Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki dün akşam Çatladı gibi birşeyler hisseder gibi oldum.ateş de de bugün Ufacık bir kıpırdama oldu sanırım yarın de yükselişe geçer.bugün öğle arası bir çalışma kondurduk dün akşamdan öğlene o kadar yumurtam Ölmeden beklemiş midir spermleri acaba.???? Pek de ümitli Değilim ama Allahtan da Ümit kesilmez

#Veson ne durumdasın canım enfeksiyon rahatladımı biraz yum kaçmıcak inşallah fitil bitti mi
Fitil dün gece bitti çok şükür iyiyim ya dünya varmış Valla işkence çektim bir ay resmen Allah bir daha yaşatmasın.yumurtayı sanki dün akşam çatlattım gibi ama ilişki ancak bugün öğle arası oldu şansım var mı dersin??sen ne yaptın cd kaçtasın?

kistle ilgili bişi dedimi doktor, bebeğe zararı olmuyordur inş,

Gözün Aydın cnm darısı pıtpıtlara inşallah:)

Veson canim kan testi yaptirdim adetime iki gun var sonuc 1.2 cikti bide benim yumurtlamam gec oldu 18. Yada 19. Gundeydi galiba bugunde 26. Gunumdeyim normalmi bu degerin cikmasi yosa yinemi hamile degilim
Cnm bana biraz erken gibi geldi daha yumurta çatlayalı bir hafta olmuş.

Değerin şuan negatif 5 in altı negatif oluyor.ama bazen geç Yerleşme oluyor bebek rahme geç yerleşiyor o zaman değer geç yükselebiliyor.eğer gebelik yoksa progestanı bırakınca bir hafta içerisinde adet gelir.2 güne adet geleceğini düşünmüyorum.sanırla bir hafta daha bekleyelim senin için Hayırlısı olsun inşallah

Anladim canim ya adet olmazsam bir haftaya yine yapiyim artik napiyim hkkimizda hayirlisi olsun

@Cemre Yaman cnm bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah ff e yumurta toplama Gününe ilişki seçeneğindeki ıvf retrieval seçeneğini gir bugüne de medication kısmında ıvf transfer seçeneğini seç .test günü ne zaman?

arada girip okuyorum yazilarinizi güzel haber olursa kacirmayayim diye valla ben ne burayi temelli birakabilirim ne de bebek meselesini temelli kafamdan atabilirim. hafiza kaybı filan lazim bana bugün sabah 9 da ölçtüm atesimi pek yüksek sayilmazdi ya hayirlisi artik onun haricinde hic ölçüm yapmadim yaparsam tabloya girerim zaten

anemm bu bebeği kim yapmış deme hafıza kaybından sonra bende ne kdr aklımdan çıkarttım desemde bi yerden yakalıyo yine beni

Veson yarına regl gelir mi kii esneyemiyorum bile kasıklarıma bıçak saplanıyo sanki en ümitsiz olduğum ay oldu kanamalar yüzünden ama bu batmalar var leke yok ortada fln sabaha bi test patlatsam ii olcak

Veson yarına regl gelir mi kii esneyemiyorum bile kasıklarıma bıçak saplanıyo sanki en ümitsiz olduğum ay oldu kanamalar yüzünden ama bu batmalar var leke yok ortada fln sabaha bi test patlatsam ii olcak
Ateş güzel gidiyor ama ne yükselip heyecanlandırıyor ne de düşüp Ümit kırıyor istikrarlı ilerliyor inşallah güzel Şeyler olur ya çok sevinirim gerçekten.böyle sabit giden tablo olmuş muydu? Sanırım dpo en fazla 13 gün sürdü sende ama o da klomen kullandığın aydı sanırım akışına bırakıp bu kadar geciken ay olmamıştı sanırım bu da Ümit verici gerçekten:))

Hadi bebiş olun inşallah. Bu ara senin çalışmalar arada derede oluyor inşallah sonu guzel olsun canim.

kistle ilgili bişi dedimi doktor, bebeğe zararı olmuyordur inş,
Zarari olmaz kendi kendine kabolabilir ama boyutu büyük cok sanci olursa gel döner patlar falan allah korusun dedi.
Gözün Aydın cnm darısı pıtpıtlara inşallah:)
Amin canim insallah darisi basiniza insallah canim benim özletme kendini

Fitil Yüzünden böyle oldu bu Ay da böyle işte.nasip kısmet artık:-/

kendi kendine kaybolsun gitsin inş cnmm.aman sancın olursa hemen git cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…