Kız kritik günde olur mu buVeson ben yarın ateşi ölçemicem ya 2 saat geç uyanıcam pehh tam da günü sabah ki ateşe göre test yaparım diyodum hatta kararda vermiştim 36.5 e bile düşse yapmıcam test diye
Iki gün ateş giriyorum 36,7 Düne çekiyor ff çizgiyi.yumurta dün biraz geç Çatladı akşam haberlerden sonra falandı kasıklarda bir hareketlilik oldu sanırım geç olduğu için sabah ateş yeterli yükselişi gösteremedi.yarın daha da artacak gibime geldi.hayırlısı yarın sabah anlarız.Veson tablona baktım da daha yum çatlamamış bence. Ateş artışın bu kadar küçük olmaz senin.
Perşembe çalışma olmayacaksa Ateş'in durumuna göre Artış varsa Sabahı Düşüş varsa Akşamı değerlendir.ama Perşembe çalışma şansı varsa ve ateş de Düşüş Perşembe çalışma olsa iyi olur sanırım son çalışma olacak o daKızlar bugün ki testim 10 dk da çok koyulasmayinca resim çekmemiştim şimdi teste bi bakayım dedim resmen koyu acaba durdu diye mi en iyisi yarın sabahı da değerlendireyim ateşe göre dimi ?
Dualarım tuttu 30 cm e yakın kar var inşallah yarında yağar ve gidemeyiz bu gidişle :)Perşembe çalışma olmayacaksa Ateş'in durumuna göre Artış varsa Sabahı Düşüş varsa Akşamı değerlendir.ama Perşembe çalışma şansı varsa ve ateş de Düşüş Perşembe çalışma olsa iyi olur sanırım son çalışma olacak o da
Hepsi aynı dakikada çekilmedi diye testleri yıkadım hcg testinde yaptığımız gibi :) :) :)Perşembe çalışma olmayacaksa Ateş'in durumuna göre Artış varsa Sabahı Düşüş varsa Akşamı değerlendir.ama Perşembe çalışma şansı varsa ve ateş de Düşüş Perşembe çalışma olsa iyi olur sanırım son çalışma olacak o da
Sağol canım amin sizede çok geçmiş olsun. Bu sene gerçekten bu grip geçmiyor ya..Rabbim herkese şifa versin canım..Leyloş çok geçmiş olsun canım eşine de kızına da bizde tatil gireliden beri hastayız bende oğlumda bu seneki soğuk fena hastalıklarda sülük gibi yapıştım gitmiyor Allah hepimize şifa versin
Hayırlı olsun canım. Inşallah bu sefer yüzün gülsün.. Müjdeli haberini bekliyoruz canım.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm..Offf kadınların derdi bitmiyor... geçmiş olsun cnm. İnşallah bu sefer Dr iyi bir ilaç verir.
Yok cnm tüp bebek tedavisine başladım, anımsarsan geçen sefer yarında kalmıştı tedavi. Yum.lar büyümemişti ki biri 17 diğeri 25. Gün çatladı sıpalarSağılasın kuzummm inşallah hepimizin yüzü artık Güler... sağol güzel duan için
Benim eşim çekiniyor. Ben o kadar çok istiyorum ki bebiş... umrumda olmuyor valla
Evet cnm başladım. İnşalllah adım adım güzel haberler alırım buradan hep birlikte seviniriz cnm. Sağol duan için
Gözün aydın cnm. Maşallah
Hayırlı olsun cnm. Dediğiydi daha önce bak unuttum, dediysem de olcak, inşalah sana sıkı sıkı tutunur yavrun. Bol su iç cnm. Bunu demeyi unutuyorlar.
Testi erken yapmışsın, inşalah regl gelmez. Gelmezse test yaparsın.
