Canım ben de genel olarak rahatım ama aklıma getirince endişe ediyorum bide ultrasona girerken çok heyecan yapıyorum kalp atışını görene kadar soluksuzum sonra rahat miss Allah ım sağlıkla kucağımıza alsak uzun güzel ömürleri olda inşallah boşver herşeye takılmakta zor eltin eziyet çekiyo resmenAy ben neden bu hamilelik konusunda bu kadar rahatım bilmiyorum
Hiç aklıma gelmiyor acaba iyi midir bir şey olmuş mudur diye.
Belki de en iyisi budur ama herkeste bir endişedir gidiyor.
Şuan konuşmadığım eltim wc gidince düşük yapacağını sanıyordu ve wc gitmemek için su içmiyordu
Bu tabi işin şizofrenik boyutu artık
Yok yazimi kacirmadin bende kaciriyorum arada nasilsin iyisin dimiYok tatlım neden küs olayım. Yazını falan mı kaçırdım yoksa?bazen geriye dönük bakamıyorum. Iş yerinde yoğun oluyorum. Akşam topice girincede sayfalar uçmuş oluyor. Bazen bildirim gelmiyor. O işi hala anlamadım valla...
Bitkiseller zararli olur evetSagol canim.
Hamileligin basindan beri geciremedim malesef.
Artik duzgun bir ilac verse iyi olacak. Su tek kullanimlik tozlar ise yaramiyor.
Bitkiseller zararli olabiliyor.
Canım ben de genel olarak rahatım ama aklıma getirince endişe ediyorum bide ultrasona girerken çok heyecan yapıyorum kalp atışını görene kadar soluksuzum sonra rahat miss Allah ım sağlıkla kucağımıza alsak uzun güzel ömürleri olda inşallah boşver herşeye takılmakta zor eltin eziyet çekiyo resmen
Yok yazimi kacirmadin bende kaciriyorum arada nasilsin iyisin dimi
Bitkiseller zararli olur evet
Hamilelikte bu kadar enfeksiyon oluyor mu?
Amin canım.
Sadece çekmiyordu herkese de çektiriyordu.
Doğurdu da herkes rahat bir nefes aldı
nazliiii ben de eşime arada trip yapıyorum yok hiç beceremiyorum adam benden nazlı
Ah ben hala eşime çöpü zor attiriyorum nerdeee öyle nazlayacak beniNaz falan bana göre değil ya.
Odun halimle mutluyum
Kadın 9 ay boyunca yattı.
Kaynım zavallım hem ağır işte çalışıyor hem 3 çocukla eltimle ilgileniyor hem ev işi yapıyor.
Kaça bölündü ben sayamadım.
Ah ben hala eşime çöpü zor attiriyorum nerdeee öyle nazlayacak benivalla kayninda peygamber sabrı varmış helal olsun yine eli kolu olmus eşinin
Aa transfer mi oldun hayırlı olsun canım bebeğin sımsıkı tutunsun inşallahKızlar yazan herkese tesekkur ederim.
Aldım bebegimi eve gidiyorum.
3.gun tek embriyo transfer edildi.
Rabbim hayırlı duaları kabul eylesin ben ve isteyen herkes anne olsun insallah.
Saol canim aynen haftaya sali.Gözün aydın canimkontrol günude çok uzun değil ne guzel:)
Amin ablacim darisi hepinizin basina insalllah.topic benim yüzümden atarlı hatunlar kaynayacak :))
Gözün aydın canım.. Darısı kalp atışlarına inşallah..
Bende umutsuz olduğumda yapmıyorduminşallah senin vardır.. Test yaparsan beni etiketlemeyi unutma..
