- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
ilk senin tablona baktm :) kolay gelsin bnm de ağrılarım var bi ümit çarşambaya regl gelmezse anca test yaparım o da çok küçük ihtimal gibi duruyo
Canim bugun devlete gidicem kan testi icin bakalim. Yarin ozelde randevum.passionete cnm bugün mü randevun gelişmeleri yaz
Ablacım çok geçmiş olsun.. dikkat edin birbirinize. Rabbim gonlunuze gore versin.. herkese tsk edemedim ki inince genel tsk etmistim iyi dilekleriniz icin.. ben de iki gundur kendi kendime nazar ettim.. sabah bi ayri uskufra ettim gece ayri.. sonra gece sinirlerim bozuldu oturdum agladimDiğerlerine yazıp bana cevap vermeyince bende acaba niye yazmamış bana dedim. Hatta sümbül hayırlı yolculuklar yazmış onun altında ben yazdım görmemek mümkün değil yani. Bişey mi dedimde alındı acaba dedim.. Geç yazdım onamı bozuldun diye düşündüm. İnsan şimdi bir üstündeki yazıp altıdakine yazmayınca ister istemez bişey var diye düşünüyor.belkide zamanın olmamıştır seyahat telaşın vardı. Sevdiğimden birazcık kappris yaptım galiba :)) zaten iki gündür hastaneden çıkamıyoruz. Akşam eşimin tansiyonu yükseldi acillik olduk.serum takıldı sonra düştü tansiyon eve geldik..
evet canım..bazı insanlar ya umursamıyor yada onları ırgalamadığını düşünüyor konunun sanki...hani bir laf varya düşen kalkana bakmıyor hesapı...ben hayatım boyunca hiç umursuz olamadım malesef...özel yazdıklarımdan cevap gelmeyince kırılıyorum ben..bazı kişiler aynı konuyla alakalı bir iki kişiye yazıyor hal hatır ediyor ama seni tınlamaz gibi bir hal..bu durum beni çok rahatsız ediyor..yazıncada alıngan oluyorsun...kimse kendine bakıp boynum eğri demiyor canım ya..neyse konu uzar gider..en iyisi karşındaki duyarsızsa sende duyarsız olacaksın demekki...Ablis arada benim de trip atasim gelmiyor degil. Yazdigimda ya kimse cevap vermiyor ya da 1 kisi cevap veriyor. Genellikle bu yuzden okuyorum ama yazmiyorum ben de.
sağol canım..akşam bizi bayağı korkuttu ya..birden fırladı tansiyon bulantıda olunca zehirlendi sandım...Gecmis olsun benim alingan, kirilgan ablam arada mesajlar kaynıyor.
Canim onlar adete geri sayim ve en son t yazan test gunun oluyor. Genelde ici beyaz test gunu pembe beklenen adet tarihi.
Canim insallah sıkıca tutunsun bebişin sana lekelenmelerin olağan olabilir degerin cok guzel artmis yine de doktora git sen belki bisey onerir dinlenmen gerekir.
Oy kiyamam canim ya. Yaz sen. Bazen sorular havada kaliyor yogun olunca. Kimsenin kasıtli olarak cevap vermiycegini sanmiyorum. Hele cankurtariciVeson kimseyi es geçmez bazen nasil yetişiyor diye şaşırmiyor degilim
sağol gülüm..işte ne kadar dikkat etsekte bişeyler çıkıyor...d vitaminim çok düşük çıkmış..bilmiyorum labolatuarmı yanlış çıkardı testi..birde aile hekimliğinde yaptırmayı düşünüyorum..tek benim olsa eşiminki de düşük çıkmış..şok olduk valla...kanım sınırda herzamanki gibi...kan ilacı verdi hergün içiyorum..inşallah vesile olur...bu d vitamini düşüklüğü gebeliğe engel olurmuki ya?doktora sormayı akıl etmedim valla...sende kendine ve bebişine dikkat et canım..sağlıkla büyüsün kuzucuk annesini üzmesin...Ablacım çok geçmiş olsun.. dikkat edin birbirinize. Rabbim gonlunuze gore versin.. herkese tsk edemedim ki inince genel tsk etmistim iyi dilekleriniz icin.. ben de iki gundur kendi kendime nazar ettim.. sabah bi ayri uskufra ettim gece ayri.. sonra gece sinirlerim bozuldu oturdum agladim
evet canım..bazı insanlar ya umursamıyor yada onları ırgalamadığını düşünüyor konunun sanki...hani bir laf varya düşen kalkana bakmıyor hesapı...ben hayatım boyunca hiç umursuz olamadım malesef...özel yazdıklarımdan cevap gelmeyince kırılıyorum ben..bazı kişiler aynı konuyla alakalı bir iki kişiye yazıyor hal hatır ediyor ama seni tınlamaz gibi bir hal..bu durum beni çok rahatsız ediyor..yazıncada alıngan oluyorsun...kimse kendine bakıp boynum eğri demiyor canım ya..neyse konu uzar gider..en iyisi karşındaki duyarsızsa sende duyarsız olacaksın demekki...
