Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin kafamızdan atabilsek herşey daha kolay olcak aslında

YAAAAAAA BILIYORDUMMMM KIIIIIzzzzz Coooookkkkkk mutlu oldumm deli gibi mutlu oldummm seninlee konusurken cekiniyordum hep beraber ilerliyodukkk yaaaaa kiiizzzz ayyyyy kan ver kannn buu bildigin pozitiiiffffffff aaaaaaayyyyhh oleyyy ne dicegimi bilemedim

Canım Rabbim ol desin yeterki tek ilişkiyle bile olur ornegini cok gorduk duyduk
Tüpe gerek kalmadan mucizen gelir inşallah test yapınca benide etiketle arada kacırıyorum msjları

çok saol canım inşallah kanda da güzek çıkar ve ilerler darısı diğer kızlara olsun tez vakitte

bana niye bildirim gelmiyor, ben niye bu kadar geç görüyorum çok kızdım şimdi neyse zafrina89 cnm ya o kadar çok sevindim ki inş kanda da çok iyi deger çıkar ne zaman vericeksin yoksa verdinmi bile ben şaşkın

amin kafamızdan atabilsek herşey daha kolay olcak aslında
Bende şu yara işini halledince bırakcam ovuyu hatta foruma bile girmiycem basarabilirsem
Ya gerçekten cok ama cok mutlu oldum
Şuan annemlerdeyim bizim gelin hamile o anlatıyo bebeği falan içimden hepinize dua ettim listeyi vercem dua etcek dogumda inş

kızlar aslında bisürü belirti vardı ama saçmala zafrina kendine gel her ay psikolojin hamileyim diyo ztn diye diye kendimi tuttum
kasıklarımda acayip şiddetli batmalar var normal mi hele hiç ağrı sızı hissetmediğim sağ tarafımda da
bişey akıyo gibi geliyo wcye koşuyorum sadece akıntı hiç kesilmedi

arada bazı kokular öyle vurdu ki bu hafta anlatamam ama yaptığım iş sebebiyle burnum baya hassas ztn
bide bukdr erken belirtiler başlasın asla istemiyorum ama oturduğum yerden kalkarken dengemi kurmakta zorlanyoum gibi başım dönüyo gibi oluyo bide midem bu aralar fenalarda ztn ama bebişle alakalı diildir heralde

ay başında bi kutu inofolic combi içmiştim sonra imom a devam ettim ilişki desen ztn çok azdı
şimdi ki derdim bebek varsa benm bu kanamalar nasıl çözülcek bebeğe zarar vericek bi durum oluşur mu

sorma sağlık ocağına verdim ama akşma çıkar dediler şaka gibi yine netten ara ara bakarm

ben bugün sağlık ocağına kan vermeye gidicektim ztn genel vitaminlere fln baktırayım diye adetle de hsg çektircektim ya dpktora bütün sonuçları götürürüm diye takmıştım hsg ye inşallah gerek kalmamıştır

çok saol canım inşallah kanda da güzek çıkar ve ilerler darısı diğer kızlara olsun tez vakitte
Saglicakla buyusun insAllah ben de senin gibiydim hatirliyorsan kimyasal mi olur ki diyee ama oyle dusunme.. doktorundan kendini rahatlatmak adina da takviye ilaclar iste progestan vitaminler vs.. icin rahatlar.. saglicakla buyucekler Allahin izniyle...

Eklentiler

• 20170201_092456.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 46
SaskinAnne canim sen bu ay calisma kondurdun mu??? Nasilsin.. goremedim bu ay fazla... insallah moraller falan iyidir

Yaaa testi simdi gordunmm hayalet bi cizgi gordummm.. insAllahhikinci testte de gorunur!! Hadi insAllaahhh butun kendi birakanlarin tek tek mujdesi geliyor ssninki de gelir insAllahh

Ogleden sonra test gelsin yapcam tekrar nasip ne diyeyim
Neyse bugun zafrina89 nin gunu icine etmeyim test yaparsam atarim
olur mu tatlım ne alaka çizgiyi bende görüyorum ama geçen aylarda bebetime bende silik çizgi gösterdi kanda negatif çkktı bnm yaptığımda bebetime çizgi baya belli bnmkinde ama yine de güvenemiyorum

olur mu tatlım ne alaka çizgiyi bende görüyorum ama geçen aylarda bebetime bende silik çizgi gösterdi kanda negatif çkktı bnm yaptığımda bebetime çizgi baya belli bnmkinde ama yine de güvenemiyorum
kacta kan verceksin canim. Bu sefer bence gayet guzel bir degerle baslayacaksin katlamaya:)

32-33 günde bir oluyorum Cnm İnofolic kullanıyorum bir aydır günde iki tane bir etkisi olur mu bilmem bugün 18. Gün Cnm
En azından 24. Güne kadar ilişkiyi Bırakma günaşırıya devam bu arada da test yapmaya da devam et.ilk kez Yaptığın için birşey diyemiyorum.daha önce de dediğim gibi tam koyulaşmadan çatlayan yumurtalar olmuştu

kacta kan verceksin canim. Bu sefer bence gayet guzel bir degerle baslayacaksin katlamaya:)
kan verdim de sağlık ocağına vermiştim akşama çıkar diyolar bukdr bekliceğimi bilseydim özele verir gelirdim işe şimdi de işteyim ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…