Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?
Canım yiyemiyosan suyunu sık tek seferde içmeye çalış ben başlarda süt içtim ceviz yedim bulantı başladı hiç faydalı bişey yiyemedim meyve suyu sıkıp içmeye çalıştım sadece arada

Sorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?
Canım avakado salatası çok güzel oluyor. Biraz soğan , sevdiğin yesillikkerden ve avakadoyuda kare kare dilimle. Az zeytinyağı limon tuz sumak ve sevdiğin başka baharatlarda ekleyerek karıştır. Çok lezzetli oluyor ben hep böyle yiyorum. Rahim için çok sağlıklı bir meyve avakado. Birde muzla robatta çekip birazda balla tatlandirip puding gibi yapılıyor. Avakadonun tadı nötr olduğu için neyle kombine yapsan ona gidiyor

Çok sağol cnm hepsinden deniycem.

@Tugbanusta canım tablon cok guzel ilerlemiş.. bence bu ay yeşillenecek sonu.. icime öyle doğdu tablonu gorunce.. merdiven gibi yukselen atesler beni hep umutlandırır... haftaya belli olur

Aaa bende de artık kararmış iki avokadolu var. Elim varmadı hala. Yarın bu tariflerden birini yiyeyim

Bugün ki testim yarın kesin pozitif olur bu of inşallah yarın akşama eşim gelebilir yaa Dün çok silikti bugün böyle oldu düne göre 3 4 günü bulur diyordum koyulaşması ama bugün şaşırttı

Sen benim kendini negatif sanan pozitif testimi gördün mü? Bu kadar bile koyu değildi, bir gün sonra açıldı ve o akşamı değerlendiremedik. Ertesi gün ateş fırladı gitti

Maşallah diyorum ve ahhh keşke benim de böyle kafa karıştırmadan olaydı diyorum.

Bende verdim perşembe günü özelde sormayı unutmuşum hpv de bakıyor musunuz diye ama bakılmıştır herhalde ya 35 lira verdim indirimli hali ile.
Evet canim buydu galiba adi smear ayri bu ayri bakiliyormus banada kendi saglik ocagimdan msj geldi tarama gunleri bedava diye

Leylacim gelmis gecmis olsun canim temiz cikmasina sevindim insallah bebisin pesine gelicek..
Kizinada acil sifalar kizlarin dedikleri gibi kara turp bal banada cok iyi gelirdi..

Ay tatlim benim firsat bulursan ogle aralari ayaklarini kaldir sandalyeye cok iyi geliyor.bak bendeki odemin bir sebebide masa basi calismakmis surekli sarkik ayaklar dikkat et canim

Evet cnm 45 saatten fazla çalışıyorum ve özelde çalışıyorum.soylesem sorun eder miki patronum bilmiyorum
Valla bizim sirkettede bir hamile arkadas netten bulmus ciktisini alip goturmus yaziyi ona vermemisler ama daha sonra kim sikayet ettiyse artik veriyorlar..
Sansini dene bu hak bizim 30dk olsa bile oyle bir farkediyorki iyi geliyor

Bende sağlık ocağında sordum ebeye senden almayalım şimdi sen çatı muayenesinde işte doktordan ikisi aynı anda olmuş olur dedi. Aklımda idi hpv sormak unuttum o gün inşaallah bakmıştır.
Evet canim buydu galiba adi smear ayri bu ayri bakiliyormus banada kendi saglik ocagimdan msj geldi tarama gunleri bedava diye

Avakadoyu salataya koyuyorlardi galiba acimsi dimi tadi oyle hatirladim :)

Bugün ki testim yarın kesin pozitif olur bu of inşallah yarın akşama eşim gelebilir yaa Dün çok silikti bugün böyle oldu düne göre 3 4 günü bulur diyordum koyulaşması ama bugün şaşırttı
Canim belli olmaz dur bakalim. Yarin yine yaparsin catlayana kadar eşin gelir insallah

Bende sağlık ocağında sordum ebeye senden almayalım şimdi sen çatı muayenesinde işte doktordan ikisi aynı anda olmuş olur dedi. Aklımda idi hpv sormak unuttum o gün inşaallah bakmıştır.
:)) kuzum seninde az kalmis cati muayenesi diyince rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..masallah

Eşine de sana da geçmiş olsun ablacım. Insallah bebegine vesile olsun.

elmol canim sana bişey sorcaktim idrar testin pozitif çıktığında beta hcg kac cikmisti birde testin fotosu varsa atabilirmisin

Ay tatlim benim firsat bulursan ogle aralari ayaklarini kaldir sandalyeye cok iyi geliyor.bak bendeki odemin bir sebebide masa basi calismakmis surekli sarkik ayaklar dikkat et canim
Masamın altındaki çöpe kaldırıyorum sürekli ayaklarımı iyi geliyo o bile :) soguklardan da kaynaklı sanırım sürekli ağrı tabi hareketsiz kalmak da tuzu biberi

elmol canim sana bişey sorcaktim idrar testin pozitif çıktığında beta hcg kac cikmisti birde testin fotosu varsa atabilirmisin
Akşam test yaptım sabah 26.82 gibi bişey çıkmıştı değer canım

Eklentiler

• IMAG1092_1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…