Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson sanki bugun catlayacak gibi.. istekli bi iliski daha olur mu ki

ShinSeGi canim biliyorum takibe biraz ara verdigini, lakin dpo 9 dasin benim de aklimdasin:))) senin tablonu es gecmiyorum acaba veri girdi mi diyeeee.. hadi bakalim insAllah yesillensin son verin:)

Bir ara eşim hiç hoşuma gitmeyen birkaç ismi koyacağından bahsetti.
Ben hormonların da etkisiyle epey sert çıktım.Daha ortada hamilelik yoktu ben bu ismi düşünüyordum. Ayrıca çocuğu ben doğurucam bütün acıyı ben çekicem isim koyma hakkını sana vermiyorum dedim :)
Normalde bu tarz çıkışlar yapmam ama iyi oldu kabul etti

Ben de bu ara hormonsal duygusallik yasiyorum biraz daha gobegim belirgin olsun gorsun halimi de acitasyona ozmn baslicam.

Kasik agrim var enfeksiyon azitti sanirim.
Gecen hafta 1 gun yogun yesil akinti oldu.
Doktor izinli oldugundan onceki sonuclari hala gosteremedim.
Persembeye randevu aldim. Trstleri tekrarlasin gerekirse artik fitil antibiyotik falan versin

Geçmiş olsun canım. Ya benimde akıntım sarı, idrar temiz çıktı. Enfeksiyona sadece idrardan mi bakıyorlar yoksa vajinadan da bakılıyor mu? Bu ara bu akıntıyi taktım kafama..

Sağol canım ben iyiyim şükür inşallah bebiste iyidir. Cinsiyet kesinlesmedi henuz, Bu hafta ikili test var belki söyler bilmiyorum:) sen ne zaman dönüyorsun nasıl gidiyor tatil?
Canim insAllah saglikli buyuyordur minnaklarimiz.. tek duamiz bu cinsiyeti ne olursa olsun.. ben cumartesi geliyorum nasipse, tatil iyi gidiyor da kocami da özledim :)) doktor beni 9+5 de cagirdi randevum var ozmn.. rutin kontrol dedi sonra 12+5 de cinsiyet ogreniriz dedi de bakalim. Ikili test fln yapilmadan devlete de mi gitsem ucreti nasil olur ki ozellerde

Geçmiş olsun canım. Ya benimde akıntım sarı, idrar temiz çıktı. Enfeksiyona sadece idrardan mi bakıyorlar yoksa vajinadan da bakılıyor mu? Bu ara bu akıntıyi taktım kafama..
Bende de ayni sorun var canim ya.. akintim cok yogun sarı oluyor cogunlukta.. ama benim de idrar temiz cikti.. simdi pisik olmaya basladim galiba

#Veson ne durumdasın canım enfeksiyon rahatladımı biraz yum kaçmıcak inşallah fitil bitti mi

Kizlar doktordan çıktım. Hersey guzel dedi. Kese 10 mm ufacik bisey gördük şükür. 4.5-5 haftalik dedi. Ne yapmam gerektigini falan soyledi gecen hafta cumartesi 7.5 mm olan kistim 7.9mm olmuş. Insallah zamanla küçülür dedi aspirin kullanma progetana devam et dedi. Folik asit onerdi. Bellii tahlilelri istedi. Haftaya sali kontrole cagirdi. Kesenin buyumesine bakariz belki vajinal kalp atisini da duyariz dedi. Allahima bin şükür o keseyi görmek bile rahatlatti beni. Allah hepinize de yaşamayı nasip etsin Elcanki unutmadim canim etiketlemeyi

yazdım diye hatırlıyorum bi bakıyım geçmişe düşündümde işten fırsat mı kalmadı ki

Ben de bu ara hormonsal duygusallik yasiyorum biraz daha gobegim belirgin olsun gorsun halimi de acitasyona ozmn baslicam.

Valla bende hala göbek yok canım.
Hamile gibi değilim yani.
Bir de tripmiş, duygusallıkmış falan yapmıyorum ben.
Bir ara adam kendi sordu hamilesin diye naz yapmican mı trip atmican mı diye

Bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonuna idrardan bakılıyor.
Eğer kaşıntı varsa mantar ihtimaline karşı alttan bakıyor.

maşallahh miniğe

Canım gözün aydın keyfini çıkar şimdi herşeyin haftaya veya on güne duyulur bence artık hadi hayırlısı :)

Maşallah kız hala gobusun çıkmamış iç karnın geniş sanırım ben 4.5 kilo vermişim ama eşim bile anlıyo kasık üstünde bi sertlik avuç içi dolduruyo :)

Elcanki bunu mu diyosun acaba babamı sormuştn moralim bozuk diye hatırımı sormuştn

bir an önce şifmızı buluruz inşallah

Amin ablam aminn banada serum taktilar suan 37 +2 gunluk adet tarihine gore hesaplayinca oyle birde 39 da gelsin kizim zamanini doldirsunda gelsin yavvv bian tamam dedim dogurcam herhal cunku siklasmisti bi ara sanci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…