- 5 Mayıs 2013
- 33.893
- 41.513
- 798
Hamisken tasininca rahat oluyor kiz gecen arkadasima yardima gittim kocalarimizin cani cikti :)) arkadas hamile 7 aylik anneleri felan 1 gunde tasidik yerlesti.ama sen yanlizdin dusunemedim onu
valla umudum yok diyorum ama bi yanım sürekli neden olmasın diye dürtüyo tabi gelirkn eşime dedim test yapsam var mı yok mu çıkar aslında alalım hemen test diyoCanim aynen dedim hatta benim kanamam sancim yok. Adamin agzini bıçak açmadı
Valla kaçtım bir daha mumkunse rabbim zorunda birakmasin.
Aynen canim bugünü yok sayip yarina odaklaniyorum zaten.
Yok canim hic bisey demedi. Resmen keseye leke dedi adam daha ne beklenirki?
Allah razi olsun canim. Valla rabbim zorunda birakmasin bizleri boyle doktorlara. Insallah senin de dogum bir avazda iyi doktorlara denk gelir insallah.
X xDerinMavix canim adiyla yaşasın insallah bebişin. Oh hazirliklar da tamam.
@denizege34 canim senin cinsiyetle ilgili bir gelisme oldumu?
@Neslihaann calismalara devam et canim ates yukselene kadar.
zafrina89 tablon guzel ilerledi aslinda bu ay. Insallah tez zamanda sizlere de nasip etsin.
biz zaten her ay psikolojik hamileyizSen yinede dikkat et tatlim biliyorsun gebislik belirtileride kasik agrisi ayak usumesi olabiliyor.sicak tut kendini
Aynen canım aynen..Ben de alindigim icin yazmiyorum genelde abla.
Ne yazik ki ben de hic umursamaz bir insan olamadim. Keske biraz umursamaz olabilseydim her anlamda hayatim daha da kolaylasirdi.
Özelde yaptırdım canım. 5,8 çıktı şok oldum valla. Eşiminde 6,3 valla şoktayım.. Yüksek takviye ne aldın? Bana devit3 verdiLeyla abla d vitamini genelde kadın erkek düşük çıkıyor yani test sonucun doğrudur büyük ihtimal . Zaten özelde yaptirmadiniz mi? Kaç çıktı. ? Normal hekimler alt sinir 30 diyor. Ama canan hoca alt sinir 100 diyor bu daha isabetli bence . Herkeste genel olarak düşük çünkü zaten kış mrvsimindeyiz. Yazında yanlış guneslnemeden dolayı alamıyoruz. Doktoruna hamile kalma ile ilgili bağlantısı var mi desen muhtemelen yok diyecektir . Ama sanki yaşadığımız örnekler var gibi gösteriyor. Ben en son elmol un gebeliginde ayikmistim. Aralıkta olcturdum ve çok düşük 7 çıktı. Hemen yüksek bir takviye aldım adetle birkikte. Ocakta da gene adete varken gene aldım...bir kaç gün sonra gebe olduğumu öğrendim... Belki tesadüf oldu ama bence bagisikligi filan toparlıyor, vücudumuzu topluyor. Ben vücut ısısını bile artırdığını düşünüyorum:). Belli mi olur inşallah sana da sebep olsun
Bencede gebeliğe engel..Canim geç,mis olsun d vit bazı yabancı kaynaklarda gebeliğe engel diyor ama benim 2 çıkmıştı doktoruma sordum bi sıkıntı olmaz dedi
Devit ampul 15 günde bir kır iç dedi.Bence d vitaemini onemli ablacim ve gebe kalmada etkili. Bunla ilgili yabanci makalelerde okudum. Sadece gebelik degil bircok seyi etkiliyor. Yanlis degildir sen doktoruna sor sana doz ayarlasın ona gore kullan
Bunak herif ya. Yazdıklarını okuyunca deli oldum. Ben o doktoru parçalamadan o odadan çıkmazdım valla. Çok sabırlısın canım..Kızlar doktor leke goruyorum dedi sadece beta hcg istedi acil onu al gel sonucuna gore bakalim dedi. Korkuyorum nolur dua edin. Kan vermeye gidiyorum simdi
Sağol canım ikiside tam düzelemedi malesef.. Yumurta vardı adetin 3.günü 14mmlik.. Dk hapı onu erittimi bilmem. Ateş bir türlü yükselmedi..LeYLa_21 günaydın canım, kızın nasıl oldu? Eşin de rahatsızlanmış, geçmiş olsun.
