ayy bebetime la yaptım yine mecbur yanşıi çıkcak diye korkuyorum ama bukdr net çıkmazdı dimiOyy ne güzel bir bebek daha geliyoryok yok aklına kötüyü getirme güzel olacak inşaallah herşey tebrik ederim canım
seni etiketlixem aabahtan beri etiketleyemedm bi türlü :)Yaaa bu bildiğin pozitif. İçimize doğan gerçek oluyor ya. Çok sevindim canım ya
ayy inşallah testimi gördünmü çizgi baya belli bebetime diye güvenemiyorum ama bukdr belirgin çıkmazdı yanlış olsaydı dimiizafrina89 tablon aşağı inmiş nasıl sevindim yaa :) bu zor gunlerinizde ilaç gibi gelecek bu bebis:) hem babana hem sizlere moral olacak. Ay çok sevindim sağlıklı bir şekilde devamı gelsin inşallah
Rabbim ferahlık versin inşallah ayrılık yaramadı:-/İyi değilim veson , çok şükür sağlık sıhhat yerinde de eşimle problemler son sürat....
@zafrina89 hayırlı olsun canım çok sevindim adına. Valla ister inan ister inanma senden haber bekliyordum bensağlıkla kucağına al inşallah.
Testi diyorsan ciddiye almalısın Tabiki:)) inşallah güzel haberler gelir senden de
Bilmiyorum canim ne olacak zaten gogus acisi var diye test yapmıştım birde benim hic 11 dpo da atesim dusmez enteresan oldu haa dun aksam progestan almadim greyfurt yemistim zarari olur mu dedim almadim belki ondan dustu bilemiyorumUmarım Yerleşme düşüşüdür Yarınki Ateş'ten anlarız
SaskinAnne canim bebetime da çok silik çizgi çıkıyor, yaniltiyor diye bende okumuştum, bence başka bir markayla yine dene. Olabilirde, ateşi düşüp hamile kalanda oldu topikte.
Maşallah canım çok sevindim inşallah kucağına almak nasip olurayy inşallah testimi gördünmü çizgi baya belli bebetime diye güvenemiyorum ama bukdr belirgin çıkmazdı yanlış olsaydı dimii
ederim sizden başkası bilmiyo ztn inşallah güzl ilerler inanamıyorum ki bi türlüzafrina89 cnm gozun aydin sonuc cikinca haber et MasaAllah gauet guzel cikmis allahim sana babana ailenr mutlulk getirsin hep ilac gibi geldi bu insalah sag saglim kucakla emiii darisida isteen herkese i saAllah
amin canım amin inşallah daha kan sonucu yok ortada amaMaşallah canım çok sevindim inşallah kucağına almak nasip olur
Bence bi kez daha test yap muallakta kalmaktan iyidir canımBilmiyorum canim ne olacak zaten gogus acisi var diye test yapmıştım birde benim hic 11 dpo da atesim dusmez enteresan oldu haa dun aksam progestan almadim greyfurt yemistim zarari olur mu dedim almadim belki ondan dustu bilemiyorum
Midem fena bulabiyor ama bogazimdan kaynakli
Cok cesaretsizim bundan 4 yil oncesi olsa simdiye coktan kan vermiştim korkuyorum
kızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
@LeYLa_21Veson @passionete @Elcanki @butterfly_gns ShinSeGi @Melissa81
@Kuzguni @8403BHC @Tugbanusta @iiz
ayy kimler beni etkiletle teste demişti kafam bi dünya oldu kızlarr
Alakasız olcak ama bugun seni ruyamda gordum nickini degiştiriyodun cok garip harfler sekiller bide aralarda kalpler vardı uyanınca hamile mi acaba dedimBilmiyorum canim ne olacak zaten gogus acisi var diye test yapmıştım birde benim hic 11 dpo da atesim dusmez enteresan oldu haa dun aksam progestan almadim greyfurt yemistim zarari olur mu dedim almadim belki ondan dustu bilemiyorum
Cok cesaretsizim bundan 4 yil oncesi olsa simdiye coktan kan vermiştim korkuyorum
Yarınki Ateş'i de gör ona göre hareket edersinBilmiyorum canim ne olacak zaten gogus acisi var diye test yapmıştım birde benim hic 11 dpo da atesim dusmez enteresan oldu haa dun aksam progestan almadim greyfurt yemistim zarari olur mu dedim almadim belki ondan dustu bilemiyorum
Şimdi onun gözü birşey Görmez:)
Hadi ya ayyy insaallahhhhh o zaman sana hediyeni gonderirim konyadanAlakasız olcak ama bugun seni ruyamda gordum nickini degiştiriyodun cok garip harfler sekiller bide aralarda kalpler vardı uyanınca hamile mi acaba dedim
İnşallah sendende müjde alırız canım
Evet evet anca 2. cizgiyi görür gözüŞimdi onun gözü birşey Görmez:)
Tamam cano dua et diycem de cok umutsuz vakayim bu arada kizlar bebetime hata veriyor diyince iyice dustum ogleden sonra laboquick testim gelir onla yaparim birdeYarınki Ateş'i de gör ona göre hareket edersin
çıkmadı mı ki gördüklerimin hepsine tek tek cvp verdim canım çok saol ne yazdıysan pcden açıyım atlamıyım dedim msjları şirkette net gitmiş tlfndada aşağı yukarı dans ediyo msjlar :) darısı sizlere olsun inşallah sonuçta ii çıkar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?