Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buldum ben de yönetmeliği canım günde 7.5 saatten fazla çalistırilamaz diyo
normal calısma saatının zaten 8 saat olması gerekıyor. biz ne zaman ınsanca yasama sevıyesınde olacagız acaba bilmiyorum ki . bir hamıle ıcın 7.5 saat cok fazla çokkk

bende onu sorcaktım size grip oldum çok fena boğazım burnum tıkalı sabah derecem yüksek ateş diye uyarı verdi.klomende kullanıyorum bu ay grip etkilermi ki vücudumdaki etkisini.
Ateş'i etkiler ama daha adetin başı ilerleyen Günler'de düşüşe geçer

allah kolaylık versin Leyloş ya bır türlü kafan rahat etmedi ya... inşallah bitti sıkıntıların

normal calısma saatının zaten 8 saat olması gerekıyor. biz ne zaman ınsanca yasama sevıyesınde olacagız acaba bilmiyorum ki . bir hamıle ıcın 7.5 saat cok fazla çokkk
Kesinlikle fazla canım benim işim masabasi daha zorluk çeken vardır illa ki ama ben bilr artık öğleden sonra çıkışa doğru heryerimin ağrıdığını hissediyorum zaten su sıra belden asagim ağrıyor gece kırk kere uyanıyorum uykular bölük porcuk önceden bulantiydi şimdi ağrı yerini aldı

Reactions: iiz
saol abla sizinde sonuçlar temiz çıkar kafabız rahatlar inşallah

Bugün ki testim yarın kesin pozitif olur bu of inşallah yarın akşama eşim gelebilir yaa Dün çok silikti bugün böyle oldu düne göre 3 4 günü bulur diyordum koyulaşması ama bugün şaşırttı

Eklentiler

• image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 56
Hayir canim sigortali calisan tum bayanlarin hakki bu.biraz mevzuat bilen yonetici uyguluyor cunku cezasi cok agir.sen ozeldemi calisiyorsun sanada olur haftalik 45 saati geciyorsa suren erken cikabiliyorsun simdiden.
Evet cnm 45 saatten fazla çalışıyorum ve özelde çalışıyorum.soylesem sorun eder miki patronum bilmiyorum

Evet cnm 45 saatten fazla çalışıyorum ve özelde çalışıyorum.soylesem sorun eder miki patronum bilmiyorum
Canım bence işinle ilgili sorun olacaksa doktorun çok anlayışlı belli ki ona durumu anlatıp yorulduğunu anladığında bi haftalık rapor iste dinlen benim bi arkadaşın da doktoru soruyormuş biraz dinlendireyim mi seni diye bikaç defa bi haftalık raporlar aldı o da iyi gelmişti şimdi doğum iznine ayrılacak

Sorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…