Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bence kalp atışına kadar kullan.
Sana da hayırlı ve tek avazda bir Doğum dilerim.
Canım bu sabah tekrar test yaptım. İkinci çizgi daha belirgin çıktı

Gözün aydın. Birer gün ara ile aynı yere aynı saatlerde kan testini tekrarla. İnşallah kat kat artar.

@iiz cnm benim kiyamam insallah bulantilarin artik biter. ben ates ölcmuyorum hatta kk ye de az giriyorum unutmaya calisiyorum ama unutmak mümkün değil:)))
Olacak olacak:) bir bakmışsınız unutmaya çalışıyorum derken unutmuşsun:) unuttuğunu unutmuşsunuz:)

Kafana gore baslaman pek de iyi degil ama, hayirli olsun insallah. Ozel hastane yok mu bulundugunuz sehirde baska yere gitseydin bugun ?
Canim var ama cumartesi gunu nobetci kadin dogumcular oluyor. Oglene kadar çalışıyorlar zaten. Gecen hafta gittim kadin kovmaktan beter etti. Dun aradim yine okadin nöbetçi bugün. O yuzden gitmedim.

Canım bu sabah tekrar test yaptım. İkinci çizgi daha belirgin çıktı
Bal gibi pozitif gözün aydın olsun kat kat artsin değerin insallah
Kızlar kan belli olmuş 48,67. Nasıl sizce yarın adet gunun

kızlar smear çıkmış yine iltihap çıkmış hafiften fitil vericekmiş püff bu iltihaptan niye kurtulamıyorum ben yaa
bence kanadığına göre bi problem var orda kanayınca da açık yara iltihsp oluyo heralde bu 3. rahim ağzı enfeksiyonu için fitil kullanışım olcak

Reactions: iiz
Çok iyiymiş cnm ikiz diyemi öle onu bilemedim.
Hayir canim sigortali calisan tum bayanlarin hakki bu.biraz mevzuat bilen yonetici uyguluyor cunku cezasi cok agir.sen ozeldemi calisiyorsun sanada olur haftalik 45 saati geciyorsa suren erken cikabiliyorsun simdiden.

Gecmis olsun canim umarim ise yarar.sen dr unu degistirince bu derdini mutlaka anlat.sadece smearle cikmayan rahim agzi hastaliklari var onun bir testi var oda suruntu seklinde aliniyor farkli calisiliyor.hatta bu tarihlerde saglik ocaklari ucretsiz yapiyor testi

Bende verdim perşembe günü özelde sormayı unutmuşum hpv de bakıyor musunuz diye ama bakılmıştır herhalde ya 35 lira verdim indirimli hali ile.

Geçmiş olsun canim insallah son olur bu.

Bugün kontrole geldim. Polip sonucu temiz gelmiş çok şükür.. Pıhtılaşma testi için 10 tüp kan aldılar benden. Bir tüpte eşimden alındı. ShinSeGi canım senin söylediğin vitamin testleri söyledim doktora. Onuda yapalım dedi. B12 d vitamin folikasit falan. Sonuçlar öğlen çıkacak. Pıhtılaşma testi istanbula gidiyormuş. 2 hafta içinde geliyor dediler. 3.000 tl bayıldık hastaneye. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…