Amin canım Allah razı olsun gülüm. Eşim cumartesi doktora gittik. Omuzda kas yırtılması çıktı ameliyat dedi. Ama şimdilik ilaçlar iyi geldi ağrıları hafifledi. Geceleri uyuyamaz olmuştu. Ameliyat olmam son noktaya kadar diyor eşim. Pazar günü kızdan grip bulaştı.tansiyonu fırladı acillik olduk.serum takıldı sonra düzeldi. Şimdi ilaçlarını kullanıyor.iki çocuğumda hasta diyorum eşim gülüyor.. Seninde iyi olmana sevindim. Bu akşam son dk hapını içtim. Bitti çok şükür.. Bir kaç güne adet olurum sanırım. 3.günü doktora gidecem..Geçmiş olsun canım eşinin neyi var.ay eşler hasta olmasın ya, kendi adıma konuşayım o hasta olacağına ben olayım diyorum beni resmen yipratiyor.. kızınin bünyesi zayıf sanırım Kıyamam inşallah iyileşirler hemen. Rabbim sanada güç kuvvet versin. Ben iyiyim şimdilik çok şükür. Bebisi bilmiyorum o da iyidir umarım:)
Ben önümüzdeki Aylarda senden çok umutluyum güzel haberler yakindir emeklerinizin karşılığıni alacaksınız insallah canım.
Çok geçmiş olsun Leyla ablaAmin canım Allah razı olsun gülüm. Eşim cumartesi doktora gittik. Omuzda kas yırtılması çıktı ameliyat dedi. Ama şimdilik ilaçlar iyi geldi ağrıları hafifledi. Geceleri uyuyamaz olmuştu. Ameliyat olmam son noktaya kadar diyor eşim. Pazar günü kızdan grip bulaştı.tansiyonu fırladı acillik olduk.serum takıldı sonra düzeldi. Şimdi ilaçlarını kullanıyor.iki çocuğumda hasta diyorum eşim gülüyor.. Seninde iyi olmana sevindim. Bu akşam son dk hapını içtim. Bitti çok şükür.. Bir kaç güne adet olurum sanırım. 3.günü doktora gidecem..
Bizde de iki yildir tik yoktu iste kan testi 1.2 cikinca insan dusunmedende edemiyo benim adet duzensizligi var o yuzden yumurtlama gunumu tam bilemiyorum dr yumurtan gec gelisiyor buyuden gec catlar demisti doktorla yum. Takibi yapiyz iste canim sen doktora falan gittinmiinşallah çatlamıştır ve bebiş olmuştur :) kötüye yorma hemen biraz daha bekleyip testi tekrarlarsın sıkma canını nekdr dır deniyosunuz bizim 2 yıl oldu nerdeysr tık yok :)
Cok sevindim canım sağlıklı buyumeye devam etsinn ponçikKizlar doktordan çıktım. Hersey guzel dedi. Kese 10 mm ufacik bisey gördük şükür. 4.5-5 haftalik dedi. Ne yapmam gerektigini falan soyledi gecen hafta cumartesi 7.5 mm olan kistim 7.9mm olmuş. Insallah zamanla küçülür dedi aspirin kullanma progetana devam et dedi. Folik asit onerdi. Bellii tahlilelri istedi. Haftaya sali kontrole cagirdi. Kesenin buyumesine bakariz belki vajinal kalp atisini da duyariz dedi. Allahima bin şükür o keseyi görmek bile rahatlatti beni. Allah hepinize de yaşamayı nasip etsinElcanki unutmadim canim etiketlemeyi
Evet canimm yaa arada kaynamis hic gormedimm.. valla anlayissiz insanlardan bu donemlerde uzak durmali.. kendileri dusunmeleri lazimken israrla gelmek istemek niyeeElcanki bunu mu diyosun acaba babamı sormuştn moralim bozuk diye hatırımı sormuştn
Gelmez olsun 9 ay inşallah zafrinam hadi bakalım inşallah guzel haberi verirsin bu ara mujdeli haberlere ihtiyacımız varVeson yarına regl gelir mi kii esneyemiyorum bile kasıklarıma bıçak saplanıyo sanki en ümitsiz olduğum ay oldu kanamalar yüzünden ama bu batmalar var leke yok ortada fln sabaha bi test patlatsam ii olcak
Hahahah ohhh seninki de iyiymis vallahi.. ben burnundan getircem yeminliyimValla bende hala göbek yok canım.
