Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zafrina89 tablon aşağı inmiş nasıl sevindim yaa :) bu zor gunlerinizde ilaç gibi gelecek bu bebis:) hem babana hem sizlere moral olacak. Ay çok sevindim sağlıklı bir şekilde devamı gelsin inşallah
ayy inşallah testimi gördünmü çizgi baya belli bebetime diye güvenemiyorum ama bukdr belirgin çıkmazdı yanlış olsaydı dimii

Testi diyorsan ciddiye almalısın Tabiki:)) inşallah güzel haberler gelir senden de

Umarım Yerleşme düşüşüdür Yarınki Ateş'ten anlarız
Bilmiyorum canim ne olacak zaten gogus acisi var diye test yapmıştım birde benim hic 11 dpo da atesim dusmez enteresan oldu haa dun aksam progestan almadim greyfurt yemistim zarari olur mu dedim almadim belki ondan dustu bilemiyorum
Midem fena bulabiyor ama bogazimdan kaynakli
Cok cesaretsizim bundan 4 yil oncesi olsa simdiye coktan kan vermiştim korkuyorum

zafrina89 cnm gozun aydin sonuc cikinca haber et MasaAllah gauet guzel cikmis allahim sana babana ailenr mutlulk getirsin hep ilac gibi geldi bu insalah sag saglim kucakla emiii darisida isteen herkese i saAllah
ederim sizden başkası bilmiyo ztn inşallah güzl ilerler inanamıyorum ki bi türlü

Bence bi kez daha test yap muallakta kalmaktan iyidir canım

Oyy masallah suphanallah tebrik ederim canım inşallah kanda da cıkar test sonucunuda merakla bekliyoruz
Bu ay bende senin tablondan umitliydim inşallah hissettiğim iki kişide müjde verir
Rabbime şükürler olsun hatmimiz vesile oldu bu ay hiç olmadıgı kadar müjde aldık
Darısı hepimize olsun
Kanamaydı smearde derken hamiş kaldın
Demekki gercekten kafayı baska biseyle mesgul etmek gerekiyor

Alakasız olcak ama bugun seni ruyamda gordum nickini degiştiriyodun cok garip harfler sekiller bide aralarda kalpler vardı uyanınca hamile mi acaba dedim
İnşallah sendende müjde alırız canım

Yarınki Ateş'i de gör ona göre hareket edersin

Alakasız olcak ama bugun seni ruyamda gordum nickini degiştiriyodun cok garip harfler sekiller bide aralarda kalpler vardı uyanınca hamile mi acaba dedim
İnşallah sendende müjde alırız canım
Hadi ya ayyy insaallahhhhh o zaman sana hediyeni gonderirim konyadan
Ya benim aslinda bu ay tek iliski oldu yani cokta umursamiyordum ama anormal gogus acisi vardi ilk hamileligimde de vardı acaba mi dedim ama olmazsa da cok uzulmem nisan da 3.tupe basliycaz
Benim esim bu aralar sıkıntılı ya adam iliskiye girmiyor o 1 taneyi de cok zorladım oyle oldu. Doktorum kac yildir ugrasiyorsunuz onunda psikolojisi bozulmus olabilir dedi o yuzden ustune gitmiyorum benim durum zor anlayacagin
Evde test yok almistim netten ogleden sonra gelir yaparım varsa sevinirim yoksa kismet

Yarınki Ateş'i de gör ona göre hareket edersin
Tamam cano dua et diycem de cok umutsuz vakayim bu arada kizlar bebetime hata veriyor diyince iyice dustum ogleden sonra laboquick testim gelir onla yaparim birde

SaskinAnne valla testte cizgi var. eger test bozuk degilse neden olmasinki.atese bakma sen ates bazen sonradan yükseliyor. bi test daha yap muhakkak ya da kan ver gitsin korkunun ecele faydasi yok

zafrina89 sabah ilk sana cevap yazan bendim görmedin galiba
çıkmadı mı ki gördüklerimin hepsine tek tek cvp verdim canım çok saol ne yazdıysan pcden açıyım atlamıyım dedim msjları şirkette net gitmiş tlfndada aşağı yukarı dans ediyo msjlar :) darısı sizlere olsun inşallah sonuçta ii çıkar umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…