Evet cnm aynen çok iyi gelir.Valla bizim sirkettede bir hamile arkadas netten bulmus ciktisini alip goturmus yaziyi ona vermemisler ama daha sonra kim sikayet ettiyse artik veriyorlar..
Sansini dene bu hak bizim 30dk olsa bile oyle bir farkediyorki iyi geliyor
karın ağrıları başladı daha dpo 9 yine mi erkenden gelcek yaa püff
kokusuz krem akıntı bende de var enfeksiyon çıktı malum ama koku fln yok anlamadm ağrılar adet ağrısı ayak sesleri geldi gibi :)benimde tüm belirtiler bu sabah itibariyle gitti.. alta vuran bi sancı bide akıntı devam ediyo :/
kokusuz krem akıntı bende de var enfeksiyon çıktı malum ama koku fln yok anlamadm ağrılar adet ağrısı ayak sesleri geldi gibi :)
Sağol canım Allah razı olsun gülüm. Amin inşallah canım benim. Çocuk ilacı görünce kaçıyor artık öyle bıktıki mana bulmuyorum çocuğa artık...Leylacim gelmis gecmis olsun canim temiz cikmasina sevindim insallah bebisin pesine gelicek..
Kizinada acil sifalar kizlarin dedikleri gibi kara turp bal banada cok iyi gelirdi..
Sağol pınarcım. Amin gülüm Allah razı olsun kuzum..Eşine de sana da geçmiş olsun ablacım. Insallah bebegine vesile olsun.
İnş canım cok tesekkürler benimde içimde degişik bir his var haftaya belli olack dua et bizlere hamilelerin dualrı kabul olur derlerTgbptn canım tablon cok guzel ilerlemiş.. bence bu ay yeşillenecek sonu.. icime öyle doğdu tablonu gorunce.. merdiven gibi yukselen atesler beni hep umutlandırır... haftaya belli olur
Ben hep çok mesafeliydim avakadoya karşı. En son rahme çok iyi geldiğini öğrendiğimde başladım. Şimdi çok seviyorum. Et yemeklerinin filan yanında harika oluyor:) çok pahalı karartmadan tüketmek lazım:)Aaa bende de artık kararmış iki avokadolu var. Elim varmadı hala. Yarın bu tariflerden birini yiyeyim
Leyla kızının rahatsızlığı ne tam anlamadim kacirmisimSağol canım Allah razı olsun gülüm. Amin inşallah canım benim. Çocuk ilacı görünce kaçıyor artık öyle bıktıki mana bulmuyorum çocuğa artık...
Sağol pınarcım. Amin gülüm Allah razı olsun kuzum..
Sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah kızlar...
Ederim canim takibimdesin :)İnş canım cok tesekkürler benimde içimde degişik bir his var haftaya belli olack dua et bizlere hamilelerin dualrı kabul olur derler
fitil verdi bi zaten 7 adet var geceleri birer tane ama başlamıcam şimdi ztn adete 3 4 gün kaldı ilaçlar bitmez adet bitiminde başlarım artıkben kuru yaşamıyorum zaten de bu akıntı biraz farklı. her dr a gittiğimde akıntı yüzünden hemen smear istiyo ama bişey çıkmıyo.. beraberliğin ilk zamanlarında yaşadım mantar sorununu oda genelde oluyomuş zaten. geçmiş olsun canım kullanabilecek misin peki ilaçlarını?
Ablacim cok gecmis olsun gercekten rabbim bebisinize vesile kilsin bu harcamalari inan dua edicem listenin baslarindasin ablam dogumda size cokkk dua edicemmm her cektigim sanci ve sikintida size dua ediyorum sizede nasio etsin rabbim diye vede size daha hayirlisini daha kolayni nnasio etsin diye bende ufaktan sancilar var kasiklarda suan 38 donduk herbirinde bambaska dua ediyorum sizler icin allahim yardimcimiz olsun sizde bana dua edin son zamanalrim ve zor zamanlarim kendi ailem yok olmicaklar yanimda konusmuyoruz esimin aikesi var zaten ne gorduysem ne varsa onlarda var haklarini yemem asla ama kendimi tek hissediyorumSağol canım Allah razı olsun gülüm. Amin inşallah canım benim. Çocuk ilacı görünce kaçıyor artık öyle bıktıki mana bulmuyorum çocuğa artık...