Hamile gibi değilim yani.
Bir de tripmiş, duygusallıkmış falan yapmıyorum ben.
Bir ara adam kendi sordu hamilesin diye naz yapmican mı trip atmican mı diye
Bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonuna idrardan bakılıyor.
Eğer kaşıntı varsa mantar ihtimaline karşı alttan bakıyor.
Ben de ozeli tercih ediyorum o yizden devlet hastanelerinden hic anladigim soylenilemez:) hayirlsi bakalim o gun gelsin de birHiç bilmiyorum canım ücretini ama devlette de sanırım önceden randevu almak gerekiyor. Testler icin gittigimde devletteki dr soylemisti. Ben ozelde devam ediyorum orada yaptiricam. Özel sağlıktan yararlanıyorum zaten.
Ablaa estagfurullahtopic benim yüzümden atarlı hatunlar kaynayacak :))
Gözün aydın canım.. Darısı kalp atışlarına inşallah..
Bende umutsuz olduğumda yapmıyorduminşallah senin vardır.. Test yaparsan beni etiketlemeyi unutma..
Sağolasın gülüm... Sen o testlere pek aldanma canım. Eğer geç yumurtluyorsan gün aşırı çalış.. Stres yapma zira stres bu işin düşmanı...Çok geçmiş olsun Leyla abla
Beklemistir beklemistir... hsg sonuc vercek evelAllah!! Ne zmn umitsizlige kapilsak mujdeyle geliyoruz.. hayirlara gelsin insallahSanki dün akşam Çatladı gibi birşeyler hisseder gibi oldum.ateş de de bugün Ufacık bir kıpırdama oldu sanırım yarın de yükselişe geçer.bugün öğle arası bir çalışma kondurduk dün akşamdan öğlene o kadar yumurtam Ölmeden beklemiş midir spermleri acaba.???? Pek de ümitli Değilim ama Allahtan da Ümit kesilmez
evet kaç tane doktora gittim ilk bi yıl hiç dokunmadılar yaşın küçük bi yıl dene diye sonra o doktor bu doktor derken interfilite uzmanı bi doktora gidemedim yakınlarda bulup bu süre zarfında kist oluştu 3 ay onla uğraştım bi ay mantar oldum 3 kere rahim enfeksiyonuBizde de iki yildir tik yoktu iste kan testi 1.2 cikinca insan dusunmedende edemiyo benim adet duzensizligi var o yuzden yumurtlama gunumu tam bilemiyorum dr yumurtan gec gelisiyor buyuden gec catlar demisti doktorla yum. Takibi yapiyz iste canim sen doktora falan gittinmi
Bazen ilgi istiyoruz sanırım.. Bu ay için çok heyecanlıyım elifcim.. İçim kıpır kıpır.. Dualarınızı eksik etmeyin canım benim... Sen nasılsın? Bulantıların hafifledi mi ablacım?Ablaa estagfurullaharada hepimizde olabiliyor
Hayirlisi olsun canim bizi birakmaaa umutsuzluga da kapilmaarada girip okuyorum yazilarinizi güzel haber olursa kacirmayayim diyevalla ben ne burayi temelli birakabilirim ne de bebek meselesini temelli kafamdan atabilirim. hafiza kaybı filan lazim bana bugün sabah 9 da ölçtüm atesimi pek yüksek sayilmazdi ya hayirlisi artik onun haricinde hic ölçüm yapmadim yaparsam tabloya girerim zaten
Hadi bakalım sen önden git bizde arkandan gelelim inşallah.. Sen benden önce hamile kalmıştın..sürecin boyunca sana çok üzülmüştüm. Bu kız bütün bu acıları nasıl kaldırdı demiştim. Sonrasında aynı şeyleri bende yaşadım. Hamilelik, kürtaj, histeropkopi bütün süreçleri hemen hemen aynı yaşadık seninle. Inşallah yeniden hamile kalıp sağlıkla doğururuz hep birlikte...Bugün çok yoğundu öğle arasına da bir çalışma kondurduk koştur koşturkk ya giremedim pek
Ay abla ben senin dk hapini birakmani dort gozle bekliyorum insAllah hsg sonrasi ben de senden umutluyum. Zaten yumurtlamada vs sorunun olmuyordu.. polipler de giristen temizlendiyse rahimeBazen ilgi istiyoruz sanırım.. Bu ay için çok heyecanlıyım elifcim.. İçim kıpır kıpır.. Dualarınızı eksik etmeyin canım benim... Sen nasılsın? Bulantıların hafifledi mi ablacım?
