- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Cumartesi adetim bogazim cok fena bogaz kotu olunca bulanti yapiyor doktora gitsem diyordum zaten gitmisken baktirsam mi yoksa ciddiye almasam miCanım adetine var mı daha? Adetin geçtiyse kan testı yaptır, yoksa yarın sabah testi tekrarla istersen.
Ayy canım ya baban için ultra moral de olacak hayırlısıyla inşallah çok sevindik çook güzel bi değer çıkar bence canım artık sabırla beklemeye geçersintestin 3 saat beklemiş hali daha bi hoşuma gittiya bugün ztm sabahtan izin almıştm sağlık ocağına gidiyim de hag sonucu belli olana kadar kan değerlerime de baktırayım diye şimdi gidiyorum hcg de baktırırım artık kaç gibi çıkar sizce ilk fotolara bakınca
Umarim belli oluyordur
Yaaa bu bildiğin pozitif. İçimize doğan gerçek oluyor ya. Çok sevindim canım yakızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
@LeYLa_21Veson @passionete @Elcanki @butterfly_gns @ShinSeGi @Melissa81
@Kuzguni @8403BHC @Tugbanusta @iiz
ayy kimler beni etkiletle teste demişti kafam bi dünya oldu kızlarr
Canım hcg miydi ben goruyorumUmarim belli oluyordur
Ayy ayyy süper canım ya bu ay ben hissediyordum sıra sende:) gerçi ben sen senden 3-4 aydır haber bekliyordum ya:) hayırlısı. İnşallah değerlerin de harika çıkar. Kat kat artartestin 3 saat beklemiş hali daha bi hoşuma gittiya bugün ztm sabahtan izin almıştm sağlık ocağına gidiyim de hag sonucu belli olana kadar kan değerlerime de baktırayım diye şimdi gidiyorum hcg de baktırırım artık kaç gibi çıkar sizce ilk fotolara bakınca
Canın eğer ateşin düştüyse bir gün daha bekle istersen. Yarin Eğer ateşin yüksek olursa tekrar yaparsın. Dongune ne kadar kalmıştı? İnşallah bebeğin seninledirKizlar bende bisey soyleyecegim
Benim ateş intihar etti ama ben yine de sabah test yaptim bebetime vardi evde
Silik bir cizgi cikti hemen amazafrina89 un kadar koyu degil o yuzden fotografta parliyor ates dustu ya ciddiye almalimiyim
Cumartesi gubu canimCanın eğer ateşin düştüyse bir gün daha bekle istersen. Yarin Eğer ateşin yüksek olursa tekrar yaparsın. Dongune ne kadar kalmıştı? İnşallah bebeğin seninledir
Eğer doktora zaten gıdeceksın kan da baktırabılırsın bence.Cumartesi gubu canim
Cumartesi gubu canim
Cumarte
Canım. adet geçmeden yapılan sonuçlar bazen yaniltabiliyor. Bende bir keresinde adetme varken yapmıştım. Sonra kan man verdim hatta her gün testi tekrarladım... Bebe time miydi nieydi tam hatırlamıyorum.. o ay çok üzülmüştüm. Kantestini yaptırdıktan bir gün sonra zamanında adetim gelmişti. Negatifi görmek insanı çok üzüyor. Bence hiç kanla filan uğraşma.en azından adetini bekle. Ateşin testi dogrulamiyor. Ama belli de olmaz . En azından yani ini bekle. Yükselirse bugünkü çizgiden umitlenebilirsin. Tabi gene de karar senin. Bence en iyisi adet i beklemek. Çünkü adeti bir gün geçince yapılan testlerin yanılma oranı çok daha az oluyor. İnşallah bebeğin seninledir . Rabbim sana ve isteyen tüm diğer arkadaşlara nasip etsin ins
Evet canim ama iste dedim ya ates dustu bilemiyorum neyse ogleden sonra doktora gidicem zaten olmazsa beta yaptiririm cesaret edebilirsemCanım hcg miydi ben goruyorum
Anladim canim.
Bir de benikili test yaptirmadim ondandir belki.
Gerci bana alttan muayene yapmasinlar zaten mumkunse :)
rahim ağzı yetmezliği galiba adı dimi bebek aşağımı düşüyo rahim ağırlığı tutamadığı için
Yok bugün kasıklarda hiçbirşey hissetmiyorum.bir haftadır yoğun bir hareketlilik vardı kasıklarda gün akşam da ovulasyonu hisseder Gibi oldum.bugün o hareketlilikten eser kalmadı.belliki çatlamış ateş de minik bir kıpırdama oldu hayırlısı artık yapacak birşey yok bir gün daha bekleyemedi yumurta:)
Valla stressiz ne güzel geçirdin hamileliğin maşallahbeni şimdi ikili test heyecanı sardi:)
Ya iste bi turlu emin olamiyorum adetin 15. Gunjnde yumurtalarim 22 19 ve 16 mm di dr kendi kendine catlar dedi ovulasyon yaptim hic tam belirgin kirmizi yi goremedim digerlerine gore yine 18. Yada 19 gunde belirgindi ondan sonrada iyice siliklesti ya ben yapamadim yine yada yumurta catlamadi normalde kan testinde kacindi gun de belli olur
Amin canım Allah razı olsun gülüm. Eşim cumartesi doktora gittik. Omuzda kas yırtılması çıktı ameliyat dedi. Ama şimdilik ilaçlar iyi geldi ağrıları hafifledi. Geceleri uyuyamaz olmuştu. Ameliyat olmam son noktaya kadar diyor eşim. Pazar günü kızdan grip bulaştı.tansiyonu fırladı acillik olduk.serum takıldı sonra düzeldi. Şimdi ilaçlarını kullanıyor.iki çocuğumda hasta diyorum eşim gülüyor.. Seninde iyi olmana sevindim. Bu akşam son dk hapını içtim. Bitti çok şükür.. Bir kaç güne adet olurum sanırım. 3.günü doktora gidecem..
Offf kadınların derdi bitmiyor... geçmiş olsun cnm. İnşallah bu sefer Dr iyi bir ilaç verir.
Yok cnm tüp bebek tedavisine başladım, anımsarsan geçen sefer yarında kalmıştı tedavi. Yum.lar büyümemişti ki biri 17 diğeri 25. Gün çatladı sıpalarSağılasın kuzummm inşallah hepimizin yüzü artık Güler... sağol güzel duan için
Benim eşim çekiniyor. Ben o kadar çok istiyorum ki bebiş... umrumda olmuyor valla
Evet cnm başladım. İnşalllah adım adım güzel haberler alırım buradan hep birlikte seviniriz cnm. Sağol duan için
Gözün aydın cnm. Maşallah
Hayırlı olsun cnm. Dediğiydi daha önce bak unuttum, dediysem de olcak, inşalah sana sıkı sıkı tutunur yavrun. Bol su iç cnm. Bunu demeyi unutuyorlar.
Testi erken yapmışsın, inşalah regl gelmez. Gelmezse test yaparsın.
Kuşum sen omega şu bu.... bir sürü şey içiyorsun Allah'ın izniyle o içtiklerin sayesinde dayanmıştır yumoş
Gelinimizde oldu bu, iş arkadaşımda oldu. Gelinimiz jakuzi sayesinde iyileştir. İlk arkadaşım akapunktur ile iyileşti, çok geçmiş olsun. Zor o kas sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?