Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson ben yarın ateşi ölçemicem ya 2 saat geç uyanıcam pehh tam da günü sabah ki ateşe göre test yaparım diyodum hatta kararda vermiştim 36.5 e bile düşse yapmıcam test diye
Kız kritik günde olur mu buneyse öbür güne ölçersin ateş düşmezse test yaparsın artık:))
Veson tablona baktım da daha yum çatlamamış bence. Ateş artışın bu kadar küçük olmaz senin.
Iki gün ateş giriyorum 36,7 Düne çekiyor ff çizgiyi.yumurta dün biraz geç Çatladı akşam haberlerden sonra falandı kasıklarda bir hareketlilik oldu sanırım geç olduğu için sabah ateş yeterli yükselişi gösteremedi.yarın daha da artacak gibime geldi.hayırlısı yarın sabah anlarız.

Kızlar bugün ki testim 10 dk da çok koyulasmayinca resim çekmemiştim şimdi teste bi bakayım dedim resmen koyu acaba durdu diye mi en iyisi yarın sabahı da değerlendireyim ateşe göre dimi ?
Perşembe çalışma olmayacaksa Ateş'in durumuna göre Artış varsa Sabahı Düşüş varsa Akşamı değerlendir.ama Perşembe çalışma şansı varsa ve ateş de Düşüş Perşembe çalışma olsa iyi olur sanırım son çalışma olacak o da

Dualarım tuttu 30 cm e yakın kar var inşallah yarında yağar ve gidemeyiz bu gidişle :)

Hepsi aynı dakikada çekilmedi diye testleri yıkadım hcg testinde yaptığımız gibi :) :) :)

Eklentiler

• IMG_1477.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 61
Leyloş çok geçmiş olsun canım eşine de kızına da bizde tatil gireliden beri hastayız bende oğlumda bu seneki soğuk fena hastalıklarda sülük gibi yapıştım gitmiyor Allah hepimize şifa versin
Sağol canım amin sizede çok geçmiş olsun. Bu sene gerçekten bu grip geçmiyor ya..Rabbim herkese şifa versin canım..
Hayırlı olsun canım. Inşallah bu sefer yüzün gülsün.. Müjdeli haberini bekliyoruz canım.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm..

Selam arkadaşlar nasılsınız. benim bu ay ateşim düzensiz ölçümlerle oldu hala gribin etkisi var herhalde normal seviyesinede düşmedi .Sözde klomen kullandım nasibimde grip olmakda varmış .bugün yumurta takibine adetin 10.günümde gittim 1 yumurtam 18 mm olmuş çatlar dedi çatlatma iğnesindende bahsetmedi tekrar gel de demedi baya yumurta olmuş dedi anlamadım ben tekrar çağırıp bakması gerekmezmydi ilişki gününüde şu saate kadar çatlayablirde demedi ultrasyon resimlerimi ekliyorum.5 gün günde 2 tane klomen almştm nasıl sizce yumlar

Eklentiler

• P_20170131_195856_SRES_1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 56
  • P_20170131_195823_SRES_1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 53
  • P_20170131_200048_SRES_1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 56

Eklentiler

• 20170201_051605.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 56
benim yum ister sağda olsun ister solda benim hep sağ kasigim agrir yumurta catlarkende sag kasigim agrir. üstelik sol tarafimda cikolata kisti var ama sag taraf agriyor hep. doktor sag tarafta karin boslugunda cikolata kisti olabilir ama ultrasonla görünmez demisti

valla sırf senin icin bu saatte girmistim ff ge. sanki icime doğmuş. hadi hayirlisi olsun cnm bayaga belirgin oh masallah

15 dk da çektim bunu ayy şimdide kimyasal korkusu sardı inanamıyorum yaa şaka diil dimi
aaa ne kimyasali yavvv hemen olumsuz seyler düşünme
gayet saglikli bi bebek var rahminde annesi sev onu konus onunla sana sıkıca tutunsun kan vercek misin bugun?

Yumurtalar bol bol oluşmuş sık sık çalışma olsun birisi çatlayacak olgunluğa ulaşmış diğer üçü daha küçük gibi Ateş'e devam et ama ateş normalin üstünde seyrediyor gripten dolayı ovu Gününü anlamayabiliriz regl a kadar sık sık çalış

Maşallah canım gözün aydın. Babana hemen müjde ver. Çok sevindim. Ne bereketli bir ay oldu ya. Darısı başımıza olsun inşallah canım..

Veson çalışma yarın sabaha olsun dimi bu ay bu tablo böyle devam edecek sanki çok mutsuz oldum of

15 dk da çektim bunu ayy şimdide kimyasal korkusu sardı inanamıyorum yaa şaka diil dimi
Surpriiiiz sabah şekeri mi bu annesiiii :)) hayırlı olsun inşallah sağlıkla al canım kucağına besbelli bu :))

Yorulduğunu düşünerek bugün dinlenme günü Yarını değerlendir dün çalışma var bugün çatlasa da spermler içeride
Dün geceden beri solumda bi rahatsız his var bu sabah ateşi yuksemis bekliyordum yine dusuk çıktı aslında çalışma yapacaktım ama dusuk görünce biraz daha geç olsun dedim olmadı aksama çalışma nasıl olsa koca alıştı ama ben çok sıkıldım neyse herşey anne olmak icin ne yapalım

Aman eşin tam kıvamıma gelmişken sesini Çıkarma bol bol çalış:) ovu dan sonra bol bol dinlenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…