ?
Dinlenmek için rapor cnm.cok sagolasin.

Eklentiler

• IMG_9260.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_9420.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 50
Canim progestan kullaniyor musun?

Gozun aydin canim benim pitpitlarimizi da duyalim insAllah

Ay kurban olurum bu minnak kurabiye mi büyüdü. 5 hafta 2 gun diyor. 2 .side sadece goruntu var onda hafta gormedim.

Canim kullanmiyorum. Doktora gitmedim. Gittigim doktor da vermedi. Kendi basima alip kullansam mi
Canim kullan istersen.. atesi yukselten o bebege de destek olan sey.. ya da doktorunu ara sor..?? Ben bi zarari olcagini dusunmuyorum
Herkes kullaniyor...

Reactions: iiz

Ohhhh maşallahhhh...devamı gelsin inşallah

Canım artık ateş ölçme, iniş çıkış olabilir. Tek başına Bir iniş ya da tek başına bir çıkış biliyorsun anlamlı değil. Moral bozuyor böyle de. Ben ff de ani inişli günler olabiliyor.

Canim kullan istersen.. atesi yukselten o bebege de destek olan sey.. ya da doktorunu ara sor..?? Ben bi zarari olcagini dusunmuyorum
Herkes kullaniyor...
Canim gittigim doktor anlatmistim ya biraz olaylar oldu ona gidemiyorum dolayısıyla yeni doktora gidicem onun numarasi da yokeve gercerken alayim o zaman

Ay kurban olurum bu minnak kurabiye mi büyüdü. 5 hafta 2 gun diyor. 2 .side sadece goruntu var onda hafta gormedim.

Canim kullanmiyorum. Doktora gitmedim. Gittigim doktor da vermedi. Kendi basima alip kullansam mi
Canim yine kotu kotu yorumlar yapiyor gibi olmayayim ama, yarin bi erken gitsen de baktirsan Progesterona? Cunku bebek uretene dek senin vucudun uretiyor bu hormonu ve yetersizligi iyi deggil. Belki doktor bi ilac verir. Kafana gore de kullanma cunku turlu kullanim yontemleri var, jel ya da hap verebilir. Igne bile verebilir. Ben hapini alttan uyguluyorum Mesela. Alttaki fotograf 7+2 canim.

Canım ben mi atladım? Sen niye yatıyorsun?
Bu arada gözün aydın, benişi görmek nasip olmuş. Kucağına almak da nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…