Iyi gidiyor canim ya sukur.. bir haftam kaldi..Canim tatilin nasil gidiyor iyimisin?
Feslegeni bilmiyorum ama 1 taneden birsey olmaz birdaha yemezsin tatlim dr sorana kadar
Ay demi yaa ben cok severim taze feslegen:))))) bide korktum gittim kustum yediklerimi..kız fesleğenden noluyomuş kiii sanki sandıkla yedin
canım ateşin düşük olmasına takılma sanırım kışın genel olarak ınsna vucut ısısı düşüyor. aklıma başka şey gelmıyor. benımde ateşim hiç yükselmedi normalın altında bır ateşle hamile kaldım . ovudan sonrası da düşük devam etti hatta hamilelikte bile nerdeyse yükselmedi .iiz insanlar bencil anlayışsız illa yüzüne şap diye söylemen gerekiyo o zamanda patavatsız sen oluyosun inşallah bul tıların tez vakitte sona erer gebeliğin seni yormadan ilerler
ben dpo 8deyim ateşim kaç gündir 36.6 da sabit akşam ateşi de haliyle 36.7 37.0 arası çıkıyodu şimdi ölçtüm 36.4neden bukdr çabuk düştü ki ya
Ay canim ya dikkat et kendine.. agirdan al yorma kendini.. insAllah iyice hafiflee bulantin... beni arada yoklayinca bile panikliyorum hep kuscam diye... Rabbimm gebeliğinde rahatini nasip etsin insaAllah:)bulantım çok nadiren kusuyorum canım. sadece dısarı cıkıp yurudugumde falan bıraz ıyıyım. acık hava bıraz ıyı gelıyor. eve gırdıgım anda fenalasıyorum. evden cıkmak zaten dertte kendımı zor toparlıyorum. halsizlikte yapıyor.
bugun bır kactane özel hastane gezdık şansıma hangısıne gıttıysem kadın dogum bolumlerı yokmus dayanamadım döneli yarın ben ınterneten bakarım öyle gelırız dedım. zaten evden zor cıkmstım. yarında yatılı misafirim var. misafirime de kafamı kaldıramayacak kadar kötuyum dedıgım halde hıcc aldırmadılar bıle... harıka ya ınsnalar vala bız u gıdısle yuzbınyıl sonra birbirimizi anlarız. peişanım kafamı kaldıracak durumda değilim kusuyorum diyorum bana canım o zaman erteleyelım bız gelmeyelım diyecegıne yaa sana doktor onereyım aile doktormuz var özel muayenehanesı var dıyor. böyle şey mi olur ya. gel dedim ben de eşimde kızdı bana söyleseydın ben gelme derdım dedi. ya ne yapayım hastaneye gıdecek halde degılım üzerımı giyinecek halım yok diyorum onlar yatılıya gelecez diyorlarsa ne dersın sen dedım. eşimin arkadasının eşi. kocası aldatıyormus kendı sorunları varmıs araları kötuymus sizle zaman gecırısek ıyı olur dıyor bana ...... en azındna biraz erteleyelım diyebiliridi. neyse artık misafır muamelesı goremeyecek canımı sıktı bu anlayışsızlık ve önce ben önce ben mantığı
bende asla sağlıksız şeyler yemem bu benım genel alışkanlıgımdır 3 gundur cola ıcıyorum ancak o rahatlatıyor mıdemı. 2 yılda toplam 3 kola ıcmemıs bırıyım yanı o kadarIyi gidiyor canim ya sukur.. bir haftam kaldi..valla acayip ozen gostermeye çalışıyorum yediklerime ama bazen yedikten sonra aklima geliyor bakmak.. hele gecen gun kayseriden pastirma gelmiş, ben de cok severim sucuk salam pastırma ama okdr dikkat eder oldum kii goz gore gore o incecik pastırmaları yemedim annem zorla azicik tıktı ağzıma cocukta iz cikar diye o da kucucuk biseydi... yumurtayi bile iyi pismemistir diye yagda yemiyorum:) asitli iceceksiz duramayan ben, sadece asitli soda iciyorum hepsi frambuaz tipli bebem için... :) Rabbim onlara saglik sihaat versin dogumdan sonra yeriz hepsini
@Ecrin ensar bebek_elif hep diyordu ya kızlar sakın hamile olayımda nasıl olursa olsun kussamda olur demeyın cok zor dıyordu valla haklı .Ay canim ya dikkat et kendine.. agirdan al yorma kendini.. insAllah iyice hafiflee bulantin... beni arada yoklayinca bile panikliyorum hep kuscam diye... Rabbimm gebeliğinde rahatini nasip etsin insaAllah:)
