çatladığından emin olaba kdr gün aşırı devam ateşini kuralına göre ölçüyosan ilk sayfada bilgi var programı indirip bilgileri oraya girersen grafiğin çıkar bak bizim tablolarımızda var ilk sayfada :) hoşgeldnMerhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız :) yumurtlama günüm değişiyo. 15. Günde yumurtladığım olmuş 19. Günde. Yani telefona yüklediğim uygulamaya göre söylüyorum. Ayıptır söylemesi 11., 13. , 15. Gün ilişki oldu. Yani gün aşırı. Bugün 16. Gün. Gün aşırı ilişkiye devam mı edeyim napayım? Ateşi ölçüorum ama anlayamadım:/
Ay cnm Rabbim sabrını veriyor inşallah Allahtan kız var ona sarılarak atlattım.allaha inancımız tam hepimizin çok şükür.yoksa gerçekten çok acı kürtaj olayı falan insanın psikolojini çok bozuyor.bir de hep erken kaybetmeyi nimet olarak düşündümHadi bakalım sen önden git bizde arkandan gelelim inşallah.. Sen benden önce hamile kalmıştın..sürecin boyunca sana çok üzülmüştüm. Bu kız bütün bu acıları nasıl kaldırdı demiştim. Sonrasında aynı şeyleri bende yaşadım. Hamilelik, kürtaj, histeropkopi bütün süreçleri hemen hemen aynı yaşadık seninle. Inşallah yeniden hamile kalıp sağlıkla doğururuz hep birlikte...
Tegl1....regl2....regl3.... Şeklinde ateşini yaz yolla bakalımMerhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız :) yumurtlama günüm değişiyo. 15. Günde yumurtladığım olmuş 19. Günde. Yani telefona yüklediğim uygulamaya göre söylüyorum. Ayıptır söylemesi 11., 13. , 15. Gün ilişki oldu. Yani gün aşırı. Bugün 16. Gün. Gün aşırı ilişkiye devam mı edeyim napayım? Ateşi ölçüorum ama anlayamadım:/
Daha önce test yapmış mıydın? Eşit koyuluğu yakaladın mı geçen aylarda.burda bazı arkadaşlarda çok koyu olmadan siliniverdi o Yüzden soruyorumArkadaşlar merhaba bu konuda çok bilgim Yok sizce yarını beklemeli miyim ??
Amin canım inşallah. Elbet Rabbim nasip edecek inanıyorum.. Hep umutlu olalım ve önümüze bakalım.. Elimizdekilerin de daima kıymetini bilelim.ve duâyı hiç bırakmayalım..Ay cnm Rabbim sabrını veriyor inşallah Allahtan kız var ona sarılarak atlattım.allaha inancımız tam hepimizin çok şükür.yoksa gerçekten çok acı kürtaj olayı falan insanın psikolojini çok bozuyor.bir de hep erken kaybetmeyi nimet olarak düşündüm
.histereskopi gerçekten Ümit oldu.inşallah vesile de olur sana da bana da.ama geçen ay mantar bu ay fitil derken doğru düzgün değerlendiremedik.bu aralarda bir yorgunluk bıkkınlık var.kadınlar bu yolda gerçekten yoruluyor.rabbbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Canım Rabbim ol derse olur tabi hem 24 saat dolmadan ilişki olmuş zaten inşallah bu son bekleyişin olur canım bende regl 6 dayım daha adet bitmedi yalnız bi farklılık var adet kanı kokusunu çok hissettim ben bu ay hiç böyle duymazdım sürekli temiz gezdim sık sık ped değiştirdim ama koktu burnuma yinede bide af edersin sümük gibi uzuyor adet kanı da, ilginç geldiFitil dün gece bitti çok şükür iyiyim ya dünya varmış Valla işkence çektim bir ay resmen Allah bir daha yaşatmasın.yumurtayı sanki dün akşam çatlattım gibi ama ilişki ancak bugün öğle arası oldu şansım var mı dersin??sen ne yaptın cd kaçtasın?
BirAsilAnnesi cnm bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah ff e yumurta toplama Gününe ilişki seçeneğindeki ıvf retrieval seçeneğini gir bugüne de medication kısmında ıvf transfer seçeneğini seç .test günü ne zaman?
Leyloş çok geçmiş olsun canım eşine de kızına da bizde tatil gireliden beri hastayız bende oğlumda bu seneki soğuk fena hastalıklarda sülük gibi yapıştım gitmiyor Allah hepimize şifa versinAmin canım inşallah. Elbet Rabbim nasip edecek inanıyorum.. Hep umutlu olalım ve önümüze bakalım.. Elimizdekilerin de daima kıymetini bilelim.ve duâyı hiç bırakmayalım..
Kızların dediği gibi belki de kimyasal gebelik olMuştur.inşallah senin de son adetin olurCanım Rabbim ol derse olur tabi hem 24 saat dolmadan ilişki olmuş zaten inşallah bu son bekleyişin olur canım bende regl 6 dayım daha adet bitmedi yalnız bi farklılık var adet kanı kokusunu çok hissettim ben bu ay hiç böyle duymazdım sürekli temiz gezdim sık sık ped değiştirdim ama koktu burnuma yinede bide af edersin sümük gibi uzuyor adet kanı da, ilginç geldi
Kasik agrim var enfeksiyon azitti sanirim.
