- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
Canım kalp atışlarını duyma zamanım geldi ama şubat tatili için annemlerin yanına geldim dr a gidemiyorum. Burada bir dr a gitsem, İstanbul'da ki dr a gitmem gerekecek o zaman da her hafta ultrason a girmiş olacağım.Bence kalp atışına kadar kullan.
Sana da hayırlı ve tek avazda bir Doğum dilerim.
Gözün aydın. Birer gün ara ile aynı yere aynı saatlerde kan testini tekrarla. İnşallah kat kat artar.
Amin inşallah güzel sonuçlar alırsınızBugün kontrole geldim. Polip sonucu temiz gelmiş çok şükür.. Pıhtılaşma testi için 10 tüp kan aldılar benden. Bir tüpte eşimden alındı. @ShinSeGi canım senin söylediğin vitamin testleri söyledim doktora. Onuda yapalım dedi. B12 d vitamin folikasit falan. Sonuçlar öğlen çıkacak. Pıhtılaşma testi istanbula gidiyormuş. 2 hafta içinde geliyor dediler. 3.000 tl bayıldık hastaneye. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin inşallah.
Canım avokado öyle armut gibi elma gibi yenilmiyor tadı çok acı. Salatalara falan katabilirsin limonlayarak, internetten bak çeşitli tariflereSorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?
Canim 2 gündür kullanıyorum ama ben de sersemlik dışında bir etki olmadi. Bakalim saliya kadar kullanayim. Doktor ne diycek?Ben dün gece içmedim progestan ı. Çok midem bulanıyordu içemedim daha doğrusu. Zaten progestan da mide bulantısını artırıyormuş, eğer bugün midem rahat ederse içmeyeceğim bir daha. Çünkü dr bırakabilirsin demişti ilacı ama ben içmeye devam ediyordum. Gün boyu orta şiddetli mide bulantısından doğru düzgün benlenmedim kaç gündür.
Bende de bi bas donmesi oluyo yarim saat kadar ama geciyor sonra.. ben de bebisimi gormek istiyorum yaa iki hafta sonra kontrole gel dedi 10 haftalik olacagiz.. sonra 3 hafta sonra bir daha gel cinsiyetini ogrenelim dediCanim 2 gündür kullanıyorum ama ben de sersemlik dışında bir etki olmadi. Bakalim saliya kadar kullanayim. Doktor ne diycek?
saol güzel duan için canım zorlanıyo valla 2 kemo gördü bu hafta dinlenmedeydi bu aralıkta akyuvarları çoğaltıcı ilikleri çalıştırıcı bi iğne verdiler o mahvetti onu bütün kemiklerimi kırıyolar diyo 5 gündür hergün acildeydik serum serum hiç bişey yemiyodu midem bulanıyo diye kullabılan ağrı kesiciler narkotik sınıfa yükseldiCanimzafrina89 baban nasil oldu? Tedavi yine cok zorluyor mu? Bizim hastamiz o sure zarfinda hep hastanede yatti bunyesi hassaslastigi icin... Rabbim böyle acılarla kimseyi sınamasın inşAllah babacığına sabrını versin.. versin ki dayanma gucu olsun atlatsin bu hastalığı.. Rabbim şafi isminle bütün hastalarla beraber senin babana da şifa üflesin inşAllah!!
Seni bu ara da çok keyifsiz görüyorum... enfeksiyonu bi geçiremedin.. Neslihan arkadasimizda vardi herhalde... kanaman nasil oldu? Smear de enfeksiyon harici bir sey yok demissin, bi de rahim filmi cektir istersen her sey kesin sonuclaniyormus ya.. ama muhtemelen smearde de herhangibi bi sey çıkmadıysa muhtemelen aşırı stressten oluyo kuzum.. benim annemde de uzgun ve stressli oldugunda duzensiz lekelenmeler oluyordu.. bir de kan degerlerine baktır...
Aminnn ablacumm aminnnnnnn insaAllah herseyin hayirlisi allahtanSağol canım. Kızım grip oldu ama sanki bronşit gibi olmuş. İğne ilaç kaç gündür uğraşıyoruz.şimdi daha iyi şükürler olsun. Bu pıhtılaşma testi çok kafama takılıyordu.ne edeyim herşeyi yaptım gerisi artık Rabbimin elinde. Dün doktor ultrasonda muayene ederken biraz sohbet ettik. Polipler düşük nedenide olabilir dedi. En azından temizlendi. Önümüz açık dedi. Amh degerin canavar benim hemşireminki bu kadar yüksek değildir diye espri yaptı. Gülüştük odada. Bu doktora güveniyorum inşallah Rabbimin de izniyle bu iş olacak diye düşünüyorum..