Kuşum sen omega şu bu.... bir sürü şey içiyorsun Allah'ın izniyle o içtiklerin sayesinde dayanmıştır yumoş
Gelinimizde oldu bu, iş arkadaşımda oldu. Gelinimiz jakuzi sayesinde iyileştir. İlk arkadaşım akapunktur ile iyileşti, çok geçmiş olsun. Zor o kas sorunu.
benim yum ister sağda olsun ister solda benim hep sağ kasigim agrir yumurta catlarkende sag kasigim agrir. üstelik sol tarafimda cikolata kisti var ama sag taraf agriyor hep. doktor sag tarafta karin boslugunda cikolata kisti olabilir ama ultrasonla görünmez demistiKızlar yum sol yumurtalıkta. Ama ben iğne vurunca sağ yumurtalık tarafından bir yanma bir ağrı geliyor. Kas mı yumurtalık mı ayıramıyorum da
Dün iğneyi göbek deliğinin sağına vurdum, o yüzden oldu sandım. Bugün dokuna vurdum yine oldu. Napsam ki.... iğne tedavisi görenler hiç duydunuz ya da yaşadınız mı böyle bir şey
?
valla sırf senin icin bu saatte girmistim ff ge. sanki icime doğmuş. hadi hayirlisi olsun cnm bayaga belirgin oh masallahkızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
LeYLa_21 Veson passionete Elcanki @butterfly_gns ShinSeGi Melissa81
@Kuzguni8403BHC @Tugbanusta iiz
ayy kimler beni etkiletle teste demişti kafam bi dünya oldu kızlarr
aaa ne kimyasali yavvv hemen olumsuz seyler düşünme15 dk da çektim bunu ayy şimdide kimyasal korkusu sardı inanamıyorum yaa şaka diil dimi
15 dk da çektim bunu ayy şimdide kimyasal korkusu sardı inanamıyorum yaa şaka diil dimi
Yumurtalar bol bol oluşmuş sık sık çalışma olsun birisi çatlayacak olgunluğa ulaşmış diğer üçü daha küçük gibi Ateş'e devam et ama ateş normalin üstünde seyrediyor gripten dolayı ovu Gününü anlamayabiliriz regl a kadar sık sık çalışSelam arkadaşlar nasılsınız. benim bu ay ateşim düzensiz ölçümlerle oldu hala gribin etkisi var herhalde normal seviyesinede düşmedi .Sözde klomen kullandım nasibimde grip olmakda varmış .bugün yumurta takibine adetin 10.günümde gittim 1 yumurtam 18 mm olmuş çatlar dedi çatlatma iğnesindende bahsetmedi tekrar gel de demedi baya yumurta olmuş dedi anlamadım ben tekrar çağırıp bakması gerekmezmydi ilişki gününüde şu saate kadar çatlayablirde demedi ultrasyon resimlerimi ekliyorum.5 gün günde 2 tane klomen almştm nasıl sizce yumlar
Maşallah canım gözün aydın. Babana hemen müjde ver. Çok sevindim. Ne bereketli bir ay oldu ya. Darısı başımıza olsun inşallah canım..kızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
LeYLa_21 Veson passionete Elcanki @butterfly_gns ShinSeGi Melissa81
@Kuzguni8403BHC @Tugbanusta iiz
ayy kimler beni etkiletle teste demişti kafam bi dünya oldu kızlarr
Maşallah ayy çok sevindim15 dk da çektim bunu ayy şimdide kimyasal korkusu sardı inanamıyorum yaa şaka diil dimi
Yorulduğunu düşünerek bugün dinlenme günü Yarını değerlendir dün çalışma var bugün çatlasa da spermler içeride
Surpriiiiz sabah şekeri mi bu annesiiii :)) hayırlı olsun inşallah sağlıkla al canım kucağına besbelli bu :))15 dk da çektim bunu ayy şimdide kimyasal korkusu sardı inanamıyorum yaa şaka diil dimi
Dün geceden beri solumda bi rahatsız his var bu sabah ateşi yuksemis bekliyordum yine dusuk çıktı aslında çalışma yapacaktım ama dusuk görünce biraz daha geç olsun dedim olmadı aksama çalışma nasıl olsa koca alıştı ama ben çok sıkıldım neyse herşey anne olmak icin ne yapalımYorulduğunu düşünerek bugün dinlenme günü Yarını değerlendir dün çalışma var bugün çatlasa da spermler içeride
Aman eşin tam kıvamıma gelmişken sesini Çıkarma bol bol çalış:) ovu dan sonra bol bol dinlenirsinDün geceden beri solumda bi rahatsız his var bu sabah ateşi yuksemis bekliyordum yine dusuk çıktı aslında çalışma yapacaktım ama dusuk görünce biraz daha geç olsun dedim olmadı aksama çalışma nasıl olsa koca alıştı ama ben çok sıkıldım neyse herşey anne olmak icin ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?