Cnm ben ilk defa gördüğüm icin yorumlayamam;-) doktorun söylediğini söyledimben 6+2 de bebegı ve kalp atısını gördüm. 4 hafta cok erken canım sen yolk sac kesesını görmussundur
Evet cnm gorundukarından görunur artık bebegın.
Ben bilmiyorum cnm doktor öle dediği için öle söyledim, doğru soyluyorsunuzdur sacidir,Canım 4+6 da bebegi goremezsin yolk sac olmasin o kesenin icinde
Nasıl cnm sen doğumu yapmadan süt izni mı kullaniyosun?Yanlış mı anladım :OEvet canim bizimkilerde erken cikartyor benimde isime geliyor..evime gelip dinleniyorum :))
Cnm 9 saatin 1 saati yemek diye bende belirtmiştim önceki mesajda.Kamuda da geçerli iş kanununda var cnm.O zaman kamuda geçerli değil bu çünkü zaten haftalık 45 saat yapıyor çalışma öğle arasiyla günde 9 saat zaten özelde olanlar için güzel bi hakmis gerçekten ihtiyacı oluyo insanın bi saat bile dinlenmek mükafat bide rapor vermeye korkan doktorlar olmasa :))
Valla 100 mg olandan aldim bende dün başladım canim ates zaten geri yukseldi ama ben de sali yine sorarim doktora.Benim 4-5 aydır takibimi yapan dr vermişti bana progrstan, geçen aydan beri ovu dan sonra kullanıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde aynı dr a gittim kullanmaya devam et dedi. Sonra tavsiye üzerine başka bir dr a gittim onda kullanmana gerek Yok dedi ama ben ilaç bitene kadar kullanacağım ve kullanıyorum. Bir de progesteron hormonu da sabah bulantısı yapıyormuş, 2 gündür bulantım var. Ben de acaba bıraksam mı ilacı diye düşünüyorum.
Canim abartma, ben yagda yumurta da yiyorum bol feslegenli salata da, kaynamis sut de iciyorum. Arada kola da.. her seyin azi karar cogu zarar. Yumurtani yagda birazcik fazla pisiriver bi sey olmaz. Feslegenin hic ama hic zarari yok zaten nereden duydun sen zararli oldugunu ? Salam, sosis yeme yeter. Ben sucuklu yumurta cok yiyorum. Ayrica her gun yesil salata yiyorum desem yeridir. Onemli olan tek sey yesillikleri sirkeli suda beklet. Kasasiyla yemedigin surece hic ama hicbir seyin zarari yok.Ay demi yaa ben cok severim taze feslegen:))))) bide korktum gittim kustum yediklerimi..bu bebis kafayi yedirtir vallaa
Kafana gore baslaman pek de iyi degil ama, hayirli olsun insallah. Ozel hastane yok mu bulundugunuz sehirde baska yere gitseydin bugun ?Valla 100 mg olandan aldim bende dün başladım canim ates zaten geri yukseldi ama ben de sali yine sorarim doktora.
Kac kiloyla basladin, kacta bitiyor merak ettim :) ben biraz korkmaya basladim kendimden deAminnnn canimin ici aminnn bende bunu diyorum belki kizan vardir demesi kolay diye ama iste hiccc kolay degil hayatim boyunca agzomdan bi damla kan gelmedi bardak bardak kustum zordu cokk zor ama sukir iyiyiz az kaldi allah razi olsun insaAllah hamileligim gibi olmaz da kolay bi dogum gerceklestiririm rabbim buyukbabacinda tez vakitte iyilesir umarim dualarim sizinle canlarim konusamazsamda sizinle hepiniz aklimdasiniz ayri ayri dua ediyorum size tanisamda tanimasamda hepimiz ayni ummetteniz muslumaniz elhamdulillah kisonin kendine ettigi duadan daha hayirliymis baskasina ettigi dua baskasinin sana ettigi dua senin kendine ettiginden cabuk kabul olurmus kalplerimiz bir hepimoz kadiniz kizlar allahim yar ve yardimcimiz olsun
Canım bu sabah tekrar test yaptım. İkinci çizgi daha belirgin çıktıcanım buharlaşma çizgisi de olabilir. idrar damlattığın yere su damlat birkaç damla. ikinci çizgi silinecek mi bir bak bakalım
Daha cıkmadı canım cıhaz ıcın teknık etıp gelecekmış sıkıntılıymış. Bugun belli olur inşallah olmazsa cırlıycam zatensonucu yaz mutlaka :) hadi hayırlısı
Bu beklememis haliyse, ya da en fazla 15 dk beklediyse hayirli olsun sen hamilesin.Canım bu sabah tekrar test yaptım. İkinci çizgi daha belirgin çıktı
Canım kan verdim ama yarın cıkar cıhaz arızalı dedı. Bakalım bugun inşallah cıkar bu arada sabah tekrarladım testı cok sukur Yine cıktı ikinci çizgigözün aydın benımde bu kadar görunuyordu ve değerım 26.89 çıkmıştı. kan verebilirisn
Hayırlı olsn tatlım baya belirginleşmiş düne göreDaha cıkmadı canım cıhaz ıcın teknık etıp gelecekmış sıkıntılıymış. Bugun belli olur inşallah olmazsa cırlıycam zaten
Bu arada bu sabah tekrar yaptım testi çıktı yine ikinci çizgi
Evet canim hamilelikle beraber bebeklerim 1 yasina gelene kadar 16:30 da cikacagim hep.Nasıl cnm sen doğumu yapmadan süt izni mı kullaniyosun?Yanlış mı anladım :O
Amin canim sagol..canım benım kolay mı 2 bebeği birden taşımak. allah kolaylık verisn. maasallah bebeklerine
Buldum ben de yönetmeliği canım günde 7.5 saatten fazla çalistırilamaz diyoEvet canim hamilelikle beraber bebeklerim 1 yasina gelene kadar 16:30 da cikacagim hep.
Amin canim insallah..cok cok iyi yapiyorsun baslarda bende cok dikkat ettim su son bir aydir abur cubur tarzi gazli seylerden tukettim.belkide sisligimin sebebi onlardir..dikkat et kuzum o dedigindende ye orda zaten iyisidir ben ozellikle ablamdan istemistim yollamisti o donem.dr izin vermistiIyi gidiyor canim ya sukur.. bir haftam kaldi..valla acayip ozen gostermeye çalışıyorum yediklerime ama bazen yedikten sonra aklima geliyor bakmak.. hele gecen gun kayseriden pastirma gelmiş, ben de cok severim sucuk salam pastırma ama okdr dikkat eder oldum kii goz gore gore o incecik pastırmaları yemedim annem zorla azicik tıktı ağzıma cocukta iz cikar diye o da kucucuk biseydi... yumurtayi bile iyi pismemistir diye yagda yemiyorum:) asitli iceceksiz duramayan ben, sadece asitli soda iciyorum hepsi frambuaz tipli bebem için... :) Rabbim onlara saglik sihaat versin dogumdan sonra yeriz hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?