Gecen hafta 1 gun yogun yesil akinti oldu.
Doktor izinli oldugundan onceki sonuclari hala gosteremedim.
Persembeye randevu aldim. Trstleri tekrarlasin gerekirse artik fitil antibiyotik falan versin
FreeSoull doktor kontrolun nasıl geçti? Aşılama mı yaptırcaktın? Konuyu kaçırdım sanırım ben canım.. Tedavin bebişini getirsin inşallah gülüm..
Bende kV nin evinde cekinirdim ama bir kere olunca devamı geliyor
FreeSoull canim ben de kacirdim galiba, kusura bakma... bu ay mi yaptircaktin?? InsAllah hayirlara vesile olur bebisin sana merhabaa der!
Kizlar doktordan çıktım. Hersey guzel dedi. Kese 10 mm ufacik bisey gördük şükür. 4.5-5 haftalik dedi. Ne yapmam gerektigini falan soyledi gecen hafta cumartesi 7.5 mm olan kistim 7.9mm olmuş. Insallah zamanla küçülür dedi aspirin kullanma progetana devam et dedi. Folik asit onerdi. Bellii tahlilelri istedi. Haftaya sali kontrole cagirdi. Kesenin buyumesine bakariz belki vajinal kalp atisini da duyariz dedi. Allahima bin şükür o keseyi görmek bile rahatlatti beni. Allah hepinize de yaşamayı nasip etsin @Elcanki unutmadim canim etiketlemeyi
Kızlar yazan herkese tesekkur ederim.
Aldım bebegimi eve gidiyorum.
3.gun tek embriyo transfer edildi.
Rabbim hayırlı duaları kabul eylesin ben ve isteyen herkes anne olsun insallah.
Yani bu ne demek oluyor anlamadim hamile degilmiyim yani
Fitil dün gece bitti çok şükür iyiyim ya dünya varmış Valla işkence çektim bir ay resmen Allah bir daha yaşatmasın.yumurtayı sanki dün akşam çatlattım gibi ama ilişki ancak bugün öğle arası oldu şansım var mı dersin??sen ne yaptın cd kaçtasın?
Amin canım Allah razı olsun gülüm. Eşim cumartesi doktora gittik. Omuzda kas yırtılması çıktı ameliyat dedi. Ama şimdilik ilaçlar iyi geldi ağrıları hafifledi. Geceleri uyuyamaz olmuştu. Ameliyat olmam son noktaya kadar diyor eşim. Pazar günü kızdan grip bulaştı.tansiyonu fırladı acillik olduk.serum takıldı sonra düzeldi. Şimdi ilaçlarını kullanıyor.iki çocuğumda hasta diyorum eşim gülüyor.. Seninde iyi olmana sevindim. Bu akşam son dk hapını içtim. Bitti çok şükür.. Bir kaç güne adet olurum sanırım. 3.günü doktora gidecem..
İnşallah tatlım ya inşallahKızların dediği gibi belki de kimyasal gebelik olMuştur.inşallah senin de son adetin olur
Amin ya insallah olur hayirlisiyla canim yaevet kaç tane doktora gittim ilk bi yıl hiç dokunmadılar yaşın küçük bi yıl dene diye sonra o doktor bu doktor derken interfilite uzmanı bi doktora gidemedim yakınlarda bulup bu süre zarfında kist oluştu 3 ay onla uğraştım bi ay mantar oldum 3 kere rahim enfeksiyonuyani 2 yıl diyomda toplasan 6 ay deneyebildik en son 2 ay klomenle takip yaptık ama yine sonuç yok bakalım bugün ya da yarın bat benimde hayırlısı aetık hakkımızda
Umarım dayanmışlardır:)Offf kadınların derdi bitmiyor... geçmiş olsun cnm. İnşallah bu sefer Dr iyi bir ilaç verir.
Yok cnm tüp bebek tedavisine başladım, anımsarsan geçen sefer yarında kalmıştı tedavi. Yum.lar büyümemişti ki biri 17 diğeri 25. Gün çatladı sıpalarSağılasın kuzummm inşallah hepimizin yüzü artık Güler... sağol güzel duan için
Benim eşim çekiniyor. Ben o kadar çok istiyorum ki bebiş... umrumda olmuyor valla
Evet cnm başladım. İnşalllah adım adım güzel haberler alırım buradan hep birlikte seviniriz cnm. Sağol duan için
Gözün aydın cnm. Maşallah
Hayırlı olsun cnm. Dediğiydi daha önce bak unuttum, dediysem de olcak, inşalah sana sıkı sıkı tutunur yavrun. Bol su iç cnm. Bunu demeyi unutuyorlar.
Testi erken yapmışsın, inşalah regl gelmez. Gelmezse test yaparsın.
Kuşum sen omega şu bu.... bir sürü şey içiyorsun Allah'ın izniyle o içtiklerin sayesinde dayanmıştır yumoş
Gelinimizde oldu bu, iş arkadaşımda oldu. Gelinimiz jakuzi sayesinde iyileştir. İlk arkadaşım akapunktur ile iyileşti, çok geçmiş olsun. Zor o kas sorunu.
Kız kritik günde olur mu buVeson ben yarın ateşi ölçemicem ya 2 saat geç uyanıcam pehh tam da günü sabah ki ateşe göre test yaparım diyodum hatta kararda vermiştim 36.5 e bile düşse yapmıcam test diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?