Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canim zaten uzun bir sure seninle odanda yaticak anne yani yada sepet besiklede idare edebilirsin.bende oturma odami iptal edecegim 1 yaslarina dogru simdilik anne yani yatagiyla idare etmeyi dusunuyorum.gule gule saglikla giysin cicilerini :)
En tatli telaslar bende basladim yavastan kiyafet ayarlamaya.

Masallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.benim 1 dusugum varki bos gebelikti bebisim olusma asamasinda pihtidan oturu gelisim gosteremeden yok olup gitmisti ozaman oyle bir uyuyordumki full tek belirtim uykuydu diyorlarya her gebelik kendine ozgu belirti verir diye hamdolsun ne uykum geldi ne istifra ettim nede basim dondu hep iyiydim uzun bir sure belirtim yok diyede kuskulu gezdim.inanki hic belli olmuyor.cabul acikiyorum bu gebelikte birde buyumelerinden oturu kalca kemiklerim agriyor baska bir belirtim yok.
insallah rabbim gonlunuze gore versin herkese dua ediyorum cifter cifter versin insallah :)

Buyuk bir ihtimalle tasinmayi dusunuyoruz. Daha dogrusu tasinmamiz gerekiyor aslinda da esimin gozu yemiyor. Kiralar cok artti cunku.
Tasinirsak o zaman oda yaparim insallah ben de.
Cibsiyet belli yavastan al tabi. Her sey son saniyeye kalinca iyi olmuyor.

bende ilk gebelikte fazla belirti yasamadim. ama full uyuyordum. bunda uyusam bile dinlenemiyorum. daha fazla bulanti ve kasik agrim var. aklimada ikiz geliyor :) dogrusun banada görümcem öyle diyor. hatta diyor ki cinsiyete göre belirtiler bile degisiyormus onun gebeliklerinde.bakalim nasip kismmeet. zaman bir an önce gecsede hayirlisiyla kucagimiza alsak :):) ard arda

su içerim ztn önümde cam şişe gördükçe içiyorum dayanılmıcak gibi diilde ara ara kramp gibi vuruyo ayaklarım da donuo oda enfeksiyonu azdırıyo heralde
Sen yinede dikkat et tatlim biliyorsun gebislik belirtileride kasik agrisi ayak usumesi olabiliyor.sicak tut kendini

Aynen canim sonlara dogru hem izmir sicak oluyo hemde ben ne olurum bilmiyorum gozum gorurken alayim hediyeliklerini hazirlayim diyorum hakkimizda hayirlisi dogumdan once tasinabilseydin keske..hayat pahali Allah yardimcimiz olsun

Aynen canim sonlara dogru hem izmir sicak oluyo hemde ben ne olurum bilmiyorum gozum gorurken alayim hediyeliklerini hazirlayim diyorum hakkimizda hayirlisi dogumdan once tasinabilseydin keske..hayat pahali Allah yardimcimiz olsun

Dogumdan once daha zor bu halimle o kadar esyayi halledemem diye dusundum. Ve kis ortasi burasi asiri soguk.
Neyse ki sicaklar basmadan dogum yapmis olucam. Ben hamile degilken bile dayanamiyorum sicaga. Hamileyken mahvolurum herhalde.

Siz de hep bir ovu zamanı yatıya gidiyorsunuz gezmelerinizi lüteal faza bırakın:)
Ben istiyorum mu ki ahh ahh kızdığımla kalıyorum beyefendinin 3 gün izni var babası yapmış yine program izin bizim programı o yapıyor bıktım artık sabrım tükendi kavgalarimiz hep bu konulardan çıkıyor

Olur canim hersey sirasiyla yasaniyor hakkinda hayirlisi sagliklisi olsun hcgyi bizim gibi baktirsaydin az cok anlardik :) biyerde stresten uzak sabirla beklemekte guzel.
Bir bakicaz kucagimizdalar Allahin izniyle..Rabbim topigimizdeki tum arkadaslarimiza ve butun isteyenlere nasip etsin insallah :)

Dogumdan once daha zor bu halimle o kadar esyayi halledemem diye dusundum. Ve kis ortasi burasi asiri soguk.
Neyse ki sicaklar basmadan dogum yapmis olucam. Ben hamile degilken bile dayanamiyorum sicaga. Hamileyken mahvolurum herhalde.
Hamisken tasininca rahat oluyor kiz gecen arkadasima yardima gittim kocalarimizin cani cikti :)) arkadas hamile 7 aylik anneleri felan 1 gunde tasidik yerlesti.ama sen yanlizdin dusunemedim onu

ya var ya ikinci idrar testini bile yapmadim:9 olurda koyulasma farki beni stres yapar diye.. atesi bile ikinci gün ölcmedim uyuyamam ynlis olur telasa girerim diye.., hcg yi yaptiracak cesaret hic yok bende.. ama böyle iki hafta nasil gecti anlamadim bile:) ilk hafta her gün adet bekledim zaten. sonra baktim gelmiyor sevindik iyice bi ikna olduk:) 2.haftadda belirtilere biraktim kendimi... Bugün hep koltukta ayaklarimi uzattim yattim, ancak dinlebilmisim.

aminnn bütün dualarina amin, ben inaniyorum topikte güzel haberer art arda devam edecek. .iki hafta sonra insallah bende burada kalp atisini, saglik durumunu paylasabilirim :):) selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…