- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
En koyu cumartesi günü en üstteki gibi duruyor cumayı çekmemiştim çizgi yok gibiydi
Canim aynen dedim hatta benim kanamam sancim yok. Adamin agzini bıçak açmadıYuh ya. Keseye leke demek ... La havle cektirirler insana....
Canım aslında ilk etapta adam öyle dese bile inanmamak lazımdı. Çünkü leke olsa kanama alanı olsa bunlarda hep vajinal kanama oluyor. Ama Allahın izniyle sen turp gibisin:)
Valla kaçtım bir daha mumkunse rabbim zorunda birakmasin.Allah senden razı olsun cnm. Vallahi inşallah cümlemizin yüzü güler
keseye leke diyenden kaaaaaaççççççç aman amannn... bebeğe kim bilir ne der
Gözün aydın cnm.
Adıyla yaşasın kuzu
Aynen canim bugünü yok sayip yarina odaklaniyorum zaten.Yaahh pıtırcık yer acıyo kendine leke diyolar kör doktor ultrasonu ılk defa mi kullanıyo hemen kötü olan ihtimaller zaten sıralanır en kötüye hazırlar hemen neyse gözün aydın canım yarın yolk saçını hatta usg iyi olursa bi nokta crl de görünür
Yok canim hic bisey demedi. Resmen keseye leke dedi adam daha ne beklenirki?cnm kaçıncı haftadaymışsın bir şey söyledi mi?
Allah razi olsun canim. Valla rabbim zorunda birakmasin bizleri boyle doktorlara. Insallah senin de dogum bir avazda iyi doktorlara denk gelir insallah.Korkmamaa calis kuxum guzel dusun insaAllah guzel sonuc alirsin dualarim seninle bacim insaAllah krkulcak hicbir durumun olmaz olmayacakta guzel seyler dusun hep rabbim hakkinda hayirli olan neyse onu karsina cikarisn kuzum
Sana da erkeğe benziyor mu demişti doktor ben mi yanlış hatırlıyorum?
Amin canım.
Canim aynen dedim hatta benim kanamam sancim yok. Adamin agzini bıçak açmadı
Valla kaçtım bir daha mumkunse rabbim zorunda birakmasin.
Aynen canim bugünü yok sayip yarina odaklaniyorum zaten.
Yok canim hic bisey demedi. Resmen keseye leke dedi adam daha ne beklenirki?
Allah razi olsun canim. Valla rabbim zorunda birakmasin bizleri boyle doktorlara. Insallah senin de dogum bir avazda iyi doktorlara denk gelir insallah.
X xDerinMavix canim adiyla yaşasın insallah bebişin. Oh hazirliklar da tamam.
denizege34 canim senin cinsiyetle ilgili bir gelisme oldumu?
Neslihaann calismalara devam et canim ates yukselene kadar.
zafrina89 tablon guzel ilerledi aslinda bu ay. Insallah tez zamanda sizlere de nasip etsin.
Evet canım erkeğe benziyor dedi ama çok erkendi ya bakalım bundan sonraki tahminler daha gerçekçi olur sanki:)
Evet doğru hatırlıyorsun biraz daha koyu oluyordu ama hemen belirip ertesi gün siliniyordubence henüz pozitif değil testler,senin testler bunlardan daha koyu oluyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum.
Calisiyoz sagolsun koca değişti 3 kayıptan sonra artık hiç ses çıkarmıyorCanim aynen dedim hatta benim kanamam sancim yok. Adamin agzini bıçak açmadı
Allah razi olsun canim. Valla rabbim zorunda birakmasin bizleri boyle doktorlara. Insallah senin de dogum bir avazda iyi doktorlara denk gelir insallah.
zafrina89 tablon guzel ilerledi aslinda bu ay. Insallah tez zamanda sizlere de nasip etsin.
Amin kuzum. Senin de gözün aydın bu arada cins bir doktora denk gelmiş olsan da :)
İlk zamanlar göbek kordonundan dolayı tüm bebekler erkeğe benzermiş.
İlerleyince kesinleşir bakalım Allah gönlüne göre versin insallah canım.
