Ozeldeki de üç gün yazdı kız zorla bide demez mi idare edecekler bu dönem böyle aslında çok memnun olduğum doktorda bi soru isaretim oldu o zaman iki doktora gidince farkettim arastirmadaki hoca çok daha tatlı ilgileniyor uzun uzun ozeldekinden daha memnunum diyebilirim kıyaslama yapınca :) kamuda altı aya kadar günde üç saat ki bunda da amirin anlayışlı olunca yarım gün yapıyor sonra yaşına kadar günde bir buçuk saat sanırım süt izni var iki yaşa kadar mi acaba bu tam da bilmiyorum canım raporda kesinti yok o çok güzelRaporu ozel drlar daha rahat yaziyor devlette sikinti tabi canim..kamuda sanirim sut izni fazla 3 gibi cikiyordu bir tanidigim..kamunun en guzel yani bebis 2 yasina gelene kadar izin vermesi..birde raporluyken maasin kesilmemesi :))
gözün aydın benımde bu kadar görunuyordu ve değerım 26.89 çıkmıştı. kan verebilirisnbunasıl
bulantım çok nadiren kusuyorum canım. sadece dısarı cıkıp yurudugumde falan bıraz ıyıyım. acık hava bıraz ıyı gelıyor. eve gırdıgım anda fenalasıyorum. evden cıkmak zaten dertte kendımı zor toparlıyorum. halsizlikte yapıyor.iiz canım kusuyor musun yoksa bulanti mi var sadece? Benim midem bulanıyor ama kusmuyorum öğürme var biraz.. halsizim ve gun icinde yarim saat Bi saat bas donmem oluyor... soda iciyorum bulantim olduğunda ve kesin bir seyler yemeye calis bastırsın meyve falan da aksatma
ben kullanmıyorm . 5 gun falan kullandım sonra bıraktım. bence gereksiz diye düşünüp coraspirin ve progesteronu bıraktım. sağlıklı bebek zaten tutunur diye düşündüm.Canim kullan istersen.. atesi yukselten o bebege de destek olan sey.. ya da doktorunu ara sor..?? Ben bi zarari olcagini dusunmuyorum
Herkes kullaniyor...
nu bakılan hormonlara dkadın dogum doktorları bakıyorarkdaşlar aile sağlığı merkezlerinde tüm hormonlara bakılıyor mu ? bilginiz var mı ?
kız feslegen nerden geldi aklına... yok bir şey olmaz zaten az yemişsin. korkmaBende yakincam simdi kimse bana cevap yazmiyor benimle ilgilenmiyorrrrr yaaa feslegen yedim diyorummmmbende sizle ilgilenmicem @passionete haric
canım benım kolay mı 2 bebeği birden taşımak. allah kolaylık verisn. maasallah bebeklerineKizlar bugun minnoslarimi gordum.buyumuslerdi kuzucuklarim :) gelisimleri guzel ama gobegindeki odemden oturu cok inceliyemiyorum dedi.vucudum odem yapiyormus beni ayrintili dr.a gonderdi perinatoloji uzmanina biraz stres basti..daha onceden odemli hamilelik geciren varmi?
Gordugun seyin bebek olduguna emin misin ?4+6 cnm
ben 6+2 de bebegı ve kalp atısını gördüm. 4 hafta cok erken canım sen yolk sac kesesını görmussundurSaçı da bebeğin parçası diye düşünerek söylemiş olabilir cnm:) bir nokta sadece.beyaz bi nokta.ceksemde gorunmez sanki
Spekulum alalım kocalar baksınkızlar şu ovulasyonda rahim ağzı açılıo diyoruz ya gçen bi site buldum yabancı speklum takılıyken hergün serviksi fotosunu çekmişler ovulasyon nasıl belli oluyodu akıntı da tabi keşke içimizi görebilsek
Bu testler bana rahatlık veriyo hemde iyi oluyo az çalışmayla bebek geliyo :)Neslihaann cnm testleri bulmana sevindim sen testsiz çok stres oluyorsun ovu olana kadar yeter inşallah en azından koyulaşmayı yakalarsın sonra da Ateşle takip yaparsın
Olur hamilelikte burun kanaması zararı olacağını sanmıyorum. Benim öyle şarıl şarıl olmasa da sabahları kurumuş kan şeklinde görüyorum temizlerler ve burun kuruluğu çok yaşadım ben. Krem sürüyorum nemlendirsin burnunu rahat edeyim diye arada.
Olur hamilelikte burun kanaması zararı olacağını sanmıyorum. Benim öyle şarıl şarıl olmasa da sabahları kurumuş kan şeklinde görüyorum temizlerler ve burun kuruluğu çok yaşadım ben. Krem sürüyorum nemlendirsin burnunu rahat edeyim diye arada.
Aynen öyle zaman su gibi akıp geçiyor. Doğuma doğru yaklaştım ben eşimin sıkıntıları hala devam ediyor maalesef. Hamileliğin zor yanları olabiliyor ama ben rahat geçirdim. İlk aylar korku endişe içinde geçse de sonrasında pozitif olmaya çalıştım. Sizlerin de güzel geçer inşaallahsagolasin canim cevabin icin. bir an bi telas ettim ilk kez oldu. daha önceki gebeligimde hic olmamisti cünkü. doktora sormama gerek yok o zaman
bu arada farkettimde 37.haftaya girmissin. masallah ya. Rabbim bir avazda bebegini kucagina saglicakla versin insallah. daha dün gibi foruma yeni katildigim zamanlardi. senin bi test sonucun düsük cikti, zor olacak söyle böyle filan muhabbeti dönüyordu. ve bir kac gün sonra test fotosu paylasmistin :) zaman ne hizli gecmis
Aynen öyle zaman su gibi akıp geçiyor. Doğuma doğru yaklaştım ben eşimin sıkıntıları hala devam ediyor maalesef. Hamileliğin zor yanları olabiliyor ama ben rahat geçirdim. İlk aylar korku endişe içinde geçse de sonrasında pozitif olmaya çalıştım. Sizlerin de güzel geçer inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?