- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Kızlar yum sol yumurtalıkta. Ama ben iğne vurunca sağ yumurtalık tarafından bir yanma bir ağrı geliyor. Kas mı yumurtalık mı ayıramıyorum da
Dün iğneyi göbek deliğinin sağına vurdum, o yüzden oldu sandım. Bugün dokuna vurdum yine oldu. Napsam ki.... iğne tedavisi görenler hiç duydunuz ya da yaşadınız mı böyle bir şey
?
Iyi ki oyle oldu ya. Zaten yeterince stres yasiyoruz bari mutlu olmamiz gereken zamanlari stresli gecirmeyelim :)
Hadi bakalim hayirlisi olsun insallah.
Aynen canım, hem bebeği de etkiliyormus stres senin bebisin rahati yerindedir:)
bende söylüyorum ama son çare ameliyat diyip geçiştiriyor beni..hayırlısı bakalım...Hadi ya geçmiş olsunbenimde kas yırtılmak üzere denmisti tedavi öncesi ilaç kullandım ve fizik tedavi aldım ama inan geçici çözüm bu ilaç işi. Bence esin ameliyat olsun kurtulun bir an önce. Ben hala çekiyorum çok zorluyor beni
Ha dayan yumurta ha dayanVe beklenen artış. Bence spermler yumurtaya denk geldi. İnşalllah devamı da gelir
Ayaklarim buz gibi canim atesim de cikti midem bulaniyor hastaneye gidebilirsem gidicem ogleden sonra doktor gerek gorurse test yapar ama ben beta yaptirmaya cok korkan biriyim negatif cikinca cok uzuluyorum o yuzden niyetim yokSaskinAnne canim bebetime da çok silik çizgi çıkıyor, yaniltiyor diye bende okumuştum, bence başka bir markayla yine dene. Olabilirde, ateşi düşüp hamile kalanda oldu topikte.
Testi diyorsan ciddiye almalısın Tabiki:)) inşallah güzel haberler gelir senden deKizlar bende bisey soyleyecegim
Benim ateş intihar etti ama ben yine de sabah test yaptim bebetime vardi evde
Silik bir cizgi cikti hemen amazafrina89 un kadar koyu degil o yuzden fotografta parliyor ates dustu ya ciddiye almalimiyim
Emin olana kadar gün aşırıya devam et düzenli mi oluyorsun kaç günde bir? Ve bugün kaçıncı günİlk defa yaptım Cnm bu sabah yaptığım daha silik çıktı fazla damlattım ya da daha yumurtlamadım Cnm anlamadım
Umarım Yerleşme düşüşüdür Yarınki Ateş'ten anlarızEvet canim ama iste dedim ya ates dustu bilemiyorum neyse ogleden sonra doktora gidicem zaten olmazsa beta yaptiririm cesaret edebilirsem
amin canım darısı hepinz olsun inşallahzafrina89 kuzummmmm cok sevindim hey masaallah Allah tamamina erdirsin
İyi değilim veson , çok şükür sağlık sıhhat yerinde de eşimle problemler son sürat....
bende şaşırdım bukdr belli olmasına değer kaç çıkıcak acaba sağlık ocağına vermiştim teee akşama çıkar dedilerAnammmmmmmmm
Gözün aydın cnm. Maşallah çizgi çok belli
Allah tamamına erdirsin
Amin cnm inşallah.kesikmesin herkes aşağı insin:)Yum.catlamis:) tahmin ettiğin akşam olduysa öğlen yum.kalır bence 24 saat olmamış oluyor. Hadi bebek olsun inşallah. Bu güzel haberlerin arkası kesilmesin..
:) saol canım inşallah aizde problemleri aşarsınız bebişte hemen gelirİyi değilim veson , çok şükür sağlık sıhhat yerinde de eşimle problemler son sürat....
@zafrina89 hayırlı olsun canım çok sevindim adına. Valla ister inan ister inanma senden haber bekliyordum bensağlıkla kucağına al inşallah.
inşallah canım sağlıkla gelsin darısı size olsun :)Canım tebrıkler inşallah hamilesin:)
ayy verdim sağlık ocağına kan testi yaptırcaktm gitmişken betaya da baksınlar dedm akşama çıkarmış bilsem özelede verir gelirdimKos kan ver kiz
amin inşallah canım eşimi sıkı sıkı tembihledim sakın kalp atışına kdr kimsyw söylemiyosun diye daha kanda bile çıkmadı inanamıyorum kiAyy canım ya baban için ultra moral de olacak hayırlısıyla inşallah çok sevindik çook güzel bi değer çıkar bence canım artık sabırla beklemeye geçersin
ayy verdim sağlık ocağına kan testi yaptırcaktm gitmişken betaya da baksınlar dedm akşama çıkarmış bilsem özelede verir gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?