Evet canim kamu oldugun icin sanirim sana uymadiBuldum ben de yönetmeliği canım günde 7.5 saatten fazla çalistırilamaz diyo
Hayirli olsun canim kat kat artsin degerinKızlar kan belli olmuş 48,67. Nasıl sizce yarın adet gunun
Benim 4-5 aydır takibimi yapan dr vermişti bana progrstan, geçen aydan beri ovu dan sonra kullanıyorum. Hamile olduğumu öğrendiğimde aynı dr a gittim kullanmaya devam et dedi. Sonra tavsiye üzerine başka bir dr a gittim onda kullanmana gerek Yok dedi ama ben ilaç bitene kadar kullanacağım ve kullanıyorum. Bir de progesteron hormonu da sabah bulantısı yapıyormuş, 2 gündür bulantım var. Ben de acaba bıraksam mı ilacı diye düşünüyorum.
Sana da hayırlı ve tek avazda bir Doğum dilerim.Ayyyyy canimsin sen yaa tesekkur ederimmm sifir endise diyemem ama etmemeye dikka ediyorum hayirlisi allahtan insaAlalh kolay bi dogum olacak ahh ahh beni farkli heyecan sardi herekse nasio etsin rabbim bunu tek duam sizlerde tadim emoo aaamaaaa guzel kolay bi hamilelik gecirip saglicakla kucaklayin insaAllah
Canım bu sabah tekrar test yaptım. İkinci çizgi daha belirgin çıktı
Olacak olacak:) bir bakmışsınız unutmaya çalışıyorum derken unutmuşsun:) unuttuğunu unutmuşsunuz:)@iiz cnm benim kiyamaminsallah bulantilarin artik biter. ben ates ölcmuyorum hatta kk ye de az giriyorum unutmaya calisiyorum ama unutmak mümkün değil:)))
Kızlar kan belli olmuş 48,67. Nasıl sizce yarın adet gunun
ayy süper maşallahh Allah sağlıkla büyütsün kucağına almayı nasip etsin canım dikkat et kendineKızlar kan belli olmuş 48,67. Nasıl sizce yarın adet gunun
Senin ates de yukselmis, test gunu diyor, yapacak misin ?@butterfly_gns son dikişleri atıyorum
Çok iyiymiş cnm ikiz diyemi öle onu bilemedim.Evet canim hamilelikle beraber bebeklerim 1 yasina gelene kadar 16:30 da cikacagim hep.
Canim var ama cumartesi gunu nobetci kadin dogumcular oluyor. Oglene kadar çalışıyorlar zaten. Gecen hafta gittim kadin kovmaktan beter etti. Dun aradim yine okadin nöbetçi bugün. O yuzden gitmedim.Kafana gore baslaman pek de iyi degil ama, hayirli olsun insallah. Ozel hastane yok mu bulundugunuz sehirde baska yere gitseydin bugun ?
Bal gibi pozitif gözün aydın olsun kat kat artsin değerin insallahCanım bu sabah tekrar test yaptım. İkinci çizgi daha belirgin çıktı
evet bu ara sabt takılıo kendisi akşamda ölçmesem derece bozukdu dicemzafrina89 çok ilginç ovudan öncede nerdeyse sabıtlenmiş ateşin o dikkatımı çektı. hayır olsun inşallah sonu yeşil olsun diyelim
Hayir canim sigortali calisan tum bayanlarin hakki bu.biraz mevzuat bilen yonetici uyguluyor cunku cezasi cok agir.sen ozeldemi calisiyorsun sanada olur haftalik 45 saati geciyorsa suren erken cikabiliyorsun simdiden.Çok iyiymiş cnm ikiz diyemi öle onu bilemedim.
Gecmis olsun canim umarim ise yarar.sen dr unu degistirince bu derdini mutlaka anlat.sadece smearle cikmayan rahim agzi hastaliklari var onun bir testi var oda suruntu seklinde aliniyor farkli calisiliyor.hatta bu tarihlerde saglik ocaklari ucretsiz yapiyor testikızlar smear çıkmış yine iltihap çıkmış hafiften fitil vericekmiş püff bu iltihaptan niye kurtulamıyorum ben yaa
bence kanadığına göre bi problem var orda kanayınca da açık yara iltihsp oluyo heralde bu 3. rahim ağzı enfeksiyonu için fitil kullanışım olcak
Bende verdim perşembe günü özelde sormayı unutmuşum hpv de bakıyor musunuz diye ama bakılmıştır herhalde ya 35 lira verdim indirimli hali ile.Gecmis olsun canim umarim ise yarar.sen dr unu degistirince bu derdini mutlaka anlat.sadece smearle cikmayan rahim agzi hastaliklari var onun bir testi var oda suruntu seklinde aliniyor farkli calisiliyor.hatta bu tarihlerde saglik ocaklari ucretsiz yapiyor testi
Geçmiş olsun canim insallah son olur bu.kızlar smear çıkmış yine iltihap çıkmış hafiften fitil vericekmiş püff bu iltihaptan niye kurtulamıyorum ben yaa
bence kanadığına göre bi problem var orda kanayınca da açık yara iltihsp oluyo heralde bu 3. rahim ağzı enfeksiyonu için fitil kullanışım olcak
Yokkk nerdeee regl geldi cnmSenin ates de yukselmis, test gunu diyor, yapacak misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?