Senin tablona baktım da dk hapı mı yumurtlamana engel oluyor diye merak ettim, bir bilgin bar mı!ben hiç dk hapı kullanmadım, mantığını bilmiyorum, acaba yumurtlamayı mı engelleyerek korunma sağlıyor?
Sağol canım. Grip le alakalı oynamış tansiyonu. Normalde yoktu kuzum..LeYLa_21 geçmiş olsun leyla abla normalde tansiyon problemi var mı ki
Bende 15günde bir ampul dedi. Kan ilacını verdi. Sağolasın kuzum..Kuzum d vitamini cogu kisinin dusuk cikiyor.benim 15 lerdeydi haftada bir ampul kirdim 1bardak suya 1 ay boyunca.sonrasinda 15 gunde damla onermisti dr..suan 30a yakin oldu.
En iyisi gunes buldugumuz yerde bileklerini siyirip avucunu gunese dogru acmakmis.birde imkan varsa dizdende alirmisiz aklinda bulunsun..
Bunak herif.. Kimbilir bebeğe ne diyecek ti acaba!Kizlar doktora gittim tekrar sonucla. Aa super çıkmış sonucun dedi. Folik asit yaziyorum dedi sabah henel rutin hamilelik icin istedigimiz tahliller var onlari ver dedi. Ben şok oldum bakiyordum doktora eee dedim leke dediniz o onemsiz birseey mi o ne olacak. Ben sana oyle birseymi dedim allah kuru iftiradan saklasin dedi. Tam ben sinirle cevap vericekken doktor baska bisey icin arkasinii döndü ve yanindaki hemsire kese o şiştt dedi doktora caktirmadan sakin ol gibi bir işaret yapti. Buyuk ihtimalle bunak doktora denk geldim. Bir problem yok yuruyus yap arada folik asit verdi. 13 subatta gel dedi. Yarin kan tahlilleri icin giderim belki ama 13 subatta falan hatta mumkunse bir daha gitmem.
Sağol canım. Havalar buz valla. Hastane insan kaynıyor. Elimden geleni yapıyorum ama yinede hasta olduk işte. Sende kendini yorma dikkat et. Tatilin keyfini çıkar. Tuzlu şeyler ye bulantıya iyi gelir..Ablacim valla sukur herhalimize.. d vitamini onemli diye biliyorum onuda takviye edin insAllah. Valla bol kan yapan seyler yiyin, bu havalarda en onemli sey saglikli beslenmek.. her sey hormonluyken de ne denli saglikli beslenebiliriz ki.. her sey ilac takviyelibenim esiminde vitaminleri cok dusuk cikiyor yaa.. havalara bagliyorum ben cok cetin geciyor kış.. benim bulantilar artti bu ara.. hic keyfim yok.. kocamdan da ayriyim. Hep sinirimi ondan çıkarıyorum seytan vesvese verip duruyo uzak olunca
Sağol canım..
Aynen canım aynen..
Özelde yaptırdım canım. 5,8 çıktı şok oldum valla. Eşiminde 6,3 valla şoktayım.. Yüksek takviye ne aldın? Bana devit3 verdi
15 günde bir kır iç dedi..
Bencede gebeliğe engel..
Devit ampul 15 günde bir kır iç dedi.
Bunak herif ya. Yazdıklarını okuyunca deli oldum. Ben o doktoru parçalamadan o odadan çıkmazdım valla. Çok sabırlısın canım..