bende genel olarka saglikli besleniyorum. hamur isi tatlilar kizartmalar filan yemeem. ama hamileyim diye tadina bakiyom:) amann icim kalir fialn diye. ama bulantilar gittikce garip bir hal aliyor. yesem ayri bulaniyor yemesem ayri. her iki türlüde bulaniyor. bugün bende ekmek bastim agzima. ama daha fena bulandibende asla sağlıksız şeyler yemem bu benım genel alışkanlıgımdır 3 gundur cola ıcıyorum ancak o rahatlatıyor mıdemı. 2 yılda toplam 3 kola ıcmemıs bırıyım yanı o kadar
yenı menum coca cola ve ekmek sadece ekmek
Canim yaa icmesen colayibende asla sağlıksız şeyler yemem bu benım genel alışkanlıgımdır 3 gundur cola ıcıyorum ancak o rahatlatıyor mıdemı. 2 yılda toplam 3 kola ıcmemıs bırıyım yanı o kadar
yenı menum coca cola ve ekmek sadece ekmek
Benim 4-5 aydır takibimi yapan dr vermişti bana progrstan, geçen aydan beri ovu dan sonra kullanıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde aynı dr a gittim kullanmaya devam et dedi. Sonra tavsiye üzerine başka bir dr a gittim onda kullanmana gerek Yok dedi ama ben ilaç bitene kadar kullanacağım ve kullanıyorum. Bir de progesteron hormonu da sabah bulantısı yapıyormuş, 2 gündür bulantım var. Ben de acaba bıraksam mı ilacı diye düşünüyorum.Ay kurban olurum bu minnak kurabiye mi büyüdü. 5 hafta 2 gun diyor. 2 .side sadece goruntu var onda hafta gormedim.
Canim kullanmiyorum. Doktora gitmedim. Gittigim doktor da vermedi. Kendi basima alip kullansam mi
Gayet iyi görünüyor canımKızlar benim progesteron sonucu çıkmış iyi mi bi baksanıza
Eki Görüntüle 1945049
Ben küçükken yıllar süren kronik bronşiti kara turp- bal karışımı yiyerek atlattım. Tadı 4-5 yaşındaki bir çocuğa göre oldukça kötüydü :) hala o tadı hatırlarımBi arkadaş yazmış canım bende daha denemedim tadı nasıldır bilmiyorum kendime yapasim var aslinda
Aminnnn canimin ici aminnn bende bunu diyorum belki kizan vardir demesi kolay diye ama iste hiccc kolay degil hayatim boyunca agzomdan bi damla kan gelmedi bardak bardak kustum zordu cokk zor ama sukir iyiyiz az kaldi allah razi olsun insaAllah hamileligim gibi olmaz da kolay bi dogum gerceklestiririm rabbim buyuksaol canım babama söylediklerin için hastalık çekene de bakana da imtihan gerçekten bebişin dönerde bi avazda acısız doğurursun inşallah bulantı bence de çok kötü ben hep rahat bi hamilelik diye dua ediyorum yeterki olsun bebek bulantısını çekerim diyemiyorum Rabbim verirse mecbur çekicez ama olmasa daha iyi annem kardeşimşe beni doğurana kadar kusmuş 2100 g doğmuşuz düşün sağlıklı hamilelikler nasip etsin Allah ım
Ayyyyy canimsin sen yaa tesekkur ederimmm sifir endise diyemem ama etmemeye dikka ediyorum hayirlisi allahtan insaAlalh kolay bi dogum olacak ahh ahh beni farkli heyecan sardi herekse nasio etsin rabbim bunu tek duam sizlerde tadim emoo aaamaaaa guzel kolay bi hamilelik gecirip saglicakla kucaklayin insaAllahÇok ilginçççççççç
@Ecrin ensar bebek_elif senin kaygılar başlamıştı, değil mi? Bu bilgi sana gelsin
Eki Görüntüle 1945218
Evet ablam demek istedigim tamda buydu iste o yuzden soradaki arkadaslara faydam dokunsun istiyorum uyariyorum demesi kolay degil zor ceken bilor siz cekmeyin haa rabbimin nasibiyse zaten cekilcek ama buyuk konusmayin sakin yani aman nasil olirsa olsun degil rabbim hayirlisini versin hepimize vallahi hala arada kusarim ve kanli olur birde mide yangisindan icim kavruluyo resmen sebebi kizimin basi yukarda hep oturur pozisyonda dr ondan kaynaklaniyo dedi baski yapiyo mideye dedi ki gercekten oyle sanki kizgin demiri sokmuslar gibi bogazim modem kavruluyo vallahi allahim yardimcimiz olsun@Ecrin ensar bebek_elif hep diyordu ya kızlar sakın hamile olayımda nasıl olursa olsun kussamda olur demeyın cok zor dıyordu valla haklı .
