Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

en benzeri bu tablo klomenden bi önceki ay

Eklentiler

• Screenshot_20170131-174535.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 36
kendi kendine kaybolsun gitsin inş cnmm.aman sancın olursa hemen git cnmm
Canim ben bir kere daha klomen kullanmistim onda da kist olmuştu 7 cmdi. Sogan kuru yapmistim 1 haftada kayboldu doktor da şaşırdı. Yine kaybolur doktor cok pozitif valla rahatlatti beni?sizin randevu ne zaman simdi

Bunu da ilk defa duydum.
Rahim ağzını neden ölçecekmiş?

Canım yakında hareketleri de hissetmeye başlarsın birkaç hafta içinde.
18 19. haftalarda bağırsak hareketi gibi başladım hissetmeye :)

Bazen erken kayıplar olabiliyormus rahim agzi kisaliginda sanırım ondan canim. Cok sorgulamadim açıkçası nedenini:)

Geçmiş olsun canım eşinin neyi var.ay eşler hasta olmasın ya, kendi adıma konuşayım o hasta olacağına ben olayım diyorum beni resmen yipratiyor.. kızınin bünyesi zayıf sanırım Kıyamam inşallah iyileşirler hemen. Rabbim sanada güç kuvvet versin. Ben iyiyim şimdilik çok şükür. Bebisi bilmiyorum o da iyidir umarım:)
Ben önümüzdeki Aylarda senden çok umutluyum güzel haberler yakindir emeklerinizin karşılığıni alacaksınız insallah canım.

Ateş daha çok yükselmemis belki bugün catlamistir bence umut var:)

Allah Allah bizde neden yapilmadi ki?

Canim kafanı karıştırmayım ben, belki tüp olduğu için temkinli yaklasmistir bilmiyorum, son gittiğimde de üstten baktı USG ile rahim ağzına dogru, ikili testte de Rahmi ağzını ölçeriz alttan dedi o arada. Bende neden diye hiç sormadım açıkçası.

Anladim canim.
Bir de benikili test yaptirmadim ondandir belki.
Gerci bana alttan muayene yapmasinlar zaten mumkunse :)

Ateş daha çok yükselmemis belki bugün catlamistir bence umut var:)
Yok bugün kasıklarda hiçbirşey hissetmiyorum.bir haftadır yoğun bir hareketlilik vardı kasıklarda gün akşam da ovulasyonu hisseder Gibi oldum.bugün o hareketlilikten eser kalmadı.belliki çatlamış ateş de minik bir kıpırdama oldu hayırlısı artık yapacak birşey yok bir gün daha bekleyemedi yumurta:)

Arkadaşlar merhaba bu konuda çok bilgim Yok sizce yarını beklemeli miyim ??

Eklentiler

• IMG_2046.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 53
Eger yumurtlama gününden eminsen test için çok erken canım.
Ya iste bi turlu emin olamiyorum adetin 15. Gunjnde yumurtalarim 22 19 ve 16 mm di dr kendi kendine catlar dedi ovulasyon yaptim hic tam belirgin kirmizi yi goremedim digerlerine gore yine 18. Yada 19 gunde belirgindi ondan sonrada iyice siliklesti ya ben yapamadim yine yada yumurta catlamadi normalde kan testinde kacindi gun de belli olur

yumurtlae genelde 20mm civarlarında çatlıyo 15. gün okdr büyüklerse daha erken çatlamaları lazımdı ya da çatlayamadılar ama illaki çatlardı biri klomen mi kullandın

yumurtlae genelde 20mm civarlarında çatlıyo 15. gün okdr büyüklerse daha erken çatlamaları lazımdı ya da çatlayamadılar ama illaki çatlardı biri klomen mi kullandın
Evt klomen kullandim gecen ay catlatma ignesi vermisti dr bu ay yeterince buyukluge geldigi icin kendi kendine catlar dedi doktor bende catlamamasindan korkuyorum aslinda

Evt klomen kullandim gecen ay catlatma ignesi vermisti dr bu ay yeterince buyukluge geldigi icin kendi kendine catlar dedi doktor bende catlamamasindan korkuyorum aslinda
inşallah çatlamıştır ve bebiş olmuştur :) kötüye yorma hemen biraz daha bekleyip testi tekrarlarsın sıkma canını nekdr dır deniyosunuz bizim 2 yıl oldu nerdeysr tık yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…