Sağol canım ikiside tam düzelemedi malesef.. Yumurta vardı adetin 3.günü 14mmlik.. Dk hapı onu erittimi bilmem. Ateş bir türlü yükselmedi..
Sağol canım. Grip le alakalı oynamış tansiyonu. Normalde yoktu kuzum..
Bende 15günde bir ampul dedi. Kan ilacını verdi. Sağolasın kuzum..
Bunak herif.. Kimbilir bebeğe ne diyecek ti acaba!
Sağol canım. Havalar buz valla. Hastane insan kaynıyor. Elimden geleni yapıyorum ama yinede hasta olduk işte. Sende kendini yorma dikkat et. Tatilin keyfini çıkar. Tuzlu şeyler ye bulantıya iyi gelir..
Sağol canım..
canim ya senin atesine baktim kac gündür bakamamistim. insallah hep yüksek devam eder. sana hep dua ediyorum :):) siadasin insallah bu ay olmazsa gelecek ay. Baban icin görüyorum yazdiklarini ama genelde ne diyecegimi bilmiyoru... Rabbim sabir versin sifa versin.. Imtihan dünyasi. insallah senin güzel haberlerin yakindir ve nese olur etrafiniza :):)kızlar şu ff şifrelerini unuttuk diyoduk ya dün pc den şifremi unuttum dedim mailime şifre resetleme linki geldi şifremi resetlryip yeni şifre yaptım pcden açtım ff yi sonra tlfndakine girdim aynı şifreyi açılmıyo meğer app şifresiyle pc deki şifre farklı olabiliyomuş belki birine lazım olur paylaşayım dedim
300.000 I.U/ml. canım..Bir ampul kac E.I? ya da U.I ? uzerinde yazar. bir söyleyebilir misin leyla abla seninkinin üzerinden anlatayim
300.000 I.U/ml. canım..
ayy babam kaç gündür çok kötüydü bugün beni aramış nasıl mutlu umutlu kızım babanı bi gör duşumu aldım tıraşımı oldum kahvaltımı yaptım kemik suyu çorbamı içtim yemeğimi yedim diyo biraz kendine gelmiş çok şükür perş 3. kürü alıcak nasipse kan değerleri toparlandıysacanim ya senin atesine baktim kac gündür bakamamistim. insallah hep yüksek devam eder. sana hep dua ediyorum :):) siadasin insallah bu ay olmazsa gelecek ay. Baban icin görüyorum yazdiklarini ama genelde ne diyecegimi bilmiyoru... Rabbim sabir versin sifa versin.. Imtihan dünyasi. insallah senin güzel haberlerin yakindir ve nese olur etrafiniza :):)
insallah bugün daha güzel günlerin baslangicidir canim. her sey gönlünüzce olsun. Cok selam ediyorumayy babam kaç gündür çok kötüydü bugün beni aramış nasıl mutlu umutlu kızım babanı bi gör duşumu aldım tıraşımı oldum kahvaltımı yaptım kemik suyu çorbamı içtim yemeğimi yedim diyo biraz kendine gelmiş çok şükür perş 3. kürü alıcak nasipse kan değerleri toparlandıysa
Çok sevindim inşaallah gitgide daha da iyi sağlıklı olacak dua ileayy babam kaç gündür çok kötüydü bugün beni aramış nasıl mutlu umutlu kızım babanı bi gör duşumu aldım tıraşımı oldum kahvaltımı yaptım kemik suyu çorbamı içtim yemeğimi yedim diyo biraz kendine gelmiş çok şükür perş 3. kürü alıcak nasipse kan değerleri toparlandıysa
Cumartesi bir tane kırıp içtim canım. Doktor 15günde bir tane kır iç dedi. Haftaya cumartesi bir tane daha içicem.yani ayda 2 tane içmiş olacam. İyimi sence?ooo süpermis Leyla abla.
