Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman eşin tam kıvamıma gelmişken sesini Çıkarma bol bol çalış:) ovu dan sonra bol bol dinlenirsin
Aynen öyle dün eşim tv de annelikle alakalı bi sahne izlerken baktım gözlerinden yaş süzüldü bazen bu benim eşim mi diye şaşırıyorum çok değişti ne oldu üzülme dedim yok ya sahnenin etkisi dedi kim bilir içinden neler geçiyor hz. Amine nin hayatını okuyorum orda berre ve vehep hz. Amine icin çok güzel dualar etmiş gelsin evlat sahibi olalım diye her duada bende tekrarlayıp amin diyorum rabbim bi kabul etse bizi de annelik babalığa mazhar eylese

Anammmmmmmmm

Gözün aydın cnm. Maşallah çizgi çok belli
Allah tamamına erdirsin

Ve beklenen artış. Bence spermler yumurtaya denk geldi. İnşalllah devamı da gelir

Dualarım tuttu 30 cm e yakın kar var inşallah yarında yağar ve gidemeyiz bu gidişle :)

Kızzzz kos koşşş kan testine kosss

Ayyy biliyordum ohh oh gelsin bebisler. Seni gaza getirmek istemedim ama atesin cok farkli ve güzel ilerliyordu. Canim inan cok mutlu oldum. Hatta yatakta o kadar cok tepindim ki esim direk anladi kendine bu kadar sevinmedin sanki diye dalga geçiyor. Kan ver hemen ve kimyasal falan yok düşünme

Aman o zaman evham yapmayayım. Sağol cnm

testin 3 saat beklemiş hali daha bi hoşuma gitti ya bugün ztm sabahtan izin almıştm sağlık ocağına gidiyim de hag sonucu belli olana kadar kan değerlerime de baktırayım diye şimdi gidiyorum hcg de baktırırım artık kaç gibi çıkar sizce ilk fotolara bakınca

Eklentiler

• 20170201_084326.webp
    3 KB · Görüntüleme: 43
saol canım hadi inşallah :)

Kizlar bende bisey soyleyecegim
Benim ateş intihar etti ama ben yine de sabah test yaptim bebetime vardi evde
Silik bir cizgi cikti hemen ama zafrina89 un kadar koyu degil o yuzden fotografta parliyor ates dustu ya ciddiye almalimiyim

Kizlar bende bisey soyleyecegim
Benim ateş intihar etti ama ben yine de sabah test yaptim bebetime vardi evde
Silik bir cizgi cikti hemen ama zafrina89 un kadar koyu degil o yuzden fotografta parliyor ates dustu ya ciddiye almalimiyim
Canım adetine var mı daha? Adetin geçtiyse kan testı yaptır, yoksa yarın sabah testi tekrarla istersen.

Daha önce test yapmış mıydın? Eşit koyuluğu yakaladın mı geçen aylarda.burda bazı arkadaşlarda çok koyu olmadan siliniverdi o Yüzden soruyorum
İlk defa yaptım Cnm bu sabah yaptığım daha silik çıktı fazla damlattım ya da daha yumurtlamadım Cnm anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…