Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasik agrim var enfeksiyon azitti sanirim.
Gecen hafta 1 gun yogun yesil akinti oldu.
Doktor izinli oldugundan onceki sonuclari hala gosteremedim.
Persembeye randevu aldim. Trstleri tekrarlasin gerekirse artik fitil antibiyotik falan versin

Persembeye randevu aldim. Trstleri tekrarlasin gerekirse artik fitil antibiyotik falan versin
Canim gecmis olsun hamile olmasan çözüm bulunurda simdi bitkisel biseyde yapamazsin dimi

Leylos küsmüsun bana hic pas vermiyorsun
Yok tatlım neden küs olayım. Yazını falan mı kaçırdım yoksa?bazen geriye dönük bakamıyorum. Iş yerinde yoğun oluyorum. Akşam topice girincede sayfalar uçmuş oluyor. Bazen bildirim gelmiyor. O işi hala anlamadım valla...

çok uyuz bi durum ben daha hamile kalamadan enfeksiyondan kurtulamadm hamile kalsam hiç geçmez heralde inşallah ilaçla atlatırsın hemen bnm kasıklarımda fena ağrılar var bugünde bat gözüküo adet olursam felaket sancılı olcak heralde bnde beyaz akıntı var krem gibi ama koku sıfır canım senin hamilelikten öncede olmuşmuydu

Acele etmesin yumurcak ona söyle annesi :)) kendine dikkat et ablacım.. Benim de nts de sancı çıkmıştı.doktor iğne ile doğumu uzattı sancıyı kesti. 2 hafta sonunda doğurdum fazla bekleyemedi kuzum.. Sağlıkla doğur inşallah gülüm..

Amin insallah guzel dualarin icin sagolasin. Bugin 15.00te bir dahiliye randevusu aldim. Insqllah yaptirabikirim.

Insallah bebegine kavusursun sana sıkı sıkı tutunur yumurcak cnm.
hadi bakakım bol bol sağlıklı yumoşlar olsn tatlı mı tatlı bebişler ossunnn :)

Canim hamilelikten once de birkac sefer oldu ama antibiyotikle ve fitille gecti hemen.
Simdi enfeksiyon fazla degil diye herhalde hamile oldugum icin doktor tek kullanimlik tozdan verdi 3 defa ama gecirmedi.
Kokulu akinti bende de yok. Bir iki gune mahsus yesil akinti geldi. Onun disinda idrarda degisik koku var bir de kasik agrisi

Kız bir test yapsana çatlattın bizi :))

@Kuzguni doktor kontrolun nasıl geçti? Aşılama mı yaptırcaktın? Konuyu kaçırdım sanırım ben canım.. Tedavin bebişini getirsin inşallah gülüm..

Canim valla esim tutturdu Muhammed Arslan diye ben de istemiyorum kandirmaya calisiyorum... ben de erkek olursa Göktuğ olsun diyorum da bakalım:) kızı düşünen yok ozmn benim istedigim konulcak diye ben once erkek ismini de garantileme peşindeyim

Simdi herkes birbirine atar yapiyor ya yazdim niye cvp vermedin diye, ben de sanayapacagim zafrina89
Baya uzun uzun halini hatrini sormuştum, onda da leyla abla Gönül koydu senden cvp alamadim.. gozunden kaçmış olabilir:) dpo 12 de mi geliyordu senin kırmızılar? Bi de babacagin biraz daha iyi mi? Tedavisi güzel gidiyordur umarım:)

Hadi hayırlısı olsun:) kaliteli yum.lar olsun inşallah güzel güzel büyüsünler..

Oh oh güzel kime rahatlik çökse hamile geliyor:))hadi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…