Demek ki ben doktoru dinlemeyerek dogru yapmisim :) burada hatta arakdaslarla konusmustuk baya
benim bir tablet 20.000 I.U idi. Genel doktorum vermisti. Bana dedi ki haftada bir tane 20.000 I.U luk tablet al dedi. Ama ben baya arastirdimm ve seviyesi cok düsük olanlarin baslangicta, bir seferde böyle yüksek doz alabilecegini okudum. 1.gün 5 tablet, 2.gün 5, 3.gün 5 tabletle toplamda 3 günde 300.000 I.U aldim. tam adet baslangicimdi. Bir ay ara verdim. adetten bir gün nceydi bi 100.000 I.U daha aldim. zatende 2 gün sonra gebeligi ögrendim. Bence ise yaradi. Ya bu d vitaminini yükselterek ne hastaliklari ilacsiz tedavi ediyorlar. ben bir ay daha gecsin normal seyre dönüp haftada bir tablet alarak devam edecegim insallah.
Doktor kac günde bir kirip ic dedi? Eger elindeyse Leyla abla hemen bir tanesini kir ic. Zaten 300.000 I.U seni bir ay götürür. Daha icmene gerek yok.
Maşallah canım. Allah daha iyi yapsın canım..ayy babam kaç gündür çok kötüydü bugün beni aramış nasıl mutlu umutlu kızım babanı bi gör duşumu aldım tıraşımı oldum kahvaltımı yaptım kemik suyu çorbamı içtim yemeğimi yedim diyo biraz kendine gelmiş çok şükür perş 3. kürü alıcak nasipse kan değerleri toparlandıysa
Haklisin canim oyleyse beklicen hayirlisi olsun canimBen her seyi tek basina yapmak zorundayim canim. Onceki tasinmada oyle oldu. Her seyi ben paketledim topladim. Esim ve bikac kisi tasidi. Sonra yine her seyi ben acip yerlestirdim ve ciddi anlamda canimdan bezdim. Bu halde yapamam onu.
Cumartesi bir tane kırıp içtim canım. Doktor 15günde bir tane kır iç dedi. Haftaya cumartesi bir tane daha içicem.yani ayda 2 tane içmiş olacam. İyimi sence?
daol ablacım aminnMaşallah canım. Allah daha iyi yapsın canım..
Zeytinyağına mı damlatacam canım. Ben suya damlatıp içtim. Tam tarif edermisin Asiyecim..?himm. ayda 600.000 I.E bana cok gibi geldi Leyla abla. Türkiyede amppller 300.000 likmis. yurt disinda aylik en fazla 200.000 ya da 300.000 veriyorlar. sonra bir ay mola. 3 ay üst üste 300.000 verip sonra kücük miktarlara geciyorlar. Haftada 20.000I.U gibi. Ya da gübde 4.000 I.E gibi
Bana sorarsan 2 hafta sonra degilde 4 hafta sonra bir ampul daha kir derim. Ama veren doktor iyiyse, kendinden eminse 15 te alabilirsin. belkide sadece ilk ay icin 15 te bir demistir. Degerin cok düsük oldugu icin hizlica yükslesin diye 15 te bir demis olabilir. ama herhalde bu bir kac aylik bir program sanirsam?
Karar sana kalmis ablacim.
He birde bir kasik zeytinyagiyla birlikte al. Yagla alinmasi gerekiyor
Zeytinyağına mı damlatacam canım. Ben suya damlatıp içtim. Tam tarif edermisin Asiyecim..?
FreeSoull inşallah bu sefer güzel güzel yumoslarin olur sorunsuz bir tedavi geçirirsin, takipteyim:)
FreeSoull Dr ne dedi
İnşalah aşılama ile gelir bebişin cnm.şubatta ben de aşılama yaptırıyorum kızlar dua edinyeminle.
ayy babam kaç gündür çok kötüydü bugün beni aramış nasıl mutlu umutlu kızım babanı bi gör duşumu aldım tıraşımı oldum kahvaltımı yaptım kemik suyu çorbamı içtim yemeğimi yedim diyo biraz kendine gelmiş çok şükür perş 3. kürü alıcak nasipse kan değerleri toparlandıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?