- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Insallah kuzum ya saolpassionete cnm gözün Aydın yarın daha gğzel geçer muayene inşallah
Neslihaann cnm henüz çatlamamış olabilir ateş de desteklemiyor zâten gün aşırıya devam etmeye çalış
Tedavin hayırlı olsun bebişi sana getirsin inşallahşubatta ben de aşılama yaptırıyorum kızlar dua edin
yumurtalarımın büyümesinde sorun vardı canımTedavin hayırlı olsun bebişi sana getirsin inşallah
Sende sorun neydi?
3 senelik evliyim hiç yapmadığımız is şans sıfır evimden başka yerde :)İşte henüz çatlamadi bence canım. İnşallah perşembeye kadar çatlar. Olmazsa gittiğiniz yerde şansınızi denersiniz bi
Siz de hep bir ovu zamanı yatıya gidiyorsunuz gezmelerinizi lüteal faza bırakın:)3 senelik evliyim hiç yapmadığımız is şans sıfır evimden başka yerde :)
Olsun canim zaten uzun bir sure seninle odanda yaticak anne yani yada sepet besiklede idare edebilirsin.bende oturma odami iptal edecegim 1 yaslarina dogru simdilik anne yani yatagiyla idare etmeyi dusunuyorum.gule gule saglikla giysin cicilerini :)Kıyafet olarak neredeyse tamamız canım.
Kuzenim, annem, anneannem,teyzem hepsi ayrı ayrı bir sürü şey almış.
Ben de beğendiklerimi aldım tabi.
Bebek arabasını gelince annem alacakmış.
Bana sadece hastane çantası hazırlamak kaldı.
Oda yapamıyorum evimde oda yok malesef.
Masallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.benim 1 dusugum varki bos gebelikti bebisim olusma asamasinda pihtidan oturu gelisim gosteremeden yok olup gitmisti ozaman oyle bir uyuyordumki full tek belirtim uykuydu diyorlarya her gebelik kendine ozgu belirti verir diye hamdolsun ne uykum geldi ne istifra ettim nede basim dondu hep iyiydim uzun bir sure belirtim yok diyede kuskulu gezdim.inanki hic belli olmuyor.cabul acikiyorum bu gebelikte birde buyumelerinden oturu kalca kemiklerim agriyor baska bir belirtim yok.Yurt dışındaki bazı doktorlarda 100 diyor alt sinir için.. bugüne kadar d vitaminijden zehirlenen hiç duymadım:) ama çok zor zaten 100 e yükseltmek. 30 a ulassakda kafi.. cidden belkide sadece tevafuktu ama d vitamini takviyesi yaptığım ay hamile kalmam.. inşallah isteyen herkese vesile olur.
Canım ya bende sana bir şey soracağım. Hani senin bebişler ikiz ya böyle 7.haftada neler hissetmiştin? Bilmiyorum daha önce gebelik yaşadın mi ama yorgunluğun ve kaşık ağrıların nasıldı? Benim bu sefer yorgunlugum çok oluyor. Hemen yoruluyorum. Ve gecenkine göre daha belirgin kaşık ağrıları:) çok ikiz duası etmişti eşim etraftanda ikiz olsun diyen çok vardı. Diyoruz ki acaba ikiz mi:)? İkiz gebeligin farklı belirtileri var mi? Doktor randevum 13 ünde.heyecanla bekliyorum:)
Olsun canim zaten uzun bir sure seninle odanda yaticak anne yani yada sepet besiklede idare edebilirsin.bende oturma odami iptal edecegim 1 yaslarina dogru simdilik anne yani yatagiyla idare etmeyi dusunuyorum.gule gule saglikla giysin cicilerini :)
En tatli telaslar bende basladim yavastan kiyafet ayarlamaya.
Masallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.benim 1 dusugum varki bos gebelikti bebisim olusma asamasinda pihtidan oturu gelisim gosteremeden yok olup gitmisti ozaman oyle bir uyuyordumki full tek belirtim uykuydu diyorlarya her gebelik kendine ozgu belirti verir diye hamdolsun ne uykum geldi ne istifra ettim nede basim dondu hep iyiydim uzun bir sure belirtim yok diyede kuskulu gezdim.inanki hic belli olmuyor.cabul acikiyorum bu gebelikte birde buyumelerinden oturu kalca kemiklerim agriyor baska bir belirtim yok.
insallah rabbim gonlunuze gore versin herkese dua ediyorum cifter cifter versin insallah :)
Sen yinede dikkat et tatlim biliyorsun gebislik belirtileride kasik agrisi ayak usumesi olabiliyor.sicak tut kendinisu içerim ztn önümde cam şişe gördükçe içiyorum dayanılmıcak gibi diilde ara ara kramp gibi vuruyo ayaklarım da donuo oda enfeksiyonu azdırıyo heralde
Kan testını doktora gıtmeden tekrarlıyım dıyorum persembe ya da cuma, cok sukur bugun lekelenme olmadı. Umarım bıtmıstırHatirliyorum canim ondan sordum? Cuma cumartesi ortalama 1600 olur heralde canim gorunmeyebilir. Kan testi tekrarliycak misin tekrar yada lekelenme varmi?
Aynen canim sonlara dogru hem izmir sicak oluyo hemde ben ne olurum bilmiyorum gozum gorurken alayim hediyeliklerini hazirlayim diyorum hakkimizda hayirlisi dogumdan once tasinabilseydin keske..hayat pahali Allah yardimcimiz olsunBuyuk bir ihtimalle tasinmayi dusunuyoruz. Daha dogrusu tasinmamiz gerekiyor aslinda da esimin gozu yemiyor. Kiralar cok artti cunku.
Tasinirsak o zaman oda yaparim insallah ben de.
Cibsiyet belli yavastan al tabi. Her sey son saniyeye kalinca iyi olmuyor.
Aynen canim sonlara dogru hem izmir sicak oluyo hemde ben ne olurum bilmiyorum gozum gorurken alayim hediyeliklerini hazirlayim diyorum hakkimizda hayirlisi dogumdan once tasinabilseydin keske..hayat pahali Allah yardimcimiz olsun
Ben istiyorum mu ki ahh ahh kızdığımla kalıyorum beyefendinin 3 gün izni var babası yapmış yine program izin bizim programı o yapıyor bıktım artık sabrım tükendi kavgalarimiz hep bu konulardan çıkıyorSiz de hep bir ovu zamanı yatıya gidiyorsunuz gezmelerinizi lüteal faza bırakın:)
Olur canim hersey sirasiyla yasaniyor hakkinda hayirlisi sagliklisi olsun hcgyi bizim gibi baktirsaydin az cok anlardik :) biyerde stresten uzak sabirla beklemekte guzel.bende ilk gebelikte fazla belirti yasamadim. ama full uyuyordum. bunda uyusam bile dinlenemiyorum. daha fazla bulanti ve kasik agrim var. aklimada ikiz geliyor :) dogrusun banada görümcem öyle diyor. hatta diyor ki cinsiyete göre belirtiler bile degisiyormus onun gebeliklerinde.bakalim nasip kismmeet. zaman bir an önce gecsede hayirlisiyla kucagimiza alsak :):) ard arda
Hamisken tasininca rahat oluyor kiz gecen arkadasima yardima gittim kocalarimizin cani cikti :)) arkadas hamile 7 aylik anneleri felan 1 gunde tasidik yerlesti.ama sen yanlizdin dusunemedim onuDogumdan once daha zor bu halimle o kadar esyayi halledemem diye dusundum. Ve kis ortasi burasi asiri soguk.
Neyse ki sicaklar basmadan dogum yapmis olucam. Ben hamile degilken bile dayanamiyorum sicaga. Hamileyken mahvolurum herhalde.
Olur canim hersey sirasiyla yasaniyor hakkinda hayirlisi sagliklisi olsun hcgyi bizim gibi baktirsaydin az cok anlardik :) biyerde stresten uzak sabirla beklemekte guzel.
Bir bakicaz kucagimizdalar Allahin izniyle..Rabbim topigimizdeki tum arkadaslarimiza ve butun isteyenlere nasip etsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?