Sanki dün akşam Çatladı gibi birşeyler hisseder gibi oldum.ateş de de bugün Ufacık bir kıpırdama oldu sanırım yarın de yükselişe geçer.bugün öğle arası bir çalışma kondurduk dün akşamdan öğlene o kadar yumurtam Ölmeden beklemiş midir spermleri acaba.???? Pek de ümitli Değilim ama Allahtan da Ümit kesilmez
Fitil dün gece bitti çok şükür iyiyim ya dünya varmış Valla işkence çektim bir ay resmen Allah bir daha yaşatmasın.yumurtayı sanki dün akşam çatlattım gibi ama ilişki ancak bugün öğle arası oldu şansım var mı dersin??sen ne yaptın cd kaçtasın?#Veson ne durumdasın canım enfeksiyon rahatladımı biraz yum kaçmıcak inşallah fitil bitti mi
kistle ilgili bişi dedimi doktor, bebeğe zararı olmuyordur inş,Insallah canim ama ben bebisten ziyade kist büyütüyorum 75mmdi gecen cumartesi bugun 79 mm olmuş. Nerdeyse 8 cm. Belki dedi canim vajinal o da. Insallah hepimiz duyalim hayirlisi ile.Veson cidden görünmüyor ben de merak ettim
Gözün Aydın cnm darısı pıtpıtlara inşallah:)Kizlar doktordan çıktım. Hersey guzel dedi. Kese 10 mm ufacik bisey gördük şükür. 4.5-5 haftalik dedi. Ne yapmam gerektigini falan soyledi gecen hafta cumartesi 7.5 mm olan kistim 7.9mm olmuş. Insallah zamanla küçülür dedi aspirin kullanma progetana devam et dedi. Folik asit onerdi. Bellii tahlilelri istedi. Haftaya sali kontrole cagirdi. Kesenin buyumesine bakariz belki vajinal kalp atisini da duyariz dedi. Allahima bin şükür o keseyi görmek bile rahatlatti beni. Allah hepinize de yaşamayı nasip etsin @Elcanki unutmadim canim etiketlemeyi
Cnm bana biraz erken gibi geldi daha yumurta çatlayalı bir hafta olmuş.Veson canim kan testi yaptirdim adetime iki gun var sonuc 1.2 cikti bide benim yumurtlamam gec oldu 18. Yada 19. Gundeydi galiba bugunde 26. Gunumdeyim normalmi bu degerin cikmasi yosa yinemi hamile degilim
Değerin şuan negatif 5 in altı negatif oluyor.ama bazen geç Yerleşme oluyor bebek rahme geç yerleşiyor o zaman değer geç yükselebiliyor.eğer gebelik yoksa progestanı bırakınca bir hafta içerisinde adet gelir.2 güne adet geleceğini düşünmüyorum.sanırla bir hafta daha bekleyelim senin için Hayırlısı olsun inşallahBen progestan kullaniyordum doktorum ilac bitince hemen kan testi yaptir demisti o yuzden ilac bittikten iki gun sonrada adet olmustum gecen ay buna gore yarin adet olmam gerekiyor senin dedigin gibiyse yukselme ihtimali varmi normalde hep 0.1 cikardi kafam karisti o yuzden
Anladim canim ya adet olmazsam bir haftaya yine yapiyim artik napiyim hkkimizda hayirlisi olsunDeğerin şuan negatif 5 in altı negatif oluyor.ama bazen geç Yerleşme oluyor bebek rahme geç yerleşiyor o zaman değer geç yükselebiliyor.eğer gebelik yoksa progestanı bırakınca bir hafta içerisinde adet gelir.2 güne adet geleceğini düşünmüyorum.sanırla bir hafta daha bekleyelim senin için Hayırlısı olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsun...sizlerde sağlıkla kucaklayın inşallah..bizlerde arkanızdan gelelim hayırlısıyla....
