Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gozunaydin canim:) yarın rahat rahat görürsün keseyi. Maalesef istanbul da devlet hastanesine gidince sinir olup çıkıyorsun. Darısı kalp atışlarına olsun artik

Aynen oyle doktora mi gidiyorsun belli degil valla. Istanbul da ne zaman devlete gitsem problem oluyor. Insallah yarin daha guzel olacak hersey

Bende d. Vitamini ve b12 nin gebelige yardimci oldugunu dusunuyorum canim..100 fazla gibi cunku fazlasida birseye sebepti zehirleme gibi kalmis aklimda.
Gebelikten onceki adet doneminde kullanmistim her ikisinide

Yurt dışındaki bazı doktorlarda 100 diyor alt sinir için.. bugüne kadar d vitaminijden zehirlenen hiç duymadım:) ama çok zor zaten 100 e yükseltmek. 30 a ulassakda kafi.. cidden belkide sadece tevafuktu ama d vitamini takviyesi yaptığım ay hamile kalmam.. inşallah isteyen herkese vesile olur.

Canım ya bende sana bir şey soracağım. Hani senin bebişler ikiz ya böyle 7.haftada neler hissetmiştin? Bilmiyorum daha önce gebelik yaşadın mi ama yorgunluğun ve kaşık ağrıların nasıldı? Benim bu sefer yorgunlugum çok oluyor. Hemen yoruluyorum. Ve gecenkine göre daha belirgin kaşık ağrıları:) çok ikiz duası etmişti eşim etraftanda ikiz olsun diyen çok vardı. Diyoruz ki acaba ikiz mi:)? İkiz gebeligin farklı belirtileri var mi? Doktor randevum 13 ünde.heyecanla bekliyorum:)

Canim leke dedigi keseymis allaha şükür. Yarin daha guzel olacak hersey
Yuh ya. Keseye leke demek ... La havle cektirirler insana....

Canım aslında ilk etapta adam öyle dese bile inanmamak lazımdı. Çünkü leke olsa kanama alanı olsa bunlarda hep vajinal kanama oluyor. Ama Allahın izniyle sen turp gibisin:)

Kizlar deger çıkmış 5000 üstü demi yanlış görmüyorum

inş rabbim yüzünü güldürür cnm , çok dua ediyorum hepimize.

Allah senden razı olsun cnm. Vallahi inşallah cümlemizin yüzü güler

keseye leke diyenden kaaaaaaççççççç aman amannn... bebeğe kim bilir ne der
Gözün aydın cnm.

Evet canım.
Miraç koyucaz Allah kısmet ederse :)
Adıyla yaşasın kuzu

En koyu cumartesi günü en üstteki gibi duruyor cumayı çekmemiştim çizgi yok gibiydi

Eklentiler

• IMG_1433.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 42
Yaahh pıtırcık yer acıyo kendine leke diyolar kör doktor ultrasonu ılk defa mi kullanıyo hemen kötü olan ihtimaller zaten sıralanır en kötüye hazırlar hemen neyse gözün aydın canım yarın yolk saçını hatta usg iyi olursa bi nokta crl de görünür

Gozun aydin canim

Kızlar doktor leke goruyorum dedi sadece beta hcg istedi acil onu al gel sonucuna gore bakalim dedi. Korkuyorum nolur dua edin. Kan vermeye gidiyorum simdi
Korkmamaa calis kuxum guzel dusun insaAllah guzel sonuc alirsin dualarim seninle bacim insaAllah krkulcak hicbir durumun olmaz olmayacakta guzel seyler dusun hep rabbim hakkinda hayirli olan neyse onu karsina cikarisn kuzum

yarın bat ondan araya adet giricek diye başlamadım fitile ama hafif enfeksiyon var demişti doktor bukdr ağrı yapar mı ki
Bol su icmeye calis canim hic bilmiyorumki bir kere kum doktum dayanilmaz agriydi enf dada agrir heralde

Gozun aydin kuzum bnm cok sevibdim amelesef devlet hastnelerinde boyke sikintilar yasaniyo banada dengesiz bi dr bos gebelik alincak demisti 6 ci haftada oysa ben drek baska dra girtim bouke bisi yoktu ve bidaha o dra gitmedim zaten devlet te bir tane bile duzgun dr a rastlamaim oda sansima iste suan tek duam dogumda sans yuzume gulsun birde benden sana tavsiye bak sen basindasin cok iyi arastirip iyibi dr bul boyle adamin yuregini agzina etirip en tatli donemleri zehir ediyolar aman deyim kuzum her soyleidklerine inanma ikinci bi dra daha gidip teyit edin derim size ben neler cektim ahhh ahhh siz cekmeyib bacilarim olumsuz sonuc duyarsaniz hemen baska dra gidin bnden soykemesi kotu bisi dusunmeyin hemen neler cekti bu baciniz siz cekmeyin bana dua edin dogumda sanssizlik olmasin iyi dra denk gelim insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…