Ah canım benim sağolasın ablacım
Duaların için Allah razı olsun kuzum. Bende daima sana duacıyım gülüm. Kendini üzme lütfen. Inşallah bebiş doğunca annenlerle aran düzelir. Zor bir durum ama elden gelen bişey yok canım. Inşallah bir avazda doğum yapasın gülüm...
Yok ya uzmemeye calisiyom krndimi cok zor ama rabbim buyuk herseyin hayirlisiKiyamam sana tek hissetme cnm, bizler variz, eşinin ailesi var, sağlıcakla kucağına alicaksin inş rabbimizin izniyle.son ayların bebeği de kendini de uzme.
Aaaa ben karartılacak sandımmmm :/ yenmez mi artık?Ben hep çok mesafeliydim avakadoya karşı. En son rahme çok iyi geldiğini öğrendiğimde başladım. Şimdi çok seviyorum. Et yemeklerinin filan yanında harika oluyor:) çok pahalı karartmadan tüketmek lazım:)
Geçen Başka bi topikte adete 5 gün kala bi arkadaş yapmıştı pozitif gördü meraktan bende yaptım o gün negatif çıktı. Dün yaptım pozitif çıktı bugün de teyit etmek için yaptım 11 de yine pozitif çıktı bende anlamadım. Böyle erken ogrenenler varmış Doğru mu?
Evet, bizim topikte de kızlar yapmıştı :)
Hemen bir hcg testi yaaaaaaapppppppppp
Emin olalım.
Yok o zaman yapma. Zaten iki yol bar: biri benim gibi inatla adet beklemek diğeri test yapıp yapıp beklemekBugün daha 12. Gün çıkar mı hem atesimde düştü iki gündür.. Şimdi negatif çıkar moralim bozulur yaa
Yok o zaman yapma. Zaten iki yol bar: biri benim gibi inatla adet beklemek diğeri test yapıp yapıp beklemek
Eğer beklemek seni daha konforlu hissettirecekse yapma test. Ne yazık ki bu işler bazen çok zurna zaman alıyor. Erkenden yıpranmamak lazım.
Hamile oldun bizi unuttun elif hanım.. Herkese herşeyi yazıyorsun ama bize bişey yok. Uçağa binip seyahate çıkacan zaman hayırlı yolculuklar yazdım ona bile dönmemişsin. Bişey demiyorum. Gerçekten çok üzüldüm çokkkkk..Canimzafrina89 baban nasil oldu? Tedavi yine cok zorluyor mu? Bizim hastamiz o sure zarfinda hep hastanede yatti bunyesi hassaslastigi icin... Rabbim böyle acılarla kimseyi sınamasın inşAllah babacığına sabrını versin.. versin ki dayanma gucu olsun atlatsin bu hastalığı.. Rabbim şafi isminle bütün hastalarla beraber senin babana da şifa üflesin inşAllah!!
Seni bu ara da çok keyifsiz görüyorum... enfeksiyonu bi geçiremedin.. Neslihan arkadasimizda vardi herhalde... kanaman nasil oldu? Smear de enfeksiyon harici bir sey yok demissin, bi de rahim filmi cektir istersen her sey kesin sonuclaniyormus ya.. ama muhtemelen smearde de herhangibi bi sey çıkmadıysa muhtemelen aşırı stressten oluyo kuzum.. benim annemde de uzgun ve stressli oldugunda duzensiz lekelenmeler oluyordu.. bir de kan degerlerine baktır...
Bence de bekle...Gece şeytan bi dürttü de sabah ateşi görünce yapmadım valla korkumdan :) En azından şu geri sayım bi başlasın diye düşünüyorum.. Hiç bi belirti de yok göğüslerim dikişlerim falanda eski haline geldi hiç bişey kalmadı.
Aldığında çok sertse bekliyorsun. Yumuşuyor biraz. Sert olunca tadı szaten berbat. Böyle yumusayinca güz oluyor. Çok kararir yani çok aşırı yumusarsada içten çürümeye başlıyor. Sen hiç içini açtın mi? Yumuşaklığı nasıl?Aaaa ben karartılacak sandımmmm :/ yenmez mi artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?