Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamisken tasininca rahat oluyor kiz gecen arkadasima yardima gittim kocalarimizin cani cikti :)) arkadas hamile 7 aylik anneleri felan 1 gunde tasidik yerlesti.ama sen yanlizdin dusunemedim onu

Ben her seyi tek basina yapmak zorundayim canim. Onceki tasinmada oyle oldu. Her seyi ben paketledim topladim. Esim ve bikac kisi tasidi. Sonra yine her seyi ben acip yerlestirdim ve ciddi anlamda canimdan bezdim. Bu halde yapamam onu.

valla umudum yok diyorum ama bi yanım sürekli neden olmasın diye dürtüyo tabi gelirkn eşime dedim test yapsam var mı yok mu çıkar aslında alalım hemen test diyo krem akıntı bitmek bilmeyen gaz göğüslerim kafam kadar oldu kasıklarımda acayip ağrılar var ya çok sancılı bi adet beni bekliyooo ya daaa :) kafayı yemem yakındır ya

Ben de alindigim icin yazmiyorum genelde abla.
Ne yazik ki ben de hic umursamaz bir insan olamadim. Keske biraz umursamaz olabilseydim her anlamda hayatim daha da kolaylasirdi.
Aynen canım aynen..
Özelde yaptırdım canım. 5,8 çıktı şok oldum valla. Eşiminde 6,3 valla şoktayım.. Yüksek takviye ne aldın? Bana devit3 verdi
15 günde bir kır iç dedi..
Canim geç,mis olsun d vit bazı yabancı kaynaklarda gebeliğe engel diyor ama benim 2 çıkmıştı doktoruma sordum bi sıkıntı olmaz dedi
Bencede gebeliğe engel..

Bence d vitaemini onemli ablacim ve gebe kalmada etkili. Bunla ilgili yabanci makalelerde okudum. Sadece gebelik degil bircok seyi etkiliyor. Yanlis degildir sen doktoruna sor sana doz ayarlasın ona gore kullan
Devit ampul 15 günde bir kır iç dedi.
Kızlar doktor leke goruyorum dedi sadece beta hcg istedi acil onu al gel sonucuna gore bakalim dedi. Korkuyorum nolur dua edin. Kan vermeye gidiyorum simdi
Bunak herif ya. Yazdıklarını okuyunca deli oldum. Ben o doktoru parçalamadan o odadan çıkmazdım valla. Çok sabırlısın canım..
Sağol canım ikiside tam düzelemedi malesef.. Yumurta vardı adetin 3.günü 14mmlik.. Dk hapı onu erittimi bilmem. Ateş bir türlü yükselmedi..

LeYLa_21 geçmiş olsun leyla abla normalde tansiyon problemi var mı ki
Sağol canım. Grip le alakalı oynamış tansiyonu. Normalde yoktu kuzum..
Bende 15günde bir ampul dedi. Kan ilacını verdi. Sağolasın kuzum..
Bunak herif.. Kimbilir bebeğe ne diyecek ti acaba!
Sağol canım. Havalar buz valla. Hastane insan kaynıyor. Elimden geleni yapıyorum ama yinede hasta olduk işte. Sende kendini yorma dikkat et. Tatilin keyfini çıkar. Tuzlu şeyler ye bulantıya iyi gelir..
LeYLa_21 geçmiş olsun eşine

X xDerinMavix adı ile yaşasın Miraç bebek inşallah
Sağol canım..

kızlar şu ff şifrelerini unuttuk diyoduk ya dün pc den şifremi unuttum dedim mailime şifre resetleme linki geldi şifremi resetlryip yeni şifre yaptım pcden açtım ff yi sonra tlfndakine girdim aynı şifreyi açılmıyo meğer app şifresiyle pc deki şifre farklı olabiliyomuş belki birine lazım olur paylaşayım dedim

Bir ampul kac E.I? ya da U.I ? uzerinde yazar. bir söyleyebilir misin leyla abla seninkinin üzerinden anlatayim

canim ya senin atesine baktim kac gündür bakamamistim. insallah hep yüksek devam eder. sana hep dua ediyorum :):) siadasin insallah bu ay olmazsa gelecek ay. Baban icin görüyorum yazdiklarini ama genelde ne diyecegimi bilmiyoru... Rabbim sabir versin sifa versin.. Imtihan dünyasi. insallah senin güzel haberlerin yakindir ve nese olur etrafiniza :):)

300.000 I.U/ml. canım..

ooo süpermis Leyla abla.

