amin kafamızdan atabilsek herşey daha kolay olcak aslındaOyy masallah suphanallah tebrik ederim canım inşallah kanda da cıkar test sonucunuda merakla bekliyoruz
Bu ay bende senin tablondan umitliydim inşallah hissettiğim iki kişide müjde verir
Rabbime şükürler olsun hatmimiz vesile oldu bu ay hiç olmadıgı kadar müjde aldık
Darısı hepimize olsun
Kanamaydı smearde derken hamiş kaldın
Demekki gercekten kafayı baska biseyle mesgul etmek gerekiyor
Şimdi onun gözü birşey Görmez:)
YAAAAAAA BILIYORDUMMMM KIIIIIzzzzz Coooookkkkkk mutlu oldumm deli gibi mutlu oldummm seninlee konusurken cekiniyordum hep beraber ilerliyodukkk yaaaaa kiiizzzz ayyyyy kan ver kannn buu bildigin pozitiiiffffffff aaaaaaayyyyhh oleyyy ne dicegimi bilemedimkızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
@LeYLa_21Veson @passionete Elcanki @butterfly_gns @ShinSeGi @Melissa81
@Kuzguni8403BHC @Tugbanusta @iiz
ayy kimler beni etkiletle teste demişti kafam bi dünya oldu kızlarr
Canım Rabbim ol desin yeterki tek ilişkiyle bile olur ornegini cok gorduk duydukHadi ya ayyy insaallahhhhh o zaman sana hediyeni gonderirim konyadan
Ya benim aslinda bu ay tek iliski oldu yani cokta umursamiyordum ama anormal gogus acisi vardi ilk hamileligimde de vardı acaba mi dedim ama olmazsa da cok uzulmem nisan da 3.tupe basliycaz
Benim esim bu aralar sıkıntılı ya adam iliskiye girmiyor o 1 taneyi de cok zorladım oyle oldu. Doktorum kac yildir ugrasiyorsunuz onunda psikolojisi bozulmus olabilir dedi o yuzden ustune gitmiyorum benim durum zor anlayacagin
Evde test yok almistim netten ogleden sonra gelir yaparım varsa sevinirim yoksa kismet
çok saol canım inşallah kanda da güzek çıkar ve ilerler darısı diğer kızlara olsun tez vakitteYAAAAAAA BILIYORDUMMMM KIIIIIzzzzz Coooookkkkkk mutlu oldumm deli gibi mutlu oldummm seninlee konusurken cekiniyordum hep beraber ilerliyodukkk yaaaaa kiiizzzz ayyyyy kan ver kannn buu bildigin pozitiiiffffffff aaaaaaayyyyhh oleyyy ne dicegimi bilemedim
Aa test mi yapmış ben gormedim kıs kacıncı sayfadaSaskinAnne valla testte cizgi var. eger test bozuk degilse neden olmasinki.atese bakma sen ates bazen sonradan yükseliyor. bi test daha yap muhakkak ya da kan ver gitsin korkunun ecele faydasi yok
bana niye bildirim gelmiyor, ben niye bu kadar geç görüyorum çok kızdım şimdi neysekızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
@LeYLa_21Veson @passionete Elcanki @butterfly_gns @ShinSeGi @Melissa81
@Kuzguni8403BHC @Tugbanusta @iiz
ayy kimler beni etkiletle teste demişti kafam bi dünya oldu kızlarr
Bende şu yara işini halledince bırakcam ovuyu hatta foruma bile girmiycem basarabilirsemamin kafamızdan atabilsek herşey daha kolay olcak aslında
bana niye bildirim gelmiyor, ben niye bu kadar geç görüyorum çok kızdım şimdi neysezafrina89 cnm ya o kadar çok sevindim ki inş kanda da çok iyi deger çıkar ne zaman vericeksin yoksa verdinmi bile ben şaşkın
ben bugün sağlık ocağına kan vermeye gidicektim ztn genel vitaminlere fln baktırayım diye adetle de hsg çektircektim ya dpktora bütün sonuçları götürürüm diye takmıştım hsg ye inşallah gerek kalmamıştırBende şu yara işini halledince bırakcam ovuyu hatta foruma bile girmiycem basarabilirsem
Ya gerçekten cok ama cok mutlu oldum
Şuan annemlerdeyim bizim gelin hamile o anlatıyo bebeği falan içimden hepinize dua ettim listeyi vercem dua etcek dogumda inş
Saglicakla buyusun insAllah ben de senin gibiydim hatirliyorsan kimyasal mi olur ki diyee ama oyle dusunme.. doktorundan kendini rahatlatmak adina da takviye ilaclar iste progestan vitaminler vs.. icin rahatlar.. saglicakla buyucekler Allahin izniyle...çok saol canım inşallah kanda da güzek çıkar ve ilerler darısı diğer kızlara olsun tez vakitte
Aa test mi yapmış ben gormedim kıs kacıncı sayfada
Ogleden sonra test gelsin yapcam tekrar nasip ne diyeyimSaskinAnne valla testte cizgi var. eger test bozuk degilse neden olmasinki.atese bakma sen ates bazen sonradan yükseliyor. bi test daha yap muhakkak ya da kan ver gitsin korkunun ecele faydasi yok
32-33 günde bir oluyorum Cnm İnofolic kullanıyorum bir aydır günde iki tane bir etkisi olur mu bilmem bugün 18. Gün CnmEmin olana kadar gün aşırıya devam et düzenli mi oluyorsun kaç günde bir? Ve bugün kaçıncı gün
olur mu tatlım ne alaka çizgiyi bende görüyorum ama geçen aylarda bebetime bende silik çizgi gösterdi kanda negatif çkktı bnm yaptığımda bebetime çizgi baya belli bnmkinde ama yine de güvenemiyorumOgleden sonra test gelsin yapcam tekrar nasip ne diyeyim
Neyse bugunzafrina89 nin gunu icine etmeyim test yaparsam atarim
kacta kan verceksin canim. Bu sefer bence gayet guzel bir degerle baslayacaksin katlamaya:)olur mu tatlım ne alaka çizgiyi bende görüyorum ama geçen aylarda bebetime bende silik çizgi gösterdi kanda negatif çkktı bnm yaptığımda bebetime çizgi baya belli bnmkinde ama yine de güvenemiyorum
En azından 24. Güne kadar ilişkiyi Bırakma günaşırıya devam bu arada da test yapmaya da devam et.ilk kez Yaptığın için birşey diyemiyorum.daha önce de dediğim gibi tam koyulaşmadan çatlayan yumurtalar olmuştu32-33 günde bir oluyorum Cnm İnofolic kullanıyorum bir aydır günde iki tane bir etkisi olur mu bilmem bugün 18. Gün Cnm
kan verdim de sağlık ocağına vermiştim akşama çıkar diyolar bukdr bekliceğimi bilseydim özele verir gelirdim işe şimdi de işteyim ztnkacta kan verceksin canim. Bu sefer bence gayet guzel bir degerle baslayacaksin katlamaya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?