Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ablacim aşk olsun senin sen yazmadan bile hatrını soruyorum ki ben heryer de her zaman internetim olmuyor ve gördüğümde yazmaya çalışıyorum. Senin yazdığını görmedim ki, keza genel mesaj attim hepinize tsk ederim diye.. oyle olur mu hic.. herkese de yazmiyorum ki. Zafrinanin babasinin hastaligini biliyorum ve hicbir sey yazamadim. Hamile olmayla ne alakasi var hamile oldum diye ozmn tum topigi biraksaydim madem amacima ulastim diye.. gözden kacabiliyor kusura bakma... kasıtlı bir şey olmadığını bil abla... kusura bakma.. seni de takip ediyorum ama dk kullandigini bildigimden yorum
Yapamiyorum tablona.. yanlis anlama... valla bende uzuldum boyle dusunmene

Diğerlerine yazıp bana cevap vermeyince bende acaba niye yazmamış bana dedim. Hatta sümbül hayırlı yolculuklar yazmış onun altında ben yazdım görmemek mümkün değil yani. Bişey mi dedimde alındı acaba dedim.. Geç yazdım onamı bozuldun diye düşündüm. İnsan şimdi bir üstündeki yazıp altıdakine yazmayınca ister istemez bişey var diye düşünüyor.belkide zamanın olmamıştır seyahat telaşın vardı. Sevdiğimden birazcık kappris yaptım galiba :)) zaten iki gündür hastaneden çıkamıyoruz. Akşam eşimin tansiyonu yükseldi acillik olduk.serum takıldı sonra düştü tansiyon eve geldik..

Kızlar yeni ff actımda vıp verdi bu 54321t var 1 pembe ve tmden sonra da bi pembe var anlamı ne oluyor bu pembelerin

Merhabalar
Cuma gunu kan testıyle 48 degeriyle hamile oldugumu ogrendım. Bugun ader gunumdu ve pembe kahveli akıntılarım oldu hep cok agrım oldu, bitti galiba hamilelik derken aksamustu kan tahlılı yaptırdım deger 204 olmus. Ikı gunde 4 kat artmıs. Hamilelik devam ediyordur di mi? Kese en erken ne zaman gorunebılır?

Adet günüyle değer daha hızlı bi artış gösteriyor canım çalışıyorsan mutlaka doktora git lekelenme için istirahat ve ilaç verebilir bugün 200 lerdeyse cumartesi ya da diğer pazartesi kese görünür vajinal usg ile hayırlı olsun canım inşallah güzel devam etsin leke çok korkutuyor biliyorum stres olma

Ablis arada benim de trip atasim gelmiyor degil. Yazdigimda ya kimse cevap vermiyor ya da 1 kisi cevap veriyor. Genellikle bu yuzden okuyorum ama yazmiyorum ben de.

Gecmis olsun benim alingan, kirilgan ablam arada mesajlar kaynıyor.
Kızlar yeni ff actımda vıp verdi bu 54321t var 1 pembe ve tmden sonra da bi pembe var anlamı ne oluyor bu pembelerin Eki Görüntüle 1946030
Canim onlar adete geri sayim ve en son t yazan test gunun oluyor. Genelde ici beyaz test gunu pembe beklenen adet tarihi.

Canim insallah sıkıca tutunsun bebişin sana lekelenmelerin olağan olabilir degerin cok guzel artmis yine de doktora git sen belki bisey onerir dinlenmen gerekir.

Ablis arada benim de trip atasim gelmiyor degil. Yazdigimda ya kimse cevap vermiyor ya da 1 kisi cevap veriyor. Genellikle bu yuzden okuyorum ama yazmiyorum ben de.
Oy kiyamam canim ya. Yaz sen. Bazen sorular havada kaliyor yogun olunca. Kimsenin kasıtli olarak cevap vermiycegini sanmiyorum. Hele cankurtarici @Veson kimseyi es geçmez bazen nasil yetişiyor diye şaşırmiyor degilim

Ben de bazen uzak kalmak istiyorum sadece okuyup çıkıyorum ya da bakıyorum cevap veren arkadaşlar var ben de yazmıyorum cevap verilmiş zaten diye yada sorulan soru hakkında fikrim yada bilgim olmuyor o Yüzden cevap vermiyorum.insanlık hali ya arada mesajlar da kaynıyabiliyor.

Senin tüp benek mi? Kaç embriyo konuldu?

Kızlar günaydın.. Test negatif, ateş düşük, regl ağrısı geldi.. yıllık izin aldım kendimi temizliğe vuruyorum Bugün :) Şubat bizim ayımız olur inşallah öpüyorum hepinizi

Kızlar günaydın.. Test negatif, ateş düşük, regl ağrısı geldi.. yıllık izin aldım kendimi temizliğe vuruyorum Bugün :) Şubat bizim ayımız olur inşallah öpüyorum hepinizi
ilk senin tablona baktm :) kolay gelsin bnm de ağrılarım var bi ümit çarşambaya regl gelmezse anca test yaparım o da çok küçük ihtimal gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…