- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Bana dahiliye hep öyle yazıyordu bu kadın doğumcu d vitamini icin osteocare diye bir ilaç yazdı onu kullanıyorum kalsiyum magnezyum d vitamini ve çinko var içinde günde 2 kez günde 6tane hap içmiş oluyorum diğer ilaçlarla o yüzden biraz bıktım
Tablon güzl gidiyor cnım yeşillenick inşAllah sonubugünü de atlatır mıyım ki 20 dk erken ölçtüm ateşi
Kuzum luteal fazin uzamis atesin de iyi sen yarin test yap bence hadi insaallahhhhhbugünü de atlatır mıyım ki 20 dk erken ölçtüm ateşi
ya bnm luteal garip birazKuzum luteal fazin uzamis atesin de iyi sen yarin test yap bence hadi insaallahhhhh
Ben 30 yasin ustundeyim daha ne smear ne mamografi ikisini de yaptirmadim kiziyorum kendimeya bnm luteal garip birazyumurta 25 te çatlasa da 32de regl geliyo 20de çatlasada 32de geliyo o yüzden luteal oynak biraz en uzun luteal klomenli ayda dpo 13 görmüştüm yarını da atlatırsam test yaparım bu ay bi rahatlık çöktü bana nasılsa yoktur diye nmidir nedir gördünmü bilmiyorum smear de de enfeksiyon çıktı fln sen nasılsn
aleykümselam çatı muayenesi oldun muSelamun aleykum millet nasilsiniz
BirAsilAnnesi transferin bugün mü Allah yardımcın olsun canım bebeğini getirsin sana sağlıkla inşallah
Ben de tasinacagim canim 4 aya girerken kara kara onu dusunuyorum... cok tedirginim
Bu sene de Miraç senesi galiba.. çok güzel erkek ismi.. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin Miraç bebisinize :) bizim de erkek ismi hazir ama esim istiyor ben degil :))
Cook sag ol canım aminn Allah razı olsun.
Evet bugun.
Bekliyorum henuz.
Dualarını eksik etme.
Amin insallah guzel dualarin icin sagolasin. Bugin 15.00te bir dahiliye randevusu aldim. Insqllah yaptirabikirim.Sagolasin canim.
Bu arada tedavin hayirli olsun. Sende alacak misin? Biraztakviye alsan belkide sana vesile olur, tüp bebegine yardimci olur. Rabbim insallah nasip etsin. bizlerde dua edelim. Her sey umdugundan cok daha güzel olsun insallah :):)
Insallah bebegine kavusursun sana sıkı sıkı tutunur yumurcak cnm.Cook sag ol canım aminn Allah razı olsun.
Evet bugun.
Bekliyorum henuz.
Dualarını eksik etme.
Amin insallah guzel dualarin icin sagolasin. Bugin 15.00te bir dahiliye randevusu aldim. Insqllah yaptirabikirim.
Insallah bebegine kavusursun sana sıkı sıkı tutunur yumurcak cnm.
Allah emeğini zayi etmesin canım. Inşallah pozitifi görürsün...Cook sag ol canım aminn Allah razı olsun.
Evet bugun.
Bekliyorum henuz.
Dualarını eksik etme.
Dun acilden giris yaptim sancim vardi kasiklarimda direk dogumhaneye yolladilar orda yaptilar ama bana biisi demedi dr bisi soktu ama onu anlamadim ben so ra eliyle muayene etti ondada rahimle vajina arasindaki mukusa yani acikmi kapalimi ona bakti kapali dedi bebek ters oldugu icin sanci azalsin diyr serum taktilar bana nst de sanco cikmisti daha erken bebek donmedi sikinti yok dedi sonra bisi olursa tekrar cagirdi ama cati muayenesinde normal mi yoksa sezeryanmi bisi demediler 13 subata randevu var bakalim o zamana kadar dgurmazsam sorucam draaleykümselam çatı muayenesi oldun mu
Ilk tup bebek mi canimCook sag ol canım aminn Allah razı olsun.
Evet bugun.
Bekliyorum henuz.
Dualarını eksik etme.
Leylos küsmüsun bana hic pas vermiyorsunAllah emeğini zayi etmesin canım. Inşallah pozitifi görürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?