kan sonucun cıkmadımı canım ? gözün aydın tekrarCanım bu sabah tekrar test yaptım. İkinci çizgi daha belirgin çıktı
kendine bir ugrası bulursan ancak kafandan gıder bır yogunluk lazım gecıcıde olsaiiz cnm benim kiyamam insallah bulantilarin artik biter. ben ates ölcmuyorum hatta kk ye de az giriyorum unutmaya calisiyorum ama unutmak mümkün değil:)))
inşallah yarından sonra fırlar ateşinevet bu ara sabt takılıo kendisi akşamda ölçmesem derece bozukdu dicem
normal calısma saatının zaten 8 saat olması gerekıyor. biz ne zaman ınsanca yasama sevıyesınde olacagız acaba bilmiyorum ki . bir hamıle ıcın 7.5 saat cok fazla çokkkBuldum ben de yönetmeliği canım günde 7.5 saatten fazla çalistırilamaz diyo
adetten öncesi için çok iyi bir değer . bekle 2 gun gecınce tekrar bak canım. 3 kere baktırsan artısa yeterlı oluyor.Kızlar kan belli olmuş 48,67. Nasıl sizce yarın adet gunun
Ateş'i etkiler ama daha adetin başı ilerleyen Günler'de düşüşe geçerbende onu sorcaktım size grip oldum çok fena boğazım burnum tıkalı sabah derecem yüksek ateş diye uyarı verdi.klomende kullanıyorum bu ay grip etkilermi ki vücudumdaki etkisini.
Sistem kendisi çekiyorAtes olcme tablosunda o kirmizi cizgiyi nasil cekiyoruz + seklinde yukardan asagiya sagdan sola ?
hayırlısıyla gelsin. annesını yormadan sağsalim inşallahYani normal sayiyolar ilk dogum 40a kadar donmezse sezeryan olucak sanirim normalde bu haftalarda donemsi gerekiyodu ama iste benim kizin gelesi yok nazlaniyo zati gec geldo oraya cikasi yokk
Önemli olan yeterli artışı göstermesiKan sonucum cıktı kızlar 48,76 nasıl sizce adete 2 gun kala
allah kolaylık versin Leyloş ya bır türlü kafan rahat etmedi ya... inşallah bitti sıkıntılarınSorma canım ya..10 tüp kan alındı inşallah sonuç temiz gelir. Bugün valla çok para harcadık. Eşimde omuzdan emara girdi. Röntgen emg herşey yapıldı. Omuzda ödem ve kas yırtılması çıktı. Ameliyat dedi. İlaç falan verdi.. Inşallah iyileşir..
Evet sonu güzel olsun inşallah. Tahlil yaptık vitamin içinde D vitamini eksikliği çıktı. Devit ampul verdi.15 gün de bir tane kır iç dedi. Kan hapı yazdı. Inşallah iyi olur da Rabbim yüzümüze bakar.
Geçmiş olsun canım..
Kesinlikle fazla canım benim işim masabasi daha zorluk çeken vardır illa ki ama ben bilr artık öğleden sonra çıkışa doğru heryerimin ağrıdığını hissediyorum zaten su sıra belden asagim ağrıyor gece kırk kere uyanıyorum uykular bölük porcuk önceden bulantiydi şimdi ağrı yerini aldınormal calısma saatının zaten 8 saat olması gerekıyor. biz ne zaman ınsanca yasama sevıyesınde olacagız acaba bilmiyorum ki . bir hamıle ıcın 7.5 saat cok fazla çokkk
saol abla sizinde sonuçlar temiz çıkar kafabız rahatlar inşallahSorma canım ya..10 tüp kan alındı inşallah sonuç temiz gelir. Bugün valla çok para harcadık. Eşimde omuzdan emara girdi. Röntgen emg herşey yapıldı. Omuzda ödem ve kas yırtılması çıktı. Ameliyat dedi. İlaç falan verdi.. Inşallah iyileşir..
Evet sonu güzel olsun inşallah. Tahlil yaptık vitamin içinde D vitamini eksikliği çıktı. Devit ampul verdi.15 gün de bir tane kır iç dedi. Kan hapı yazdı. Inşallah iyi olur da Rabbim yüzümüze bakar.
Geçmiş olsun canım..
Evet cnm 45 saatten fazla çalışıyorum ve özelde çalışıyorum.soylesem sorun eder miki patronum bilmiyorumHayir canim sigortali calisan tum bayanlarin hakki bu.biraz mevzuat bilen yonetici uyguluyor cunku cezasi cok agir.sen ozeldemi calisiyorsun sanada olur haftalik 45 saati geciyorsa suren erken cikabiliyorsun simdiden.
Canım bence işinle ilgili sorun olacaksa doktorun çok anlayışlı belli ki ona durumu anlatıp yorulduğunu anladığında bi haftalık rapor iste dinlen benim bi arkadaşın da doktoru soruyormuş biraz dinlendireyim mi seni diye bikaç defa bi haftalık raporlar aldı o da iyi gelmişti şimdi doğum iznine ayrılacakEvet cnm 45 saatten fazla çalışıyorum ve özelde çalışıyorum.soylesem sorun eder miki patronum bilmiyorum
teşekkür ederim halen ateşim var bakalım yarına düşecekmiAteş'i etkiler ama daha adetin başı ilerleyen Günler'de düşüşe geçer
Amin canım inşallah ya.. Her seferinde bişey çıkıyor. Hayırlısı bakalım..allah kolaylık versin Leyloş ya bır türlü kafan rahat etmedi ya... inşallah bitti sıkıntıların
Amin canım inşallah sağolasın kuzumsaol abla sizinde sonuçlar temiz çıkar kafabız rahatlar inşallah
Sorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?Canım bence işinle ilgili sorun olacaksa doktorun çok anlayışlı belli ki ona durumu anlatıp yorulduğunu anladığında bi haftalık rapor iste dinlen benim bi arkadaşın da doktoru soruyormuş biraz dinlendireyim mi seni diye bikaç defa bi haftalık raporlar aldı o da iyi gelmişti şimdi doğum iznine ayrılacak
Amin insaAllah kuzummmm benimhayırlısıyla gelsin. annesını yormadan sağsalim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?