Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm 9 saatin 1 saati yemek diye bende belirtmiştim önceki mesajda.Kamuda da geçerli iş kanununda var cnm.

Valla 100 mg olandan aldim bende dün başladım canim ates zaten geri yukseldi ama ben de sali yine sorarim doktora.

Ay demi yaa ben cok severim taze feslegen:))))) bide korktum gittim kustum yediklerimi.. bu bebis kafayi yedirtir vallaa
Canim abartma, ben yagda yumurta da yiyorum bol feslegenli salata da, kaynamis sut de iciyorum. Arada kola da.. her seyin azi karar cogu zarar. Yumurtani yagda birazcik fazla pisiriver bi sey olmaz. Feslegenin hic ama hic zarari yok zaten nereden duydun sen zararli oldugunu ? Salam, sosis yeme yeter. Ben sucuklu yumurta cok yiyorum. Ayrica her gun yesil salata yiyorum desem yeridir. Onemli olan tek sey yesillikleri sirkeli suda beklet. Kasasiyla yemedigin surece hic ama hicbir seyin zarari yok.

Kac kiloyla basladin, kacta bitiyor merak ettim :) ben biraz korkmaya basladim kendimden de (

gözün aydın benımde bu kadar görunuyordu ve değerım 26.89 çıkmıştı. kan verebilirisn
Canım kan verdim ama yarın cıkar cıhaz arızalı dedı. Bakalım bugun inşallah cıkar bu arada sabah tekrarladım testı cok sukur Yine cıktı ikinci çizgi

Eklentiler

• image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 32
iiz cnm benim kiyamam insallah bulantilarin artik biter. ben ates ölcmuyorum hatta kk ye de az giriyorum unutmaya calisiyorum ama unutmak mümkün değil:)))

Amin canim insallah..cok cok iyi yapiyorsun baslarda bende cok dikkat ettim su son bir aydir abur cubur tarzi gazli seylerden tukettim.belkide sisligimin sebebi onlardir..dikkat et kuzum o dedigindende ye orda zaten iyisidir ben ozellikle ablamdan istemistim yollamisti o donem.dr izin vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…