Veson nerelerdesin tatlım..hiç sesin soluğun çıkmıyor...?
testi erken yapmışsın demek oluyor:)Yani bu ne demek oluyor anlamadim hamile degilmiyim yani
BurdayımInsallah canim ama ben bebisten ziyade kist büyütüyorum 75mmdi gecen cumartesi bugun 79 mm olmuş. Nerdeyse 8 cm. Belki dedi canim vajinal o da. Insallah hepimiz duyalim hayirlisi ile.Veson cidden görünmüyor ben de merak ettim
arada girip okuyorum yazilarinizi güzel haber olursa kacirmayayim diye
olaya son noktayı koymuşsunnT
testi erken yapmışsın demek oluyor:)
arada girip okuyorum yazilarinizi güzel haber olursa kacirmayayim diyevalla ben ne burayi temelli birakabilirim ne de bebek meselesini temelli kafamdan atabilirim. hafiza kaybı filan lazim bana bugün sabah 9 da ölçtüm atesimi pek yüksek sayilmazdi ya hayirlisi artik onun haricinde hic ölçüm yapmadim yaparsam tabloya girerim zaten
kafayi yemeden hamile kaliriz insallahanemm bu bebeği kim yapmış deme hafıza kaybından sonra bende ne kdr aklımdan çıkarttım desemde bi yerden yakalıyo yine beni
Ateş güzel gidiyor ama ne yükselip heyecanlandırıyor ne de düşüp Ümit kırıyor istikrarlı ilerliyor inşallah güzel Şeyler olur ya çok sevinirim gerçekten.böyle sabit giden tablo olmuş muydu? Sanırım dpo en fazla 13 gün sürdü sende ama o da klomen kullandığın aydı sanırım akışına bırakıp bu kadar geciken ay olmamıştı sanırım bu da Ümit verici gerçekten:))Veson yarına regl gelir mi kii esneyemiyorum bile kasıklarıma bıçak saplanıyo sanki en ümitsiz olduğum ay oldu kanamalar yüzünden ama bu batmalar var leke yok ortada fln sabaha bi test patlatsam ii olcak
Hadi bebiş olun inşallah. Bu ara senin çalışmalar arada derede oluyor inşallah sonu guzel olsun canim.Sanki dün akşam Çatladı gibi birşeyler hisseder gibi oldum.ateş de de bugün Ufacık bir kıpırdama oldu sanırım yarın de yükselişe geçer.bugün öğle arası bir çalışma kondurduk dün akşamdan öğlene o kadar yumurtam Ölmeden beklemiş midir spermleri acaba.???? Pek de ümitli Değilim ama Allahtan da Ümit kesilmez
Zarari olmaz kendi kendine kabolabilir ama boyutu büyük cok sanci olursa gel döner patlar falan allah korusun dedi.kistle ilgili bişi dedimi doktor, bebeğe zararı olmuyordur inş,
Amin canim insallah darisi basiniza insallah canim benim özletme kendiniGözün Aydın cnm darısı pıtpıtlara inşallah:)
Fitil Yüzünden böyle oldu bu Ay da böyle işte.nasip kısmet artık:-/Hadi bebiş olun inşallah. Bu ara senin çalışmalar arada derede oluyor inşallah sonu guzel olsun canim.
Zarari olmaz kendi kendine kabolabilir ama boyutu büyük cok sanci olursa gel döner patlar falan allah korusun dedi.
Amin canim insallah darisi basiniza insallah canim benim özletme kendini
kendi kendine kaybolsun gitsin inş cnmm.aman sancın olursa hemen git cnmmHadi bebiş olun inşallah. Bu ara senin çalışmalar arada derede oluyor inşallah sonu guzel olsun canim.
Zarari olmaz kendi kendine kabolabilir ama boyutu büyük cok sanci olursa gel döner patlar falan allah korusun dedi.
Amin canim insallah darisi basiniza insallah canim benim özletme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?