- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Daha h önce konuşmuştuk bi kaç kere benim doktorum demişti vesonda bazı arkadaşların tablolarıyla onaylamisti. Yumurtanın catlamasiyla ateş hemen yukselmeyebiliyor. Ateş progesteron hormonu çıkmaya başlayınca yükseliyor. Yani yumurtan dün çatladı ateşin iki gün sonra yükselebilir. Bu demek olur ki progesteron bi iki gün sonra yükseldi. Bazen olabilecek bir durummusTest silikleşti Ateş düştü benim şimdi dün mü çatladı o Zaman yaa ben bu işten hiç bişey anlamadım çatlasa Ateş yükselmezmiydi
Yani bu ayda boşa gittiDaha h önce konuşmuştuk bi kaç kere benim doktorum demişti vesonda bazı arkadaşların tablolarıyla onaylamisti. Yumurtanın catlamasiyla ateş hemen yukselmeyebiliyor. Ateş progesteron hormonu çıkmaya başlayınca yükseliyor. Yani yumurtan dün çatladı ateşin iki gün sonra yükselebilir. Bu demek olur ki progesteron bi iki gün sonra yükseldi. Bazen olabilecek bir durummus
Test silikleşti Ateş düştü benim şimdi dün mü çatladı o Zaman yaa ben bu işten hiç bişey anlamadım çatlasa Ateş yükselmezmiydi
Daha h önce konuşmuştuk bi kaç kere benim doktorum demişti vesonda bazı arkadaşların tablolarıyla onaylamisti. Yumurtanın catlamasiyla ateş hemen yukselmeyebiliyor. Ateş progesteron hormonu çıkmaya başlayınca yükseliyor. Yani yumurtan dün çatladı ateşin iki gün sonra yükselebilir. Bu demek olur ki progesteron bi iki gün sonra yükseldi. Bazen olabilecek bir durummus
Yoo hayır öyle demek istemedim . İnşallah gitmemiştir. İçini ferah tut. Daha catlamamaista olabilir. Testin siliklesip yeniden koyulasabilirde. Passionete de öyle olmuştu geçen aylarda. Ovulasyon testiyle yumurtasi catladi zannedip tamadet zamanında yaptığı ovu testiyle o gun catladigini anlamisti... Ayrıca ovu testinde pik yapınca bu yumurtanın önümüzdeki yetmiş iki saatte catlayacagini gösteriyor. Daha catmamamis ve ates de o yüzden yukselmemis olabilir. (Bir önceki mesajda dediğimde bir ihtimal bu da bir ihtimal). Bence sen ovu haftasindasin canım üzülme bulduğunu yerde and a değerlendirme. Olunca tek ilişkiyle bile olur. İnşallah kacmamistirYani bu ayda boşa gitti
Ben de daha farklı biliyorum. Ovu testi pozitif olduktan sonra birkaç gün üçünde çatlama oluyor. Kesin çatladığını da ateş yükselmesi ile anlaşılıyor. Yanı bugün şansın var bence. Ateş yükselene kadar şans var. Ateş yükseldikten sonra çok düşük bir ihtimal kalıyor. O da artık mucize oluyor.
Ff de ovulasyon ve ateş takibini birlikte yapan çok tablo inceledim. Orada pozitiften üç gün sonra yükselen ateş var. Yani ovulasyon tüfekti yumurtlamayı önce haber veriyor, ateş tablosu da sonradan bilgisini veriyor diye düşünün. Bazı örnek tablolar bulup buradan yayınlayayım.
