- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Cook sag ol canım aminn Allah razı olsun.
Evet bugun.
Bekliyorum henuz.
Dualarını eksik etme.
Canim valla esim tutturdu Muhammed Arslan diye ben de istemiyorum kandirmaya calisiyorum... ben de erkek olursa Göktuğ olsun diyorum da bakalım:) kızı düşünen yokozmn benim istedigim konulcak diye ben once erkek ismini de garantileme peşindeyim
amin amin inşAllah canımzafrina89 ikinizin tablosu da maasAllah umit verici insAllah kirmizilari gormezsiniz kizlar.. bi sakinlik oldu bu haftalarda tekrar acilisi yapin insAllah..
Ben de bu ara hormonsal duygusallik yasiyorum biraz daha gobegim belirgin olsun gorsun halimi de acitasyona ozmn baslicam.Bir ara eşim hiç hoşuma gitmeyen birkaç ismi koyacağından bahsetti.
Ben hormonların da etkisiyle epey sert çıktım.Daha ortada hamilelik yoktu ben bu ismi düşünüyordum. Ayrıca çocuğu ben doğurucam bütün acıyı ben çekicem isim koyma hakkını sana vermiyorum dedim :)
Normalde bu tarz çıkışlar yapmam ama iyi oldu kabul etti
Canim maasAllah 12 hafta olmuşsunuz:) nasilsin? Cinsiyeti kesinlesti mi :)
Kasik agrim var enfeksiyon azitti sanirim.
Gecen hafta 1 gun yogun yesil akinti oldu.
Doktor izinli oldugundan onceki sonuclari hala gosteremedim.
Persembeye randevu aldim. Trstleri tekrarlasin gerekirse artik fitil antibiyotik falan versin
Canim insAllah saglikli buyuyordur minnaklarimiz.. tek duamiz bu cinsiyeti ne olursa olsun.. ben cumartesi geliyorum nasipse, tatil iyi gidiyor da kocami da özledim :)) doktor beni 9+5 de cagirdi randevum var ozmn.. rutin kontrol dedi sonra 12+5 de cinsiyet ogreniriz dedi de bakalim. Ikili test fln yapilmadan devlete de mi gitsem ucreti nasil olur ki ozellerdeSağol canım ben iyiyim şükür inşallah bebiste iyidir. Cinsiyet kesinlesmedi henuz, Bu hafta ikili test var belki söyler bilmiyorum:) sen ne zaman dönüyorsun nasıl gidiyor tatil?
Bende de ayni sorun var canim ya.. akintim cok yogun sarı oluyor cogunlukta.. ama benim de idrar temiz cikti.. simdi pisik olmaya basladim galibaGeçmiş olsun canım. Ya benimde akıntım sarı, idrar temiz çıktı. Enfeksiyona sadece idrardan mi bakıyorlar yoksa vajinadan da bakılıyor mu? Bu ara bu akıntıyi taktım kafama..
yazdım diye hatırlıyorumSimdi herkes birbirine atar yapiyor ya yazdim niye cvp vermedin diye, ben de sanayapacagimzafrina89
Baya uzun uzun halini hatrini sormuştum, onda da leyla abla Gönül koydu senden cvp alamadim.. gozunden kaçmış olabilir:) dpo 12 de mi geliyordu senin kırmızılar? Bi de babacagin biraz daha iyi mi? Tedavisi güzel gidiyordur umarım:)
Ben de bu ara hormonsal duygusallik yasiyorum biraz daha gobegim belirgin olsun gorsun halimi de acitasyona ozmn baslicam.
Geçmiş olsun canım. Ya benimde akıntım sarı, idrar temiz çıktı. Enfeksiyona sadece idrardan mi bakıyorlar yoksa vajinadan da bakılıyor mu? Bu ara bu akıntıyi taktım kafama..
