- 5 Mayıs 2013
- 33.893
- 41.513
- 798
şubatta ben de aşılama yaptırıyorum kızlar dua edin
Canim gecmis olsun hamile olmasan çözüm bulunurda simdi bitkisel biseyde yapamazsin dimiKasik agrim var enfeksiyon azitti sanirim.
Gecen hafta 1 gun yogun yesil akinti oldu.
Doktor izinli oldugundan onceki sonuclari hala gosteremedim.
Persembeye randevu aldim. Trstleri tekrarlasin gerekirse artik fitil antibiyotik falan versin
Canim gecmis olsun hamile olmasan çözüm bulunurda simdi bitkisel biseyde yapamazsin dimi
Yok tatlım neden küs olayım. Yazını falan mı kaçırdım yoksa?bazen geriye dönük bakamıyorum. Iş yerinde yoğun oluyorum. Akşam topice girincede sayfalar uçmuş oluyor. Bazen bildirim gelmiyor. O işi hala anlamadım valla...Leylos küsmüsun bana hic pas vermiyorsun
çok uyuz bi durum ben daha hamile kalamadan enfeksiyondan kurtulamadm hamile kalsam hiç geçmez heralde inşallah ilaçla atlatırsın hemen bnm kasıklarımda fena ağrılar var bugünde bat gözüküo adet olursam felaket sancılı olcak heralde bnde beyaz akıntı var krem gibi ama koku sıfır canım senin hamilelikten öncede olmuşmuyduKasik agrim var enfeksiyon azitti sanirim.
Gecen hafta 1 gun yogun yesil akinti oldu.
Doktor izinli oldugundan onceki sonuclari hala gosteremedim.
Persembeye randevu aldim. Trstleri tekrarlasin gerekirse artik fitil antibiyotik falan versin
Acele etmesin yumurcak ona söyle annesi :)) kendine dikkat et ablacım.. Benim de nts de sancı çıkmıştı.doktor iğne ile doğumu uzattı sancıyı kesti. 2 hafta sonunda doğurdum fazla bekleyemedi kuzum.. Sağlıkla doğur inşallah gülüm..Dun acilden giris yaptim sancim vardi kasiklarimda direk dogumhaneye yolladilar orda yaptilar ama bana biisi demedi dr bisi soktu ama onu anlamadim ben so ra eliyle muayene etti ondada rahimle vajina arasindaki mukusa yani acikmi kapalimi ona bakti kapali dedi bebek ters oldugu icin sanci azalsin diyr serum taktilar bana nst de sanco cikmisti daha erken bebek donmedi sikinti yok dedi sonra bisi olursa tekrar cagirdi ama cati muayenesinde normal mi yoksa sezeryanmi bisi demediler 13 subata randevu var bakalim o zamana kadar dgurmazsam sorucam dra
hadi bakakım bol bol sağlıklı yumoşlar olsn tatlı mı tatlı bebişler ossunnn :)Amin insallah guzel dualarin icin sagolasin. Bugin 15.00te bir dahiliye randevusu aldim. Insqllah yaptirabikirim.
Insallah bebegine kavusursun sana sıkı sıkı tutunur yumurcak cnm.
çok uyuz bi durum ben daha hamile kalamadan enfeksiyondan kurtulamadm hamile kalsam hiç geçmez heralde inşallah ilaçla atlatırsın hemen bnm kasıklarımda fena ağrılar var bugünde bat gözüküo adet olursam felaket sancılı olcak heralde bnde beyaz akıntı var krem gibi ama koku sıfır canım senin hamilelikten öncede olmuşmuydu
Kız bir test yapsana çatlattın bizi :))çok uyuz bi durum ben daha hamile kalamadan enfeksiyondan kurtulamadm hamile kalsam hiç geçmez heralde inşallah ilaçla atlatırsın hemen bnm kasıklarımda fena ağrılar var bugünde bat gözüküo adet olursam felaket sancılı olcak heralde bnde beyaz akıntı var krem gibi ama koku sıfır canım senin hamilelikten öncede olmuşmuydu
Canim valla esim tutturdu Muhammed Arslan diye ben de istemiyorum kandirmaya calisiyorum... ben de erkek olursa Göktuğ olsun diyorum da bakalım:) kızı düşünen yokBilmem Eymen ismi kadar Miraç ismini duymadim. Yani oyle bir furyadan haberdar degilim. Ismin ilk dort harfi esimle isim ve soyisimlerimizin birlesimi oldufu icin yillardir soylerim bu ismi koyucam diye :) Ki kiz olsaydi da Mira olacakti ayni sebepten :)
Sizin istediginiz isim ne?
3 senelik evliyim hiç yapmadığımız is şans sıfır evimden başka yerde :)
Canim maasAllah 12 hafta olmuşsunuz:) nasilsin? Cinsiyeti kesinlesti mi :)Bende kV nin evinde cekinirdim ama bir kere olunca devamı geliyor
Amin inşallah bu sefer adım adım her şey yolunda gider de seviniriz hep birlikte. İlk sınavı geçtik, yumurta var ve tedavim başladı. Darısı ilaçla büyümeye... sağlıkla inşallah
Canım çok şükür yum var. Sayı vermedi, sormadım ben de özellikle ama yüzü güldü adamcağızın yeminle. Muayene koltuğunda yüzünde tebessüm belirdi, orda anladım. Korkudan ekrana bile bakmadım ne var ne yok diye. Kaç yum var diyen sormadım çünkü yum olsun sağlıklı olsun ama olsun diye dua de ede gittim.
İnşalah aşılama ile gelir bebişin cnm.
Tablon güzl gidiyor cnım yeşillenick inşAllah sonu
ya bnm luteal garip birazyumurta 25 te çatlasa da 32de regl geliyo 20de çatlasada 32de geliyo o yüzden luteal oynak biraz en uzun luteal klomenli ayda dpo 13 görmüştüm yarını da atlatırsam test yaparım bu ay bi rahatlık çöktü bana nasılsa yoktur diye nmidir nedir gördünmü bilmiyorum smear de de enfeksiyon çıktı fln sen nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?