Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benımde testım tam böyleyken 26.89 cıktı b-hcg
Senin zaten bana benzedi bulantı kusmalar falan da bugün yine tartıldım -4.5 kiloyla devam almaya geçmedim henüz zaten çok almiyim kilom vardı

yarın sabah yap diyo bi ses öteki de negatif çıkınca napcan diyo ay çok kararsızım yaa sabah ki ateşe göre yapıyım dimi?
ztn olduysa da olmadıysa da yapcak bişey yok sonuçta ama insan merak ediyo ben bu ay hiç beklentim yok diyorum ama kasıklarımda ağrı var iltihaptan mı bilmiyorum test olsa yapardım gibi geliyo iyi ki evde test yok salı benim bat dpom kısa sürüyo benim en uzun 13 gün

bu defa ov. testini 15 gebelik testli aldı benim koca geçen aydan bıktı adam her gün başının etini yiyodum test yüzünden :) yarın sabah yaparım bakalım hayırlısı.. Bu ateşle bende hiç ummuyorum ama göricizz

Senin zaten bana benzedi bulantı kusmalar falan da bugün yine tartıldım -4.5 kiloyla devam almaya geçmedim henüz zaten çok almiyim kilom vardı
Kilo açısından iyi ama baska hic avantaji yok tabii canim. Insallah artik gecer.

cibi35 cnm adetten bir gün önceye kadar her gün ovu testi yaptım. Bu kadar koyu çıkmadı.
Gerçi ben gerçek pozitif testi de görmeden ovulasyon oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…