Canim tatilin nasil gidiyor iyimisin?Bende yakincam simdi kimse bana cevap yazmiyor benimle ilgilenmiyorrrrr yaaa feslegen yedim diyorummmmbende sizle ilgilenmicem @passionete haric
Evet cnm 40 gun. Ayda bir gün doktor kontrol izni var.birazda yıllık iznim var doğuma kadar çalışıp evde oturucaz bundan sonra rabbim nasip ederse;-)Canim hamilelik boyunca 40 gun mu aliniyor rapor
Bende bir evrak vericem cnm doktor verdi. Çok sagolasinGozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun masallah..
Ben is yerime hcg sonucumu vermistim erken cikacagima dair evrak doldurmustu mudurum
Gordugun seyin bebek olduguna emin misin ?4+6 cnm
Erken çıkma ne oluyo canım ?Gozun aydin canim saglikla kucagina almak nasip olsun masallah..
Ben is yerime hcg sonucumu vermistim erken cikacagima dair evrak doldurmustu mudurum
Biranda olmuş şimdi daha yokmuş onunda 6 hafta yeni bitti galiba kesenin altındaymış onun.inşallah küçülür doktoru kese için gittiğinde demişti ona bi kanama olma ihtimali var diye demek ki görmüş kanama alanınıSon gebelikte kalp atışları için kontrole gideceğim gün başladı cd45 te kanama başladı ben sulandırıcı iğne ve aspirin de kullanıyorum ben biraz da onlardan şüpheleniyorum sanki büyüttüler kanama alanını.kız da da vardı kanama alanı onda kanama be zaman oldu tam hatırlamıyorum ama adet oldum sanmıştım demekki bat zamanına yakın bir dönemde kanama olmuş.onda bebek Büyüdükçe kanama alanı küçülmüştü bir sıkıntı olmamıştı.kanama da gün geçtikçe bittiydi.Neslihaann
Canim hamilelikte ve cocuk 1 yasina girene kadar haftalik calisma saatin belirli bir saati gecmemesi gerekiyor haftalik 60 saat atiyorum tam bilmiyorum ben 8_6 calisiyorum buyuzden saat 16:30 da cikiyorum gebelik boyunca.sigortali calisanlarin bir hakki bu sut izni.Erken çıkma ne oluyo canım ?
Saçı da bebeğin parçası diye düşünerek söylemiş olabilir cnm:) bir nokta sadece.beyaz bi nokta.ceksemde gorunmez sankiGordugun seyin bebek olduguna emin misin ?
Paylassana fotoyu cok erken canim. Yolk sac olmasin o ?
Haftalık 45 saat cnm 9*5 olarak düşünülüp 8 saat çalışma 1 saat yemek olarak ve günlük 1.5 saat süt izni.bazi iş yerleri 52 gün olarak yıl bazında iznini topluca kullandırıyor.Canim hamilelikte ve cocuk 1 yasina girene kadar haftalik calisma saatin belirli bir saati gecmemesi gerekiyor haftalik 60 saat atiyorum tam bilmiyorum ben 8_6 calisiyorum buyuzden saat 16:30 da cikiyorum gebelik boyunca.sigortali calisanlarin bir hakki bu sut izni.
Bende yakincam simdi kimse bana cevap yazmiyor benimle ilgilenmiyorrrrr yaaa feslegen yedim diyorummmmbende sizle ilgilenmicem @passionete haric
O zaman kamuda geçerli değil bu çünkü zaten haftalık 45 saat yapıyor çalışma öğle arasiyla günde 9 saat zaten özelde olanlar için güzel bi hakmis gerçekten ihtiyacı oluyo insanın bi saat bile dinlenmek mükafat bide rapor vermeye korkan doktorlar olmasa :))Haftalık 45 saat cnm 9*5 olarak düşünülüp 8 saat çalışma 1 saat yemek olarak ve günlük 1.5 saat süt izni.bazi iş yerleri 52 gün olarak yıl bazında iznini topluca kullandırıyor.
Evet canim bizimkilerde erken cikartyor benimde isime geliyor..evime gelip dinleniyorum :))Haftalık 45 saat cnm 9*5 olarak düşünülüp 8 saat çalışma 1 saat yemek olarak ve günlük 1.5 saat süt izni.bazi iş yerleri 52 gün olarak yıl bazında iznini topluca kullandırıyor.
Canım 4+6 da bebegi goremezsin yolk sac olmasin o kesenin icindeSaçı da bebeğin parçası diye düşünerek söylemiş olabilir cnm:) bir nokta sadece.beyaz bi nokta.ceksemde gorunmez sanki
Raporu ozel drlar daha rahat yaziyor devlette sikinti tabi canim..kamuda sanirim sut izni fazla 3 gibi cikiyordu bir tanidigim..kamunun en guzel yani bebis 2 yasina gelene kadar izin vermesi..birde raporluyken maasin kesilmemesi :))O zaman kamuda geçerli değil bu çünkü zaten haftalık 45 saat yapıyor çalışma öğle arasiyla günde 9 saat zaten özelde olanlar için güzel bi hakmis gerçekten ihtiyacı oluyo insanın bi saat bile dinlenmek mükafat bide rapor vermeye korkan doktorlar olmasa :))
Raporu ozel drlar daha rahat yaziyor devlette sikinti tabi canim..kamuda sanirim sut izni fazla 3 gibi cikiyordu bir tanidigim..kamunun en guzel yani bebis 2 yasina gelene kadar izin vermesi..birde raporluyken maasin kesilmemesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?