kimse cvp vermemiş gibi olmuş ben tam bilemedim okudum aslında ama dpo 11 de fln 26 görüyodu kızlar seğerin çok küçük 19 da yumurtladysan daha dpo 7desin test için çok erken okdr geç yunurtladıysan 2 güne adet gelmemesi lazım nie bukdr erken test yaptırdın kiVeson canim kan testi yaptirdim adetime iki gun var sonuc 1.2 cikti bide benim yumurtlamam gec oldu 18. Yada 19. Gundeydi galiba bugunde 26. Gunumdeyim normalmi bu degerin cikmasi yosa yinemi hamile degilim
Ben progestan kullaniyordum doktorum ilac bitince hemen kan testi yaptir demisti o yuzden ilac bittikten iki gun sonrada adet olmustum gecen ay buna gore yarin adet olmam gerekiyor senin dedigin gibiyse yukselme ihtimali varmi normalde hep 0.1 cikardi kafam karisti o yuzdenkimse cvp vermemiş gibi olmuş ben tam bilemedim okudum aslında ama dpo 11 de fln 26 görüyodu kızlar seğerin çok küçük 19 da yumurtladysan daha dpo 7desin test için çok erken okdr geç yunurtladıysan 2 güne adet gelmemesi lazım nie bukdr erken test yaptırdın ki
kendi sorunum şurda dursun da eşim bu ara çok rahatsız ya...Kızımda bir türlü tam olarak atlatamadı..onlara üzülüyorum sadece...artık kendi derdimi unuttum valla...vitamin yükselir takmıyorum onu..sonuçta devit içiyorum..herşeyin hayırlısı..sen nasılsın bebiş nasıl canım?herşey yolundamı?Kız sopa sırasi bana mı geldicanım dogruduzgun girmiyorum atlaya atlaya okuyorum ne olduğunu anlamadimki bilgisayarım bozuk, tel de şarj problemi var bir günde 5 defa şarja takip alıyorum teli:))
D vitamini düşük çıkmış okudum en son, ama kış ayında çoğu kişinin düşük çıkıyor Dr un verdiği takviye ile yükselir hemencik. Arkadaşlarda yazmış D vitamini ile hamile kalan çok topikte inşallah sizede vesile olur.
Sağol canım iyi diyelim iyi olalım..eşim ve kızımla uğraşıyorum işte..sen nasılsın?Yok yazimi kacirmadin bende kaciriyorum arada nasilsin iyisin dimi
Bitkiseller zararli olur evet
Hamilelikte bu kadar enfeksiyon oluyor mu?
Amin canım Allah razı olsun...sizlerde sağlıkla kucaklayın inşallah..bizlerde arkanızdan gelelim hayırlısıyla....Saol canim aynen haftaya sali.
Amin ablacim darisi hepinizin basina insalllah.
bilemedim şimdi canım değer çok düşük ama diğer kızlar bi yardımcı olsunlar bnm bildiğim döllenen embriyo dpo 8 9 gibi rahme yerleşiyo ondan sonra teste çıkar zannediyorum internete yumurtlamasan sonra ki günlere göre hcg değerleri yazınca en erken 10_ 12 den itibaren başlıo değer göstermeye 7yi hiç görmedimBen progestan kullaniyordum doktorum ilac bitince hemen kan testi yaptir demisti o yuzden ilac bittikten iki gun sonrada adet olmustum gecen ay buna gore yarin adet olmam gerekiyor senin dedigin gibiyse yukselme ihtimali varmi normalde hep 0.1 cikardi kafam karisti o yuzden
Anladim i sallah bi yardimci olan olurbilemedim şimdi canım değer çok düşük ama diğer kızlar bi yardımcı olsunlar bnm bildiğim döllenen embriyo dpo 8 9 gibi rahme yerleşiyo ondan sonra teste çıkar zannediyorum internete yumurtlamasan sonra ki günlere göre hcg değerleri yazınca en erken 10_ 12 den itibaren başlıo değer göstermeye 7yi hiç görmedim
bizden sonra muayene oldunuz bizden önce pıtpıtları duyucaksınızSaol canim aynen haftaya sali.
Amin ablacim darisi hepinizin basina insalllah.
Yani bu ne demek oluyor anlamadim hamile degilmiyim yaniNormal gebelikte hCG düzeyleri nasıldır?
Döllenmeyi takip eden 8-9. günde hCG salınmaya başlar. Bu dönemden sonra kandaki düzeyi giderek artar.
mrymmrym bak bu bilgiyi kk da buldum
Insallah canim ama ben bebisten ziyade kist büyütüyorum 75mmdi gecen cumartesi bugun 79 mm olmuş. Nerdeyse 8 cm. Belki dedi canim vajinal o da. Insallah hepimiz duyalim hayirlisi ile.bizden sonra muayene oldunuz bizden önce pıtpıtları duyucaksınız
inş sağlıklıdır bebişler, inş büyüyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?