Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
akıntılarım doğru sadece yumurta akı kıvamında olanlardan çok emin değilim. çünkü o hafta misafir vardı 1 haftalığına yatılı. işaretlememiştim sonradan işaretledim karıştırmış olabilir miyim bilemiyorum. yani bikaç gün sonra ise eğer belki de geç yumurtlama olmuş olabilir. çünkü dün leke geldi bugun leke geldi çok az miktarlar bi de. başka da bi şey gelmiyor.

Canim valla suan cuma ve bu saatten sonra sonra ancak ozele giderim gitsem de sonuc 3 saat sonra cıkıyor. Dolayisiyla yine benim isim pazartesiye kalacak. Cumartesi doktor calismiyor. Gecen hafta gittigim nobetci doktor acikcasi kovmaktan beter etti beni. Uyuz oldum. Ne acele ediyorsun niye geldin bekle falan dedi. Yine yarin o nöbetçi. En mantiklisi progesteron alayim hap aksam kullanayim. Pazartesi kadindogum devlete gidip kan tahlillerimi yaptirip sali da doktora gideyim.

Iyiyiz gibi ablacim biz. Sali günü gidicem doktora daha gitmedim. Allah tez zamanda sifa versin ablacim dikkat edin kendinize
Amin canım sağolasın...sende kendine ve bebişe dikkat et..bakalım benimde yarın kontrolum var..doktor ne diyecek...
öksürük balgam varsa siyah turbun içine bal koyardı annem iyi gelirdi bide bronşit olduğumda bıldırcın yumurtası yedirmişler ama faydası olmuş mu bilmiyorum ablacm
ah kuzum bişey yemiyorki..turpu nasıl yedirecem...çorbayı zor içiriyoz...her şeyi denedim..ağzına koyunca öğürüyor...deli oluyorum..ufak bebekler gibi...

Abla o turpu degil balla cikan suyu yediriyorsun zaten. Anlamaz bile

rendeleyip suyunu bala mı karıştırcam?bal bile yemiyor..geçen gün bir çay kaşığı balı yesin diye resmen yalvardım ya...çıldırttı beni...

arkdaşlar aile sağlığı merkezlerinde tüm hormonlara bakılıyor mu ? bilginiz var mı ?

şimdi ben yazıyodum abla turbun içini oyuyosun dolma yapar gibi bide altının kabuğunu minik kesiyosun içini bal dolduruyosun bi tabağa koyuyosun o bal içinden süzülüp tabağa akıyo onu içiriyosun nette vardır bi bak istersen LeYLa_21

bizim çatlak doktor bakmıo kadın doğumcuya git ben bakamam dedi attı beni başından prolaktin fsh fln soruyosan istanbuldayım ben ama baktıran kızlar vardı
sağolasın tatlım ben de bi hormonlarıma baktırayım diyorum genel olarak

Canım ben mi atladım? Sen niye yatıyorsun?
Bu arada gözün aydın, benişi görmek nasip olmuş. Kucağına almak da nasip olsun
Cnm atladigin bisi yok ilk haftalari yat dinlen diyor bütün doktorlar ondan yatıyorum zaman zaman.birde progesteron çok düşük TSH çok yüksek çıktı TSH için şimdilik hap vermedi bir ay sonra bakalım bidaha dedi bir sorun olur mu:-(inş kucağımıza da aliriz.rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…