Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim aynen dedim hatta benim kanamam sancim yok. Adamin agzini bıçak açmadı

Allah senden razı olsun cnm. Vallahi inşallah cümlemizin yüzü güler

keseye leke diyenden kaaaaaaççççççç aman amannn... bebeğe kim bilir ne der
Gözün aydın cnm.

Adıyla yaşasın kuzu
Valla kaçtım bir daha mumkunse rabbim zorunda birakmasin.

Aynen canim bugünü yok sayip yarina odaklaniyorum zaten.

cnm kaçıncı haftadaymışsın bir şey söyledi mi?
Yok canim hic bisey demedi. Resmen keseye leke dedi adam daha ne beklenirki?

Korkmamaa calis kuxum guzel dusun insaAllah guzel sonuc alirsin dualarim seninle bacim insaAllah krkulcak hicbir durumun olmaz olmayacakta guzel seyler dusun hep rabbim hakkinda hayirli olan neyse onu karsina cikarisn kuzum
Allah razi olsun canim. Valla rabbim zorunda birakmasin bizleri boyle doktorlara. Insallah senin de dogum bir avazda iyi doktorlara denk gelir insallah.

X xDerinMavix canim adiyla yaşasın insallah bebişin. Oh hazirliklar da tamam.
denizege34 canim senin cinsiyetle ilgili bir gelisme oldumu?
Neslihaann calismalara devam et canim ates yukselene kadar.
zafrina89 tablon guzel ilerledi aslinda bu ay. Insallah tez zamanda sizlere de nasip etsin.

Henüz olmadı canım, ikili teste gittiğim zaman belki yine birsey söyler :)

X xDerinMavix canim adiyla yaşasın insallah bebişin. Oh hazirliklar da tamam.

Amin kuzum. Senin de gözün aydın bu arada cins bir doktora denk gelmiş olsan da :)

Evet canım erkeğe benziyor dedi ama çok erkendi ya bakalım bundan sonraki tahminler daha gerçekçi olur sanki:)

İlk zamanlar göbek kordonundan dolayı tüm bebekler erkeğe benzermiş.
İlerleyince kesinleşir bakalım Allah gönlüne göre versin insallah canım.

Calisiyoz sagolsun koca değişti 3 kayıptan sonra artık hiç ses çıkarmıyor

Canim göbek kordonunu ayrıca gösterdi.USG si iyidi sanırım. Bilmiyorum. Bu hafta ikili test var belki bir yorum daha gelir:)

Amin canim benimmm

Çok sukur canım guzel cıkmış sonucun, boyle doktora ınanamıyorum yaa aynen kac yanından

Ablacim valla sukur herhalimize.. d vitamini onemli diye biliyorum onuda takviye edin insAllah. Valla bol kan yapan seyler yiyin, bu havalarda en onemli sey saglikli beslenmek.. her sey hormonluyken de ne denli saglikli beslenebiliriz ki.. her sey ilac takviyeli benim esiminde vitaminleri cok dusuk cikiyor yaa.. havalara bagliyorum ben cok cetin geciyor kış.. benim bulantilar artti bu ara.. hic keyfim yok.. kocamdan da ayriyim. Hep sinirimi ondan çıkarıyorum seytan vesvese verip duruyo uzak olunca

Senin artis ne oldu son durum ne canim?
Dun adet gunumdu pembe ve kahverengı akıntım olmustum aksama kadar cok korktum kan testı yaptırdım 204 cıktı cok sukur.

Valla bu hafta sonunda besinci hafta tamamlancak, cuma ya da cumartesı doktora gıdıyorum dıyorum kese gozukur mu kı

Bol su icmeye calis canim hic bilmiyorumki bir kere kum doktum dayanilmaz agriydi enf dada agrir heralde
su içerim ztn önümde cam şişe gördükçe içiyorum dayanılmıcak gibi diilde ara ara kramp gibi vuruyo ayaklarım da donuo oda enfeksiyonu azdırıyo heralde

Hatirliyorum canim ondan sordum? Cuma cumartesi ortalama 1600 olur heralde canim gorunmeyebilir. Kan testi tekrarliycak misin tekrar yada lekelenme varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…