Benim 5000 olmuş cnm bugunAa oylemi pazartesi behicenin degeri 1370lerdeydi benim sali 1077ydi yakiniz diye dusundum ondan oyle dedim
Böyle giderse 2 güne çizgi kayabilir gibipamukkksekerrr
Tamamen senaryo yazıyorum. Başıma geldi diye yazıyorum bu olasılığı ama tabi emin de değilim, sonuçta ilk takibin. Acaba ovulasyon 25.gün mü oldu? Akıntıların doğru değil mi?
Veson zayıf ihtimal ama sen ne dersin?
Çok güzelKızlar benim progesteron sonucu çıkmış iyi mi bi baksanıza
Eki Görüntüle 1945049
Cnm yukaridakinin içinde biraz beyazlık vardı bu da bebeğiniz dedi doktor.senin 7. Hafta kadar net değildi.Eki Görüntüle 1945035 Eki Görüntüle 1945034
Koselerinde haftasi yaziyor bak :
Icinde bebek olan 7. Hafta.
Çok geçmiş olsun cnm yaaAmin canım sağolasın...sende kendine ve bebişe dikkat et..bakalım benimde yarın kontrolum var..doktor ne diyecek...
ah kuzum bişey yemiyorki..turpu nasıl yedirecem...çorbayı zor içiriyoz...her şeyi denedim..ağzına koyunca öğürüyor...deli oluyorum..ufak bebekler gibi...
ÇatlatmışsınCanım teşekkür ederim cevabın için :) 13. gün 15mmlik yumurtayı görünce çatlamaz dedik ama çatlatmışım o zaman dimi :)
Bizim burda yapılıyorarkdaşlar aile sağlığı merkezlerinde tüm hormonlara bakılıyor mu ? bilginiz var mı ?
Cnm gözün Aydın kese görülmüş:) sıra pıtpıtlaraCnm atladigin bisi yok ilk haftalari yat dinlen diyor bütün doktorlar ondan yatıyorum zaman zaman.birde progesteron çok düşük TSH çok yüksek çıktı TSH için şimdilik hap vermedi bir ay sonra bakalım bidaha dedi bir sorun olur mu:-(inş kucağımıza da aliriz.rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip eder ins
Saol cnm ALlah razı olsun.hormonlar bisi yapmaz dimi bebisimeCnm gözün Aydın kese görülmüş:) sıra pıtpıtlara
Hayırlısı beklemek zor tüp bebek miydi??Kızlar
kanı verdım ama cıhazda sıkıntı varmış sonucu yarını bulabılır dedı, barkodumu aldım ama bakalım ne zaman belli olacak
Progesteron düşük demişsin kaç çıktı progestan verdi mi? Troid kaç onun hakkında pek bilgim yok ama Dr bir ay bekle Demiş netten troid yükselten yiyeceklere dikkat et onlardan uzak dur bakalım gelecek ay kaç çıkacakSaol cnm ALlah razı olsun.hormonlar bisi yapmaz dimi bebisime
6.5 falan çıktı cnm evet verdi akşamları 1 tane iç dedi.tsh 4.5 çıktı iki gün önce 2.7 falandi farklı yerde.tmm cnm çok sagolProgesteron düşük demişsin kaç çıktı progestan verdi mi? Troid kaç onun hakkında pek bilgim yok ama Dr bir ay bekle Demiş netten troid yükselten yiyeceklere dikkat et onlardan uzak dur bakalım gelecek ay kaç çıkacak
anladım canım..sağolasın tatlım...http://www.gokalpileseyrialem.com/2014/02/kara-turpa-bal-kuru-nasl-yaplr.html?m=1
bak burdaki gibi yazıları okumadım ama
yüksek iyot içerir diyo troid problemi olanların dikkat etmesi laım demek kiLeYLa_21
sağol canım ya...kaç gündür mahvolduk..iğne ilaç hastane valla çok yoruldum inan...yarında kontrolum var hiç gidesim yok...çocuk zaten hasta..deli olacam valla...Çok geçmiş olsun cnm yaa
Oh maşallah size canim.Benim 5000 olmuş cnm bugun
Canim cok fazla yemeden birsey olacagini sanmam bu kadar stres yapma.Taze feslegen yedim 6 yaprak kadar fln ama sonradan aklima geldi okumak az da olsa tuvalete gittim cikardim. Ama icimrahat degil
Benim ablam çok yapardı yeğenime küçükken çok hasta olurdu bronşit derdi hep doktorlar öksürük nefes darlığı filan olurdu turptan çok fayda gördük demişti. Hoş onun da belli bir yaştan sonra kendiliğinden geçti şimdi 10 yaşına geliyor maaşallah artık o kadar hasta olmuyor.şimdi ben yazıyodum abla turbun içini oyuyosun dolma yapar gibi bide altının kabuğunu minik kesiyosun içini bal dolduruyosun bi tabağa koyuyosun o bal içinden süzülüp tabağa akıyo onu içiriyosun nette vardır bi bak istersenLeYLa_21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?