Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım adetine var mı daha? Adetin geçtiyse kan testı yaptır, yoksa yarın sabah testi tekrarla istersen.
Cumartesi adetim bogazim cok fena bogaz kotu olunca bulanti yapiyor doktora gitsem diyordum zaten gitmisken baktirsam mi yoksa ciddiye almasam mi

Ayy canım ya baban için ultra moral de olacak hayırlısıyla inşallah çok sevindik çook güzel bi değer çıkar bence canım artık sabırla beklemeye geçersin

Umarim belli oluyordur

Eklentiler

• 20170201_092456.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 58
Umarim belli oluyordur

Canim cizgi belli oluyor ama acaba baska bir markayla tekrar mi denesen.
Google'a bebe time gebelik testi yazinca bu sitede bir suru sonuc cikiyor yanlis gosterdigine dair.
Gerci doktora gidicem demissin. Soru isareti kalmamasi icin hcg isteyebilirsin.

Yaaa bu bildiğin pozitif. İçimize doğan gerçek oluyor ya. Çok sevindim canım ya

Ayy ayyy süper canım ya bu ay ben hissediyordum sıra sende:) gerçi ben sen senden 3-4 aydır haber bekliyordum ya:) hayırlısı. İnşallah değerlerin de harika çıkar. Kat kat artar

Kizlar bende bisey soyleyecegim
Benim ateş intihar etti ama ben yine de sabah test yaptim bebetime vardi evde
Silik bir cizgi cikti hemen ama zafrina89 un kadar koyu degil o yuzden fotografta parliyor ates dustu ya ciddiye almalimiyim
Canın eğer ateşin düştüyse bir gün daha bekle istersen. Yarin Eğer ateşin yüksek olursa tekrar yaparsın. Dongune ne kadar kalmıştı? İnşallah bebeğin seninledir

Canın eğer ateşin düştüyse bir gün daha bekle istersen. Yarin Eğer ateşin yüksek olursa tekrar yaparsın. Dongune ne kadar kalmıştı? İnşallah bebeğin seninledir
Cumartesi gubu canim

Cumartesi gubu canim

zafrina89 tablon aşağı inmiş nasıl sevindim yaa :) bu zor gunlerinizde ilaç gibi gelecek bu bebis:) hem babana hem sizlere moral olacak. Ay çok sevindim sağlıklı bir şekilde devamı gelsin inşallah

Yum.catlamis:) tahmin ettiğin akşam olduysa öğlen yum.kalır bence 24 saat olmamış oluyor. Hadi bebek olsun inşallah. Bu güzel haberlerin arkası kesilmesin..

Cnm 16 mm geç çatlamış olabilir o yüzden sen 1 hafta daha bekle. Şimdiden moralini bozma.

Hadi ya geçmiş olsun benimde kas yırtılmak üzere denmisti tedavi öncesi ilaç kullandım ve fizik tedavi aldım ama inan geçici çözüm bu ilaç işi. Bence esin ameliyat olsun kurtulun bir an önce. Ben hala çekiyorum çok zorluyor beni

Bizde de tam tersi ben çekiniyorum eşim Kanıma giriyor
Ya bu jakuzi ve akapunktur ile nasıl atlattilar merak ettim bende de var. Kist ve ödem var ayrıca. fizik tedavi aldım biraz rahatlattı ama geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…