Canım yiyemiyosan suyunu sık tek seferde içmeye çalış ben başlarda süt içtim ceviz yedim bulantı başladı hiç faydalı bişey yiyemedim meyve suyu sıkıp içmeye çalıştım sadece aradaSorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?
Canım avakado salatası çok güzel oluyor. Biraz soğan , sevdiğin yesillikkerden ve avakadoyuda kare kare dilimle. Az zeytinyağı limon tuz sumak ve sevdiğin başka baharatlarda ekleyerek karıştır. Çok lezzetli oluyor ben hep böyle yiyorum. Rahim için çok sağlıklı bir meyve avakado. Birde muzla robatta çekip birazda balla tatlandirip puding gibi yapılıyor. Avakadonun tadı nötr olduğu için neyle kombine yapsan ona gidiyorSorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?
Çok sağol cnm hepsinden deniycem.Canım avakado salatası çok güzel oluyor. Biraz soğan , sevdiğin yesillikkerden ve avakadoyuda kare kare dilimle. Az zeytinyağı limon tuz sumak ve sevdiğin başka baharatlarda ekleyerek karıştır. Çok lezzetli oluyor ben hep böyle yiyorum. Rahim için çok sağlıklı bir meyve avakado. Birde muzla robatta çekip birazda balla tatlandirip puding gibi yapılıyor. Avakadonun tadı nötr olduğu için neyle kombine yapsan ona gidiyor
Ff kendi cekiyor canim:)Ates olcme tablosunda o kirmizi cizgiyi nasil cekiyoruz + seklinde yukardan asagiya sagdan sola ?
Aaa bende de artık kararmış iki avokadolu var. Elim varmadı hala. Yarın bu tariflerden birini yiyeyimCanım avakado salatası çok güzel oluyor. Biraz soğan , sevdiğin yesillikkerden ve avakadoyuda kare kare dilimle. Az zeytinyağı limon tuz sumak ve sevdiğin başka baharatlarda ekleyerek karıştır. Çok lezzetli oluyor ben hep böyle yiyorum. Rahim için çok sağlıklı bir meyve avakado. Birde muzla robatta çekip birazda balla tatlandirip puding gibi yapılıyor. Avakadonun tadı nötr olduğu için neyle kombine yapsan ona gidiyor
Bugün ki testim yarın kesin pozitif olur bu of inşallah yarın akşama eşim gelebilir yaaDün çok silikti bugün böyle oldu düne göre 3 4 günü bulur diyordum koyulaşması ama bugün şaşırttı
Evet canim buydu galiba adi smear ayri bu ayri bakiliyormus banada kendi saglik ocagimdan msj geldi tarama gunleri bedava diyeBende verdim perşembe günü özelde sormayı unutmuşum hpv de bakıyor musunuz diye ama bakılmıştır herhalde ya 35 lira verdim indirimli hali ile.
Leylacim gelmis gecmis olsun canim temiz cikmasina sevindim insallah bebisin pesine gelicek..Bugün kontrole geldim. Polip sonucu temiz gelmiş çok şükür.. Pıhtılaşma testi için 10 tüp kan aldılar benden. Bir tüpte eşimden alındı. @ShinSeGi canım senin söylediğin vitamin testleri söyledim doktora. Onuda yapalım dedi. B12 d vitamin folikasit falan. Sonuçlar öğlen çıkacak. Pıhtılaşma testi istanbula gidiyormuş. 2 hafta içinde geliyor dediler. 3.000 tl bayıldık hastaneye. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah.
Ay tatlim benim firsat bulursan ogle aralari ayaklarini kaldir sandalyeye cok iyi geliyor.bak bendeki odemin bir sebebide masa basi calismakmis surekli sarkik ayaklar dikkat et canimKesinlikle fazla canım benim işim masabasi daha zorluk çeken vardır illa ki ama ben bilr artık öğleden sonra çıkışa doğru heryerimin ağrıdığını hissediyorum zaten su sıra belden asagim ağrıyor gece kırk kere uyanıyorum uykular bölük porcuk önceden bulantiydi şimdi ağrı yerini aldı
Valla bizim sirkettede bir hamile arkadas netten bulmus ciktisini alip goturmus yaziyi ona vermemisler ama daha sonra kim sikayet ettiyse artik veriyorlar..Evet cnm 45 saatten fazla çalışıyorum ve özelde çalışıyorum.soylesem sorun eder miki patronum bilmiyorum
Evet canim buydu galiba adi smear ayri bu ayri bakiliyormus banada kendi saglik ocagimdan msj geldi tarama gunleri bedava diye
Avakadoyu salataya koyuyorlardi galiba acimsi dimi tadi oyle hatirladim :)Sorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?
Canim belli olmaz dur bakalim. Yarin yine yaparsin catlayana kadar eşin gelir insallahBugün ki testim yarın kesin pozitif olur bu of inşallah yarın akşama eşim gelebilir yaaDün çok silikti bugün böyle oldu düne göre 3 4 günü bulur diyordum koyulaşması ama bugün şaşırttı
:)) kuzum seninde az kalmis cati muayenesi diyince rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..masallahBende sağlık ocağında sordum ebeye senden almayalım şimdi sen çatı muayenesinde işte doktordan ikisi aynı anda olmuş olur dedi. Aklımda idi hpv sormak unuttum o gün inşaallah bakmıştır.
Sorma canım ya..10 tüp kan alındı inşallah sonuç temiz gelir. Bugün valla çok para harcadık. Eşimde omuzdan emara girdi. Röntgen emg herşey yapıldı. Omuzda ödem ve kas yırtılması çıktı. Ameliyat dedi. İlaç falan verdi.. Inşallah iyileşir..
Evet sonu güzel olsun inşallah. Tahlil yaptık vitamin içinde D vitamini eksikliği çıktı. Devit ampul verdi.15 gün de bir tane kır iç dedi. Kan hapı yazdı. Inşallah iyi olur da Rabbim yüzümüze bakar.
Geçmiş olsun canım..
Masamın altındaki çöpe kaldırıyorum sürekli ayaklarımı iyi geliyo o bile :) soguklardan da kaynaklı sanırım sürekli ağrı tabi hareketsiz kalmak da tuzu biberiAy tatlim benim firsat bulursan ogle aralari ayaklarini kaldir sandalyeye cok iyi geliyor.bak bendeki odemin bir sebebide masa basi calismakmis surekli sarkik ayaklar dikkat et canim
Akşam test yaptım sabah 26.82 gibi bişey çıkmıştı değer canımelmol canim sana bişey sorcaktim idrar testin pozitif çıktığında beta hcg kac cikmisti birde testin fotosu varsa atabilirmisin
Evet cnm acımsı.progesteronu yükseltsin diye aldık inş faydası.olur.Avakadoyu salataya koyuyorlardi galiba acimsi dimi tadi oyle hatirladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?