Leyla abla d vitamini genelde kadın erkek düşük çıkıyor yani test sonucun doğrudur büyük ihtimal . Zaten özelde yaptirmadiniz mi? Kaç çıktı. ? Normal hekimler alt sinir 30 diyor. Ama canan hoca alt sinir 100 diyor bu daha isabetli bence . Herkeste genel olarak düşük çünkü zaten kış mrvsimindeyiz. Yazında yanlış guneslnemeden dolayı alamıyoruz. Doktoruna hamile kalma ile ilgili bağlantısı var mi desen muhtemelen yok diyecektir . Ama sanki yaşadığımız örnekler var gibi gösteriyor. Ben en son elmol un gebeliginde ayikmistim. Aralıkta olcturdum ve çok düşük 7 çıktı. Hemen yüksek bir takviye aldım adetle birkikte. Ocakta da gene adete varken gene aldım...bir kaç gün sonra gebe olduğumu öğrendim... Belki tesadüf oldu ama bence bagisikligi filan toparlıyor, vücudumuzu topluyor. Ben vücut ısısını bile artırdığını düşünüyorum:). Belli mi olur inşallah sana da sebep olsunevet canım..bazı insanlar ya umursamıyor yada onları ırgalamadığını düşünüyor konunun sanki...hani bir laf varya düşen kalkana bakmıyor hesapı...ben hayatım boyunca hiç umursuz olamadım malesef...özel yazdıklarımdan cevap gelmeyince kırılıyorum ben..bazı kişiler aynı konuyla alakalı bir iki kişiye yazıyor hal hatır ediyor ama seni tınlamaz gibi bir hal..bu durum beni çok rahatsız ediyor..yazıncada alıngan oluyorsun...kimse kendine bakıp boynum eğri demiyor canım ya..neyse konu uzar gider..en iyisi karşındaki duyarsızsa sende duyarsız olacaksın demekki...
sağol canım..akşam bizi bayağı korkuttu ya..birden fırladı tansiyon bulantıda olunca zehirlendi sandım...
sağol gülüm..işte ne kadar dikkat etsekte bişeyler çıkıyor...d vitaminim çok düşük çıkmış..bilmiyorum labolatuarmı yanlış çıkardı testi..birde aile hekimliğinde yaptırmayı düşünüyorum..tek benim olsa eşiminki de düşük çıkmış..şok olduk valla...kanım sınırda herzamanki gibi...kan ilacı verdi hergün içiyorum..inşallah vesile olur...bu d vitamini düşüklüğü gebeliğe engel olurmuki ya?doktora sormayı akıl etmedim valla...sende kendine ve bebişine dikkat et canım..sağlıkla büyüsün kuzucuk annesini üzmesin...
Canim geç,mis olsun d vit bazı yabancı kaynaklarda gebeliğe engel diyor ama benim 2 çıkmıştı doktoruma sordum bi sıkıntı olmaz dedievet canım..bazı insanlar ya umursamıyor yada onları ırgalamadığını düşünüyor konunun sanki...hani bir laf varya düşen kalkana bakmıyor hesapı...ben hayatım boyunca hiç umursuz olamadım malesef...özel yazdıklarımdan cevap gelmeyince kırılıyorum ben..bazı kişiler aynı konuyla alakalı bir iki kişiye yazıyor hal hatır ediyor ama seni tınlamaz gibi bir hal..bu durum beni çok rahatsız ediyor..yazıncada alıngan oluyorsun...kimse kendine bakıp boynum eğri demiyor canım ya..neyse konu uzar gider..en iyisi karşındaki duyarsızsa sende duyarsız olacaksın demekki...
sağol canım..akşam bizi bayağı korkuttu ya..birden fırladı tansiyon bulantıda olunca zehirlendi sandım...
