- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Yani normal sayiyolar ilk dogum 40a kadar donmezse sezeryan olucak sanirim normalde bu haftalarda donemsi gerekiyodu ama iste benim kizin gelesi yok nazlaniyo zati gec geldo oraya cikasi yokkallah seninde yardımcın olsun canım. bebegin dönmesi gerekmiyormuydu .. dönmemesi normal mi yanı
63 le kaldim hamile 79 um suan 16 kilo gaye normal hamilelikte zaten dgumdan sonra gudiyomudKac kiloyla basladin, kacta bitiyor merak ettim :) ben biraz korkmaya basladim kendimden de(
Tesekkur ederim canim bnm allah razi olsunBence kalp atışına kadar kullan.
Sana da hayırlı ve tek avazda bir Doğum dilerim.
Gözün aydın. Birer gün ara ile aynı yere aynı saatlerde kan testini tekrarla. İnşallah kat kat artar.
bende onu sorcaktım size grip oldum çok fena boğazım burnum tıkalı sabah derecem yüksek ateş diye uyarı verdi.klomende kullanıyorum bu ay grip etkilermi ki vücudumdaki etkisini.1cift1tekannesi ateşini doğru mu girdin??
Insallah yumurtan olsun bir suru bu defa canim. Q10 falan kullaniyo musun ?Yokkk nerdeee regl geldi cnm
Zaten bu ay ovulasyonu da kaçırdım. Şimdi ptesi Dr kontrolüm var, tüp için.
29. Haftada 9.5-10 gibi kilo aldim ya, aslinda deli gibi istahli da degilim ama.. bakalim hayirlisi..63 le kaldim hamile 79 um suan 16 kilo gaye normal hamilelikte zaten dgumdan sonra gudiyomud
BiosteronInsallah yumurtan olsun bir suru bu defa canim. Q10 falan kullaniyo musun ?
Daha once bu sekilde uyguladiniz mi ? Bu ilk mi ?Biosteron
Folik
bkomplex
Macun doğurganlık için Özel yaptırdım
Hayıt ekstratı
civan perçemi ekstratı
Çörek otu ile hazırlanıyorum cnm
Q10 ve omegayı ara ara içtim. Bu kadar şeyle onları tam alamadım
Ooo tamam bu artık kesin pozitif. Hayırlı olsun , sağlıkla büyüsünCanım bu sabah tekrar test yaptım. İkinci çizgi daha belirgin çıktı
Daha önce sadece macun yoktu cnm, yum oluşmadığı dönemde hiçbir şey kullanmıyordum. Önceki tüp denemelerinde kür galan kullandım. Buğday çimi suyu bile içtim :/Daha once bu sekilde uyguladiniz mi ? Bu ilk mi ?
Ay ablacim ne kadar masraf etmissin insallah sonu bebiş olsun verdigin emeklerin karsiligini al tez zamanda.Bugün kontrole geldim. Polip sonucu temiz gelmiş çok şükür.. Pıhtılaşma testi için 10 tüp kan aldılar benden. Bir tüpte eşimden alındı. @ShinSeGi canım senin söylediğin vitamin testleri söyledim doktora. Onuda yapalım dedi. B12 d vitamin folikasit falan. Sonuçlar öğlen çıkacak. Pıhtılaşma testi istanbula gidiyormuş. 2 hafta içinde geliyor dediler. 3.000 tl bayıldık hastaneye. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah.
Pis kirmizilar gelmese olmaz zaten. Insallah bu sefer hersey yolunda gider canim gelir bebisin.Yokkk nerdeee regl geldi cnm
Zaten bu ay ovulasyonu da kaçırdım. Şimdi ptesi Dr kontrolüm var, tüp için.
Amin cnm,Ay ablacim ne kadar masraf etmissin insallah sonu bebiş olsun verdigin emeklerin karsiligini al tez zamanda.
Pis kirmizilar gelmese olmaz zaten. Insallah bu sefer hersey yolunda gider canim gelir bebisin.
Amin cnm,
anımsarsan bu ay ovulasyon testi bizi yanılttı ve ovulasyonu kaçırdık. O yüzden olma olasılığı bir mucize idi. Benim durum zaten mucize, bir bu katlamalı mucize olacaktı
İnşallah yum.lar vardır ve istenen kalitededir, inşallah bu sefer bebek olurlar
Beş güne kalmaz gelebilir canım. Akıntılar çizgiyi aynı yerde tutuyor, eğer 25 inde ise ovulasyonun yum.dan sonraki Lutlar'la faz dediğiniz safha daha tamamlanmadı. Bence de bekle. Gelmezse Dr iyi fikir.Arkadaşlar merhaba . Sabah ateşim 36.0 çıktı yani düşük biraz geçtiğimiz günlere göre , ama hala adet olmadım ben , eşim hamilesin hissediyorum diyo , sabah karnıma dokunuyor bebeğimiz var burda diyo hey Allah'ımdiyorum yok kan testi yaptırdım ya negatif diyorum . Yok ben inanmıyorum diyor yaa , bu hafta da adetim gelmezse cuma doktora gidicem kızlar
biz çekmiyoruz 3 gün giden yüksek ateşten sonra program kendisi çekiyo canım o çizgi olan gün ovulasyon günü oluyorAtes olcme tablosunda o kirmizi cizgiyi nasil cekiyoruz + seklinde yukardan asagiya sagdan sola ?
Sorma canım ya..10 tüp kan alındı inşallah sonuç temiz gelir. Bugün valla çok para harcadık. Eşimde omuzdan emara girdi. Röntgen emg herşey yapıldı. Omuzda ödem ve kas yırtılması çıktı. Ameliyat dedi. İlaç falan verdi.. Inşallah iyileşir..Ay ablacim ne kadar masraf etmissin insallah sonu bebiş olsun verdigin emeklerin karsiligini al tez zamanda.
Pis kirmizilar gelmese olmaz zaten. Insallah bu sefer hersey yolunda gider canim gelir bebisin.
Evet sonu güzel olsun inşallah. Tahlil yaptık vitamin içinde D vitamini eksikliği çıktı. Devit ampul verdi.15 gün de bir tane kır iç dedi. Kan hapı yazdı. Inşallah iyi olur da Rabbim yüzümüze bakar.LeYLa_21 cnm masraflı olmuş ama sonu güzel olsun, para ne ki... iyi yapmışsınız bence geniş çaplı araştırma ile sürece devam etmek en mantıklı, madem Dr kontrolündesin her türlü olasılık göz önünde tutulsun.
Geçmiş olsun canım..biz çekmiyoruz 3 gün giden yüksek ateşten sonra program kendisi çekiyo canım o çizgi olan gün ovulasyon günü oluyor
Tamam canm tesekkurler :)biz çekmiyoruz 3 gün giden yüksek ateşten sonra program kendisi çekiyo canım o çizgi olan gün ovulasyon günü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?