Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence kalp atışına kadar kullan.

Sana da hayırlı ve tek avazda bir Doğum dilerim.

Gözün aydın. Birer gün ara ile aynı yere aynı saatlerde kan testini tekrarla. İnşallah kat kat artar.
Canım kalp atışlarını duyma zamanım geldi ama şubat tatili için annemlerin yanına geldim dr a gidemiyorum. Burada bir dr a gitsem, İstanbul'da ki dr a gitmem gerekecek o zaman da her hafta ultrason a girmiş olacağım.

Amin inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Sorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?
Canım avokado öyle armut gibi elma gibi yenilmiyor tadı çok acı. Salatalara falan katabilirsin limonlayarak, internetten bak çeşitli tariflere

Canim 2 gündür kullanıyorum ama ben de sersemlik dışında bir etki olmadi. Bakalim saliya kadar kullanayim. Doktor ne diycek?

Canim 2 gündür kullanıyorum ama ben de sersemlik dışında bir etki olmadi. Bakalim saliya kadar kullanayim. Doktor ne diycek?
Bende de bi bas donmesi oluyo yarim saat kadar ama geciyor sonra.. ben de bebisimi gormek istiyorum yaa iki hafta sonra kontrole gel dedi 10 haftalik olacagiz.. sonra 3 hafta sonra bir daha gel cinsiyetini ogrenelim dedi bana kalsa her hafta gidecegim hafta haftaa ne kdr buyudugunu görmek icin.. poncikleeerrr.. internette bakiyorum elin ultrasonlarinaa aaa bu kdr oldu fln diye:))))

Canim zafrina89 baban nasil oldu? Tedavi yine cok zorluyor mu? Bizim hastamiz o sure zarfinda hep hastanede yatti bunyesi hassaslastigi icin... Rabbim böyle acılarla kimseyi sınamasın inşAllah babacığına sabrını versin.. versin ki dayanma gucu olsun atlatsin bu hastalığı.. Rabbim şafi isminle bütün hastalarla beraber senin babana da şifa üflesin inşAllah!!

Seni bu ara da çok keyifsiz görüyorum... enfeksiyonu bi geçiremedin.. Neslihan arkadasimizda vardi herhalde... kanaman nasil oldu? Smear de enfeksiyon harici bir sey yok demissin, bi de rahim filmi cektir istersen her sey kesin sonuclaniyormus ya.. ama muhtemelen smearde de herhangibi bi sey çıkmadıysa muhtemelen aşırı stressten oluyo kuzum.. benim annemde de uzgun ve stressli oldugunda duzensiz lekelenmeler oluyordu.. bir de kan degerlerine baktır...

saol güzel duan için canım zorlanıyo valla 2 kemo gördü bu hafta dinlenmedeydi bu aralıkta akyuvarları çoğaltıcı ilikleri çalıştırıcı bi iğne verdiler o mahvetti onu bütün kemiklerimi kırıyolar diyo 5 gündür hergün acildeydik serum serum hiç bişey yemiyodu midem bulanıyo diye kullabılan ağrı kesiciler narkotik sınıfa yükseldi dün biraz toparlamış yemek yemiş ağrısı da biraz kesilmiş en azından hastaneye gidilmedi bide çok aksi adam laf dinlemiyo annem desen onun başında kafayı yicek kaç aydır evden çıkmıo eve kimse girmesin mikrop kaparsan kurtulamazsn diyorum açık açık şehir dışından halam görmeye gelmiş bi görsün gittin akşam başka yerde yatsın diyorum yok onlarda yatıcakmış sinir ediyo bizi öyle yani daha 8e tamamlancak bakalım durumu ne olcak Rabbim tüm hastalarla birlikte şifa versin inşallah

bende smear de bişey çıkmamış bi fitil verdi doktor bu doktor bu kanamaları çözemicek kesin anlaşıldı bu adetle hsg çektirmek istiyorum nasipse bakalım ztn salıya bat gösteriyo kaç gündür ilişkide yok tabloya baksana heralde yine kanamam olcak diye psikolojik geriliyorum o da beni daha çok zorluyo araya bi hafta adet gircek sonra hsg bi ay moladayım bu gidişle adamında canına minnet nasıl erkekler böyle olabiliyo anlamıyorum bide öğrtmen kendisi bütün gün evde bi haftadır yorulmuyoda yani herşeyden okdr yoruldum ki babamdan evden işyerinden kendi sağlık problemlerimden bebek işinden böyle kendimi bi salsam bi daha toparlayamayacağım gibi zor duruyorum ayakta resmen

Aminnn ablacumm aminnnnnnn insaAllah herseyin hayirlisi allahtan

Aaaa ben karartılacak sandımmmm :/ yenmez mi artık?

cibi35 canım bu saattte ovu pozitifi de ne? Yoksa.....

Geçen Başka bi topikte adete 5 gün kala bi arkadaş yapmıştı pozitif gördü meraktan bende yaptım o gün negatif çıktı. Dün yaptım pozitif çıktı bugün de teyit etmek için yaptım 11 de yine pozitif çıktı bende anlamadım. Böyle erken ogrenenler varmış Doğru mu?

Evet, bizim topikte de kızlar yapmıştı :)
Hemen bir hcg testi yaaaaaaapppppppppp
Emin olalım.

Bugün daha 12. Gün çıkar mı hem atesimde düştü iki gündür.. Şimdi negatif çıkar moralim bozulur yaa
Yok o zaman yapma. Zaten iki yol bar: biri benim gibi inatla adet beklemek diğeri test yapıp yapıp beklemek

Eğer beklemek seni daha konforlu hissettirecekse yapma test. Ne yazık ki bu işler bazen çok zurna zaman alıyor. Erkenden yıpranmamak lazım.

Gece şeytan bi dürttü de sabah ateşi görünce yapmadım valla korkumdan :) En azından şu geri sayım bi başlasın diye düşünüyorum.. Hiç bi belirti de yok göğüslerim dikişlerim falanda eski haline geldi hiç bişey kalmadı.

Hamile oldun bizi unuttun elif hanım.. Herkese herşeyi yazıyorsun ama bize bişey yok. Uçağa binip seyahate çıkacan zaman hayırlı yolculuklar yazdım ona bile dönmemişsin. Bişey demiyorum. Gerçekten çok üzüldüm çokkkkk..

Aaaa ben karartılacak sandımmmm :/ yenmez mi artık?
Aldığında çok sertse bekliyorsun. Yumuşuyor biraz. Sert olunca tadı szaten berbat. Böyle yumusayinca güz oluyor. Çok kararir yani çok aşırı yumusarsada içten çürümeye başlıyor. Sen hiç içini açtın mi? Yumuşaklığı nasıl?

Test silikleşti Ateş düştü benim şimdi dün mü çatladı o Zaman yaa ben bu işten hiç bişey anlamadım çatlasa Ateş yükselmezmiydi

Eklentiler

• image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…