Ateş güzel gidiyor ama ne yükselip heyecanlandırıyor ne de düşüp Ümit kırıyor istikrarlı ilerliyor inşallah güzel Şeyler olur ya çok sevinirim gerçekten.böyle sabit giden tablo olmuş muydu? Sanırım dpo en fazla 13 gün sürdü sende ama o da klomen kullandığın aydı sanırım akışına bırakıp bu kadar geciken ay olmamıştı sanırım bu da Ümit verici gerçekten:))
Ateş güzel gidiyor ama ne yükselip heyecanlandırıyor ne de düşüp Ümit kırıyor istikrarlı ilerliyor inşallah güzel Şeyler olur ya çok sevinirim gerçekten.böyle sabit giden tablo olmuş muydu? Sanırım dpo en fazla 13 gün sürdü sende ama o da klomen kullandığın aydı sanırım akışına bırakıp bu kadar geciken ay olmamıştı sanırım bu da Ümit verici gerçekten:))
Canim ben bir kere daha klomen kullanmistim onda da kist olmuştu 7 cmdi. Sogan kuru yapmistim 1 haftada kayboldu doktor da şaşırdı. Yine kaybolur doktor cok pozitif valla rahatlatti beni?sizin randevu ne zaman simdikendi kendine kaybolsun gitsin inş cnmm.aman sancın olursa hemen git cnmm
Bunu da ilk defa duydum.
Rahim ağzını neden ölçecekmiş?
Canım yakında hareketleri de hissetmeye başlarsın birkaç hafta içinde.
18 19. haftalarda bağırsak hareketi gibi başladım hissetmeye :)
Arkadaslar bi bilen varsa cevap versin
kendi sorunum şurda dursun da eşim bu ara çok rahatsız ya...Kızımda bir türlü tam olarak atlatamadı..onlara üzülüyorum sadece...artık kendi derdimi unuttum valla...vitamin yükselir takmıyorum onu..sonuçta devit içiyorum..herşeyin hayırlısı..sen nasılsın bebiş nasıl canım?herşey yolundamı?
Sağol canım iyi diyelim iyi olalım..eşim ve kızımla uğraşıyorum işte..sen nasılsın?
Bazen erken kayıplar olabiliyormus rahim agzi kisaliginda sanırım ondan canim. Cok sorgulamadim açıkçası nedenini:)
Sanki dün akşam Çatladı gibi birşeyler hisseder gibi oldum.ateş de de bugün Ufacık bir kıpırdama oldu sanırım yarın de yükselişe geçer.bugün öğle arası bir çalışma kondurduk dün akşamdan öğlene o kadar yumurtam Ölmeden beklemiş midir spermleri acaba.???? Pek de ümitli Değilim ama Allahtan da Ümit kesilmez
Allah Allah bizde neden yapilmadi ki?
Canim kafanı karıştırmayım ben, belki tüp olduğu için temkinli yaklasmistir bilmiyorum, son gittiğimde de üstten baktı USG ile rahim ağzına dogru, ikili testte de Rahmi ağzını ölçeriz alttan dedi o arada. Bende neden diye hiç sormadım açıkçası.
rahim ağzı yetmezliği galiba adı dimi bebek aşağımı düşüyo rahim ağırlığı tutamadığı içinBazen erken kayıplar olabiliyormus rahim agzi kisaliginda sanırım ondan canim. Cok sorgulamadim açıkçası nedenini:)
Yok bugün kasıklarda hiçbirşey hissetmiyorum.bir haftadır yoğun bir hareketlilik vardı kasıklarda gün akşam da ovulasyonu hisseder Gibi oldum.bugün o hareketlilikten eser kalmadı.belliki çatlamış ateş de minik bir kıpırdama oldu hayırlısı artık yapacak birşey yok bir gün daha bekleyemedi yumurta:)Ateş daha çok yükselmemis belki bugün catlamistir bence umut var:)
2 gün daha sabıren benzeri bu tablo klomenden bi önceki ay
Ya iste bi turlu emin olamiyorum adetin 15. Gunjnde yumurtalarim 22 19 ve 16 mm di dr kendi kendine catlar dedi ovulasyon yaptim hic tam belirgin kirmizi yi goremedim digerlerine gore yine 18. Yada 19 gunde belirgindi ondan sonrada iyice siliklesti ya ben yapamadim yine yada yumurta catlamadi normalde kan testinde kacindi gun de belli olurEger yumurtlama gününden eminsen test için çok erken canım.
2 gün daha sabırAteş'ten anlatız
yumurtlae genelde 20mm civarlarında çatlıyo 15. gün okdr büyüklerse daha erken çatlamaları lazımdı ya da çatlayamadılar ama illaki çatlardı biri klomen mi kullandınYa iste bi turlu emin olamiyorum adetin 15. Gunjnde yumurtalarim 22 19 ve 16 mm di dr kendi kendine catlar dedi ovulasyon yaptim hic tam belirgin kirmizi yi goremedim digerlerine gore yine 18. Yada 19 gunde belirgindi ondan sonrada iyice siliklesti ya ben yapamadim yine yada yumurta catlamadi normalde kan testinde kacindi gun de belli olur
9 yada 10 Şubat'ta gel dedi cnm.Canim ben bir kere daha klomen kullanmistim onda da kist olmuştu 7 cmdi. Sogan kuru yapmistim 1 haftada kayboldu doktor da şaşırdı. Yine kaybolur doktor cok pozitif valla rahatlatti beni?sizin randevu ne zaman simdi
Evt klomen kullandim gecen ay catlatma ignesi vermisti dr bu ay yeterince buyukluge geldigi icin kendi kendine catlar dedi doktor bende catlamamasindan korkuyorum aslindayumurtlae genelde 20mm civarlarında çatlıyo 15. gün okdr büyüklerse daha erken çatlamaları lazımdı ya da çatlayamadılar ama illaki çatlardı biri klomen mi kullandın
inşallah çatlamıştır ve bebiş olmuştur :) kötüye yorma hemen biraz daha bekleyip testi tekrarlarsın sıkma canını nekdr dır deniyosunuz bizim 2 yıl oldu nerdeysr tık yok :)Evt klomen kullandim gecen ay catlatma ignesi vermisti dr bu ay yeterince buyukluge geldigi icin kendi kendine catlar dedi doktor bende catlamamasindan korkuyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?