Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız bir test yapsana çatlattın bizi :))
ay ablam sen söyleyince gülesim geldi sen de bizi az çatlatmadın şimdiye çoktan yapmıştm önceki aylar olsa yapnıştm çoktan ama ümitsizim bu ay ondan yapmadım belki akşama test alabilirsem yarın sabah yaparım gelmezse tabi kırmızılar

bugünü de atlatır mıyım ki 20 dk erken ölçtüm ateşi
Ates guzel gidiyor insallah hadi.

Cook sag ol canım aminn Allah razı olsun.
Evet bugun.
Bekliyorum henuz.
Dualarını eksik etme.
Canim insallah bebis olsun. Dualarim seninle.
maşallahh miniğe
Saol canim benim. Darisi basina insallah.

Canım gözün aydın keyfini çıkar şimdi herşeyin haftaya veya on güne duyulur bence artık hadi hayırlısı :)
Saol canim inşallah artik daha rahatladim

Maşallah kız hala gobusun çıkmamış iç karnın geniş sanırım ben 4.5 kilo vermişim ama eşim bile anlıyo kasık üstünde bi sertlik avuç içi dolduruyo :)

Zayıf ve dümdüz karınla hamile kaldıysan anlaşılabilir canım.
Ben zayıf hamile kalmadım.
Baştan beri 3 kilo kadar aldım ama hamile olduğum gözle bakınca anlaşılmıyor.

bir an önce şifmızı buluruz inşallah

Amin canım inşallah.

Yok gülüm gitmedim daha bugun bitti regl iki üç gün sonra gidicem inş birazda işlerim var şuan yogunum
Sen naptın smear sonucun cıktı mı
çıktı temiz hafif enfeksiyon varmış sadece fitil verdi bende regl geliyo diye başlamadm reglden sonra başlarım artık bu doktor bu kanama işini çözemicek başka bi doktora gitmeye karar verdim

Hiç bilmiyorum canım ücretini ama devlette de sanırım önceden randevu almak gerekiyor. Testler icin gittigimde devletteki dr soylemisti. Ben ozelde devam ediyorum orada yaptiricam. Özel sağlıktan yararlanıyorum zaten.

Bende de ayni sorun var canim ya.. akintim cok yogun sarı oluyor cogunlukta.. ama benim de idrar temiz cikti.. simdi pisik olmaya basladim galiba

Bende internetten bakındim biraz normal diyor sarı akıntıya, bu hafta doktora da soracağm zaten. İnşallah önemli bir şey değildir.

Gözün aydın canim kontrol günude çok uzun değil ne guzel:)

topic benim yüzümden atarlı hatunlar kaynayacak :))
Gözün aydın canım.. Darısı kalp atışlarına inşallah..
Bende umutsuz olduğumda yapmıyordum inşallah senin vardır.. Test yaparsan beni etiketlemeyi unutma..

Kaşıntı koku yok sadece sarı akıntı.. alttan bakılacakmis bu kontrolde de rahim ağzıda olculecekmis ona da bakar sanırım.

Hiç bilmiyorum canım ücretini ama devlette de sanırım önceden randevu almak gerekiyor. Testler icin gittigimde devletteki dr soylemisti. Ben ozelde devam ediyorum orada yaptiricam. Özel sağlıktan yararlanıyorum zaten.
Al işte bir kişi daha çıktı. Küsmüyüz deniz hanım. Yazılarımı beğenmemişsin bile. Bir geçmiş olsun demek çok mu zor..

Zayıf ve dümdüz karınla hamile kaldıysan anlaşılabilir canım.
Ben zayıf hamile kalmadım.
Baştan beri 3 kilo kadar aldım ama hamile olduğum gözle bakınca anlaşılmıyor.

Amin canım inşallah.
Yok canım dümdüz karın bende nerdee göbeğim vardı çok olmasa da ama kusmaktan bayağı midem falan yapıştı sırtıma şimdi hafif sağ tarafıma doğru sert bi şekilde anlıyorum

çıktı temiz hafif enfeksiyon varmış sadece fitil verdi bende regl geliyo diye başlamadm reglden sonra başlarım artık bu doktor bu kanama işini çözemicek başka bi doktora gitmeye karar verdim
Gecmis olsun..Bencede vakit kaybetme canım baska dra git. bakalım benim dr ne diycek.. ins ikimizde derman buluruz
Genetik sonuclarımda cıktı onu almaya da gidemedim hala cuma gitmeyi planlıyorum bakalım..

Al işte bir kişi daha çıktı. Küsmüyüz deniz hanım. Yazılarımı beğenmemişsin bile. Bir geçmiş olsun demek çok mu zor..

Kız sopa sırasi bana mı geldi canım dogruduzgun girmiyorum atlaya atlaya okuyorum ne olduğunu anlamadimkibilgisayarım bozuk, tel de şarj problemi var bir günde 5 defa şarja takip alıyorum teli:))
D vitamini düşük çıkmış okudum en son, ama kış ayında çoğu kişinin düşük çıkıyor Dr un verdiği takviye ile yükselir hemencik. Arkadaşlarda yazmış D vitamini ile hamile kalan çok topikte inşallah sizede vesile olur.

Veson canim kan testi yaptirdim adetime iki gun var sonuc 1.2 cikti bide benim yumurtlamam gec oldu 18. Yada 19. Gundeydi galiba bugunde 26. Gunumdeyim normalmi bu degerin cikmasi yosa yinemi hamile degilim

Kaşıntı koku yok sadece sarı akıntı.. alttan bakılacakmis bu kontrolde de rahim ağzıda olculecekmis ona da bakar sanırım.

Bunu da ilk defa duydum.
Rahim ağzını neden ölçecekmiş?

Yok canım dümdüz karın bende nerdee göbeğim vardı çok olmasa da ama kusmaktan bayağı midem falan yapıştı sırtıma şimdi hafif sağ tarafıma doğru sert bi şekilde anlıyorum

Canım yakında hareketleri de hissetmeye başlarsın birkaç hafta içinde.
18 19. haftalarda bağırsak hareketi gibi başladım hissetmeye :)

Bunu da ilk defa duydum.
Rahim ağzını neden ölçecekmiş?

Canım yakında hareketleri de hissetmeye başlarsın birkaç hafta içinde.
18 19. haftalarda bağırsak hareketi gibi başladım hissetmeye :)
Ah canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi böyle hep tedirginim iyi mi nasıl diye

Ah canım inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hissetmeyi böyle hep tedirginim iyi mi nasıl diye

Ay ben neden bu hamilelik konusunda bu kadar rahatım bilmiyorum
Hiç aklıma gelmiyor acaba iyi midir bir şey olmuş mudur diye.
Belki de en iyisi budur ama herkeste bir endişedir gidiyor.

Şuan konuşmadığım eltim wc gidince düşük yapacağını sanıyordu ve wc gitmemek için su içmiyordu
Bu tabi işin şizofrenik boyutu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…