annem dedı kı 2 hafta agır geçermiş sadece sonra hafifler dedi bu arada benım 2 haftam nerdeyse doldu inşallah ya.... senın şimdiden hafifse merak etme tamamen gecer canım .
bu gecede limon denıyorum. tuzlayıp yıyorum. yerken bulantı yok gıbı ama bırakınca 5 dk geri dönuyor. annem çözümü yok bırazcık çekeceksın yaaa anne olmak kolaymı dıye giydirdi tabi lafıbende genel olarka saglikli besleniyorum. hamur isi tatlilar kizartmalar filan yemeem. ama hamileyim diye tadina bakiyom:) amann icim kalir fialn diye. ama bulantilar gittikce garip bir hal aliyor. yesem ayri bulaniyor yemesem ayri. her iki türlüde bulaniyor. bugün bende ekmek bastim agzima. ama daha fena bulandi
benım gece gunduz asla bıtmeyen geniz akıntım var. 4 yıldır böyle. doktor yok bır şey bu normal dıyor ama nefes alamıyorum bazen . geniz akıntısına da ıyı gelirmi ki ! hamilleikte daha zorlamaya başladıBen küçükken yıllar süren kronik bronşiti kara turp- bal karışımı yiyerek atlattım. Tadı 4-5 yaşındaki bir çocuğa göre oldukça kötüydü :) hala o tadı hatırlarım
canım midemi bir şey durdurmuyor. kola serınlettı. caresız dayanmanın yollarını arıyorum. herkes çekeceksin diyor.içmesem iyi de ama ben normal yasantımda çooooook çok saglıklı beslenen bırıyım. colayı yılda 1 kere ya ıçer ya ıcmem her şey de böyleyım ama ne yapayım ya caresizlikten. bak 1 tane limon yedim resmen kesmedi . uyutmuyor , oturamıyorum kalkamıyorum zaman gecmıyor bugun hastaneye gıttım yoldan döndum o derece dayanılmaz.Canim yaa icmesen colayisodanin icine tatlandırıcı bir seyler koysan?? Ne bileyim... ya senin kasiklarinda cekilme oluyor mu kucuk hareketlerinde bile birden? Suan mesela ben yan yatiyorum bacaklarin hafif karnima cekik, bacaklarimi duzelttigimde duz sekilde yattigimda kasiklarindab çekiliyor rahim.. yine iki buklun yatisa donuyorum bi de gaz agrilarim var
allah seninde yardımcın olsun canım. bebegin dönmesi gerekmiyormuydu .. dönmemesi normal mi yanıEvet ablam demek istedigim tamda buydu iste o yuzden soradaki arkadaslara faydam dokunsun istiyorum uyariyorum demesi kolay degil zor ceken bilor siz cekmeyin haa rabbimin nasibiyse zaten cekilcek ama buyuk konusmayin sakin yani aman nasil olirsa olsun degil rabbim hayirlisini versin hepimize vallahi hala arada kusarim ve kanli olur birde mide yangisindan icim kavruluyo resmen sebebi kizimin basi yukarda hep oturur pozisyonda dr ondan kaynaklaniyo dedi baski yapiyo mideye dedi ki gercekten oyle sanki kizgin demiri sokmuslar gibi bogazim modem kavruluyo vallahi allahim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?