Canım gözün aydın bebisi bile görmüşsün maşallah doktorun ne kadar anlayışlı ben ne hallerdeydim üç gün zor yazdı acildeki zaten yazmadı korkuyorlar rapor yazarız da araştırmaya girer diye herhalde enteresan açıkçası burdakilerÖzel değil mı cnm özeller genelde çok rahat yazarlar40 günlük rapor hakkımın çoğunu kullanmayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse, çünkü işte rahat hissetmiyorum.
bunu annem babama yapıyodu ama çocukların içmesi daha zor sankiEv Yapımı Öksürük Şurubu Nasıl Yapılır?(Detaylı Anlatım)'ın Malzemeleri
1 büyük limonun suyu2 diş sarımsak5 yemek kaşığı süzme bal1 tatlı kaşığı tarçın1 adet kuru soğan1 tatlı kaşığı zencefil1, 5 su bardağı kaynar su2 adet karanfil
Ev Yapımı Öksürük Şurubu Nasıl Yapılır?(Detaylı Anlatım)'ın Yapılışı
Herkese Merhabalar
Havaların soğumasıyla bir, hastalıklar boy göstermeye başladı.öksürüğünü bir türlü kesemedim, sürekli ilaç vermekte istemedim. Baya bir araştırdım. Ne yapılabilir diye. En sonunda güzel bir öksürük şurubu(balgam sökücü) tarifi buldum, biraz oranlarını değiştirerek denedim ve ciddi anlamda işe yaradı. Dün gece kızım rahat bir uyku uyudu sonunda. Aynı dertten müzdarip olan herkesle tarifi paylaşmak isterim.
Şifa niyetiyle deyip başlayalım; öncelikle içerisine eklenen hoş bitkiler sayesinde bir gram kötü kokmadığını, aksine misler gibi koktuğunu net bir şekilde söyleyebilirim.
Soğanımızı ve sarımsaklarımızı küp küp doğruyoruz. 2 bardak kaynar suyun içerisine atıp, su soğuyana kadar bekletiyoruz. Bu esnada soğan ve sarımsaklar özlerini suya bırakıcaklar. Soğan ve sarımsak için doğal antibiyotik derler. Birçok yerde kullanılır
Suyumuz soğuduğu zaman, süzerek alıyoruz. Soğan ve sarımsak tanelerini almıyoruz. Bize bu kürde Lazım olan özünü saldıkları su sadece.
Bal, zencefil, karanfil, tarçın, limon suyumuzuda ilave edip; kavanozumuzu iyice çalkalıyoruz.
Tamamen doğal şurubumuz hazır.
İçerisindeki besinlerin temel birkaç özelliğinide paylaşmak istiyorum. Soğan ve sarımsak bronş açar ve öksürük söktürme etkisi mevcuttur. Limon suyu; yüksek oranda c vitamini barındırır ki, grip durumlarında etkisi bariz bir destekleyicidir. Bal; içersinde bakteri ve mantar gibi oluşumlara müsade etmez. Balgam kurutur. Ve birçok gıda içerisinde muhafaza edebilir. Kendi bozulmadığı gibi içinide bozmaz. Zencefil; iyi bir antioksidandır. Tarçının lezzeti ve hoş kokusu mevcuttur. Bağışıklık sistemini destekler. Karanfilin kokusu zaten dillere destan.
Sabah akşam tok karnına 1 çorba kaşığı kullanabilirsiniz.
Şimdiden şifa olsun
Buz dolabının alt kısmında bir hafta boyunca muhafaza edebilirsiniz.
LeYLa_21 . @Veson belki işinize yarar kizlar
Kacinci haftandi canim ?Cnm yukaridakinin içinde biraz beyazlık vardı bu da bebeğiniz dedi doktor.senin 7. Hafta kadar net değildi.
Bi arkadaş yazmış canım bende daha denemedim tadı nasıldır bilmiyorum kendime yapasim var aslindabunu annem babama yapıyodu ama çocukların içmesi daha zor sanki
4+6 cnmKacinci haftandi canim ?
Saolasin cnmCanım gözün aydın bebisi bile görmüşsün maşallah doktorun ne kadar anlayışlı ben ne hallerdeydim üç gün zor yazdı acildeki zaten yazmadı korkuyorlar rapor yazarız da araştırmaya girer diye herhalde enteresan açıkçası burdakiler
Baktirdim cnm benimde 3 saatte çıktı kan pıhtılaşma, tsh,progesteron için 3 tüp kan aldılar.Oh maşallah size canim.Veson canim beta hch degil perogesterona baktir diyorsun demi? saliyi bekiycem ama pazartesiye devlete randevu aldim en azindan kan tahlillerini yaptiririm .inanin istanbulda kan tahlili falan yaptirmak iskence ozelde bile 3 satte cikiyor düşün. Dediginiz saatte gitsem bile yarin doktor calismiyor pazartesiye kalacakti.
Gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun masallah..Kızlar keseyi gördük şükürler olsun içinde bebisi de gördük.minicik.teyzoslarina çok selam soledi kan pihtilasmaya, progestana falan bakmak için 3 tüp kan aldılar.rapor istediğin zaman verim dedi sıkıntım yok ama bir hafta daha yatsamiydim ben bilemedim.buarada iş yerine hamilelik ile ilgili bir belge goturmem gerekiyirmu
Bende yakincam simdi kimse bana cevap yazmiyor benimle ilgilenmiyorrrrr yaaa feslegen yedim diyorummmmbende sizle ilgilenmicem passionete haric
Progesteron gerçekten düşük çıkmış ama Dr önlem almış Endişe etme6.5 falan çıktı cnm evet verdi akşamları 1 tane iç dedi.tsh 4.5 çıktı iki gün önce 2.7 falandi farklı yerde.tmm cnm çok sagol
gerçekten hastane işi insanı yoruyor Rabbim dermansız dert vermesin inşallahanladım canım..sağolasın tatlım...
sağol canım ya...kaç gündür mahvolduk..iğne ilaç hastane valla çok yoruldum inan...yarında kontrolum var hiç gidesim yok...çocuk zaten hasta..deli olacam valla...
Canim hamilelik boyunca 40 gun mu aliniyor raporÖzel değil mı cnm özeller genelde çok rahat yazarlar40 günlük rapor hakkımın çoğunu kullanmayı düşünüyorum Rabbim nasip ederse, çünkü işte rahat hissetmiyorum.
Canim bence endokrin druna git cunku tsh t3 t4 onemli sinir 4 diye biliyorum benimde hep 4 yakin cikiyo korumak amacli troid hapi kullaniyorum6.5 falan çıktı cnm evet verdi akşamları 1 tane iç dedi.tsh 4.5 çıktı iki gün önce 2.7 falandi farklı yerde.tmm cnm çok sagol
Esime gelirken en dusuk dozdan aldirdim aksam icmeye baslarim. Gidene kadar kafam rahat etsin en azindan.Evet cnm progesterona baktır dedim.benim progesteron çok iyi idi ama vermişti.bu Dr da hamike kalır kalmaz gel jel olanı vereceğim dedi.passionete
Amin canım sağolasın inşallah Rabbim şifa versin. Nefes alırken bile burnu acayip uykuda oluyor.. Burnu sürekli akıyor. Okadar ilaç boş yani..Benim ablam çok yapardı yeğenime küçükken çok hasta olurdu bronşit derdi hep doktorlar öksürük nefes darlığı filan olurdu turptan çok fayda gördük demişti. Hoş onun da belli bir yaştan sonra kendiliğinden geçti şimdi 10 yaşına geliyor maaşallah artık o kadar hasta olmuyor.LeYLa_21 geçmiş olsun inşaallah birşey şifa olur senin kuzuna da
Sağol canım inşallah yapmaya çalışacam..Ev Yapımı Öksürük Şurubu Nasıl Yapılır?(Detaylı Anlatım)'ın Malzemeleri
1 büyük limonun suyu2 diş sarımsak5 yemek kaşığı süzme bal1 tatlı kaşığı tarçın1 adet kuru soğan1 tatlı kaşığı zencefil1, 5 su bardağı kaynar su2 adet karanfil
Ev Yapımı Öksürük Şurubu Nasıl Yapılır?(Detaylı Anlatım)'ın Yapılışı
Herkese Merhabalar
Havaların soğumasıyla bir, hastalıklar boy göstermeye başladı.öksürüğünü bir türlü kesemedim, sürekli ilaç vermekte istemedim. Baya bir araştırdım. Ne yapılabilir diye. En sonunda güzel bir öksürük şurubu(balgam sökücü) tarifi buldum, biraz oranlarını değiştirerek denedim ve ciddi anlamda işe yaradı. Dün gece kızım rahat bir uyku uyudu sonunda. Aynı dertten müzdarip olan herkesle tarifi paylaşmak isterim.
Şifa niyetiyle deyip başlayalım; öncelikle içerisine eklenen hoş bitkiler sayesinde bir gram kötü kokmadığını, aksine misler gibi koktuğunu net bir şekilde söyleyebilirim.
Soğanımızı ve sarımsaklarımızı küp küp doğruyoruz. 2 bardak kaynar suyun içerisine atıp, su soğuyana kadar bekletiyoruz. Bu esnada soğan ve sarımsaklar özlerini suya bırakıcaklar. Soğan ve sarımsak için doğal antibiyotik derler. Birçok yerde kullanılır
Suyumuz soğuduğu zaman, süzerek alıyoruz. Soğan ve sarımsak tanelerini almıyoruz. Bize bu kürde Lazım olan özünü saldıkları su sadece.
Bal, zencefil, karanfil, tarçın, limon suyumuzuda ilave edip; kavanozumuzu iyice çalkalıyoruz.
Tamamen doğal şurubumuz hazır.
İçerisindeki besinlerin temel birkaç özelliğinide paylaşmak istiyorum. Soğan ve sarımsak bronş açar ve öksürük söktürme etkisi mevcuttur. Limon suyu; yüksek oranda c vitamini barındırır ki, grip durumlarında etkisi bariz bir destekleyicidir. Bal; içersinde bakteri ve mantar gibi oluşumlara müsade etmez. Balgam kurutur. Ve birçok gıda içerisinde muhafaza edebilir. Kendi bozulmadığı gibi içinide bozmaz. Zencefil; iyi bir antioksidandır. Tarçının lezzeti ve hoş kokusu mevcuttur. Bağışıklık sistemini destekler. Karanfilin kokusu zaten dillere destan.
Sabah akşam tok karnına 1 çorba kaşığı kullanabilirsiniz.
Şimdiden şifa olsun
Buz dolabının alt kısmında bir hafta boyunca muhafaza edebilirsiniz.
LeYLa_21 . @Veson belki işinize yarar kizlar
Amin canım gerçekten öyle çok zor...Ge
gerçekten hastane işi insanı yoruyor Rabbim dermansız dert vermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?