Aynen öyle dün eşim tv de annelikle alakalı bi sahne izlerken baktım gözlerinden yaş süzüldü bazen bu benim eşim mi diye şaşırıyorum çok değişti ne oldu üzülme dedim yok ya sahnenin etkisi dedi kim bilir içinden neler geçiyorAman eşin tam kıvamıma gelmişken sesini Çıkarma bol bol çalış:) ovu dan sonra bol bol dinlenirsin
15 dk da çektim bunu ayy şimdide kimyasal korkusu sardı inanamıyorum yaa şaka diil dimi
Anammmmmmmmmkızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
@LeYLa_21Veson passionete @Elcanki @butterfly_gns @ShinSeGi @Melissa81
FreeSoull @8403BHC Tgbptn iiz
ayy kimler beni etkiletle teste demişti kafam bi dünya oldu kızlarr
Kız kritik günde olur mu buneyse öbür güne ölçersin ateş düşmezse test yaparsın artık:))
Iki gün ateş giriyorum 36,7 Düne çekiyor ff çizgiyi.yumurta dün biraz geç Çatladı akşam haberlerden sonra falandı kasıklarda bir hareketlilik oldu sanırım geç olduğu için sabah ateş yeterli yükselişi gösteremedi.yarın daha da artacak gibime geldi.hayırlısı yarın sabah anlarız.
Dualarım tuttu 30 cm e yakın kar var inşallah yarında yağar ve gidemeyiz bu gidişle :)
Kızzzz kos koşşş kan testine kossskızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
kızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
Aman o zaman evham yapmayayım. Sağol cnmbenim yum ister sağda olsun ister solda benim hep sağ kasigim agrir yumurta catlarkende sag kasigim agrir. üstelik sol tarafimda cikolata kisti var ama sag taraf agriyor hep. doktor sag tarafta karin boslugunda cikolata kisti olabilir ama ultrasonla görünmez demisti
saol çok teşekkür ederim aminn :)
saol canım hadi inşallah :)Ayyy biliyordum ohh oh gelsin bebisler. Seni gaza getirmek istemedim ama atesin cok farkli ve güzel ilerliyordu. Canim inan cok mutlu oldum. Hatta yatakta o kadar cok tepindim ki esim direk anladi kendine bu kadar sevinmedin sanki diye dalga geçiyor. Kan ver hemen ve kimyasal falan yok düşünme
gidiyorummm :)Kızzzz kos koşşş kan testine kosss
Canım tebrıkler inşallah hamilesin:)15 dk da çektim bunu ayy şimdide kimyasal korkusu sardı inanamıyorum yaa şaka diil dimi
Oyy ne güzel bir bebek daha geliyor15 dk da çektim bunu ayy şimdide kimyasal korkusu sardı inanamıyorum yaa şaka diil dimi
kızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
Canım adetine var mı daha? Adetin geçtiyse kan testı yaptır, yoksa yarın sabah testi tekrarla istersen.Kizlar bende bisey soyleyecegim
Benim ateş intihar etti ama ben yine de sabah test yaptim bebetime vardi evde
Silik bir cizgi cikti hemen amazafrina89 un kadar koyu degil o yuzden fotografta parliyor ates dustu ya ciddiye almalimiyim
İlk defa yaptım Cnm bu sabah yaptığım daha silik çıktı fazla damlattım ya da daha yumurtlamadım Cnm anlamadımDaha önce test yapmış mıydın? Eşit koyuluğu yakaladın mı geçen aylarda.burda bazı arkadaşlarda çok koyu olmadan siliniverdi o Yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?