Senin zaten bana benzedi bulantı kusmalar falan da bugün yine tartıldım -4.5 kiloyla devam almaya geçmedim henüz zaten çok almiyim kilom vardıbenımde testım tam böyleyken 26.89 cıktı b-hcg
Sanirim @iiz hcg sandi. O yuzden hcg de hayali cizgi çıkınca su tutunca çizgi gitmezse hamilesin diyor
Bak benim 17 ocakta lh testi boyleydi pozitif gibi ayni koyulukta ki bir gun sonra kanda 201 cikti. Ama tam sonuc vermiyor lh testi.olabilir canım :) adete yakın ov. testinin pozitif çıkma testini yapıyoduk biz :)
Bak benim 17 ocakta lh testi boyleydi pozitif gibi ayni koyulukta ki bir gun sonra kanda 201 cikti. Ama tam sonuc vermiyor lh testi.
senin dpo oldu 12 evde hcg varsa yapıcak mısın :)inşallah benimki de kandırmıyordur :)
senin dpo oldu 12 evde hcg varsa yapıcak mısın :)
yarın sabah yap diyo bi ses öteki de negatif çıkınca napcan diyoay çok kararsızım yaa sabah ki ateşe göre yapıyım dimi?
ztn olduysa da olmadıysa da yapcak bişey yok sonuçta ama insan merak ediyo ben bu ay hiç beklentim yok diyorum ama kasıklarımda ağrı var iltihaptan mı bilmiyorum test olsa yapardım gibi geliyo iyi ki evde test yok salı benim bat dpom kısa sürüyo benim en uzun 13 gün
Kilo açısından iyi ama baska hic avantaji yok tabii canim. Insallah artik gecer.Senin zaten bana benzedi bulantı kusmalar falan da bugün yine tartıldım -4.5 kiloyla devam almaya geçmedim henüz zaten çok almiyim kilom vardı
cibi35 cnm adetten bir gün önceye kadar her gün ovu testi yaptım. Bu kadar koyu çıkmadı.
Gerçi ben gerçek pozitif testi de görmeden ovulasyon oldu
ben anlayamadm o durumu neden teee 28lere ovu + girince çizgin kaydı acabazafrina89 sildim ben ov. pozitifini canım ya sinirimi bozdu dpo yu 12. güne çekmesi
Tammamaciip gaza geliyorum yapmayın
çok gaza gelip totomun üstüne oturmuşluğum varaciip gaza geliyorum yapmayın
ben anlayamadm o durumu neden teee 28lere ovu + girince çizgin kaydı acaba
çok gaza gelip totomun üstüne oturmuşluğum var
Elinde hcg var mı?yarın sabah bende oturucam merak etme
Elinde hcg var mı?
Kafana göre takıl kuzumvar canım ama adet geçmeden sabah idrarı geçince her zaman yapabilirsiniz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?