Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Böyle giderse 2 güne çizgi kayabilir gibi pamukkksekerrr cnm yarın ve diğer günlere 2-3 ateş Değeri gir bakalım

Çok geçmiş olsun cnm yaa

Kızlar
kanı verdım ama cıhazda sıkıntı varmış sonucu yarını bulabılır dedı, barkodumu aldım ama bakalım ne zaman belli olacak

Cnm gözün Aydın kese görülmüş:) sıra pıtpıtlara

Saol cnm ALlah razı olsun.hormonlar bisi yapmaz dimi bebisime
Progesteron düşük demişsin kaç çıktı progestan verdi mi? Troid kaç onun hakkında pek bilgim yok ama Dr bir ay bekle Demiş netten troid yükselten yiyeceklere dikkat et onlardan uzak dur bakalım gelecek ay kaç çıkacak

6.5 falan çıktı cnm evet verdi akşamları 1 tane iç dedi.tsh 4.5 çıktı iki gün önce 2.7 falandi farklı yerde.tmm cnm çok sagol

http://www.gokalpileseyrialem.com/2014/02/kara-turpa-bal-kuru-nasl-yaplr.html?m=1

bak burdaki gibi yazıları okumadım ama
yüksek iyot içerir diyo troid problemi olanların dikkat etmesi laım demek ki LeYLa_21
anladım canım..sağolasın tatlım...
Çok geçmiş olsun cnm yaa
sağol canım ya...kaç gündür mahvolduk..iğne ilaç hastane valla çok yoruldum inan...yarında kontrolum var hiç gidesim yok...çocuk zaten hasta..deli olacam valla...

Kizlwr ya feslegen yapragi yedim problem olur mu.. onunn sikinti yapacagini dusunmedik yapar mi???

Benim 5000 olmuş cnm bugun
Oh maşallah size canim. Veson canim beta hch degil perogesterona baktir diyorsun demi? saliyi bekiycem ama pazartesiye devlete randevu aldim en azindan kan tahlillerini yaptiririm .inanin istanbulda kan tahlili falan yaptirmak iskence ozelde bile 3 satte cikiyor düşün. Dediginiz saatte gitsem bile yarin doktor calismiyor pazartesiye kalacakti.

Taze feslegen yedim 6 yaprak kadar fln ama sonradan aklima geldi okumak az da olsa tuvalete gittim cikardim. Ama icimrahat degil

Benim ablam çok yapardı yeğenime küçükken çok hasta olurdu bronşit derdi hep doktorlar öksürük nefes darlığı filan olurdu turptan çok fayda gördük demişti. Hoş onun da belli bir yaştan sonra kendiliğinden geçti şimdi 10 yaşına geliyor maaşallah artık o kadar hasta olmuyor. LeYLa_21 geçmiş olsun inşaallah birşey şifa olur senin kuzuna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…