Korkma canım sakın kötüyü çağırma. Allahın izniyle sağlıkla doğacak miniğin.. Histeroskopi sonrası bende ümitliyim açıkçası canım. Cumartesi doktorumla yine konuştuk. Beni çok motive etti.. Inşallah Rabbimin izniyle yeniden anne olurum. Kızım kardeşe hasret. Rabbim hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün yeniden canım.. Sende kendine dikkat et bebişede iyi bak annesi :))Ay abla ben senin dk hapini birakmani dort gozle bekliyorum insAllah hsg sonrasi ben de senden umutluyum. Zaten yumurtlamada vs sorunun olmuyordu.. polipler de giristen temizlendiyse rahime
Ulasmasi kolay
Olcak.. Allahin izniye ben de umutluyum senden ablacim. Insallah senden de guzel haberler alalim. Valla oyle surekli bi bulantim yok ama her gun bas donmem oluyor yarim saat 1 saat kadar.. bazi gunler cok bulantim oluyo bazi gunler hic olmuyo.. bugun iyiyim elhamdulillah.. baya yuruyus yaptim sanirim acik hava da iyi geldi.. hala bende korku var... doner donmez hemen randevu yapicam ne durumdayiz merak icindeyim:)
Sıkıldım çalış çalış calış :) eşime de bana da bi rahatlık gelmiş son gebelik kendi oldu ya hiç anlamadık ne zaman oldu diye şimdi eşimde diyo bosver bekleme artık çalışa sonrasında da beklemiyorum günü varsa her turlu gelir yavrucak artık ekstra uğraş yıllarımız geçti :) yarın 3 yıl bitiyor 4 e giriyoruz vay be 4 aylık evliydim ilk bebek istediğimizde şimdi 4 . Yıla giriyoruz hala bebeksizSağolasın gülüm... Sen o testlere pek aldanma canım. Eğer geç yumurtluyorsan gün aşırı çalış.. Stres yapma zira stres bu işin düşmanı...
Allah büyüktür canım. Zamanı gelmeyince çiçek bile açmıyor. Rabbim elbet zamanını ayarlamıştır. Onun hikmetinden sual olunmaz... Inşallah hepimizin yüzü gülecek.. İyi düşünelim ki herşey güzel olsun ablacım.. Kendini yıpratma...Sıkıldım çalış çalış calış :) eşime de bana da bi rahatlık gelmiş son gebelik kendi oldu ya hiç anlamadık ne zaman oldu diye şimdi eşimde diyo bosver bekleme artık çalışa sonrasında da beklemiyorum günü varsa her turlu gelir yavrucak artık ekstra uğraş yıllarımız geçti :) yarın 3 yıl bitiyor 4 e giriyoruz vay be 4 aylık evliydim ilk bebek istediğimizde şimdi 4 . Yıla giriyoruz hala bebeksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?