maşallahh miniğeKizlar doktordan çıktım. Hersey guzel dedi. Kese 10 mm ufacik bisey gördük şükür. 4.5-5 haftalik dedi. Ne yapmam gerektigini falan soyledi gecen hafta cumartesi 7.5 mm olan kistim 7.9mm olmuş. Insallah zamanla küçülür dedi aspirin kullanma progetana devam et dedi. Folik asit onerdi. Bellii tahlilelri istedi. Haftaya sali kontrole cagirdi. Kesenin buyumesine bakariz belki vajinal kalp atisini da duyariz dedi. Allahima bin şükür o keseyi görmek bile rahatlatti beni. Allah hepinize de yaşamayı nasip etsinElcanki unutmadim canim etiketlemeyi
Canım gözün aydın keyfini çıkar şimdi herşeyin haftaya veya on güne duyulur bence artık hadi hayırlısı :)Kizlar doktordan çıktım. Hersey guzel dedi. Kese 10 mm ufacik bisey gördük şükür. 4.5-5 haftalik dedi. Ne yapmam gerektigini falan soyledi gecen hafta cumartesi 7.5 mm olan kistim 7.9mm olmuş. Insallah zamanla küçülür dedi aspirin kullanma progetana devam et dedi. Folik asit onerdi. Bellii tahlilelri istedi. Haftaya sali kontrole cagirdi. Kesenin buyumesine bakariz belki vajinal kalp atisini da duyariz dedi. Allahima bin şükür o keseyi görmek bile rahatlatti beni. Allah hepinize de yaşamayı nasip etsinElcanki unutmadim canim etiketlemeyi
Maşallah kız hala gobusun çıkmamış iç karnın geniş sanırım ben 4.5 kilo vermişim ama eşim bile anlıyo kasık üstünde bi sertlik avuç içi dolduruyo :)Valla bende hala göbek yok canım.
Hamile gibi değilim yani.
Bir de tripmiş, duygusallıkmış falan yapmıyorum ben.
Bir ara adam kendi sordu hamilesin diye naz yapmican mı trip atmican mı diye
Bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonuna idrardan bakılıyor.
Eğer kaşıntı varsa mantar ihtimaline karşı alttan bakıyor.
saol güzel duan için canım zorlanıyo valla 2 kemo gördü bu hafta dinlenmedeydi bu aralıkta akyuvarları çoğaltıcı ilikleri çalıştırıcı bi iğne verdiler o mahvetti onu bütün kemiklerimi kırıyolar diyo 5 gündür hergün acildeydik serum serum hiç bişey yemiyodu midem bulanıyo diye kullabılan ağrı kesiciler narkotik sınıfa yükseldidün biraz toparlamış yemek yemiş ağrısı da biraz kesilmiş en azından hastaneye gidilmedi bide çok aksi adam laf dinlemiyo annem desen onun başında kafayı yicek kaç aydır evden çıkmıo eve kimse girmesin mikrop kaparsan kurtulamazsn diyorum açık açık şehir dışından halam görmeye gelmiş bi görsün gittin akşam başka yerde yatsın diyorum yok onlarda yatıcakmış sinir ediyo bizi öyle yani daha 8e tamamlancak bakalım durumu ne olcak Rabbim tüm hastalarla birlikte şifa versin inşallah
bende smear de bişey çıkmamış bi fitil verdi doktor bu doktor bu kanamaları çözemicek kesin anlaşıldı bu adetle hsg çektirmek istiyorum nasipse bakalım ztn salıya bat gösteriyo kaç gündür ilişkide yok tabloya baksana heralde yine kanamam olcak diye psikolojik geriliyorum o da beni daha çok zorluyo araya bi hafta adet gircek sonra hsg bi ay moladayım bu gidişleadamında canına minnet nasıl erkekler böyle olabiliyo anlamıyorum bide öğrtmen kendisi bütün gün evde bi haftadır yorulmuyoda yani herşeyden okdr yoruldum ki babamdan evden işyerinden kendi sağlık problemlerimden bebek işinden böyle kendimi bi salsam bi daha toparlayamayacağım gibi zor duruyorum ayakta resmen
bir an önce şifmızı buluruz inşallahCanim hamilelikten once de birkac sefer oldu ama antibiyotikle ve fitille gecti hemen.
Simdi enfeksiyon fazla degil diye herhalde hamile oldugum icin doktor tek kullanimlik tozdan verdi 3 defa ama gecirmedi.
Kokulu akinti bende de yok. Bir iki gune mahsus yesil akinti geldi. Onun disinda idrarda degisik koku var bir de kasik agrisi
Amin ablam aminn banada serum taktilar suan 37 +2 gunluk adet tarihine gore hesaplayinca oyle birde 39 da gelsin kizim zamanini doldirsunda gelsin yavvv bian tamam dedim dogurcam herhal cunku siklasmisti bi ara sanciAcele etmesin yumurcak ona söyle annesi :)) kendine dikkat et ablacım.. Benim de nts de sancı çıkmıştı.doktor iğne ile doğumu uzattı sancıyı kesti. 2 hafta sonunda doğurdum fazla bekleyemedi kuzum.. Sağlıkla doğur inşallah gülüm..
Yok gülüm gitmedim daha bugun bitti regl iki üç gün sonra gidicem inş birazda işlerim var şuan yogunumZehreNur doktora gittinmi cnm cildiyeye de gidicem diyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?