Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar, beni de aranıza alır mısınız :) yumurtlama günüm değişiyo. 15. Günde yumurtladığım olmuş 19. Günde. Yani telefona yüklediğim uygulamaya göre söylüyorum. Ayıptır söylemesi 11., 13. , 15. Gün ilişki oldu. Yani gün aşırı. Bugün 16. Gün. Gün aşırı ilişkiye devam mı edeyim napayım? Ateşi ölçüorum ama anlayamadım:/

çatladığından emin olaba kdr gün aşırı devam ateşini kuralına göre ölçüyosan ilk sayfada bilgi var programı indirip bilgileri oraya girersen grafiğin çıkar bak bizim tablolarımızda var ilk sayfada :) hoşgeldn

Ay cnm Rabbim sabrını veriyor inşallah Allahtan kız var ona sarılarak atlattım.allaha inancımız tam hepimizin çok şükür.yoksa gerçekten çok acı kürtaj olayı falan insanın psikolojini çok bozuyor.bir de hep erken kaybetmeyi nimet olarak düşündüm

.histereskopi gerçekten Ümit oldu.inşallah vesile de olur sana da bana da.ama geçen ay mantar bu ay fitil derken doğru düzgün değerlendiremedik.bu aralarda bir yorgunluk bıkkınlık var.kadınlar bu yolda gerçekten yoruluyor.rabbbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Tegl1....regl2....regl3.... Şeklinde ateşini yaz yolla bakalım

Arkadaşlar merhaba bu konuda çok bilgim Yok sizce yarını beklemeli miyim ??
Daha önce test yapmış mıydın? Eşit koyuluğu yakaladın mı geçen aylarda.burda bazı arkadaşlarda çok koyu olmadan siliniverdi o Yüzden soruyorum

Amin canım inşallah. Elbet Rabbim nasip edecek inanıyorum.. Hep umutlu olalım ve önümüze bakalım.. Elimizdekilerin de daima kıymetini bilelim.ve duâyı hiç bırakmayalım..

Canım Rabbim ol derse olur tabi hem 24 saat dolmadan ilişki olmuş zaten inşallah bu son bekleyişin olur canım bende regl 6 dayım daha adet bitmedi yalnız bi farklılık var adet kanı kokusunu çok hissettim ben bu ay hiç böyle duymazdım sürekli temiz gezdim sık sık ped değiştirdim ama koktu burnuma yinede bide af edersin sümük gibi uzuyor adet kanı da, ilginç geldi

12 subat test canım. Ff ye yarın girmeye calısacagım. Cook tesekkur ederimm. Aminn.

Amin canım inşallah. Elbet Rabbim nasip edecek inanıyorum.. Hep umutlu olalım ve önümüze bakalım.. Elimizdekilerin de daima kıymetini bilelim.ve duâyı hiç bırakmayalım..
Leyloş çok geçmiş olsun canım eşine de kızına da bizde tatil gireliden beri hastayız bende oğlumda bu seneki soğuk fena hastalıklarda sülük gibi yapıştım gitmiyor Allah hepimize şifa versin

Kızların dediği gibi belki de kimyasal gebelik olMuştur.inşallah senin de son adetin olur

Kasik agrim var enfeksiyon azitti sanirim.
Gecen hafta 1 gun yogun yesil akinti oldu.
Doktor izinli oldugundan onceki sonuclari hala gosteremedim.
Persembeye randevu aldim. Trstleri tekrarlasin gerekirse artik fitil antibiyotik falan versin

Offf kadınların derdi bitmiyor... geçmiş olsun cnm. İnşallah bu sefer Dr iyi bir ilaç verir.

FreeSoull doktor kontrolun nasıl geçti? Aşılama mı yaptırcaktın? Konuyu kaçırdım sanırım ben canım.. Tedavin bebişini getirsin inşallah gülüm..

Yok cnm tüp bebek tedavisine başladım, anımsarsan geçen sefer yarında kalmıştı tedavi. Yum.lar büyümemişti ki biri 17 diğeri 25. Gün çatladı sıpalar Sağılasın kuzummm inşallah hepimizin yüzü artık Güler... sağol güzel duan için

Bende kV nin evinde cekinirdim ama bir kere olunca devamı geliyor

Benim eşim çekiniyor. Ben o kadar çok istiyorum ki bebiş... umrumda olmuyor valla

FreeSoull canim ben de kacirdim galiba, kusura bakma... bu ay mi yaptircaktin?? InsAllah hayirlara vesile olur bebisin sana merhabaa der!

Evet cnm başladım. İnşalllah adım adım güzel haberler alırım buradan hep birlikte seviniriz cnm. Sağol duan için

Gözün aydın cnm. Maşallah

Kızlar yazan herkese tesekkur ederim.
Aldım bebegimi eve gidiyorum.
3.gun tek embriyo transfer edildi.
Rabbim hayırlı duaları kabul eylesin ben ve isteyen herkes anne olsun insallah.

Hayırlı olsun cnm. Dediğiydi daha önce bak unuttum, dediysem de olcak, inşalah sana sıkı sıkı tutunur yavrun. Bol su iç cnm. Bunu demeyi unutuyorlar.

Yani bu ne demek oluyor anlamadim hamile degilmiyim yani

Testi erken yapmışsın, inşalah regl gelmez. Gelmezse test yaparsın.

Kuşum sen omega şu bu.... bir sürü şey içiyorsun Allah'ın izniyle o içtiklerin sayesinde dayanmıştır yumoş

Gelinimizde oldu bu, iş arkadaşımda oldu. Gelinimiz jakuzi sayesinde iyileştir. İlk arkadaşım akapunktur ile iyileşti, çok geçmiş olsun. Zor o kas sorunu.

Kızlar yum sol yumurtalıkta. Ama ben iğne vurunca sağ yumurtalık tarafından bir yanma bir ağrı geliyor. Kas mı yumurtalık mı ayıramıyorum da
Dün iğneyi göbek deliğinin sağına vurdum, o yüzden oldu sandım. Bugün dokuna vurdum yine oldu. Napsam ki.... iğne tedavisi görenler hiç duydunuz ya da yaşadınız mı böyle bir şey
?

Veson ben yarın ateşi ölçemicem ya 2 saat geç uyanıcam pehh tam da günü sabah ki ateşe göre test yaparım diyodum hatta kararda vermiştim 36.5 e bile düşse yapmıcam test diye

Veson tablona baktım da daha yum çatlamamış bence. Ateş artışın bu kadar küçük olmaz senin.

Kızlar bugün ki testim 10 dk da çok koyulasmayinca resim çekmemiştim şimdi teste bi bakayım dedim resmen koyu acaba durdu diye mi en iyisi yarın sabahı da değerlendireyim ateşe göre dimi ?

Eklentiler

• IMG_1474.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 42
Amin ya insallah olur hayirlisiyla canim ya

Umarım dayanmışlardır:)

Veson ben yarın ateşi ölçemicem ya 2 saat geç uyanıcam pehh tam da günü sabah ki ateşe göre test yaparım diyodum hatta kararda vermiştim 36.5 e bile düşse yapmıcam test diye
Kız kritik günde olur mu buneyse öbür güne ölçersin ateş düşmezse test yaparsın artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…