sağol gülüm..işte ne kadar dikkat etsekte bişeyler çıkıyor...d vitaminim çok düşük çıkmış..bilmiyorum labolatuarmı yanlış çıkardı testi..birde aile hekimliğinde yaptırmayı düşünüyorum..tek benim olsa eşiminki de düşük çıkmış..şok olduk valla...kanım sınırda herzamanki gibi...kan ilacı verdi hergün içiyorum..inşallah vesile olur...bu d vitamini düşüklüğü gebeliğe engel olurmuki ya?doktora sormayı akıl etmedim valla...sende kendine ve bebişine dikkat et canım..sağlıkla büyüsün kuzucuk annesini üzmesin...
evet canım..bazı insanlar ya umursamıyor yada onları ırgalamadığını düşünüyor konunun sanki...hani bir laf varya düşen kalkana bakmıyor hesapı...ben hayatım boyunca hiç umursuz olamadım malesef...özel yazdıklarımdan cevap gelmeyince kırılıyorum ben..bazı kişiler aynı konuyla alakalı bir iki kişiye yazıyor hal hatır ediyor ama seni tınlamaz gibi bir hal..bu durum beni çok rahatsız ediyor..yazıncada alıngan oluyorsun...kimse kendine bakıp boynum eğri demiyor canım ya..neyse konu uzar gider..en iyisi karşındaki duyarsızsa sende duyarsız olacaksın demekki...
Canım burada bazı folik asitkerin içinde direk d vitamijide oluyor. Ben hem burada hem normal hayatta örneğini duydum.. hataya bejik hamile kalmama vesile olduguna inaniyorum ki ben birde başta yüksek doz aldım. Bence günlük damla olarak bile takviye alabilirsin. Doktorlar genelde kendi bildiklerinden dışa i çıkmıyorlar ...malesefCanim geç,mis olsun d vit bazı yabancı kaynaklarda gebeliğe engel diyor ama benim 2 çıkmıştı doktoruma sordum bi sıkıntı olmaz dedi
Babada öyle geliyor bakım test ne çıkar bugünNeslihaann bence henüz çatlamamış yumurta.çalışmalar da güzel gidiyor
Canım leke derken kanama alanı mi gördü keseden hariç çoğu hamilede oluyo sonradan eriyo o alan inşallah bi aksilik yoktur canım stres yapma bakalım artış nasıl olacakKızlar doktor leke goruyorum dedi sadece beta hcg istedi acil onu al gel sonucuna gore bakalim dedi. Korkuyorum nolur dua edin. Kan vermeye gidiyorum simdi
canımmmmmm dualarımız seninle , moralini bozma nolur.inş kan degerin çok iyi çıkar.Kızlar doktor leke goruyorum dedi sadece beta hcg istedi acil onu al gel sonucuna gore bakalim dedi. Korkuyorum nolur dua edin. Kan vermeye gidiyorum simdi
Leke derken ne demek istedi cnm?Kızlar doktor leke goruyorum dedi sadece beta hcg istedi acil onu al gel sonucuna gore bakalim dedi. Korkuyorum nolur dua edin. Kan vermeye gidiyorum simdi
Kızlar doktor leke goruyorum dedi sadece beta hcg istedi acil onu al gel sonucuna gore bakalim dedi. Korkuyorum nolur dua edin. Kan vermeye gidiyorum simdi
Canım leke derken kanama alanı mi gördü keseden hariç çoğu hamilede oluyo sonradan eriyo o alan inşallah bi aksilik yoktur canım stres yapma bakalım artış nasıl olacak
canımmmmmm dualarımız seninle , moralini bozma nolur.inş kan degerin çok iyi çıkar.
Leke derken ne demek istedi cnm?
Hadi canım inşallah güzel haberler alırız tedirgin olup stres yapma bazen doktorlar da insanı yok yere geriyor.
FreeSoull senin de kontrolün var mı bugün?
Kızlar günaydın.. Test negatif, ateş düşük, regl ağrısı geldi.. yıllık izin aldım kendimi temizliğe vuruyorum Bugün :) Şubat bizim ayımız olur inşallah öpüyorum hepinizi
Kızlar doktor leke goruyorum dedi sadece beta hcg istedi acil onu al gel sonucuna gore bakalim dedi. Korkuyorum nolur dua edin. Kan vermeye gidiyorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?