Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Benim iki tarafta da oluyordu ağrı. Ama normal bence yum.olmayan tarafta hareketleniyordur belki sonuçta ilaç iki yumurtalıga da etki ediyor.

SaskinAnne canim bebetime da çok silik çizgi çıkıyor, yaniltiyor diye bende okumuştum, bence başka bir markayla yine dene. Olabilirde, ateşi düşüp hamile kalanda oldu topikte.

bende söylüyorum ama son çare ameliyat diyip geçiştiriyor beni..hayırlısı bakalım...

SaskinAnne canim bebetime da çok silik çizgi çıkıyor, yaniltiyor diye bende okumuştum, bence başka bir markayla yine dene. Olabilirde, ateşi düşüp hamile kalanda oldu topikte.
Ayaklarim buz gibi canim atesim de cikti midem bulaniyor hastaneye gidebilirsem gidicem ogleden sonra doktor gerek gorurse test yapar ama ben beta yaptirmaya cok korkan biriyim negatif cikinca cok uzuluyorum o yuzden niyetim yok

Kizlar bende bisey soyleyecegim
Benim ateş intihar etti ama ben yine de sabah test yaptim bebetime vardi evde
Silik bir cizgi cikti hemen ama zafrina89 un kadar koyu degil o yuzden fotografta parliyor ates dustu ya ciddiye almalimiyim
Testi diyorsan ciddiye almalısın Tabiki:)) inşallah güzel haberler gelir senden de

zafrina89 cnm gozun aydin sonuc cikinca haber et MasaAllah gauet guzel cikmis allahim sana babana ailenr mutlulk getirsin hep ilac gibi geldi bu insalah sag saglim kucakla emiii darisida isteen herkese i saAllah

xpreiaZ nasıl oldun cnm hiç sesin soluğun çıkmıyor @iiz sen nasılsın sanırım mide bulantısı ile mücadele ediyorsun.nasıl birşey bilirim Allah kolaylık versin
İyi değilim veson , çok şükür sağlık sıhhat yerinde de eşimle problemler son sürat....

@zafrina89 hayırlı olsun canım çok sevindim adına. Valla ister inan ister inanma senden haber bekliyordum ben sağlıkla kucağına al inşallah.

:) saol canım inşallah aizde problemleri aşarsınız bebişte hemen gelir

Ayy canım ya baban için ultra moral de olacak hayırlısıyla inşallah çok sevindik çook güzel bi değer çıkar bence canım artık sabırla beklemeye geçersin
amin inşallah canım eşimi sıkı sıkı tembihledim sakın kalp atışına kdr kimsyw söylemiyosun diye daha kanda bile çıkmadı inanamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…