Demek ki ben doktoru dinlemeyerek dogru yapmisim :) burada hatta arakdaslarla konusmustuk baya

benim bir tablet 20.000 I.U idi. Genel doktorum vermisti. Bana dedi ki haftada bir tane 20.000 I.U luk tablet al dedi. Ama ben baya arastirdimm ve seviyesi cok düsük olanlarin baslangicta, bir seferde böyle yüksek doz alabilecegini okudum. 1.gün 5 tablet, 2.gün 5, 3.gün 5 tabletle toplamda 3 günde 300.000 I.U aldim. tam adet baslangicimdi. Bir ay ara verdim. adetten bir gün nceydi bi 100.000 I.U daha aldim. zatende 2 gün sonra gebeligi ögrendim. Bence ise yaradi. Ya bu d vitaminini yükselterek ne hastaliklari ilacsiz tedavi ediyorlar. ben bir ay daha gecsin normal seyre dönüp haftada bir tablet alarak devam edecegim insallah.

Doktor kac günde bir kirip ic dedi? Eger elindeyse Leyla abla hemen bir tanesini kir ic. Zaten 300.000 I.U seni bir ay götürür. Daha icmene gerek yok.

ayy babam kaç gündür çok kötüydü bugün beni aramış nasıl mutlu umutlu kızım babanı bi gör duşumu aldım tıraşımı oldum kahvaltımı yaptım kemik suyu çorbamı içtim yemeğimi yedim diyo biraz kendine gelmiş çok şükür perş 3. kürü alıcak nasipse kan değerleri toparlandıysa

insallah bugün daha güzel günlerin baslangicidir canim. her sey gönlünüzce olsun. Cok selam ediyorum

Çok sevindim inşaallah gitgide daha da iyi sağlıklı olacak dua ile Rabbim başımızdan eksik etmesin onları.

Cumartesi bir tane kırıp içtim canım. Doktor 15günde bir tane kır iç dedi. Haftaya cumartesi bir tane daha içicem.yani ayda 2 tane içmiş olacam. İyimi sence?

Reactions: iiz
Maşallah canım. Allah daha iyi yapsın canım..

Ben her seyi tek basina yapmak zorundayim canim. Onceki tasinmada oyle oldu. Her seyi ben paketledim topladim. Esim ve bikac kisi tasidi. Sonra yine her seyi ben acip yerlestirdim ve ciddi anlamda canimdan bezdim. Bu halde yapamam onu.
Haklisin canim oyleyse beklicen hayirlisi olsun canim

Cumartesi bir tane kırıp içtim canım. Doktor 15günde bir tane kır iç dedi. Haftaya cumartesi bir tane daha içicem.yani ayda 2 tane içmiş olacam. İyimi sence?

himm. ayda 600.000 I.E bana cok gibi geldi Leyla abla. Türkiyede amppller 300.000 likmis. yurt disinda aylik en fazla 200.000 ya da 300.000 veriyorlar. sonra bir ay mola. 3 ay üst üste 300.000 verip sonra kücük miktarlara geciyorlar. Haftada 20.000I.U gibi. Ya da gübde 4.000 I.E gibi

Bana sorarsan 2 hafta sonra degilde 4 hafta sonra bir ampul daha kir derim. Ama veren doktor iyiyse, kendinden eminse 15 te alabilirsin. belkide sadece ilk ay icin 15 te bir demistir. Degerin cok düsük oldugu icin hizlica yükslesin diye 15 te bir demis olabilir. ama herhalde bu bir kac aylik bir program sanirsam?

Karar sana kalmis ablacim.

He birde bir kasik zeytinyagiyla birlikte al. Yagla alinmasi gerekiyor

Zeytinyağına mı damlatacam canım. Ben suya damlatıp içtim. Tam tarif edermisin Asiyecim..?

Zeytinyağına mı damlatacam canım. Ben suya damlatıp içtim. Tam tarif edermisin Asiyecim..?

benimki tablet oldugu icin kasiga zeytinyagini ve tableti koyup iciyorum. sende sanirim ampuldeki siviyi gene zeytinyagi ile karisitirp icebilirsin. tam emmin degilim. ekmekle filan alanda vardi. ama ben zeytinyagiyla alinmasinin daha faydali olugunu okumustum

FreeSoull inşallah bu sefer güzel güzel yumoslarin olur sorunsuz bir tedavi geçirirsin, takipteyim:)

Amin inşallah bu sefer adım adım her şey yolunda gider de seviniriz hep birlikte. İlk sınavı geçtik, yumurta var ve tedavim başladı. Darısı ilaçla büyümeye... sağlıkla inşallah

Canım çok şükür yum var. Sayı vermedi, sormadım ben de özellikle ama yüzü güldü adamcağızın yeminle. Muayene koltuğunda yüzünde tebessüm belirdi, orda anladım. Korkudan ekrana bile bakmadım ne var ne yok diye. Kaç yum var diyen sormadım çünkü yum olsun sağlıklı olsun ama olsun diye dua de ede gittim.

şubatta ben de aşılama yaptırıyorum kızlar dua edinyeminle.
İnşalah aşılama ile gelir bebişin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…