Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah seninde yardımcın olsun canım. bebegin dönmesi gerekmiyormuydu .. dönmemesi normal mi yanı
Yani normal sayiyolar ilk dogum 40a kadar donmezse sezeryan olucak sanirim normalde bu haftalarda donemsi gerekiyodu ama iste benim kizin gelesi yok nazlaniyo zati gec geldo oraya cikasi yokk

Reactions: iiz
Bence kalp atışına kadar kullan.

Sana da hayırlı ve tek avazda bir Doğum dilerim.

Gözün aydın. Birer gün ara ile aynı yere aynı saatlerde kan testini tekrarla. İnşallah kat kat artar.
Tesekkur ederim canim bnm allah razi olsun karnim bayagi dustu asagiya bakalim donerse insaAlalh guzel ecer dogumun

Insallah yumurtan olsun bir suru bu defa canim. Q10 falan kullaniyo musun ?
Biosteron
Folik
bkomplex
Macun doğurganlık için Özel yaptırdım
Hayıt ekstratı
civan perçemi ekstratı
Çörek otu ile hazırlanıyorum cnm
Q10 ve omegayı ara ara içtim. Bu kadar şeyle onları tam alamadım

Daha once bu sekilde uyguladiniz mi ? Bu ilk mi ?

Ay ablacim ne kadar masraf etmissin insallah sonu bebiş olsun verdigin emeklerin karsiligini al tez zamanda.

Yokkk nerdeee regl geldi cnm
Zaten bu ay ovulasyonu da kaçırdım. Şimdi ptesi Dr kontrolüm var, tüp için.
Pis kirmizilar gelmese olmaz zaten. Insallah bu sefer hersey yolunda gider canim gelir bebisin.

Ay ablacim ne kadar masraf etmissin insallah sonu bebiş olsun verdigin emeklerin karsiligini al tez zamanda.

Pis kirmizilar gelmese olmaz zaten. Insallah bu sefer hersey yolunda gider canim gelir bebisin.
Amin cnm,

anımsarsan bu ay ovulasyon testi bizi yanılttı ve ovulasyonu kaçırdık. O yüzden olma olasılığı bir mucize idi. Benim durum zaten mucize, bir bu katlamalı mucize olacaktı

İnşallah yum.lar vardır ve istenen kalitededir, inşallah bu sefer bebek olurlar

Arkadaşlar merhaba . Sabah ateşim 36.0 çıktı yani düşük biraz geçtiğimiz günlere göre , ama hala adet olmadım ben , eşim hamilesin hissediyorum diyo , sabah karnıma dokunuyor bebeğimiz var burda diyo hey Allah'ım diyorum yok kan testi yaptırdım ya negatif diyorum . Yok ben inanmıyorum diyor yaa , bu hafta da adetim gelmezse cuma doktora gidicem kızlar

Hatırlıyorum canim. Bebis olayi inan basli basina mucize. Benim de gorunen sebep yoktu. 1 sene gecti kimyasal üstüne anca oldu rabbim bize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin sizlere de en kisa zamanda bu duyguyu yaşatsın insallah

Beş güne kalmaz gelebilir canım. Akıntılar çizgiyi aynı yerde tutuyor, eğer 25 inde ise ovulasyonun yum.dan sonraki Lutlar'la faz dediğiniz safha daha tamamlanmadı. Bence de bekle. Gelmezse Dr iyi fikir.

LeYLa_21 cnm masraflı olmuş ama sonu güzel olsun, para ne ki... iyi yapmışsınız bence geniş çaplı araştırma ile sürece devam etmek en mantıklı, madem Dr kontrolündesin her türlü olasılık göz önünde tutulsun.

Ates olcme tablosunda o kirmizi cizgiyi nasil cekiyoruz + seklinde yukardan asagiya sagdan sola ?

Sorma canım ya..10 tüp kan alındı inşallah sonuç temiz gelir. Bugün valla çok para harcadık. Eşimde omuzdan emara girdi. Röntgen emg herşey yapıldı. Omuzda ödem ve kas yırtılması çıktı. Ameliyat dedi. İlaç falan verdi.. Inşallah iyileşir..
Evet sonu güzel olsun inşallah. Tahlil yaptık vitamin içinde D vitamini eksikliği çıktı. Devit ampul verdi.15 gün de bir tane kır iç dedi. Kan hapı yazdı. Inşallah iyi olur da Rabbim yüzümüze bakar.
biz çekmiyoruz 3 gün giden yüksek ateşten sonra program kendisi çekiyo canım o çizgi olan gün ovulasyon günü oluyor
Geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…