Benim kalp atışları belli oluyordur şuan ama gitmiyorum dr a. İstanbul'a dönünce kendi dr uma gideyim diyorum. Nedense bi rahatlık geldi bana :)Bende de bi bas donmesi oluyo yarim saat kadar ama geciyor sonra.. ben de bebisimi gormek istiyorum yaa iki hafta sonra kontrole gel dedi 10 haftalik olacagiz.. sonra 3 hafta sonra bir daha gel cinsiyetini ogrenelim dedibana kalsa her hafta gidecegim hafta haftaa ne kdr buyudugunu görmek icin.. poncikleeerrr.. internette bakiyorum elin ultrasonlarinaa aaa bu kdr oldu fln diye:))))
Benim anlattığın gibi tablom var hatta pozitiften 2 gün sonra yukseldi diye eski tropik sahibimiz o güne çiçeği çektirmişti bana o ay hamile kalmıştım ilk ov. Testi kullandığım aydıBen de daha farklı biliyorum. Ovu testi pozitif olduktan sonra birkaç gün üçünde çatlama oluyor. Kesin çatladığını da ateş yükselmesi ile anlaşılıyor. Yanı bugün şansın var bence. Ateş yükselene kadar şans var. Ateş yükseldikten sonra çok düşük bir ihtimal kalıyor. O da artık mucize oluyor.
Ff de ovulasyon ve ateş takibini birlikte yapan çok tablo inceledim. Orada pozitiften üç gün sonra yükselen ateş var. Yani ovulasyon tüfekti yumurtlamayı önce haber veriyor, ateş tablosu da sonradan bilgisini veriyor diye düşünün. Bazı örnek tablolar bulup buradan yayınlayayım.
Neslihancım benim bu ayki tablomda ovuladyonda cift cizgiyi gördükten 3 gün snra yükseldi atesim henüz beklmedeyim sen calısmalara devam et benceBenim anlattığın gibi tablom var hatta pozitiften 2 gün sonra yukseldi diye eski tropik sahibimiz o güne çiçeği çektirmişti bana o ay hamile kalmıştım ilk ov. Testi kullandığım aydı
ben de baylırım avakadoya... limon sık üstüne öyle seversın belkiSorun olur mu bilmiyorum cnm.Doğru söylüyorsun raporla dinlenirim.esim avakado ve ananas almış gelmiş progesteron hormonuna iyi geliyormuş demiştim avakado icin.ama tadı hiç hoşuma gitmedi nasıl yiyebilirim ?
benımde testım tam böyleyken 26.89 cıktı b-hcgAkşam test yaptım sabah 26.82 gibi bişey çıkmıştı değer canım
ben 4 kala öğrendım ve atesim düşüktü canım. tstını suya tut sılınmezse gercek çizgi tereddut edecek bır sey yok . 2 kere cıktıysa hamılesındır mutlaka . gzün aydınBugün daha 12. Gün çıkar mı hem atesimde düştü iki gündür.. Şimdi negatif çıkar moralim bozulur yaa
ben 4 kala öğrendım ve atesim düşüktü canım. tstını suya tut sılınmezse gercek çizgi tereddut edecek bır sey yok . 2 kere cıktıysa hamılesındır mutlaka . gzün aydın
evt bugün dikkatimi çekti tablolara bakarken birlikte ilerliyoduk 2 gün öne geçmişsin :) hadi hayırlısı benim kasıklarımda ağrılar var ya adet şiddetli geçicek heraldeOv. pozitifini girince 2 gün öncesine çekti çizgiyi ff. Yoksa 10. gündü daha bugün.. Ben yine salıyı bekliyim diyorum ya sabır :)
evt bugün dikkatimi çekti tablolara bakarken birlikte ilerliyoduk 2 gün öne geçmişsin :) hadi hayırlısı benim kasıklarımda ağrılar var ya adet şiddetli geçicek heralde
ben 4 kala öğrendım ve atesim düşüktü canım. tstını suya tut sılınmezse gercek çizgi tereddut edecek bır sey yok . 2 kere cıktıysa hamılesındır mutlaka . gzün aydın
Canim takip edemedim ama bu lh mi? Hcg mi?suya sokup çıkarttım böyle canım
Canim takip edemedim ama bu lh mi? Hcg mi?
Sanirimlh canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?