Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muhtemelen kanama alani gormustur o da geçer sıkıntı olmaz canim sen rahat ol
Aslinda progestan baslasa iyi olur ya sen adam gibi bi dr bul ona devam et onda da dogum yap bence

bnm kasıklarım fena ağrıo ya böyle adet sancısı gibi diilde buruluyo gibi daha değişik enfeksiyondan mıdır

Muhtemelen kanama alani gormustur o da geçer sıkıntı olmaz canim sen rahat ol
Aslinda progestan baslasa iyi olur ya sen adam gibi bi dr bul ona devam et onda da dogum yap bence
Zaten yarin iyi bir doktora randevu aldim canim hazir progesteron falan baktirayim devlette oyle gideyim dedim ama iste durum bu.

leke derken ne demek isted kii Rabbim korusun sizi canım durumdan haberdar et bizi de
Amin canim haber veririm sonuc 5000den yüksek diyor

inş rabbim yüzünü güldürür cnm , çok dua ediyorum hepimize.

Kuzum d vitamini cogu kisinin dusuk cikiyor.benim 15 lerdeydi haftada bir ampul kirdim 1bardak suya 1 ay boyunca.sonrasinda 15 gunde damla onermisti dr..suan 30a yakin oldu.
En iyisi gunes buldugumuz yerde bileklerini siyirip avucunu gunese dogru acmakmis.birde imkan varsa dizdende alirmisiz aklinda bulunsun..

Bende d. Vitamini ve b12 nin gebelige yardimci oldugunu dusunuyorum canim..100 fazla gibi cunku fazlasida birseye sebepti zehirleme gibi kalmis aklimda.
Gebelikten onceki adet doneminde kullanmistim her ikisinide

Kizlar deger çıkmış 5000 üstü demi yanlış görmüyorum
Evet canim masallah bebisin sana simsiki tutunuyor tatlim endise etme makineside kotu demissin..dogumunu ozelde yapmayi dusunuyorsan ozelden devam et kontrollerinede kafani karistirmasin devlet.
Tatildesin degilmi bol bol dinlen agir kaldirma uzanma is yapma kuzum.Allahin izniyle hicbisey olmaz bebise

Kizlar doktora gittim tekrar sonucla. Aa super çıkmış sonucun dedi. Folik asit yaziyorum dedi sabah henel rutin hamilelik icin istedigimiz tahliller var onlari ver dedi. Ben şok oldum bakiyordum doktora eee dedim leke dediniz o onemsiz birseey mi o ne olacak. Ben sana oyle birseymi dedim allah kuru iftiradan saklasin dedi. Tam ben sinirle cevap vericekken doktor baska bisey icin arkasinii döndü ve yanindaki hemsire kese o şiştt dedi doktora caktirmadan sakin ol gibi bir işaret yapti. Buyuk ihtimalle bunak doktora denk geldim. Bir problem yok yuruyus yap arada folik asit verdi. 13 subatta gel dedi. Yarin kan tahlilleri icin giderim belki ama 13 subatta falan hatta mumkunse bir daha gitmem.

Ogluslu gunlere alistinmi tatlim alisveris isini ne yaptin aldinmi esya oda vs

Kıyafet olarak neredeyse tamamız canım.
Kuzenim, annem, anneannem,teyzem hepsi ayrı ayrı bir sürü şey almış.
Ben de beğendiklerimi aldım tabi.
Bebek arabasını gelince annem alacakmış.
Bana sadece hastane çantası hazırlamak kaldı.
Oda yapamıyorum evimde oda yok malesef.

Bu testte böyle yaa

Eklentiler

• IMG_1430.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 46

Gozunaydin canim:) yarın rahat rahat görürsün keseyi. Maalesef istanbul da devlet hastanesine gidince sinir olup çıkıyorsun. Darısı kalp atışlarına olsun artik

İsim belli mi canim düşündünüz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…