Sağol pınarcım. Amin gülüm Allah razı olsun kuzum..
Sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah kızlar...
Saolasın canımEderim canim takibimdesin :)
Sağol canım. Kızım grip oldu ama sanki bronşit gibi olmuş. İğne ilaç kaç gündür uğraşıyoruz.şimdi daha iyi şükürler olsun. Bu pıhtılaşma testi çok kafama takılıyordu.ne edeyim herşeyi yaptım gerisi artık Rabbimin elinde. Dün doktor ultrasonda muayene ederken biraz sohbet ettik. Polipler düşük nedenide olabilir dedi. En azından temizlendi. Önümüz açık dedi. Amh degerin canavar benim hemşireminki bu kadar yüksek değildir diye espri yaptı. Gülüştük odada. Bu doktora güveniyorum inşallah Rabbimin de izniyle bu iş olacak diye düşünüyorum..Leyla kızının rahatsızlığı ne tam anlamadim kacirmisimgaliba. Çok geçmiş olsun. Tez elden şifa bula inşallah. Polipleriinde temiz çıkmasına çok sevindim. İnslakah en kısa zamanda gebe kalmama vesile olsun. Şimdi kafan daha rahat olmuştur insallah. Tez elden bebeğe vesile ola :)
Ah canım benim sağolasın ablacımAblacim cok gecmis olsun gercekten rabbim bebisinize vesile kilsin bu harcamalari inan dua edicem listenin baslarindasin ablam dogumda size cokkk dua edicemmm her cektigim sanci ve sikintida size dua ediyorum sizede nasio etsin rabbim diye vede size daha hayirlisini daha kolayni nnasio etsin diye bende ufaktan sancilar var kasiklarda suan 38 donduk herbirinde bambaska dua ediyorum sizler icin allahim yardimcimiz olsun sizde bana dua edin son zamanalrim ve zor zamanlarim kendi ailem yok olmicaklar yanimda konusmuyoruz esimin aikesi var zaten ne gorduysem ne varsa onlarda var haklarini yemem asla ama kendimi tek hissediyorum
Kiyamam sana tek hissetme cnm, bizler variz, eşinin ailesi var, sağlıcakla kucağına alicaksin inş rabbimizin izniyle.son ayların bebeği de kendini de uzme.Ablacim cok gecmis olsun gercekten rabbim bebisinize vesile kilsin bu harcamalari inan dua edicem listenin baslarindasin ablam dogumda size cokkk dua edicemmm her cektigim sanci ve sikintida size dua ediyorum sizede nasio etsin rabbim diye vede size daha hayirlisini daha kolayni nnasio etsin diye bende ufaktan sancilar var kasiklarda suan 38 donduk herbirinde bambaska dua ediyorum sizler icin allahim yardimcimiz olsun sizde bana dua edin son zamanalrim ve zor zamanlarim kendi ailem yok olmicaklar yanimda konusmuyoruz esimin aikesi var zaten ne gorduysem ne varsa onlarda var haklarini yemem asla ama kendimi tek hissediyorum
Canım onu bilmiyorum ama çabuk sonuç veriyor istersen birkaç gün denebenım gece gunduz asla bıtmeyen geniz akıntım var. 4 yıldır böyle. doktor yok bır şey bu normal dıyor ama nefes alamıyorum bazen . geniz akıntısına da ıyı gelirmi ki ! hamilleikte daha zorlamaya başladı
ShinSeGi de bu sorunu vardı
Ben dün gece içmedim progestan ı. Çok midem bulanıyordu içemedim daha doğrusu. Zaten progestan da mide bulantısını artırıyormuş, eğer bugün midem rahat ederse içmeyeceğim bir daha. Çünkü dr bırakabilirsin demişti ilacı ama ben içmeye devam ediyordum. Gün boyu orta şiddetli mide bulantısından doğru düzgün benlenmedim kaç gündür.Valla 100 mg olandan aldim bende dün başladım canim ates zaten geri yukseldi ama ben de sali yine sorarim doktora.
doğum kontrol hapi kullandigin icin ates düzensiz gidiyor da ondanShinSeGi ff çizgiyi çekmiyor benim ya..
Maşallah canım değerin gayet normalKızlar kan belli olmuş 48,67. Nasıl sizce yarın adet gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?