Evet doğru hatırlıyorsun biraz daha koyu oluyordu ama hemen belirip ertesi gün siliniyordu
Amin canim benimmmCanim aynen dedim hatta benim kanamam sancim yok. Adamin agzini bıçak açmadı
Çok sukur canım guzel cıkmış sonucun, boyle doktora ınanamıyorum yaa aynen kac yanındanKizlar doktora gittim tekrar sonucla. Aa super çıkmış sonucun dedi. Folik asit yaziyorum dedi sabah henel rutin hamilelik icin istedigimiz tahliller var onlari ver dedi. Ben şok oldum bakiyordum doktora eee dedim leke dediniz o onemsiz birseey mi o ne olacak. Ben sana oyle birseymi dedim allah kuru iftiradan saklasin dedi. Tam ben sinirle cevap vericekken doktor baska bisey icin arkasinii döndü ve yanindaki hemsire kese o şiştt dedi doktora caktirmadan sakin ol gibi bir işaret yapti. Buyuk ihtimalle bunak doktora denk geldim. Bir problem yok yuruyus yap arada folik asit verdi. 13 subatta gel dedi. Yarin kan tahlilleri icin giderim belki ama 13 subatta falan hatta mumkunse bir daha gitmem.
Canim göbek kordonunu ayrıca gösterdi.USG si iyidi sanırım. Bilmiyorum. Bu hafta ikili test var belki bir yorum daha gelir:)
Ablacim valla sukur herhalimize.. d vitamini onemli diye biliyorum onuda takviye edin insAllah. Valla bol kan yapan seyler yiyin, bu havalarda en onemli sey saglikli beslenmek.. her sey hormonluyken de ne denli saglikli beslenebiliriz ki.. her sey ilac takviyelievet canım..bazı insanlar ya umursamıyor yada onları ırgalamadığını düşünüyor konunun sanki...hani bir laf varya düşen kalkana bakmıyor hesapı...ben hayatım boyunca hiç umursuz olamadım malesef...özel yazdıklarımdan cevap gelmeyince kırılıyorum ben..bazı kişiler aynı konuyla alakalı bir iki kişiye yazıyor hal hatır ediyor ama seni tınlamaz gibi bir hal..bu durum beni çok rahatsız ediyor..yazıncada alıngan oluyorsun...kimse kendine bakıp boynum eğri demiyor canım ya..neyse konu uzar gider..en iyisi karşındaki duyarsızsa sende duyarsız olacaksın demekki...
sağol canım..akşam bizi bayağı korkuttu ya..birden fırladı tansiyon bulantıda olunca zehirlendi sandım...
sağol gülüm..işte ne kadar dikkat etsekte bişeyler çıkıyor...d vitaminim çok düşük çıkmış..bilmiyorum labolatuarmı yanlış çıkardı testi..birde aile hekimliğinde yaptırmayı düşünüyorum..tek benim olsa eşiminki de düşük çıkmış..şok olduk valla...kanım sınırda herzamanki gibi...kan ilacı verdi hergün içiyorum..inşallah vesile olur...bu d vitamini düşüklüğü gebeliğe engel olurmuki ya?doktora sormayı akıl etmedim valla...sende kendine ve bebişine dikkat et canım..sağlıkla büyüsün kuzucuk annesini üzmesin...
Senin artis ne oldu son durum ne canim?Çok sukur canım guzel cıkmış sonucun, boyle doktora ınanamıyorum yaa aynen kac yanından
Dun adet gunumdu pembe ve kahverengı akıntım olmustum aksama kadar cok korktum kan testı yaptırdım 204 cıktı cok sukur.Senin artis ne oldu son durum ne canim?
su içerim ztn önümde cam şişe gördükçe içiyorum dayanılmıcak gibi diilde ara ara kramp gibi vuruyo ayaklarım da donuo oda enfeksiyonu azdırıyo heraldeBol su icmeye calis canim hic bilmiyorumki bir kere kum doktum dayanilmaz agriydi enf dada agrir heralde
Hatirliyorum canim ondan sordum? Cuma cumartesi ortalama 1600 olur heralde canim gorunmeyebilir. Kan testi tekrarliycak misin tekrar yada lekelenme varmi?Dun adet gunumdu pembe ve kahverengı akıntım olmustum aksama kadar cok korktum kan testı yaptırdım 204 cıktı cok sukur.
Valla bu hafta sonunda besinci hafta tamamlancak, cuma ya da cumartesı doktora gıdıyorum dıyorum kese gozukur mu kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?