Kız bir test yapsana çatlattın bizi :))
Ates guzel gidiyor insallah hadi.bugünü de atlatır mıyım ki 20 dk erken ölçtüm ateşi
Canim insallah bebis olsun. Dualarim seninle.Cook sag ol canım aminn Allah razı olsun.
Evet bugun.
Bekliyorum henuz.
Dualarını eksik etme.
Saol canim benim. Darisi basina insallah.maşallahh miniğe
Saol canim inşallah artik daha rahatladimCanım gözün aydın keyfini çıkar şimdi herşeyin haftaya veya on güne duyulur bence artık hadi hayırlısı :)
Maşallah kız hala gobusun çıkmamış iç karnın geniş sanırım ben 4.5 kilo vermişim ama eşim bile anlıyo kasık üstünde bi sertlik avuç içi dolduruyo :)
bir an önce şifmızı buluruz inşallah
çıktı temiz hafif enfeksiyon varmış sadece fitil verdi bende regl geliyo diye başlamadm reglden sonra başlarım artık bu doktor bu kanama işini çözemicek başka bi doktora gitmeye karar verdimYok gülüm gitmedim daha bugun bitti regl iki üç gün sonra gidicem inş birazda işlerim var şuan yogunum
Sen naptın smear sonucun cıktı mı
Canim insAllah saglikli buyuyordur minnaklarimiz.. tek duamiz bu cinsiyeti ne olursa olsun.. ben cumartesi geliyorum nasipse, tatil iyi gidiyor da kocami da özledim :)) doktor beni 9+5 de cagirdi randevum var ozmn.. rutin kontrol dedi sonra 12+5 de cinsiyet ogreniriz dedi de bakalim. Ikili test fln yapilmadan devlete de mi gitsem ucreti nasil olur ki ozellerde
Bende de ayni sorun var canim ya.. akintim cok yogun sarı oluyor cogunlukta.. ama benim de idrar temiz cikti.. simdi pisik olmaya basladim galiba
Kizlar doktordan çıktım. Hersey guzel dedi. Kese 10 mm ufacik bisey gördük şükür. 4.5-5 haftalik dedi. Ne yapmam gerektigini falan soyledi gecen hafta cumartesi 7.5 mm olan kistim 7.9mm olmuş. Insallah zamanla küçülür dedi aspirin kullanma progetana devam et dedi. Folik asit onerdi. Bellii tahlilelri istedi. Haftaya sali kontrole cagirdi. Kesenin buyumesine bakariz belki vajinal kalp atisini da duyariz dedi. Allahima bin şükür o keseyi görmek bile rahatlatti beni. Allah hepinize de yaşamayı nasip etsin @Elcanki unutmadim canim etiketlemeyi
Simdi herkes birbirine atar yapiyor ya yazdim niye cvp vermedin diye, ben de sanayapacagimzafrina89
Baya uzun uzun halini hatrini sormuştum, onda da leyla abla Gönül koydu senden cvp alamadim.. gozunden kaçmış olabilir:) dpo 12 de mi geliyordu senin kırmızılar? Bi de babacagin biraz daha iyi mi? Tedavisi güzel gidiyordur umarım:)
Gözün aydın canım.. Darısı kalp atışlarına inşallah..Kizlar doktordan çıktım. Hersey guzel dedi. Kese 10 mm ufacik bisey gördük şükür. 4.5-5 haftalik dedi. Ne yapmam gerektigini falan soyledi gecen hafta cumartesi 7.5 mm olan kistim 7.9mm olmuş. Insallah zamanla küçülür dedi aspirin kullanma progetana devam et dedi. Folik asit onerdi. Bellii tahlilelri istedi. Haftaya sali kontrole cagirdi. Kesenin buyumesine bakariz belki vajinal kalp atisini da duyariz dedi. Allahima bin şükür o keseyi görmek bile rahatlatti beni. Allah hepinize de yaşamayı nasip etsin @Elcanki unutmadim canim etiketlemeyi
Bende umutsuz olduğumda yapmıyordumay ablam sen söyleyince gülesim geldi sen de bizi az çatlatmadın şimdiye çoktan yapmıştm önceki aylar olsa yapnıştm çoktan ama ümitsizim bu ay ondan yapmadım belki akşama test alabilirsem yarın sabah yaparım gelmezse tabi kırmızılar
Valla bende hala göbek yok canım.
Hamile gibi değilim yani.
Bir de tripmiş, duygusallıkmış falan yapmıyorum ben.
Bir ara adam kendi sordu hamilesin diye naz yapmican mı trip atmican mı diye
Bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonuna idrardan bakılıyor.
Eğer kaşıntı varsa mantar ihtimaline karşı alttan bakıyor.
Al işte bir kişi daha çıktı. Küsmüyüz deniz hanım. Yazılarımı beğenmemişsin bile. Bir geçmiş olsun demek çok mu zor..Hiç bilmiyorum canım ücretini ama devlette de sanırım önceden randevu almak gerekiyor. Testler icin gittigimde devletteki dr soylemisti. Ben ozelde devam ediyorum orada yaptiricam. Özel sağlıktan yararlanıyorum zaten.
Yok canım dümdüz karın bende nerdee göbeğim vardı çok olmasa da ama kusmaktan bayağı midem falan yapıştı sırtıma şimdi hafif sağ tarafıma doğru sert bi şekilde anlıyorumZayıf ve dümdüz karınla hamile kaldıysan anlaşılabilir canım.
Ben zayıf hamile kalmadım.
Baştan beri 3 kilo kadar aldım ama hamile olduğum gözle bakınca anlaşılmıyor.
Amin canım inşallah.
Gecmis olsun..Bencede vakit kaybetme canım baska dra git. bakalım benim dr ne diycek.. ins ikimizde derman buluruzçıktı temiz hafif enfeksiyon varmış sadece fitil verdi bende regl geliyo diye başlamadm reglden sonra başlarım artık bu doktor bu kanama işini çözemicek başka bi doktora gitmeye karar verdim
temiz çıkmıştır inşallah aminnGecmis olsun..Bencede vakit kaybetme canım baska dra git. bakalım benim dr ne diycek.. ins ikimizde derman buluruz
Genetik sonuclarımda cıktı onu almaya da gidemedim hala cuma gitmeyi planlıyorum bakalım..
Al işte bir kişi daha çıktı. Küsmüyüz deniz hanım. Yazılarımı beğenmemişsin bile. Bir geçmiş olsun demek çok mu zor..
Kaşıntı koku yok sadece sarı akıntı.. alttan bakılacakmis bu kontrolde de rahim ağzıda olculecekmis ona da bakar sanırım.
Yok canım dümdüz karın bende nerdee göbeğim vardı çok olmasa da ama kusmaktan bayağı midem falan yapıştı sırtıma şimdi hafif sağ tarafıma doğru sert bi şekilde anlıyorum
Arkadaslar bi bilen varsa cevap versinVeson canim kan testi yaptirdim adetime iki gun var sonuc 1.2 cikti bide benim yumurtlamam gec oldu 18. Yada 19. Gundeydi galiba bugunde 26. Gunumdeyim normalmi bu degerin cikmasi yosa yinemi hamile degilim
Ah canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi böyle hep tedirginim iyi mi nasıl diyeBunu da ilk defa duydum.
Rahim ağzını neden ölçecekmiş?
Canım yakında hareketleri de hissetmeye başlarsın birkaç hafta içinde.
18 19. haftalarda bağırsak hareketi gibi başladım hissetmeye :)
Ah canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi böyle hep tedirginim iyi mi nasıl diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?